93
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Sztella erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Sztella-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-16 17:34:35

AnakinS
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sztella beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-06-18

Egyeztetés
Elérhető:
3
Stellát itt az oldalon látam meg és már akkor is szimpatikus fomái voltak gondoltam hogy meglátogathatnám de nem értem el pedig sokszor kerestem. Kis időre letettem róla és másfelé kacsingattam de egy hete hivogattam és sikerült kölcsönösen jó időpontot találnunk a mai napon. Kolegínával beszéltem először és ő tájékoztatott a lehetőségekről, árokról , helyszínről valamint arról hogy mostanában szabad a hölgy ami szerencsére nekem is pont megfelelt bár kis logisztikát igényelt részemről de megoldottam. 10 perc múlva visszahívtam és végre sikerült vele is beszélni aminek nagyon örültem mert nagyon kis csilingelős hangja van megnyugtatólag hatottak rám szavai és a mondandója. Lefikszáltuk az időpontot és már indúltam is a megadott címre ami sokak által jól ismert Alföldi utca volt. Telefonon kissé nehéz elérni legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom bár az is lehet hogy csak pont roszkor kerestem :) de nagyon rugalmas minden téren vendéglátóm.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Parkolás a cím körül szerintem jónak mondható, én mindig találtam helyet ha arra felé volt dolgom ami elég sűrűnek mondható más okból kifolyólag is. Tömegközlekedés is jónak mondható mert több irányból megközelíthető a tetthely a GPS a címhez visz pont nem lehet eltéveszteni aki eltéveszti az festi magát :). Bár a megadott cím nem az a cím de ha rákérdezünk akkor kiderül hogy hova is kell menni pontosan ami az FKF nagykapuja után található a Fiumei út irányában az Alföldi utcában. Ennyi pontosítás szerintem azért belefér.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
A címhez érkezve kaptam meg a kapukódot az emelet illetve az ajtó kombót ami után nem volt nehéz odatalálni a címhez. Az ajtó előtt kicsit vártam majd szolidan halkan kopogtam és pár másodperc után nyílt is az ajtó amin betekintve először jobb oldalon a tükröt és a cipős polcot láttam meg . Az ajtó becsukása után vendéglátom is előkerült :) egy kétrészes nagyon sexy kombóval és egy szemüveggel ami nagyon jól állt neki de erről részletesebben majd később írok !!! Az ajtón tovább be az előszobában voltam kézfogás puszi puszi bemutatkozás a szokásos körök majd cipő le és irány a szoba. A mi rezidenciánk balra a második ajtó is lehetne de balra és szemben volt egy jó nagy méretű szoba ahol bőven volt hely mindenre. Szobánk tartalmazott egy nagy tatamit egy masszázságyat két tükröt a jobb és bal oldalon amiben nagyon jól lehet mozizni mert nem kicsik . A tatami végében egy radiátor található a hidegebb időkre és egy klíma ha éppen meleg lenne a szobában a fülledt erotika miatt amiben részem volt !!! A szobában megbeszéltük mit leht mit nem majd megkérdezte Sztella hogy bubis vagy mentes vizet kérek én a pezsgést jobban szeretem és így is választottam. Ruháimat levettem mire ő visszaért a frissítővel, odaadtam az ajándékom cserébe kaptam törölközőtt és elkísért a fürdőbe. A fürdőben kád található az elhúzós függöny mögött elégségs darabszámú tusfürdővel a modó fölött a tükörnél szájvíz, alatta fogkefék sorskoztak a sarokba a folyóügyek és egyébb dolgok intézésére alkalmas készülék volt. Törölköző a barátunk volt nagyon jól végezte a dolgát szinte szárazra tudtam magam törölni. Majd haladva visszafelé a folyosón a konyha és étkező volt és a szobánk bejárata előtt jobbra a másik szoba ami most üres volt méretben 2 méterrel rövidebb így nem bántam meg hogy a nagyobba voltunk de a kicsi is nagyon hangulatosnak nézett ki hasonló felszereltség csak masszázságy nélkül. A lakásban amerre megfordúltam mindenhol tisztaság fogadott renben volt minden helyiség ahogy az elvárható főleg a jelen helyzetben.
Sztella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögül előbukkant Stella fiatal testével kétrészes ruciban és szemüvegben ami nagyon jól állt neki ! Olyan formái vannak deréktájon hogy csak na, legeltek is a szemeim rajtuk rendesen de feleszméltem és a cicik is tenyérbe illőek nagyon és az a vidám mosolygós arc hát az egy főnyeremény. Képeknek teljesen megfelelt a külső bár ahogy lenni szokott élőben sokkal jobb a képek csak sejtetik hogy mi vár ránk a randi helyszínén na de a látvány az néha taglózó tud lenni mint most is . Udvariasan elém engedtem Sztellát a szobába vezető útón és addig is tudtam gyönyörködni a csodás formákban amik előttem ringottak mint gyümölcs a fán egy szeles nyári délután :) Nagyon feszes teste van a drágának, popsi tájon mindenképp mert tapintásra nincs felesleg egy deka se és ami kemény az kemény a cicik nagyon jók pont tenyérbe illők egyszóval profin kidolgozott testet láthattam ismét.