20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Happy Trixi erotikus masszázs

erotikus masszázs

Happy Trixi-

V.I.P hirdető
70/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-20 22:49:09

dji
Már Valaki itt
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Happy Trixi beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Melóban voltam, így nehézkesebb lett volna telefonálni, úgyhogy a központi honlapjukon használtam az online bejelentkezést. Foglalás után 1 órán belül visszajeleznek, hogy jó-e az időpont és ha igen, visszaküldesz egy ok üzenetet és ennyi. Szóval Trixi hangját ekkor még nem hallottam, de mivel a képek meggyőzőek voltak, nem bántam és jó ez az online bejelentkezés is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
3
Egyértelmű a cím:
5
GPS ismeri a címet és én tudtam is hol van, mert pár éve a közelben is laktam, 1 utcányira. Egyébként Dózsa György úti metrómegállótól max 10 perc gyalog. Parkolás fizetős, de mivel lakótelep, ezért mindig van hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Gyakorlatilag aki járt már a Marina parton, itt is azt kapja, csak a helyszín más. Újépítésű ház (a házban lakik egy híres popsztár is, vagyis rapper, vagy ki hogy minősíti őt :)).
Hangulatfények, tiszta fürdő, sok tusfürdő (többnyire Baba). A szoba hangulatos, jó illat van; masszázs ágy, falon tükör, félhomály, de az a fajta, hogy még bőven látsz mindent. Tiszta és illatos törölköző, stb. A kicsi negatívum a tusoló mérete. Én vékony vagyok, de egy átlagos vagy nálam nagyobb darab férfi szerintem nehézkesen fér el a tusolóban.
Happy Trixi külseje
Higiénia:
4
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Alapvetően a kislányos kinézetű lányokat szeretem, de a képek, az arca, az alakja nagyon megfogott. Teljes mértékben megfelel a képeknek Trixi, de elég jó a retus a képeken, mert itt idősebbnek néz ki, de élőben sokkal "kedvesebb" arca van. Felismerhető, de ha csak a képeket nézed, akkor lehet az utcán, ha elsétál melletted, akkor nem ismered meg. Más a smink, az arc kicsit, de nyilvánvalóan ő van a képeken, csak valahogy sokkal cukibb, kedvesebb élőben a kisugárzása, kinézete. Ennél jobban nem tudom megfogalmazni, de remélem értitek, mire gondolok.
És tényleg nagyon feszes mindene... és nem is értem, hogy ezt hogy lehet elérni :D Jó, igen, sok sportolással, de akkor is. A cicik szilikonosak, de a szép és jófajta, igényes munka, nem a felfújt gumilabda forma. ÉS Trixi nagyon szimpatikus, kedves. Kicsit féltem, hogy beképzelt lesz, de abszolút nem az. Nekem elsőre nagyon barátnő fíling a megjelenése, beszéde, kisugárzása.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
3
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
3
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Fél órára mentem, így nem sok minden történt. Fürdés után elfeküdtem a masszázspadon. Kérdezte, hogy a hátamat vagy lábamat szeretném masszíroztatni. Hátamat választottam. Olajat használt, de előtte kérdezte, hogy illatmenteset vagy illatosat. Mondtam, hogy nincs barátnőm, nem fogok lebukni, szóval felőlem jöhet az illatos is. 2 perc után mondta, hogy egy pillanat, majd levette a fehérneműt és meztelenül folytatta :) Hát ott kicsit elakadt a lélegzetem... gyönyörű mell, hiába szilkonos...nagyon szép lábak, szép és formás popsi és szemből nézve is csodálatos punci.
Igazából a masszázs inkább simogatás. Éreztem, láttam, hogy akár szakszerű mozdulatok is felcsillannak, de én inkább simogatásnak éreztem. Lehet nem mert erősebben masszírozni, mert vékony vagyok :D Ami kifejezetten tetszett: nem akart beszéltetni. Ha én nem kérdezek, akkor nincs ez az erőltetett sablon-beszélgetés. Ha csend van, akkor csend van, nem akarja megtudni az életed és nem erőlteti rád, hogy beszélj. De ez nem jelenti azt, hogy nem lehet vele beszélgetni, csak nem erőlteti, ami szerintem tök jó. Masszázs/levezetés közben cukin mosolyog, nem unott fejet vág. A meztelen csúszka kimaradt, bár bemutatkozásban ír ilyet is, de nem kérdeztem rá miért nincs...túllendültem rajta :)
A 30 perc 20-ik percében kb mondta, hogy megfordulhatok.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
4
Pornós feeling:
1
Ugye a happy jelzés ezen a helyen azt jelzi, hogy csak kézi levezetés van. Ezt én annyira nem szeretem, kevésnek tartom, de ha az arc, test nagyon megfog, akkor néha bevállalom. Igazából nem bántam meg :) Fordulás után beolajozta a kezét és gyengéd mozdulatokkal elkezdte simogatni a farkam. Eközben a padon tőlem balra állt, jobb lábát felhúzta és félig feltérdelt a padra, így elég jó rálátást adott a feszes, kerek popsijára. Így bel kezem a popsiján landolt, jobb kezem pedig a cicijén.
Többféle technikát csinált...szépen felépített koreográfia volt...elején szépen lassan, majd egy közepes tempó és a végén gyorsabban. Szokás szerint kicsit zavarban voltam az elején, de aztán ellazultam és próbáltam azon is túllendülni, hogy ez "csak" kézimunka lesz, ennyi, pedig ha NF is lenne...hát... szerintem naponta mennék hozzá :D Mikor éreztem, hogy közel vagyok, már 2 kézzel markolásztam a popsiját és bár puncihoz nem nyúltam (nem tudom lehet-e, de nem is kérdeztem és emiatt nem is próbálkoztam), azért a kisujjam a markolászás közben és a végefelé érintette a popsilyukat és nem szólt... és végül így mentem el. Letörölgetett, aztán kaptam nedves kendőt is, letörölgettem a maradékot, kicsit beszélgettünk, majd egy gyors tusolás és mentem. Ami még pozitívum, hogy nem siettetett. 99%-ban azért más helyeken a fél óra az kereken fél óra mindennel együtt, de itt fél óra után mentem el tusolni, tehát mindennel együtt inkább 45 perc olt. Persze nyilván más, ha jönnek utánam/utánunk és ezzel semmi gond nincs, de most jól esett, hogy nem kellett percre pontosan intézni mindent.
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
4
Előre szoktam rendezni. Fürdés előtt, vetkőzéskor oda is adtam, de rendesen nekem volt fura, mert mintha meglepődött volna rajta.
Virágcsokor mennyisége átlagosnak mondható, bár ez ilyen vegyes érzés, mert más helyeken ezért ugye NF is van, de ez egy ilyen hely, ezen felesleges fennakadni.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Legegyszerűbben fogalmazva: tökéletes szolgálgatást kaptam. Nem szokásom érzelmeskedni, mert ez egy szolgáltatás, de hiába nem beszélgettünk sokat Trixivel, mégis nagyon durván ilyen barátnő-kisugárzása van. Szívesen elhívnám randizni, ha nem itt találkoztunk volna, mert érzem, hogy benne több van. Kedves, aranyos, cuki, normális, nagyon EMBERI. Nincs elszállva magától és ez a mai világban és ebben a szakmában, munkában elég ritka.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Happy Trixi erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!