134
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Zaya szexpartner

szexpartner

Zaya-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-23 12:20:53

Tybo
Ismerkedik az oldallal
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Zaya reagálása

Szia Tybo

Köszi a beszit , így utólag is 🙉🙈🙊
Csókollak

Zaya beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-28

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon hívtam, rögtön felvette, és gördülékenyen ment az egyeztetés. Már a telefonban barátságos, közvetlen. 14.00 órára szerettem volna menni, de mivel csomagot várt, megkért, hogy lehet-e délután 16.00, ami számomra nem volt probléma. A telefonban kifejezetten tetszett, hogy kedves, nem gépies, nem magas lóról beszél, mintha ő "sz*rta" volna a világot. Nem tudok rosszat mondani.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
BKV-val mentem, a IX. kerület Haller környékén új lakóépület, jó környék, ha nem is full belváros, de a körúttól sincs messze.,Parkolásról nem tudok nyilatkozni. GPS kb pontosan belövi, max 10 métert téved a bejárattól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű ház, kifogástalan tisztaság, lifttel lehet feljutni. A lakás is totál patyolat, kényelmes légkondis tetthely, csecse fürdő, igényes az egész, na. És ami legfontosabb, hogy full privát, full diszkrét! Nem tudok rosszat mondani erre és nem is akarok.
Zaya külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Külsőre? Alak pont, amilyen a képeken. Feszes, sportos. Tetkókkal teli, amiket a diszkréció kegyes homálya miatt utómunkákkal kellett "gyéríteni", meg is állapítottuk, hogy a photoshoppos ember remek munkát végzett :D Arc relatív. Nekem bejött, még ha kicsit más is az ízlésem, de csalódni tuti nem fogsz. Szép ajkak, cserfes tekintet, igényes, tiszta megjelenés, csókos ajkak, vonzó teremtés úgy ahogy van.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Csók:
3
Közös fürdés:
5
Profi masszázs:
4
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Első alkalommal voltam nála, és eleve nem vagyok nagyon gyakori látogató hölgyeknél. Érkezésem után megkérdezte, mit kérek inni, majd elmentünk együtt fürdeni. Ez remekül oldotta a bennem levő zavartságot. Kicsit elsőre túlságosan is közvetlen volt. Ezzel egyértelműen az is volt a célja, hogy oldjon, de ismeritek az érzést, amikor még meg sem érkeztek valahova lélekben, de már rajtad tapad :D Ezt nem negatívként írom le, szerintem a legtöbb embernek ez nem probléma, nekem a nyugisabb kezdés jobban bejön. Úgy fogadott, mintha már régi barátok lennénk, de ha az ember tudja, hogy most először van ott, kicsit hülyén jön ki. De ez nem kritika akar lenni! Nagyon kedves, valószínűleg ebben én működöm másképp :) Ha másodjára lett volna ez, hitelesebb lett volna. Viszont a fürdés már 5* volt, és ami az után jött, az is. Remekül megadta az egészhez az alaphangot, és a végére már teljesen feloldódtam! Utána a hálóba mentünk (Innen nyílik a fürdő is hála az égnek :D ). ott kényelmes franciaágy, tisztaság. Simogatós ismerkedéssel kezdtünk, csókokkal folytatva. Bevallom, inkább én voltam a kedvezményezett, nem annyira a kölcsönösség elvét követtük :) Jeleztem neki előre, hogy mivel eléggé be vagyok "töltve" és rég voltam így, lehet, hogy nem fogom sokáig bírni, de kedvesen csak annyit reagált, hogy nem baj, úgyis lesz még egy kör :) Ez a hozzáállás rendkívül tetszett. Francia natúr, majd lovaglás, és misszivel zártuk a "ceremóniát". Utána némi beszélgetés (Értelmes nő, nagyon sok témában lehet vele beszélgetni, nekem ez kifejezetten szexi, hogy gondolkodó, intelligens, nem csak egy "dugóautómata"... Utána masszázs, majd kértem még egy natúr franciát a mellei közé végezve, melyet kifejezetten vadító módon, lelkesen, és profin kivitelezett! Ami kifejezetten tetszett, hogy kicsivel előbb érkeztem, és már 5-10 perccel lejárt az 1 óra, amikor végeztünk, de abszolút egy percig nem siettetett, sőt, az egésznek a végén már nekem kellett indulnom, de ha rajta múlt volna, még fél órát dumáltunk volna simán. Ezek azok a dolgok, amiért az ember visszamegy! A kezdeti dolgok után tehát hamar oldódtam, és tuti, hogy az az 1-2 dolog, amit most nem éreztem tökéletesnek, legközelebb jobb lesz sokkal.
Elszámolás
Megérte:
4
Korrektség:
5
Minden az alapban van nála, semmi extrát nem kértem, de elég bőven az "alapcsomag" is ;) Az elszámolás korrekt volt, minimálisan átlag feletti rózsaszál, de megéri. Nem olyan, mint a rossz kaja drágán, hanem, mint a nagyon jó kaja, de nem olcsón :) Szóval, nem az a villámrandis csaj, inkább egy órát minimum ott kell tölteni, de megéri az árat. Megvan a bizalom a részéről, az egésznek csak a végén számoltunk el, persze ehhez az is kell, hogy az illető megbízhatónak tűnjön, és szimpatikusnak, mint én :P :D :D