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Fürdőből visszaérve kicsit várakoztam mert nem vette észre vendéglátóm hogy már kiosontam a fürdőből de kis idő múlva ő is megjelent sűrű elnézések közepette hogy bocsánat de nem hallottam hogy kijöttél , nem probléma mondtam és levettem a törölközőt magamról belekortyintottam az italomba és elhelyezkedtem hason a kérésnek megfelelően. Kezdés előt feltette a kérdést hogy krém vagy olaj én az oljat választottam mégis csak jobban csúszik...A masszázst a lábaimtól kezdte a vádlit majd a combot kezdte el alaposan megdolgozni de nem az a csonttörő masszázs hanem inkább a simogatósabb erotiuks féle amit én nagyon kedvelek. Volt olyan lány aki kék, zöld és fekete színekbe tündöklőre masszírozott hát nem voltam túl boldog ! Szoltam is de az volt rá a válasz hogy hát már csak simogatlak, gondoltam magamba ha én is kazánkovács lennék én is csak simogatnálak :)) Combom után a fenekem következett amit jólesően végig gyúrt a derekam is kapott ízelítőtt kezeiből amiből csak úgy sugárzott a csí. Nagyon jó kezei vannak mert az egész masszázs alatt olyan érzésem volt hogy szinte csak az erotikát gyakoroljuk, elmondai nem lehet de van valami melegség a kezeiben amit nagyon jó volt érezni . Megjegyeztem neki hogy nagyon jó kezei és éríntései vannak de csak mosolygott huncutul. Derekam után a hátam következett amit szakszerűen megdolgozott de gyengéd mozdulatokkal közben kérdezte hogy nem vagyok e csikis de próbálta is nevetésre és rángásokra bírni testem de nem járt sikerre , gyerekkorben elmúlt az effajta érzésem.Hátam végeztével megkérdezte hogy van e kedvem egy kis csúszkához amire a persze volt a válaszom , csak azért kérdezte mert nem mindenki szereti mondta én nagyon csodálkoztam hogy vannak ilyen pasik akik így vélekednek de hát nem vagyunk egyformák. Nagyon jó volt a csúszkája és itt már éreztette hogy milyen masszázsra is számíthatok a későbbiekben, kis idő múlva jött a varázsszó mert láthatóan nem esett már jól a hasonfekvés :)
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
Fordulás után elől is kaptam egy nagyon kellemes simogatós masszázst de itt már elkalandoztak a kezek rendesen és minden mozdulatával beleütközött férfiasságomba ami láthatóan fickós hangulatba került. Csúszkamasszázst elől is kaptam ami mondhatni még dúrvább érzésekkel töltött el felkorbácsolta vágyaim és így simogattam fiatal testét ahol értem minden porcikáját éríntve! Csúszka végén egy kicsit érezhettem kezei munkáját aminek hatására csőre lettem töltve rendesen de látta az arcomon hogy a végét járom és megkegyelmezett most először nagy mosolyt rajzolva az arcára. Majd beszélgettünk hogy hogyan tovább de már nem a józan eszemmel gondolkoztam így nehéz volt a választás mert mindent is szerettem volna egyszerre ami kivitelezhetetlen ugyebár. Mivel van lábfétisem így kértem hogy a lábával is vegyen kezelésbe amit először a talpacskáival végzett különböző szögekben illetve tempóban majd a talpai közé fogta szétrobbanó cerkám és így húzgáta fel le hol jobban szorítva hol gyengédebben hol játszva velük hol döntögetve a rudat de megkellett állítanom mert csúcsközeli állapotba kerültem és még a kezeit szerettem volna érezni mielőtt végem. Hát nem kellett volna mert ezek a kezek amik sugározzák magukból a melegséget mint a talpacskák is olyan táncot csaptak a rudon hogy ilyet még az egyik lány barátom se tud a rúdon aki már 10 éve csinálja . Roppant tekergeté fel-le majd finom simítások az ugráló lüktető péniszen majd a körmök finom éríntése amik szinte extázisba vittek. Felültem hogy ne legyen olyan könnyű kicsinálni és így volt időm egy kicsi amíg megtalálja a fogást rajtam újból de ez csak másodpercek kérdése volt mert hát olyan érzéke van a csúnyán mondva a faszhoz hogy az leírhatatlan de viszont nagyon jól eső érzéssel tőlt el még most is mikor írok majd kicsattan a cerkám :) Végül már nem bírtam és megadtam magam a lábaimmal átkaroltam a fenekénél a kezeimmel fogtam vádliját és hörögve nyögve robbantam fel kezei között amit ő nagy mosollyal az arcán konstatált . Hagyott lenyugodni és megvárta míg az infarktus közeli állapotból visszatérek a földre majd elment törlőkendőért és letörölgetett mindenhol ahol csak talált oda nem illő dolgokat. Akció végén összeszedtem maradék erőmet elmentem zuhanyozni de láttam hogy mit se változott az álapotom nyugodtan kezdődhetne a második kör de sajnos nem így volt .Visszaérve öltözködés majd ő is visszaért hozzám kikisért közben beszélgettünk erről arról mint az egész ottlétem alatt már mikor a hang eltudta hagyni a számat és nem csak a végén az érthetelen hörgés. Puszi puszi és sajnos véget ért ez a fantasztikus randi.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrái nincsenek az alapban benne van minden amit vállal ami szerintem elégséges egy masszázs lány tekintetében sajnálom hogy mindent nem próbáltam ki de vele ez az egy óra szinte semmi se volt minimum két óra kellett volna de majd legközelebb . Van amit még szeretnék tőle kapni de ez a következő alkalomra marad mert hát amit nyújtott az leírhatatlan volt de az alap kényeztetése is színvonalas volt nagyon és ár érték arányban pedig nagyon nagyon jó.Nagyon örülök hogy sikerült találkoznom vele mert hát eszméletlen egy csaj .......

