2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Bunny szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Bunny-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-18 12:50:31

Mate1991
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Bunny beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Egyik nap nézegettem a beszámolóimat és láttam hogy az első beszámolóm Nyusziról lassan egy éve volt és ekkor ismertük meg egymást.
Azóta sok randink volt már,így gondoltam hogy ezt illő lenne megünnepelni egy újabb randival.Felhívtam és szerencsére felvette és beszélgettünk majd szó-szót követett és megbeszéltünk egy randit.
Majd küldtem egy vtr-t amit még aznap elfogadott.
Majd randi előtt egy nappal hirtelen lemondta mert közbe jött valami halaszthatatlan dolga.

Felhivtam és mondtam hogy semmi gond, és a kicsit hosszúra nyúlt beszélgetés végén megegyeztünk egy pár nappal későbbi időpontban. Ami részemről még nem volt biztos, de mondtam hogy hétfőn még mindenképpen írok neki. Ami így is történt és hétfőn írtam neki hogy jó lesz a szerdai időpont. Majd küldtem a vtr-t is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szokás szerint kocsival érkeztem, parkolni a ház előtt tudok és ingyenes. A mostani helyzetben pedig bőven van parkoló hely.
BKVval is könnyedén meg lehet közelíteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mióta új helyre költözött most voltam itt másodjára. Ez a lakás sokkal jobban tetszik mint az előző.Szerintem otthonos lett nagyon.
A lakás teljesen felújított lakás jó elrendezéssel.Lift visz fel az adott emeletre.
Belépve kis előszoba fogassal .Jobbra fürdőszoba wc-vel.Balra található a konyha, egyenesen a hálószoba, kellemes puha francia ággyal és mobil klímával .
Fürdőszobában tiszta kád (aminek én nagyon örülök) tusival egyben.
Rengeteg tusfürdő és szájvíz is található.
Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hát mit is írhatnék még le amit az előző kilenc beszámolómban még nem írtam le.Igen ez már a tizedik beszámolóm lesz róla.
Nyusziról rengeteg kép van fent,de a valóságot meg se közelítik. Élőben milliószor gyönyörűbb.
A képek nem adják át selymes bőrét és nagyon izgató illatát.
Arca meseszép és mindig mosolygó barna szeme pedig gyönyörűen csillog.
Nyuszinak igaz nem eredeti mellei vannak, de ha nem tudnám nem mondanám meg róluk hogy nem igaziak,de számomra így is tökéletesek.
És hát a popsija valami gyönyörű.Az ő popsijánál formásabbal még nem találkoztam.Rajzolni nem lehetne szebbet. A popsija az én gyengém.

