134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Zaya szexpartner

szexpartner

Zaya-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-18 19:39:18

Duracellmaci
Friss újonc
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya reagálása

Szia Duracellmaci :😊
Köszi a beszàmolót így utólag is 🤪
Remélem mihamarabb újra randizunk
Csók 😘

Zaya beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Szóban telcsin és késöbb SMS-ben is egyeztettünk minden rendben volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pikk Pakk megtalálható a búvóhely. :) Pontos cím, leírás. GPS-t 1x meg néztem de szinte szügségtelen. BKV is közel aki azzal menne.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon jó, minden szempontból ötös. Tisztaság, rendezettség, cigi mentesség, türcsik, hangulatos világítás, minden adott.
Zaya külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A bemutatkozódban leírt teljes csomagot kaptam. Sexy setup sportos test, ruci, magassarkú.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Közös maszturbáció:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezés után nagyon kellemesen eldumáltunk. A vadóc sportos test mellett megvolt a bnő feeling is. Fürdőben minden adott volt, kérdésre eggyüttzuhany is sima liba, de nem kértem. Viccelődve haladtunk a hálószoba felé dumcsi csoki üdcsi minden van, de hát a szem, száj ingere mégis csak azok a csodás keblek. :) Ezután szuper natúrfranciát kaptam végig el tudtam volna viselni, de képtelen lettem volna kihagyi az aktust annyira gyönyörűen sportos. Pontosabban 2 aktust. :) Csókok és pózok is minden megengedett és nem is akármilyen odaadással. Elsőre gumiba végződött a dolog a finom kis puninak köszönhető, de másodszorra már a cicikre csöppentem, közbe nézve teste díszeit amik így titkok maradnak diszkréció végett. Sex előtt és után is teljesen relaxáltan természetesen dumcsiztunk. Totális kikapcsolódában volt részem neki köszönhetően. Semmi idő nyomás. Illatos bőr, kedvesség, csodás test, ugyanakkor vadmacska nézés. Nem ma kezdtem, de hozzá vissza kell látogatom, ez tuti.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt, extrát nem vettem igénybe, igyis szupi volt.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
A füstmentes lakás és az illatok számomra nagyon fontosak. 5/5 mindkét téren.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-09-04) : Nem bírtam már, ki akartam bontani és levettük a melltartót és a bugyit és az ágyra mászott, hogy ott térdelve kényeztessen egy kicsit. Nagyon lágy és finom a franciája, néha jó mélyen bevéve a cerkát és ott is tartva magát kicsit.

felejthetetlen: 18db
(2019-12-11) : ő is rám markol, majd kezelésbe is vesz szájjal, ahogy kell. Lágyan bekapja és kézzel is szolidan rásegít. Néha mélyre ereszti, lent is tartja kicsit, majd újra visszatér a lágy alapokhoz

(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

(2018-10-17) : Ezután Ő vett kezelésbe engem szájjal, ami nagyon jól esett, egy kicsit később gumival folytatta, majd rám ült és hihetetlen tempóval elkezdett lovagolni rajtam.

nagyon jó: 23db
(2020-07-28) : Egy nagyon jó fej csaj, de tényleg , valóban lehet valakinek túl közvetlen, de nagyon jól oldja vele a hangulatot. Nem szeretném annyira részletezni a dolgot, nem az én stílusom , de annyit mondhatok, hogy tényleg mindenben ügyes. Igénybe vettem az extrát is , nagyon jó volt.

(2020-07-21) : Majd jött a második menet ahol is franciával indított amit jó mélyen csinál és szép lassan erotikusan. Majd gumi fel ismét és irány a puncija. Megint rámhúzta magát, de én szerettem volna a popsiját is kipróbáni.

(2020-07-12) : rá oly jellemző módon 69-be fordultunk, és egyszerűen egy fantasztikus francia kényeztetésbe kezdett. Nem volt ott kegyelem, éreztem ágyékom minden pontján ajkai melegét,

: 35db
(2020-08-10) : Finom a technikája, rutinosan nyúlna a golyókért is én kérem hogy azt nem kell. Fekszem és ő pedig fölöttem van, nem megyek át 69-be, simogatom a mellét, a fenekét, és a popója jár a fejemben. Érzem kérés nélkül is próbál minél mélyebben eltüntetni. Mivel már látható mivel van dolga megkérdezem a popót, szabad-e vagy méretfüggő. Nem mond nemet, csak azt kéri hogy a popó szemből történjen.

(2020-06-23) : Remekül megadta az egészhez az alaphangot, és a végére már teljesen feloldódtam! Utána a hálóba mentünk (Innen nyílik a fürdő is hála az égnek :D ). ott kényelmes franciaágy, tisztaság. Simogatós ismerkedéssel kezdtünk, csókokkal folytatva. Bevallom, inkább én voltam a kedvezményezett, nem annyira a kölcsönösség elvét követtük :) Jeleztem neki előre, hogy mivel eléggé be vagyok "töltve" és rég voltam így, lehet, hogy nem fogom sokáig bírni, de kedvesen csak annyit reagált, hogy nem baj, úgyis lesz még egy kör :)

(2020-03-09) : Finom kelyhe nyelvem érintésére halk sóhajokat kezdett partneremből kicsalogatni. De mire felocsúdtam ebből, már gumiban láttam a meredező szerszámomat, amit Zaya egy fordított lovaglóban gyorsan magába fogadott. Innentől kicsit homályosodnak az emlékeim, mert a küzdelmem az elkerülhetetlen véggel, beszűkítette az agyamat kicsit. Volt még pár póz, de az utolsó, a nagy klasszikus megpecsételte ezt a menetet.