0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
23
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Dóri szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dóri-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-20 23:43:19

Arruin
Kezdő irogató
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
3
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm szépen!
Ölelés, folyt köv :)

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-21

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Gyorsan el tudtam érni, minden gördülékenyen ment. Egyik késő este láttam a zöld pöttyöt villogni Dórin, és mivel hetek óta szemeztem itt vele, ráírtam, hívhatom-e még. Engedélyt megkaptam, és hamarosan élvezhettem csodás hangját is. Ezt a beszélgetést VTR követte, majd a randink. Egy héttel előre kértem időpontot, ami neki is megfelelt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val mentem, a helyszín könnyen megközelíthető, pár lépésnyire a háztól van a buszmegálló, Keletitől pedig kényelmes 10 perc séta, ha valakinek ahhoz lenne kedve.
Autóval parkolni kicsit nehéz lett volna most, de a szomszédos utcában láttam pár üres helyet.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Dóri a sokadik emelet lakója, de szerencsére lift repít fel hozzá, nem is lassan. Oly hamar értem fel, volt időm tanácstalanul körbekémlelni, kétszer is, mielőtt nyílt az egyik ajtó. Szerencsére Dórié. Mondjuk ha valami szervkereskedő lett volna, akkor így jártam, mert az ajtóban nem állt senki. Azért bementem, egyszer élünk. Az ajtó mögül szerencsére egy sokkal barátságosabb, és izgatóbb valaki került elő.
Tiszta, rendezett lakás, diszkréten lejjebb engedett redőnyök, kellemesen otthonos légkör fogadott.
Füriben tiszta törcsi, kád, zuhanyfüggöny, meleg víz, tusfürdők (ő mindegyiket szereti, egyik nekem is tetszett), kád előtt puha kilépő, a mosdónál szájvíz, kispohár, de még fogkefék is voltak kikészítve, szóval minden adott egy alapos, és lehetőleg gyors tisztálkodáshoz.
Tetthely a nappaliból nyíló szobában, kényelmesen nagy franciaágy, állítólag nyikorog, de ez még további tesztelésre szorul. Kellő mennyiségű párna, melyeket szabadon használhattam. :)
Zene nem szólt, és nekem tetszett ez így, hozzátett a barátnős hangulathoz.
Dóri külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Dóri külsejéről sokat elmond, hogy a lakásról csak kevésre emlékszem. Nappaliban Dóri két lélegzetelállító melle, a háló felé menet gyönyörű formás popsija blokkolta a látómezőm jelentős hányadát.
Baszki, milyen dögös ez a csaj!
A beszámolóknak hála sejtettem, hogy Dóri eltér a képein látottaktól, és azt is, hogy az én ízlésemnek pozitív irányban, így nem hogy csalódás nem ért, amint megpillantottam tudtam, hogy maradni akarok. Egy pillanatra még izgulni is kezdtem, nehogy hazaküldjön :D
Ami a képekről nem jön át -nyilván- az a csinos pofi és huncutul mosolygó szemek, amik megkoronázzák amúgy is vágykeltő alakját.
Mivel ránézésre korban is eltér képeitől, így akaratomon kívül - és a vakszerencsének hála- találtam egy csinos milfet!
Melltartó-bugyi-térdharisnya(?) kombóban fogadott, haja copfban, bőre szolibarna és selymes, illata nagyon finom.
Megállapítottuk, hogy mindketten mosolygósak vagyunk, tetszettünk is egymásnak, maradhattam/maradtam is.

Action
Csók:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kaptam egy pohár frissítőt, vidám ismerkedős beszélgetés következett, majd némi jóleső ölelkezés és puszik után szóvá tette, hogy ideje lenne megmutatnom, nekem mi van a ruha alatt, aminek készségesen eleget is tettem. Ennek örömére Dóri pedig megmutatta, merre tudok tisztálkodni.
Füriből kilépve, mivel a vizes törcsit bent hagytam, pont passzoltunk egymáshoz öltözékileg. Rögtön megállapítottam, a ciciknek csak dísz volt a melltartó, látványos méretük ellenére semmiképp sem szorultak rá. Gazdájuk szintén nagyon formás, csodásan nőies sziluettje mágnesként vonzza a szemet. Próbálhat az ember a szemeibe nézni, én is próbáltam... talán sikerült is.
Itt is barátnős, bújós ölelés, pár csók, mmmmm.... finom szája van..., és a háló felé vettük az irányt.

