0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Tia szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-21 19:17:42

lacko30
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-22

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Ez alkalommal először üzenetben kerestem meg, melyre reagálva felhívtam telefonon hogy pontosabb időpontot tudjunk megbeszélni, szerencsére nagyon rugalmas volt és másnap reggel tudtunk is találkozni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Szokásomhoz híven saját gépjárművem hátán érkeztem meg a szentélyhez, ahol rengeteg szabad parkolóhely várt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín - mint korábban - az alkalomhoz megfelelő kis szerelmi kuckó ahol minden megtalálható a kellemes együttléthez illetve a higiéniához. Tiszta fürdő, sok tusfürdő, dezodor, szájvíz stb...
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tia külseje semmit sem változott a legutóbbi találkozásunk óta - ugyanolyan gyönyörű, szexi, mosolygós és nagyon nagyon kedves. Ő a tökéletes SZERETŐ.
Szolibarna bőr, vörös haj, gyönyörű szemek amikkel sokkal szebb mint a képeken.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Megérkezésem után bekísért a szobába ahol megkínált üdítővel pár szót beszélgettünk mielőtt elmentem zuhanyozni. Tisztálkodás után visszaérkeztem a szobába, ahol Ő már meztelenül várt a maga csodálatos valójában. Nem kellett egy szót sem szólni egyből tudtam, hogy mi a dolgom. Először az ágy mellett fedeztem fel csodás testét. Hanyatt döntöttem az ágyon ahol folytattam a tökéletes testét magamévá tenni. A forró édes puncikájához érve elidőztem és megmutattam neki, milyen az én francia tudásom. Imádtam minden percét amíg csak nyalakodtam nála, melyet Ő is nagyon élvezett. Ezt követően Ő is megmutatta hogy tudja viszonozni a kedvességet amit kapott. Nagyon jó volt ahogy kényeztetett. Mielőtt komolyabbra fordult volna a dolog kértem hogy húzzunk óvszert és az ölembe pattant. Lágyan, lassan mozgatta a csípőjét. Nem is bírtam volna sokáig ezért pár perc múlva kértem hogy cseréljünk és hátulról szeretném behatóan tanulmányozni amihez nem volt ellenvetése. Kiélvezve ezt a látványt a szép kerek fenekét és az érzést ahogy éreztem magam benne...leírhatatlan, ezért az élményért mentem vissza és megyek vissza hozzá legközelebb is!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A felejthetetlen élmények megszerzése után szolidan elhelyeztem a szekrényen.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tiánál már nem először jártam, de az biztos hogy nem is utoljára. Minden egyes percét élveztem. Gyönyörű nő, aki nagyon kedves, figyelmes. Maradandó élményt kapok tőle minden alkalommal amikor megfordulok nála - függőséget okoz!

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2020-03-14) : Ahogy elkezdte a nyelvét pörgetni a farkamon már nem bírtam tovább és telelőttem a kis szájacskáját. Hagyott lenyugodni, majd törlőkendőbe tüntette el az utódokat. Szünetben megmaszírozott. Nem masszőr de nagyon jólesett. Mikor végzett finoman jelezte, hogy jöhet a második menet.

(2020-02-19) : Hátára fektetem és illatos puncijába veszek. Finoman nyalom. Kicsit helyezkedik, párnát kiveszi feje alól és átadja magát az élvezetnek. Föltekintek és látom,hogy nyelvem finom érintésére szája széle megvonaglik és mosolyog. Kis idő és csípeje a zene ritmusára mozog. Lábai teljesen szét tárva és megemelve derekát tobzódom lucskos puncijában. Kezemet szorítva hangtalanul rándul össze. Teste ívbe feszül és egy másik dimenzióban röpül Kedvesem a szelek szárnyán.

(2019-12-17) : Drágám leguggol és teketória nélkül ajkai ölelésébe vesz. Hátra dőlök, nézem amint édes kis szája nyeldekeli brét és félkézzel a zacsit gyúrja. Ma különösképp érzem, kívánom Őt.

felejthetetlen: 36db
(2020-02-06) : Hanyattfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókolgattam. A puncijánál perceket elidőztem. Nagyon jó volt a nyelvemmel megízlelni finom kis kelyhecskéjét és a reakcióiból ítélve ő is élvezte. Erre a legjobb jelek az a kis remegés amikor eljutott a csúcsra.

(2020-02-06) : Comb belsőknél kezdve puszilgatások, finom kis nyalintások közepedte sompolyogtam az örömök kapuja felé. Odaértem. Egy pillanatra felkúsztam az ikrekhez, nehogy elaludjanak, majd vissza. És a zene. A kihagyhatatlan zene. Finom lehelgetések, nyalogatások közepedte kényeztettem a kelyhet és környékét. A hatás nem maradt el. Tia felhúzta combjait utat engedve vágyaimnak, én meg a zene ütemére dolgozni kezdte nyelvemmel, ajkammal........hu az a zene piszok jól el volt találva.

(2020-01-25) : majd hátamra parancsolt és elkezdett egy frenetikus franciázást csak szájjal és nyelvét pörgette rajta semmi kezezés nem volt ,mélytorkos elemekkel füszerezte,a golyókat sem hagyta ki ,

nagyon jó: 35db
(2019-12-21) : 69-be fordulva azután - partnerem kelyhének látványában-illatában gyönyörködve, orális kényeztetését élvezve - kisvártatva, hatalmas, "filmszakadásos" orgazmussal elért a vég...

(2019-12-20) : Minimális kéz használattal, átéléssel szopta farkamat, majd végig nyalta, és a golyókat is kényeztette kicsit. Nem hagytam túl sokáig dolgozni, mert már vágytam a szájára, ezért gumit kértem, és szemből folytattuk.

(2019-11-22) : ajkai finom ölelésébe kerültem. Két ujjával közrefogta nemiszervem, utána érzékien játszott velem. Nagyon jól beszéli a franciát, minden szavát megértettem, és pár perc után ő is megérezte, hogy mennyire értem és élvezem a nyelvóráját.

: 23db
(2020-05-17) : Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon.

(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,

(2019-10-11) : Majd gumi fel es javasolta a hátúlrol dugást. Ment egy darabig, élvezet nézni a női trst szépsegét. Amlko a popsi,csípő körtre alakot formál.Tia engedi az elkepzelesed a normál hatarokon belül. Végül szájában landolta a vitaminbombák.