Nyuszi ha akarna se tudna nem GYÖNYÖRŰ lenni, ez az amit úgy tekintek, hogy megszületett és TÖKÉLETES.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Ujjazni:
5
Barátnő feeling:
5
Ajtón belépve, csókkal üdvözöltük egymást. Majd a szobába bementünk és át adtam az ajándékokat amivel készültem. Nagyon örült neki.
Majd leültünk az ágyra és mivel kicsit rég találkoztunk így elég sok mindent átbeszéltünk.
Ezután mondta hogy most már ideje ha elmegyek fürdeni, így kaptam egy törülközőtt és elmentem gyors fürdeni.
Fürdőszobából vissza térve az ágyra felállt Nyuszi és így szem magasságba kerültek a cicik. Gyorsan rájuk is vetettem magam, és elkezdtem őket nyalni falni, közben a két kezemmel pedig a gyönyörű fenekét markoltam.
Pár csók is el csattant, közbe Nyuszi végig a hajamba túrt és a hátamat simogatta.
Nyuszi elvette tőlem a cickóit és mire kettőt pislantottam már előttem volt négy kéz lábon és már a szájában volt a velem egykorú. Most ő kényeztetett engem a csodás francia tudásával. Közben én simogattam ahol értem, de mivel már nagyon vágytam rá így hamar csúcs közelbe vitt de nem akartam még elmenni ezért megkértem hogy feküdjön a hátára és most én hadd kényeztessem őt.
Határa is feküdt, de közbe eszembe jutott hogy én készültem egy kis tejszínhabbal is. Gyors elő szedtem a táskámból majd elhelyezkedtem Nyuszi mellett aki nagy mosollyal várt és már a cickókat össze nyomta és mutatta hogy hova kéri a habot. Tettem egy kis habot az egyik mellére majd lenyalogattam ezután jött a másik melle és erről is lenyalogattam, de közbe Nyuszi keze elvándorolt és megtalálta a velem egykorút. Nyuszi nem bírt magával és nem kézzel akart kényeztetni hanem a szájával és így mikor felültem ő rögtön úgy helyezkedett hogy a velem egykorút el tudja tüntetni a szájában. Mivel a helyzet adott így egy fordított 69 jött létre. A puncijára tettem egy kis habot majd így kezdtem el őt nyalni, közben ő a velem egykorút kezdte egyre jobban eltüntetni. Újra tettem habot a puncira és újra kezdtem lenyalni, de közben a velem egykorút egyre jobban járattam ki-be Nyuszi szájában.
Majd Nyuszi gondolta hogy ő most már kijátszotta magát rajtam így gyors gumiért nyúlt és indulhatott a vágta.
A hátamat megtámasztottam az ágy támlában és Nyuszi így helyezkedett el rajtam. Mostanában így szokott rajtam lovagolni hogy félig ülök. Lassan indult el, majd gyorsított és újra lassított és közbe tekerte a csipőjét ezt váltogatja, miközben én a melleit kényeztetem és a fenekét markolom. Mikor a cél előtt voltam ő is rá gyorsított és én pedig alulról kezdtem el mozogni. Majd egy hatalmasat élveztem a gumiba.
Pár percig így maradtunk és csókolóztunk közben.
Majd leszállt rólam Nyuszi és meg tisztította a velem egykorút.
Ezután mindketten ittunk egy energiaitalt és elkezdtunk beszélgetni a filmekről és zenéről.

Majd Nyuszi mikor úgy gondolta hogy eleget pihentem a lábam közé helyezkedett és rögtön eltüntette a velem egykorút. Majd újra érezhettem azt a fantasztikus franciát amit csak ő tud nyújtani nekem. Majd mikor már megint éreztem hogy közel a vég újra megkértem hogy helyezze magát kényelemben mert most én szeretnék neki kedveskedni. Be bújtam a combjai közé és elkezdtem nyalni az isteni finom punciját. Közben ő hol a hajamba túrt hol pedig a kezeinket össze kulcsoltuk és így élvezte a ténykedésemet. Majd kérte hogy most már mást is szeretne érezni a puncijában. Ezért felmentem egy csókért, de a nyaka annyira csábító volt hogy elkezdtem puszilni, nyalni a nyakát, néha a fülére is adtam puszikat ami Nyuszinak nagyon tetszett. Mondta is hogy szereti ezt a libabőr effektust. Én pedig szerettem ahogy mosolyog és kacarászik ezen közben.
De így nagyon felhúztam már és mondta hogy nagyon nedves már így rögtön gumiért nyúlt és fel helyezte a velem egykorúra. Maradtunk ebben a pózban, Nyuszi a hátán fekszik én pedig így misszionárius pózban hatoltam be a forró és nedves punciba. Lassan járattam ki-be a velem egykorút és közben ráhajoltam Nyuszira és csókra forrt össze a szánk. Néha azért még a nyakát tovább puszilgattam, majd fel hajoltam és Nyuszi a lábait a vállamra helyezte és így folytattuk. Elején lassabb tempóval kezdtük így teljesen be tudtam tolni a velem egykorút. Közben a kezemet a melleire tettem és markoltam őket vagy egymás kezét fogva hatoltam egyre mélyebbre. Közben ő a kezemet, karomat simogatta. Majd mikor éreztem már hogy közel a vég, rá gyorsítottam és így egyre jobban csattogtunk majd egyszer csak tele lőttem a gumit. Utána nem váltunk azonnal szét hanem ráhajoltam és csókolóztunk amig le nem nyugodtam. Mikor ez megtörtént utána újra tisztába rakta a velem egykorút.

