20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Nataliee erotikus masszázs

erotikus masszázs

Nataliee-

V.I.P hirdető
77/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-21 20:01:48

Silence257
Fejlődő
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Nataliee beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-22

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Vtr-en keresztül egyeztettünk, zökkenőmentesen, minden kérdésre válaszolt és amit ígért be is tartotta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a helyszínt ismerve a XIII. kerületben, kissé nehézkes volt a parkolás de végül sikerült a közelben. Mint ahogy írja is az oldalon, őrzött parkoló van nagyon közel hozzá, de ez az én figyelmem elkerulte.. De sebaj.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy régebbi építésű tarsashaz. Mikor odaertem kissé félénken léptem be a lépcsőházba. Ennek ellenkezője mikor beléptem a lakásba. Tipp tipp tisztaság, szépen, modern berendezéssel, illatos törölköző, tusfurdo, tágas fürdő és szobák.
Nataliee külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Fiatal, gyönyörű szép, nagyon jó alakja van, megha átlagosnak is mondja magát :) igéző szemek, huncut mosoly, kerek popsi, falnivalo cicik.... Bár még oldalakat tudnék írni minden porcikajarol... :)

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
5
Hát eddig a beszámoló könnyen ment.. Most jön a neheze... :) a hirdetése és a képek nagyon felkeltettek az érdeklődésem. Gondoltam megprobalom hátha nem csalódok. Hááát... Amikor beléptem a lakásba, a földig esett az állam.. 100x jobb nő mint a képeken. Az előre megbeszélt fehérneműben, rajta egy sejtelmes kis semmiségben és magassarkúban fogadott. Őszintén mégmondom hirtelen zavarba jöttem, hogy úristen milyen bombázó és egy órát vele tolthetek :) aztán gyors tus és már alig vártam hogy a karjai, kezei között- alatt legyek. Megbeszéltük megegyszer mit szeretnék. Masszázs, majd egy kellemes kényeztetés. Hasra feküdtem majd a bokamtol felfelé elkezdett masszírozni nagyon kellemesen. Többször megkerdezte jó-e. Mindig az volt a válaszom hogy igen, mert tényleg az volt. Se nem puhány, se nem túl erős :) közben beszélgettünk is a világ nagy dolgairól. Kommunikatív és kedves. Szóval, mikor a hátam megmasszirozta, mondta hogy forduljak meg. Ennek a kedves invitalasnak nem tudtam nemet mondani így megfordultam, miközben Ő meztelenre vetkőzött.. Addig is kapkodtam a levegőt, de akkor még levegőt sem tudtam venni annyira formás, a feje bubjatol a kislabujjaig egyben, gyönyörű szép Hölgy volt mellettem. Megbeszéltük hogy csúszka masszázst és lingam- ot szeretnék melyet szó nélkül azzal a kis huncut mosollyal az arcán, néha néha a szemembe nézve hajtott végre.
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Masszírozás után jött a kivégzés, amit őszintén szólva az előzmények tükrében, nagy koncentrációval sem tudtam sokáig turtoztetni magam, így a nagyon érzéki lingam masszázs, és a pár nyelves puszit kovetoen amit a velem egy korura kaptam, hatalmasat élveztem. Utána sem siettetett, mellém heveredett és dumáltunk egy kicsit. Majd tus és sajnos indulnom kellett...
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen rendben volt, amit előtte megbeszéltünk.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
némi félszel indultam utamra, de a találkozásunk pillanatától világ nyugalom uralkodott el rajtam. Eszméletlen jó nő, gyönyörű, kedves és még okos is. Gyilkos hármas a szemembe :) abszolút megerte, nincs idonezegetes, nincs surgetes, csak mosoly és nyugalom, kedvesség.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Nataliee erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-24 18:54:14
Prof1 udvarias megfogalmazása áll legközelebb véleményemhez.
A beszámoló lényege, célja, partnered, körülmények, megélt élményeid bemutatása a kollégáknak, segítség egy jó döntésben.
Burkolt mondatok, különösebb indoklás nélküli pontozás, információk hiánya nem gyere be.
Gyönyörű partnered első beszámolóját írtad, ami bizony gyenge bemutatás, az adatlap képei, információi számomra a mérvadóak, semmi plusz információt nem adtál.
Semmi szőrös szívüség, igyekszem következetesen értékelni.

2020-05-24 08:17:35
A lényeget megfogtad és leírtad, köszönöm hogy megosztottad

2020-05-23 21:35:32
Azt mondanám, hogy amolyan impresszionista stílusú, kedvesen elnagyolt, inkább a te hangulatodra koncentráló az írásod, ami nekem tökéletesen ösztönző egy látogatáshoz, de lehet, hogy mások több infót vártak volna. Szerintem pedig pont a személyiség lefestése a fontos, mert a jó pillanatokhoz a vendég inspirációja is kell és mindnyájan mások vagyunk, ezért mást fogunk a hölgyből is kihozni.

2020-05-23 10:20:15
annyira jól írsz, olyan személyes érzéseket jelenítesz meg a novellád első felében, amilyennek lennie kell, de aztán a kényeztetés panelben valamiért elakadt a szó. Tanuld meg aztis szépen elénk tárni. Ne add fel!

FunkciókNataliee legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.