2
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Ma elérhető: 10-18
Dóri szexpartner

szexpartner

Dóri-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-06-14 21:43:56

JossBeaumont
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Nagyon szépen köszönöm a szép írást :)

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-06-16

Egyeztetés
Elérhető:
5
A hét közepén kerestem őt egy vasárnapi találkozó lehetőségével kapcsolatban. Egyből el is értem, szerencsém volt és mindent le is tudtunk fixálni. Vidám hangulatban egyeztettünk, tényleg nagyon kellemes volt vele beszélni, azt hiszem, hogy a kevésbé szószátyár, vagy kicsit izguló makktársak is fel tudnak oldódni a vele folytatott telefonbeszélgetés végére.
Kicsit tanakodtam, hogy másfél, vagy 2 órás lehetőséget kérjek, de megnyugtatott, hogy mindig kellő puffert hagy a vendégek között, úgyhogy ha a másfél óra kevés lenne, akkor fél órát probléma nélkül hosszabbíthatunk. Így másfél órában állapodtunk meg.
Egyszerűbb, kellemesebb egyeztetést nehéz lenne elképzelni. Perfekt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A telefonos egyeztetés során meg is kaptam a pontos címet, ami teljesen egyértelmű. Vasárnap kora délután jártam Dórinál, így a parkolással nem volt gond (autóval mentem). Hétköznap nyilván kicsit nehezebb lehet a helyzet, de 1-2 szabad hely biztosan található, elég sok lehetőség van letenni a vasat. Ha 5 percet rászámolsz a parkolóhely keresésére, akkor minden rendben lesz.
A közelben több busz is jár, a megállóból kb. 2 perc sétával érhető el a cím, de a Keleti Pályaudvartól sem kell 10 percnél többet gyalogolni.
A bejárat előtt várakozva hívtam, jelezte, hogy nem működik a lift, ezért lépcsőzni kell. A fővárost beterítő hatalmas vihar után érkeztem, ami sok helyen gondokat okozott, ebben a házban a lift adta meg magát.
Felcsengettem a megadott lakásba és nyitotta is az ajtót a kaputelefonnal. A bejáraton egyszerre jöttem be egy hölggyel, de egy ekkora épületben előfordul, hogy találkozol valakivel. Nem volt gáz.
Az aulában újra rácsörögtem, mert nem találtam a lépcsőház ajtaját, de hamar ráleltem Dóri segítségével, egyben a lakás számát is megadta azon a bizonyos felső szinten. Felsétáltam a lépcsőn, de kopognom sem kellett, Dóri hallatta a lépteimet és nyílt is az ajtó.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű hatalmas háztömb egyik felső emeletén található a lakás. Amerikai konyhás nappali, fürdő wc-vel és hálószoba, ez minden, de a célnak maximálisan megfelelő lakás. Egyedül rendel.
Rend és tisztaság volt mindenhol, a nappaliban, fürdőben és a hálószobában is.
A fürdőben kád+zuhanyfüggöny kombó, teljesen rendben volt. A víz könnyen belőhető a megfelelő hőmérsékletre, 5 féle tusfürdő közül lehet választani, a kilépő csontszáraz. A mosdónál a következők várnak bekészítve: fogkefék, fogkrém, szájvizek, műanyag pohárka, kézfertőtlenítő és 3 féle dezodor. Ha kihagytam valamit, majd Dóri pontosít kommentben... :)
A hálószobában franciaágy éjjeliszekrényekkel, szobainas és egy hosszú szekrénysor található, melynek egyik ajtaja tükrös, ez jól jön akció közben. A szoba mérete megfelelő, a félig lehúzott redőny pedig elegendő fényt engedett be, hogy mindent jól lássak, ami érdekel. Zene nem volt, de nekem az sosem hiányzik.
Dóri külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
3
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
3
Dórit nem a képek, hanem a beszámolókban olvasott információk alapján választottam, hiszen többen jeleztétek, hogy a képek és a valóság nem teljesen egyezik. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a makktársaknak a segítséget, a rengeteg időt-energiát, amit a beszámolók írásába fektettek. Szerintem fantasztikus dolog, hogy így ismeretlenként is egy olyan közösséget alkotunk, amivel egymást tudjuk segíteni a jó döntések-választások meghozatalában.
Na de Dóri a lényeg. A képeken látható hölgynél erősebb, izmosabb felépítésű leányzó, combban, fenékben, pociban mindenképpen. Arányos testalkatú, de teltebb leányzó, mint amit a képeken látunk. A cickók egyszerűen tökéletesek! Elképesztően gyönyörű formájú keblei vannak, a bimbók szintén csodaszépek és jól reagálnak az érintésre. Élmény volt markolni, nyalni-falni az ikreket.
Bőre feszes (mindenhol) és szolizott barna színű. Egy apró tetkót (tényleg apró) véltem felfedezni az oldalán, ami abszolút nem zavart, pedig nem vagyok oda a tetoválásokért. Arca a testével harmonizálóan karakteres, nekem nem az esetem, de a folyamatos nevetésével és mosolyával megvett kilóra. A hirdetésben szereplő életkor teljesen reális.
Még az időpont egyeztető telefonbeszélgetés végén kértem őt, hogy a sminkelésre ne fordítson sok időt és valami egyszerű, hétköznapi szettet viseljen, ha lehetséges. Sportmelltartóban és shortban fogadott, ami tökéletes választás volt részéről, sötét haját pedig egyszerű fonott copfba kötötte fel.

Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
4
Csók:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Belépéskor az ajtó mögött várt kedves vendéglátóm a fentebb megénekelt sportos szettben. Puszi-puszi, cipő le, majd a nappaliba invitált. A hatalmas vihar után más nem is lehetett volna a bemelegítő téma, mint az, hogy ki- és hogy jutott el a randira a közlekedési káoszban. A konyhapultra helyzetem kis ajándékomat és a borítékot, amit megköszönt. Dóri mondta, hogy nyugodtan hagyhatom a cuccaimat a nappaliban a kanapén, de a hálószobába is mehetek. Nekem is mindegy volt, úgyhogy a nappaliban levetkőztem és mentem is zuhanyozni. Zuhany után várt rám az ajtó előtt és bekísért a hálószobába. Megkérdezte, hogy mit és hogyan szeretnék, mivel volt határozott elképzelésem a randi menetéről, ezért eszerint kezdtünk neki a mulattságnak. Bent a szobában, előttem szabadult meg a ruhától és egyből csókokkal kezdtünk. Dórival lehet igazi nyelves csókokat váltani, ami nekem nagyon fontos dolog egy randi során. Aztán farkon ragadott és franciázni kezdett. Az ágyon a hátamra feküdtem, ő pedig a lábaim közé térdelt. Az első menetre natúr franciát kértem a végéig, mivel tudtam, hogy nem fogom sokáig bírni. Nagyon kellemes volt a szájában, bár használta a kezét is rendesen, de ez most jól esett, ha szóltam volna, akkor kezezés nélkül csinálta volna, ez egyértelműen átjött a viselkedéséből. A tükörből néztem, ahogy pucsít, majd pózváltást kértem, hogy kicsit jobban tudjam markolászni a csodálatos ciciket. Aztán a nyelvemmel is szerettem volna játszani kicsit a keblekkel, mert ezt nála tényleg lehetetlen kihagyni. A cicizés annyira felhúzott, hogy miután ismét a szájába vett, hamarosan jeleztem is érkezési szándékom. Kicsit tempósabbra váltott és a srácok már landoltak is a pofijába. Nem ugrott fel, szépen megvárta, míg mindenki kijött és befejeztem a vergődésemet a párnákon. Nagyon jól esett az első kör.
Egy percre ugrott ki rendbetenni magát, majd én mentem ki a fürdőbe lecsapatni magam.
Elterültünk az ágyon és dumálgattunk. Nem vagyok az szünetekben összebújós típus, nekem idő kell a regenerálódáshoz. Egy kis csevej után Dóri szólt, hogy akár mást is csinálhatnánk beszéd helyett, amivel maximálian egyetértettem. A teljesen lanyha állapotból gumizási keménységre dolgozott fel ajkaival, kitartóan csinálta, nem volt egyszerű dolga. A gumit ügyesen pattintotta fel, majd a nyeregbe ült. Az ágy sajnos elég puha és süppedős, ráadásul nyikorog is rendesen, így hamar kértem, hogy forduljunk misszibe. Nézem a csodásan hullámzó cickókat, ő pedig kellemes nyögdécselő hangokat hallatott. A gumi talán kicsit túl szoros volt, mert kissé kezdtem visszapuhulni, így