Majd újabb beszélgetés következett. Ahol felvetettem egy különleges randit, amit a születésnapomon szeretnék vele össze hozni. Szerencsére teljesen pozitívan vette és elfogadta. De erről majd talán később írok ha össze jön.

Majd egyszer csak Nyuszi mondta hogy szeretné ha megmaszíroznám, mert olyan jól használom a kezemet. Természetesen igent mondtam így a hasára feküdt én pedig a popsijára ültem. Be kentem olajjal a hátát és elkezdtem át masszírozni a hátát és a vállát. Majd mondta hogy most ő is szeretne megmaszírozni. Így helyett cseréltünk és elkezdett masszírozni majd a végén az ikreket is bevetette. Nagyon jól esett.

Majd ezután a hátamra fordított és elkapta a szájával a velem egykorút. Újabb csodás franciát kaptam, játszott vele, hol eltüntette hol pedig a makkal játszott a nyelvével. Fantasztikus volt.
De mivel én is szeretek adni így kértem hogy forduljunk át 69be. Újra elkezdtem nyalni a finom puncit közben ő tovább nyelte a velem egykorút. Ez egy jó darabig így ment, majd gumit kaptam és jöhetett a doggy póz. Bepucsitott és én mögé kerültem és behelyeztem a velem egykorút. Lassan kezdtük, de mindketten éreztük hogy gyorsítani kell a tempón. Kapaszkodtam a csipőjébe és egyre gyorsabban és egyre hangosabban csattogtunk. Ennek a gyors iramnak meglett az eredménye szinte egyszerre élveztük el. Megállapítottuk hogy ez már mindkettőnknek már nagyon kellett.
Maradt egy kis időnk még amit beszélgetéssel töltöttünk el. Majd a végén felöltöztem és az ajtóban még átbeszéltünk az elkövetkező pár randinkat. Búcsú csókkal és egy öleléssel köszöntünk el egymástól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
4 órát tartózkodtam Nyuszinál igy ennek megfelelően tettem le a rózsákat az asztalra.
Akik most szeretnék meglátogatni azoknak jelzem hogy valtozott a bővebb infója amit érdemes látogatás előtt elolvasni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Ismét egy fantasztikus randin vagyok túl Nyuszival. Minden percét nagyon élveztem.
Remélem az írásomból át jön hogy miért járok szinte hozzá havi szinten. Egyszerűen megkapok tőle mindent amire vágyok, számomra tényleg ő a tökéletes NŐ.
Igaz az első randink kudarcba fulladt egy az éterben eltévedt sms miatt. Hálát adok az égnek hogy akkor Nyuszi adott egy második esélyt és akkor tudtunk egyeztetni pár napra rá egy új randit.
Szerencsére az a randi már össze jött és azon a randin már tudtam hogy hatalmas szerencsém van hogy rá találtam.
Azóta sok randink volt és jó pár dologba vitt bele amit nem gondoltam volna hogy ezt én valaha is kipróbálom vagy át élem.
Egy csodás, fantasztikus, okos, határozott személyiségű, életvidám, vagány és nem utolsó sorban egy mindig pörgős csajt ismertem meg egy éve, de a jelzőket napestig lehetne sorolni rá.
Egy szó mint száz számomra ő a TÖKÉLETES NŐ.

Remélem még nagyon sok randink lesz és még egyszer nagyon szépen köszönöm hogy akkor adtál egy második esélyt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Bunny szexpartner beszámolójáról

A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Ismerkedik az oldallal rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókBunny legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-10-28) : Kis pihegés és lompinak esett. Mikor kőkemény lettem: no lássuk?! Lompira védelem dildó föl bekapcs. Ezután a pótszerszám is kapott védelmet. Én hanyatt, Nyuszi fölém. Ügyesen, kéjes nyugalommal vezette helyére. Dildó popsiba, lompi punciba és lovagolni kezdett. Volt hű meg ha mindkettőnk részéről. Az érzés leírhatatlan. Nehezen, de váltottunk és szemből folytattuk.

