0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Rose szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Rose-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-22 09:27:08

Bela04
Becsben tartott
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Rose beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-22

Egyeztetés
Elérhető:
4
Hosszú történet. Eredetileg a 9 kerületben kerestem kétszer is. A tervezett első találkozó elmaradt mert közbe jött valami nekem, a második alkalommal egy nagyon kedves és kiválóan kommunikáló hölgy jelezte, hogy a szombati nap nem biztos, hogy jó lesz mert problémák vannak , de hívjam aznap. A kilencedik kerületi időszak amúgy is olyan volt, hogy Rose hol elérhető volt, hol nem. Ez utóbbi történ mert szombaton már nem volt elérhető az adatlapja sem volt fent. Közel másfél hét próbálkozás után láttam meg a hirdetését immár a 11 kerületben.
Hívtam a találkozó előtti napon. Rögtön feltűnt, hogy nagyon más a kommunikációs szint és mintha a hang is megváltozott volna. Nagy jelentőséget nem tulajdonítottam neki, mert könnyen ment, de az előző 9 kerületi időszakhoz képesttele volt nehezítő tétel, jelesül, hogy pontos címet nem kaptam meg csak az utca nevet. Összességében azért flottul ment minden.
Másnap hívtam, megerősítés végett, hogy megyek, pontos címet továbbra sem kaptam. Az utcában voltam már amikor ismételten hívtam ekkor adta meg Rose a házszámot. Ha nem kicsit korábban érkezek bizony nem tudtam volna pontosan érkezni, mert az utca négyötöde egyirányú így autóval keringenem kellett még, gyalog meg kb 10-15 perc sétára voltam a pontos címtől. Éppen, hogy időre oda értem.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
3
11. kerület egy főutak által jól megközelíthető, de relatíve eldugott új építésű háztömbje. A környék alapvetően nagyon kellemes kvázi családi házas környezet. Maga az utcába való bejutás után a pontos címre kisebb "varga betűvel" lehet eljutni. Tömegközlekedésről nem igazán tudnám megmondani, hogy mennyire lehet kényelmesen megközelíteni a pontos címet, de úgy sejtem, hogy egy kicsit hosszabb séta mellett ez is jól megoldott lehet, mint a városban mindenhol. Autóval a megközelítés a vegyes irány bontású végső útszakasz miatt kicsit trükkös, de maga az utca könnyen megtalálható. Parkolás , hogy hétvége volt megoldható volt, de éppen hogy, hétköznap azért gondolom , hogy mint majdnem mindenhol egy kis időt kell szánni a keresgélésre és nagyon nem biztos , hogy közvetlenül a lépcsőháznál lehet majd találni. Parkolás ha már ismeri az ember jobb feltétellel megoldható egy derékszögben lévő utcában, de onnan nem lehet gépjárművel direktbe behajtani az utcába, mert nincs össze köttetés a két utca között, de ennek fejébe egy -két perces sétával érhető el a lépcsőház.(
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Modern célnak megfelelően felszerelt lakás. Minden megtalálható volt amire szükség van egy ilyen találka alkalmával. Mint már leírták előttem is a lakásban tartózkodik egy kistestű szobakutya, akit érkezésem után zárt be egy helységbe. A kutyus amúgy barátkozó, de félénk is, de akinek a kutya szőrre allergiás az ezt a tény vegye figyelembe, mert ha nincs vendég akkor ez a kis jópofa jószág körbe járja a randi szobát és vélelmezem, hogy az ágyra is fel-fel ugrik.
Rose külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
4
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Mint a képeken, pontosabban majdnem, mert ott egy két pici retus található. Életben ugyan olyan nagyon szép kívánatos fiatal teremtéssel fog találkozni az ember. Az arca nagyon különleges , nekem nagyon tetszett, de szerintem annak karakterisztikája egyeseket meg fog téveszteni. Valahol a görög és dél-olasz jegyek ismerhetők fel benne. Van aki pont ezért akár kisebbségnek is gondolhatja, de nem az nagyon egyediek az arcvonásai. Mellei szilikonosak, de nagyon szépre sikerültek, olyannyira, hogy a műtéti hegek sem felfedezhetőek csak némi után járással. Alakja szép arányos, bőre bársonyos hiba mentes. Egyszóval szép nő akit az utcán is észre vennénk.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
1
Érkezésem után puszival üdvözöltük egymást. Egyeztettem Roseval a lehetőségeket ismételten miután nyilvánvalóvá vált számomra, hogy legtöbbször nem vele beszéltem. Itt azért volt némi eltérés. Csók helyett szájra puszit adott meg mint alapot és az ujjazás sem klasszikus értelemben adott, hanem csak gumival.
A kutyust érkezésem után különítette el amit a kis buksi nem igazán vett jó néven, mert a találkozó feléig ugatással jelzett a gazdájának.
Kis beszélgetés majd elmentem a kötelező tisztálkodási protokollnak eleget tenni.
Visszaérkezésemkor már meztelenül várt.
Megbeszéltük, hogy a találkozónk alapvetően csak az én élvezkedésemről fog szólni elsődlegesen az előjáték végtelenített elhúzásán keresztül.
Rose ennek megfelelően viselkedett. Én kényelmesen elhelyezkedtem az ágyon és Rose nekikezdett az én kényeztetésemnek. Szerencsém volt vele mert alapból lassan nagyon lassan abszolválta felém a franciázását így legalább negyed óráig tudtam élvezni a látvány és az érzetet és nem kellett aggódni, hogy idő előtt elsül férfiasságom. Első osztályúan franciázik. Aki előnyben részesíti a lassú minden részletét érintő franciázást annak Rose ideális választás.
Kicsit zavaró tényező volt, hogy többször is reagált a kutyájának ugatására, hogy vajon mi lehet vele.
Mikor éreztem, hogy túl közel vagyok a véghez kértem, hogy cseréljünk most én kényeztetném őt.
Szép ápolt illatos közepes ajkakkal megáldott erotikus kertje van Rosenak. Jól reagál a kényeztetésre. Át is tudja adni magát az élvezeteknek és aktívan mozog is így lehet érezni, hogy igazából mit kedvel , genitaliajának melyik része érzékenyebb neki a kényeztetésre.
Valószínű képes az orgazmusra vendéggel is, de most a kutyájával való foglalkozás ki-ki zökkentette. Itt azért amikor egyszer csak megtorpant, hogy elhallgatott a kutya és mi lehet vele végképp kizökkentette a saját élvezetéből. Azért ez zavaró volt, mert nem volt száz százalékig együtt a vendéggel.
Kértem , hogy miután ismételten lenyugodtam folytassuk ott az én kényeztetésemet ahol abba hagytuk. A koreográfia ugyan az volt annyi különbséggel, hogy most kb tíz perc után jeleztem, hogy most már érezni szeretném őt magát.
Misszionárius pózban kezdtünk és végül is fejeztük be az együttlétüket. Nagyon finom a barlangja, már behatoláskor is éreztem, hogy ez a póz annyira kellemes érzetet nyújt, hogy felesleges váltogatni. Rose nagyon szépen oda tette magát nagyon aktívan mozgott és lábtartásával teljes mértékben elősegítette, hogy a behatolás maximálisan megvalósulhasson. Nem kényeskedik lehet lassabban is és vadabbul is coitálni vele. Elég hosszan tudtam élvezni a tökéletes anatómia felépítésű barlangot, de eljött a vég és jó alaposan megtöltöttem a piros kicsit szűk óvszert.
Beszélgetés tisztálkodás tipli ami ezután történt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Adatlapon minden fel van tüntetve. Pont ennyi. Előre adtam mint mindig.