Rózsacsokor
fél órás randira 10, egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nagyon jó volt vele találkozni mert egy nagyon kedves aranyos , szép ,csinos , tündéri stb teremtés ilyet keresve se találnánk jobbat meg pláne nem !! Remélem még sokszor fog tudni fogadni és szétszedni mint majom a zsebórát mert ilyen kezek és lábak name cicik és ő popsik nem minden bokor alatt vannak ! Ha lehetne minden nap felíratnék az orvossal egy ilyen kezelést mert hát jól indúl a nap és jól is végződik. Fiatal kora ellenére nagyon tapasztalt és hát nagyon jól eltanúlta illetve elleste a fortélyokat örök hála a tanároknak segítőknek !! Nem tudjátok mit tettetek de én elmondom egy csodát ! Látszik rajta hogy nagyon szereti amit csinál és szert incselkedni is nézi mik a reakciók és az apró jelekből kiolvassa a vágyaidat gondolataidat és aszerint cselekszik...... Lehetne még ragozni sokáig de összességében egy nagyon szimpatikus nagyon jó beszélgető partnerre leltem ismét aki ráadásúl érti is és szereti is amit csinál és imád adni az biztos remélem kapni is szert .......mert úgy kerek a dolog !

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sztella erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-18 14:49:17
Nem ragozom, úgy is tudod. Mindig magas színvonalú, jó beszámolókat írsz. Ez is az.

2020-06-18 14:49:03
tárgyilagos amennyire lehet és mindenre kitér. Biztos meglátogattom majd a hölgyet

FunkciókSztella legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2020-09-25) : Nem is a masszázs erőssége a lényeg hanem a milyensége a fontos amit Stella nagyon jól prezentál ezért is szeretek jönni hozzá. Aki az erős masszázst szereti az ne őt keresse bár nem tudom mennyire erősen tud masszírozni mert sose az erős masszázs miatt jövök, ezzel gondolom a többség egyetért mert valjuk be hogy a masszázs ezen része csak a ráhangolódás miatt szükséges .

felejthetetlen: 4db
(2020-07-21) : Egy rövid láb, fenék, derék masszázst kértem, amit inkább simogatóan végzett kérésemnek megfelelően, de néhány fogásán érezni lehetett, hogy jóval többre is képes ezen a téren, bár én erre a többre szinte soha nem tartok igényt. A masszázs alatt kellemesen elcsevegtünk különböző témákról, és fokozatosan haladtunk az egymásra hangolódás útján.

(2020-07-09) : Her technique is much more of a oil rub than a massage, but it was pleasant and I could see her pretty face in the mirror. She started with my legs and worked up to my ass, letting her fingers wander a bit.

(2019-12-19) : Nem léptem át a régi határokat. Mivel már ismer, ezért tudja, hogy én mit szeretek nála. A fürdő felszabadult és én mehettem tisztálkodni. Visszatértem a szobába és egy kis ölelkezés tán hasra feküdtem a tatamin.

nagyon jó: 2db
(2020-06-18) : Mosolygott rajta majd hasra feküdtem a tatamin. Kérdezte krémet vagy olajat használjon és én az olaj mellett döntöttem. Csorgatott egy keveset a hátamra és elkezdte szétkenni a hátamon.

(2019-05-19) : kérdezte milyen olajat használjon és én egy epres változat mellett döntöttem. A masszázst a bokáimnál kezdte és így haladt felfelé. az olaj langyos volt és a mozdulatok egy enyhe gyúrást idéztek fel bennem. Moziztam a tükörben és akkor vettem észre, hogy a melltartótól már a kezdeteknél megszabadult. Csevegtünk egy keveset, nem túl kommunikatív lány, de nem félszavakban válaszolt, ezért így is jó volt.

: 1db
(2019-08-25) : Mindketten csúszkáltak rajtam pár percet, először Anna gyengédebben, miközben Sophie a lábammal foglalkozott, utána Sophie csúszkált kicsit határozottabban hozzám nyomva fantasztikus cicijeit, miközben főleg fenekét simogattam, Anna pedig az ezredest vette kezelésbe.