(2020-10-04) : Némi franciát követően szükségem volt egy kis szünetre, nehogy idő előtt véget érjen a móka. Így hát bevettem magam a lábai közé, ahol lelkes nyalakodásba kezdtem, de Nyuszi kikövetelte, hogy az ujjaimmal dugjam meg jó alaposan. Így élvezkedtünk egy darabig, majd hanyatt vágott, és rávetette magát szájjal a farkamra.

(2020-08-31) : Nyuszi az ágy szélére parancsolt és letérdelve már a szájába is kerültem. Keményednem nem kellett nagyon, a farkam pillanatok alatt eltűnt a szájában. Szeretem a franciáját. Minden módon foglalkozott kéjrudammal, hol lassabban hol gyorsabban bólogatott, a környékével is foglalkozva. Ezután Nyuszi hanyatt feküdt fejét lelógatva kérte a szájába farkamat, és mély torkos franciában részesített.

felejthetetlen: 5db
(2020-09-20) : Nyuszival az előjáték egyébként előjátéknak erős, sokkal inkább már soft pornó :). Kicsit nem figyelek oda, már is a szájában landolt a farkam, majd úgy kezdett bele a francia leckébe, mintha csak az élete múlna rajta. Fantasztikusan csinálja, tökéletes a technikája, nem túl bőnyálas, kézzel és kéz nélkül vegyesen, fürge nyelvjátékokkal. Az ujjaimat hamar a puncijába parancsolta,

(2020-05-10) : megkért ,hogy ő is had játszon ekkor elkezdtünk fraciázni finoman . majd kaptam egy igazi mélytorkos orális szekszet a mellén ülve bekapta a szerszámom és igazi mélytorkos kényeztetést kaptam teljesen tővig

(2020-04-07) : Majd a lányok kicsit lentebb helyezkedtek és a velem egykorú két oldalát egyszerre kényeztették. Fantasztikus látvány és érzés volt, nem véletlenül imádom mindkét lány franciáját és így együtt pedig brutálisak.

nagyon jó: 7db
(2020-09-21) : Ezután lefeküdtünk és olyan kezelést kapott a cerkám, hogy jószerével csak a levegőt kapkodtam. Azt nem tudom, hogy ő mikor vett levegőt, de nagyon kemény volt ahogy csinálta,fel le, oldalt, a zacskót is rendesen, és a hegyével is kítünően bánt. Mondta, hogy menjek rá szemből tegyem a farkam az ikrek közé, úgy is lett, toltam a melleit, miközben ő a farkam hegyét szopogatta.

(2020-07-22) : Gyorsan 69 be fordultunk és közös francia következett. Kisvártatva jelezte, hogy így nem jó mert nem tudja tövig bekapni ezért féloldalt mellém térdelt.

(2020-01-20) : Utána még egy isteni franciát kaptam a végére, a gyerekek a szájában végezték. Fantasztikus élmény volt ismét vele lenni. Ez a lány megunhatatlan!

: 9db
(2020-10-29) : Az ágyra fekve, én az ágy mellé állva kaptam meg a torkát,, közben ujj aztán! Igazi pornós jelenet volt. Kértem én is, hogy forduljon rám, hadd ismerjem meg punciját egy kicsit közelebbről. Erre nem mondott nemet, szerintem szereti, ha nyalják és megmondom őszintén, én sem hagynám ki. Mivel a franciája miatt már majdnem a mennyekben voltam, gumit kértem és popsival rámült.

(2020-09-11) : Nyelvével megerőszakolta a számat, szájával a farkamat... és én voltam a legboldogabb ember ezen a világon. Száj, punci, popsi, punci száj, popsi, száj, punci, száj.... kész végem van, elpusztított. én inkább szeretek összebújva szeretkezni amúgy, de ez így marha jó móka volt és fogok én még vele összebújva szeretkezni :) Az óra leteltével hozott nekünk egy üdítőt

(2020-08-28) : Ezt követően hátulról támadtam eközben először a szép fenekét markolásztam, majd a melleit, Bunny kérésére ebben a pózban a nem csak a puncijában jártam, hanem a popsit is felfedeztem egy rövid, de annál dinamikusabb vágta után kis pihenő következett, itt Bunny bemutatta ismét francia tudását.