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összességében véve egy intelligens, közvetlen (kicsit túlságosan is, de ez nem baj), profi hölgy, nagyon jó alakkal, kellemes arccal, szexi finom bőrrel, és maximálisan a Te kéréseidet szem előtt tartva. Nincs szájhúzás, nincs óranézés, nincs flegmázás (mint a szolgáltatók kb 80 százalékánál). Tehát tipikus olyan nő, akiről ha kialakul egy benyomás a lapja alapján és meglátogatod, azt fogod kapni, amire számítasz. És szerintem ez a legfontosabb!
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-06-17 11:53:55

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Zaya szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókZaya legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2017-09-04) : Nem bírtam már, ki akartam bontani és levettük a melltartót és a bugyit és az ágyra mászott, hogy ott térdelve kényeztessen egy kicsit. Nagyon lágy és finom a franciája, néha jó mélyen bevéve a cerkát és ott is tartva magát kicsit.

felejthetetlen: 18db
(2019-12-11) : ő is rám markol, majd kezelésbe is vesz szájjal, ahogy kell. Lágyan bekapja és kézzel is szolidan rásegít. Néha mélyre ereszti, lent is tartja kicsit, majd újra visszatér a lágy alapokhoz

(2018-12-16) : Ezen a ponton elkezdtem bontogatni az előkészített gumit, amit átvéve felhelyezett és úgy szopva tovább készítette fel a dákóm a beleülésre. Miközben elkezdett lovagolni rajtam, én a csípőm mellett feszülő lábikráit simogattam, ő pedig hol a lábszáraimon

(2018-10-17) : Ezután Ő vett kezelésbe engem szájjal, ami nagyon jól esett, egy kicsit később gumival folytatta, majd rám ült és hihetetlen tempóval elkezdett lovagolni rajtam.

nagyon jó: 23db
(2020-07-28) : Egy nagyon jó fej csaj, de tényleg , valóban lehet valakinek túl közvetlen, de nagyon jól oldja vele a hangulatot. Nem szeretném annyira részletezni a dolgot, nem az én stílusom , de annyit mondhatok, hogy tényleg mindenben ügyes. Igénybe vettem az extrát is , nagyon jó volt.

(2020-07-21) : Majd jött a második menet ahol is franciával indított amit jó mélyen csinál és szép lassan erotikusan. Majd gumi fel ismét és irány a puncija. Megint rámhúzta magát, de én szerettem volna a popsiját is kipróbáni.

(2020-07-12) : rá oly jellemző módon 69-be fordultunk, és egyszerűen egy fantasztikus francia kényeztetésbe kezdett. Nem volt ott kegyelem, éreztem ágyékom minden pontján ajkai melegét,

: 35db
(2020-08-10) : Finom a technikája, rutinosan nyúlna a golyókért is én kérem hogy azt nem kell. Fekszem és ő pedig fölöttem van, nem megyek át 69-be, simogatom a mellét, a fenekét, és a popója jár a fejemben. Érzem kérés nélkül is próbál minél mélyebben eltüntetni. Mivel már látható mivel van dolga megkérdezem a popót, szabad-e vagy méretfüggő. Nem mond nemet, csak azt kéri hogy a popó szemből történjen.

(2020-06-18) : Ezután szuper natúrfranciát kaptam végig el tudtam volna viselni, de képtelen lettem volna kihagyi az aktust annyira gyönyörűen sportos

(2020-03-09) : Finom kelyhe nyelvem érintésére halk sóhajokat kezdett partneremből kicsalogatni. De mire felocsúdtam ebből, már gumiban láttam a meredező szerszámomat, amit Zaya egy fordított lovaglóban gyorsan magába fogadott. Innentől kicsit homályosodnak az emlékeim, mert a küzdelmem az elkerülhetetlen véggel, beszűkítette az agyamat kicsit. Volt még pár póz, de az utolsó, a nagy klasszikus megpecsételte ezt a menetet.