A szobába érve, úgy rémlik, az ágyra fekvésem javasolta, én viszont még állva szerettem volna élvezni társaságát.
Hozzá bújtam, hozzám bújt, puszikat adtunk egymás nyakára, nekem a cicik, neki férfiasságom került a keze ügyébe.
Megfordítottam/fordult, ráérzett mit szeretnék, igazából minden szögből simítani, markolni és csókolni a testét, a hátulról mellfogás, popsihoz bújás meg gyengém. De ahogy ez a fejemben lejátszódott (órákig tartóan), a valóságban csak pár pillanat volt, mert egy másik gondolat keresztbe tett neki: "Vajon miért is kéne ágyra feküdnöm? Igazából miért is nem vágtam még magam az ágyra percekkel ezelőtt?!!" Erre a hangra hallgatva felajánlottam, hogy akkor most kanyarodjunk vissza javaslatához, és akkor én most vízszintbe teszem magam. Kettőt pislogtam, és máris párnák kerültek fejem alá, egy Dóri pedig szájával oda, ahol épp a legtöbb örömet tudta okozni nekem. Amit ajkaival, nyelvével művelt, nagyon finom volt, nagyon barátnős, játékos és érzéki, és... baszki, legközelebb hagynom kell, hogy így végezzen ki!
Közben kértem egy pózmódosítást, így én is megkóstolhattam őt. Itt nem nagyon alkottam maradandót, leginkább arra figyeltem amit ő csinál, és az jó is volt.
Aztán átengedte nekem a gyeplőt, kaptam gumit, amit kézzel tett fel, de olyan profin, hogy azt tanítani kéne. Mielőtt az örök klasszikus pózban egybeforrtunk volna, volt alkalmam kicsit pótolni a nyalakodást. Finom, szerintem ízletes puncija van, de amilyen türelmetlen tudok lenni, nem időztem itt sokáig, hanem Dóri fölé helyezkedtem, és... egy darabig így maradtunk. Mármint, ő alattam, én meg benne, összebújva, ráhajolva, egymás fülébe szuszogva, egymás nyakára puszikat lehelve... Nekem nagyon tetszett ez az érzéki, lassú, kicsit sem pornós, és nagyon "valódi" helyzet. Évek óta nem volt ilyesmiben részem, és hogy Dóri hozta ki ezt belőlem, vagy mi egymásból... mindegy is, én igazán örültem neki.

Közben sokat beszélgettünk, sőt, szerintem az időnk nagyobbik részében ezt tettük, ha már első randi, és ez is nagyon tetszett. Játszott még velem a szájával, kezével, volt pár nagyon ügyes mozdulatsor, amit nyelvével művelt, nyalogatva, szívva, ráhajolva, nem kímélve... Szóval olyan, amit az ember fia megjegyez, hogy igen, hozzá menni kell még, és igen ezt fogom kérni, hogy ilyet csináljon, még, sokat.
Az időm viszont elszállt, kedvesem mintegy mellékes információként jegyezte meg. Egyesek tudni vélik, hol van az óra, de én bizony nem találkoztam vele, és eszembe sem jutott keresni. Dóri testével, lényével éppen eléggé lefoglalt. Azt se tudom, Ő hogyan követte az idő múlását, diszkréten sikerült megoldania.
Nekem mindenesetre volt még nettó egy percem, amiből úgy hármat egy gyors tisztálkodó körre szántam, további négy-öt meg öltözéssel és a búcsúval telt, de Dóri nem sürgetett. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Csokorméret a bővebb infóban látható, extrákat nem kértem, távozásom előtt tettem ki borítékban, polcra.
Szerintem ajánlata több, mint korrekt, egyik legjobb, amivel eddig találkoztam. :)