gyorsan jeleztem, hogy forduljunk kutyusba, mert azt szerettem volna mindenképpen kipróbálni. Még be is tudtam csusszanni és kezdetét vette a hátulról való támadás. Élveztem, ahogy belemarkoltam a feszes popsijába, vagy az izmos hátát simítottam, miközben ki-be jártam a puncusban. Ebben a pózban azért elidőztünk szépen, tempósan, néha csattogósan pakoltam, de valahogy nem kerültem közelebb a második lövéshez. Megálltunk, Dóri lekapta a gumit és szájjal folytatta. Álltam az ágy mellett, ő pedig az ágy szélén ülve dolgozott odalent. Rettentő kitartóan próbált a csúcsra juttatni - kis időre a cicik közé is helyeztük a lompost -, de nem akart összejönni a dolog. Javasoltam, hogy újra próbáljuk be a kutyus témát, mert az nagyon jó élmény volt. Újabb gumi fel, pucsítás, pakolás. próbálkoztunk még egy ideig, de nem jött össze, így kicsusszantam belőle. Dóri mindent megtett, amit csak lehetett, de nem voltam képes másodszorra is elmenni. Volt már ilyen velem korábban is, ez csak rajtam múlott, nincs bennem hiányérzet.
Kicsit még beszélgettünk, majd újabb zuhanyt követően szedelőzködtem és pár puszi kíséretében távoztam. TP abszolút nem volt érzékelhető, mivel másfél órán belül voltam még. Bár Dóriról amúgy sem tudnám elképzelni, hogy siettetett volna, ha kimaxoltam volna az időt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Mivel korábban kértem tőle bővebb infót, így már a csokorméret ismeretében hívtam fel. Pesti átlagnak minősíteném, kedvező nagyon.
Még az eléjén a nappali pultjára tettem a borítékot, nem kérte, de így szoktam meg. Szóba sem került a dolog a randi során.
Extrát nem vettem igénybe, elég bőséges az alap kínálat.
Maximálisan elégedett vagyok azzal, amit Dóritól kaptam, nagyon örülök, hogy ellátogattam hozzá.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Dóri egy végtelenül kedves, vidám hölgy, aki csak azt leste, hogy miként tudna a kedvemre tenni. Nagyon könnyedén, gördülékenyen ment vele minden, a beszélgetés és a szex is.
Abszolút kezdeményező volt, tehát rá is hagyatkozhattam az akció kezdeténél, de ha kértem valamit, azt is odaadóan teljesítette.
A randi során minden rólam szólt, elbűvölő egy teremtés ez nem kérdés.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-06-18 11:15:34
A rangnak (számomra érthetetlen módon) köze nincs a színhez a besorolásnál. Nem csak az alacsony rangúak adnak alacsony besorolást. Ebből adódóan egy kiváló szolgáltatás, egy jólsikerült beszámolóval együtt az eseményt egyáltalán nem tükröző besorolásba kerül. Miért, mert a magasabb rang ellenére, (ami semmit sem ér) már elfogyott a tárból a lőszer. Olyan beszi íróknál is akik évek óta sok tapasztalatot szerezve minősítenek lányokat.