Rózsacsokor
fél órás randira 14, egy órás randira 18, másfel órás randira 25, két órás randira 35 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Jó szolgáltató közvetlen. Nagyon szép nő és jó adottságokkal rendelkezik a láthatatlan régióban is. Ajánlani tudom mindenkinek. Ha a kissé körülményes cím megadás megszűnik és az együttlét ideje alatt ki tudja majd szűrni a kutyájával való foglalkozást (aggódást) akkor adott nála minden ahhoz, hogy majd egyszer a legjobb szolgáltatók közé kerüljön be egy képzeletbeli rangsorba.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Rose szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-24 11:04:12
Remek ! Ha most azt írnám : _nincsen rózsa tővis nélkűl_ ? Rose mint egy kivánatos ,illatos, kinyilt virág, de picit *szúrós *.... Így is sokan kedvelik.
Tárgyilagos írásod, disztingvált megfogalmazásod kővetendő mérce is lehetne sokunknak. Köszi.

2020-05-23 16:46:32
Kellenek az ilyen realisztikus írások, amelyek ok okozati összefüggéseket is megvilágítanak.

pali1
Élő lexikon
2020-05-23 15:39:36
Gratulálok! Mindenre kiterjedő, stílusos, nem csak a szaftos részletekbe belemerülő, hanem a körülményeket, a tapasztalt benyomást is jól át adó beszámolóhoz.

2020-05-23 11:03:13
Ez egy igen csak tanulságos, részletes és alapos értékelés lett!!

Kedves Rose!

Kutyabarátként azt tanácsolnám Neked,hogy a házi kedvencedet, ha a vendégeid nem bánják, inkább vidd be magad mellé a babaszójába és ott fektesd le őt.

Kifejezetten illúzió romboló tud lenni ugyanis a folyamatos csaholás és a gazdi, teljesen jogos, időnkénti verbális megnyílvanulásai....
Te szerintem sokkal többre vagy hivatott, szép jövőt jósolok itt neked!!

Whip
Kezdő irogató
2020-05-22 12:21:24
Bravó. Csak gratulálni tudok, nagyon jóra sikerült a beszámoló. Kedvcsináló.