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Egy igazán nagyszerű, és igazán csinos lányt ismertem meg Dóri személyében, örülök, hogy őt választottam.
Nem tudom, lehetne-e két idegenként ennél gyorsabban ráhangolódni egymásra, Dóri teljesen egyedi és varázslatos, egy elbűvölő Nő.
Nem azt mondom, hogy gyorsabban oldódtam, mint a kólába dobott mentos, de a saját tempómhoz képest elképesztően hamar. Ez pedig abszolút az Ő érdeme, annyira barátságos és őszinte volt már az első pillanattól, szinte el is felejtettem, hogy nem csak a szomszéd lányhoz ugrottam át.
Tetszett, hogy nem volt rajta semmi mű (se öt réteg smink, se hatalmas műkörmök, stb... nekem az nem jön be), nem játszotta meg magát, és szólt, ha valami nem tetszett neki, hogy máshogy csináljam, jól működött vele a kommunikáció.
Dóri egy életvidám, mosolygós csaj, öröm vele lenni. :) Minden percben úgy érzi az ember, milyen szerencsés, hogy ilyen nők is vannak a világban, és varázsukkal jobb hellyé teszik azt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Akella
Könyvet írhatna
2020-05-22 07:07:55
Igy kezdeni az írogatást?! Mi lesz itt később? Ahogy "lerajzoltad" nekünk Dórit és leírtad a randit, szinte példaértékű katgória. Gratulálok mindkettőtöknek.

2020-05-21 20:43:59
Szavaddal ėlve : " baszki" ez egy remek beszi ! Jó volt olvasni immár a sokadik Dóriról szóló írást, akinek nem mindennapi hozzáállását itt ily módon is megköszönhetjük. Köszönet érte.

ex-barom
Ismerkedik az oldallal
2020-05-21 13:39:00
Régen olvastam ilyen jó beszámolót.
Nincs benne felesleges önfényezés, és nem pongyola mint nagyon sok mostanában íródott szörnyműben.
Gratulálok!

2020-05-21 12:06:12
Vonzza ez a Nő a jobbnál jobb írásokat. Úgy tűnik, múzsaként is tökéletes. A beszámoló nagyon jól megírt!

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

(2020-04-19) : Folyamatosan köröz a csípőjével, vagy a poroszkálás vagy az ügetés jármódban volt, közben meg is beszéltük, most ez a lágy szeretkezős ritmus az, ami mindkettőnknek kedvére való.

felejthetetlen: 7db
(2020-05-18) : Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa.

(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

(2020-04-26) : Az első franciaórát ekkor kaptam, ai a korábbinál jóval alaposabb és változatosabb volt. A szemkontaktus helyett most a kényeztetésre helyezte a hangsúlyt.

nagyon jó: 3db
(2020-05-18) : Ismét francia következett majd kellő keménység után gumit húztunk és szemből támadtam, közben kellemes lágy csókokat váltottunk, használja a nyelvét is jó vele csókolózni. Megcsillogta lovagló tudását ami szintén megnyerő, jól mozgatja a csípőjét, közben lehet a szép cicikkel foglalkozni és paskolni a kemény fenekét.

(2020-05-10) : Így először a golyók kaptak csókokat, majdmélyen a szemembe nézve alulról felfelé haladva nyelvével hímtagomon végigcsúszva elért a tetejére, amit azonnal a szájába is vett.

(2020-03-24) : Összebújtunk, tovább csókolóztunk majd az ágyba irányított. Végigcsókolta a testem, majd egy lágy, szenvedélyes franciába kezdett. Nem csapott rögtön a lovak közé, először lassan csak a rudat csókolta, majd végignyalta a farkam, végül finoman szopni kezdte azt. Nem akartam így elsülni, így cserét kértem, végigcsókoltam a combját, hasát melleit, majd finoman kezdtem puncija kényeztetéséhez. Pár finom csókot leheltem, ezután kezdtem csak után nyaltam finoman bele.

: 4db
(2020-05-26) : Valóban nagyon óvatosan és érzékien fogott a kényeztetésembe.Csodás látvány tárult elém,amikor a kezeit nem használva,a nyelve hegyével végigcirógatta a golyóimat,majd elindult felfelé a farkamon egyik oldalt,

(2020-05-25) : Ezt követően már ő szeretett volna kényeztetni ezért hátamra feküdtem mire kedvesem elindult lefelé testemet végigcsókolva, míg rá nem lelt meredő férfiasságomra, amit finoman kezdett kényeztetni csókolgatni majd makkomon forgatni nyelvét, de nem váratott sokáig azzal hogy eltüntette szája mélyén egyre intenzívebben szopva bő nyálasan.

(2020-05-16) : Ezután közölte, hogy most ő szeretne a kedvembe járni. Helyet cseréltünk, kaptam pár lágy csókot, majd szépen fokozatosan haladt a cél felé. Először a zacsit kényeztette, majd szépen lassan be is kapta.