2020-06-17 15:51:31
A beszámolód nagyon jó lett. Úgy ahogy van. A kolléga urak meg jó lenne, ha leszállnának erről a 'de miért ilyen a pontozás, minősítés, besorolás' kezdetű okoskodásról. Nagyon bosszantó.

2020-06-17 13:24:18
Némi "éllel" tett megjegyzésem nem hagyta figyelmen kívül az áltatalad is emlitetteket. Ám ha azt a bizonyos kék szint nem akarja átadni másnak? Lehetősége így korlátozott...

2020-06-17 13:11:01
Mélyen tisztelt makktárs, ha kicsit utána néznél akkor láthatnád, hogy adott már felejthetetlent "JossBeaumont" Igy nem ide való az érvelésed :) Az alacsonyabb rangúak sajnos nem adatnak magasabb elismerést "

2020-06-17 10:23:39
Remek beszámoló , hibátlan minden, gondolom az író eszköztárában nincs magasabb besorolásra lehetőség ! Bár ezt meg lehetett volna említeni....
Csak zárójelben, itt jelenik meg az ellentmondás a valós élmény és az adott minősítés között :( Az alacsonyabb rangúak sajnos nem adatnak magasabb elismerést a meglátogatott lánynak, bármennyire is megérdemelné !

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2020-09-30) : Állva simultunk össze és szánk csóókba forrva, feledkeztünk egymásba. Isteni nyelves csókja. Nem tolakodó, de adja nyelvét kellemesen. Már érezni akartam melleinek melegét és megszabadítottam őket. Fantasztikus érzés ahogy szinte belepréseli őket mellkasomba. A falatnyi bugyit csak elindítom és élvezem ahogy csípejét mozgatva , lábait emelgetve tolja lefele. Érzem az izgalmat, ahogy szabadulni akar már tőle.

(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

felejthetetlen: 7db
(2020-10-09) : Határozottan ölemre hajolt, s a következő pillanatban, már csókos ajkai között fickándozott az emberesedő tagom. Érzékien és izgatóan tette azt egyre inkább magáévá. Ajkai ölelését fokozta nyelve játékossága. Rövid szünet következett, de csak amíg haját összefogta. Gyorsan bekeményítette a szerszámot, de lelkesen dolgozott tovább rajta. Én csak sóhajtoztam, hálámat rebegtem, s amijét elértem, simogattam.

(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

nagyon jó: 11db
(2020-10-20) : Ezután átvette a kezdeményezést ,és egy nagyon finom lightos franciába kezdett pont ahogy én szeretem semmi kezezés csak nyelv és szájmunka ,többször le kellett állitanom, olyan sokszor robbanásközeli állapotba hozott, a golyókat is kényeztette,időnk persze fogyott vészesen ezért ,felapplikálta a VV eszközt majd kértem a lovagló tudását csillantsa meg ,nagyon szük puncija van ezért ,

(2020-09-21) : Ezután megpróbáltam egy nyakba vevős pozzal de sajnos átlagon felüli vagyok szerinte :)) ugyhogy azt kilőttük. Majd jött még egy kis kutyus, imádtam a tükörből nézni azok a cicik . Majd még egy kis szemből pozi és mintha megérezte volna mikor vagyok a csúcsközelben , legumizott és az utódok mentek a szájacskájába, istenit élveztem.

(2020-07-19) : El is indult lefele, Mondta hat lazitsak. Hat Francia nyelvleckeben nincs jelesnel rosszabb osztalyzata biztos. Nagyon jol csinalja, erzekien kicsi keze és de nem sok, Nagyon alaposan beveszi amit Kell.

: 10db
(2020-10-18) : Így hát nem sokkal később lejjebb vándorolt és elkezdett franciázni. Lágyan, lassan, barátnősen kezdte el, gondoltam is magamban kb 1 perc után hogy ez így hosszú lesz, de nem sokkal később rájöttem, hogy ez bizony a terv része, mert érzékelve a megfelelő keménységet, fokozatosan egyre gyorsabb és intenzívebb technikára váltott.

(2020-10-13) : Majd egyre jobban felfedeztük egymás testét ,egyre jobban belemelegedtünk Dóri nagyon jól csókol igazi barátnő feelinges mintha haza ugrottál volna egy kicsit. kis csókcsata után már a kezében voltam ezt követőn javasolta helyezzem kényelembe magam melyre nem mondhattam nemet. Ezt követően olyan franciaóra következett, hogy hihetetlen nagyon jól csinálja figyeli mit szeretsz.

(2020-06-28) : Dóri délre vette az irányt és érdeklődve figyelte a reakcióimat a francia előadást illetően. Barátnős, minimális kézhasználattal, és kellő mélységgel örömet okozva hamar megadtam magam a szájába.