0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!
Sophie szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Sophie-

Nem hirdet nálunk
86/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-20 20:51:42

ghost_dog
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Sophie beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-21

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, de foglalt volt. Azután visszacsörgött hívtam felvette és kérésemre elmondta a részleteket majd könnyen találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Könnyű odatalálni, bár az utcában szinte lehetetlen parkolni de a környéken egyszerűbb, nekem kb 2 perc sétára sikerült. A tömegközlekedés is rendben van nem messze van két villamos vonal is. A GPS is ismeri a címet. Bár a valódi címet a helyszínen kaptam de kb. 10-15 méterre van a telefonban mondotthoz képest.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy régebbi ház kívülről szépen felújítva, a lakásban is minden rendben kifogástalan állapotban van rend és tisztaság. A fürdő szintén makulátlan többfajta tusfürdő szájvíz stb. a törülköző is nagy puha és illatos volt amit A szoba is tiszta egy hátránnyal az ágy egy picit lehetne nagyobb (végül is engem nem zavart mert így jobban összebújhattam Sophieval).
Sophie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Sophie egy elragadó kedves lány, a képei ugyan műteremben készültek. Ám a valóság szerintem sokkal jobb mint a képeken. Magas karcsú lány, hosszú combokkal fantasztikus jó alakja van hatalmas cicikkel (ahogy a hirdetésben szerepel szilikonosak) puha, illatos bársonyos bőre van. Bár a képeken az arca nem látszik de bájos kissé kerek arcocska nekem tetszett a szilikon ajakfeltöltés nekem kicsit sok volt a randi elején még furcsa volt de igazából nem zavart. Összeségében nagyon tetszett. Amit még kiemelnék azok a fantasztikus szép kék szemei.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Ajtónyitás után ahogy beléptem már alig kaptam levegő ahogy megláttam Sophiet, egy combfixes fekete harisnya volt rajta valami egyrészes felső volt rajta amin átsejlettek a hatalmas keblei. Akkor már tudtam, hogy nagyon jó helyre kerültem. Köszönés és cipőlevétel után irány a szoba és ledobtam a cuccaimat egy erre a célra fenntartott fotelra és irány a fürdő és közben kicsit beszélgettem Sophieval. A fürdőből visszatérve már a felső nem takarta a gyönyörű kebleit, magamhoz húztam és csókolózni kezdtünk s eközben hol a fenekét markoltam hol a ciciket simogattam. Jól csókol de eleinte furcsa volt a szilikon feltölés de hamar megszoktam. Majd az ágyra leültem és végig csókolgattam a testét eközben ő is letérdelt elém én pedig hátra dobtam magam és hagytam, hogy bemutassa francia tudását. Húú hát nagyon jól "beszéli" a nyelvet. Nem volt mélytorok de azért nagyon jól esett amolyan barátnősen csinálta közben fel fel nézett a szemembe. Azért ebben a helyzetben jól mutatott az ajakfeltöltés. Majd felállítottam és lekerült róla az elején említett felső csak a harisnya maradt de az a randink végéig. Az ágyra fektettem és elkezdtem végigcsókolni a testét a ciciket majd ismét csókolóztunk ismét dél felé vettem az irányt és elkezdtem kényeztetni az illatos fini kelyhét. Ez ellen nem volt ellenvetése és a sóhajokból ítélve nem volt rossz a ténykedésem. Egy idő után gumit kértem és missziben kezdtük finom szűk a kis mézescsupra. Az elején finoman majd kissé fokozva a tempót és közben vagy a cicikkel foglalkoztam vagy csókolóztunk, egy idő után a lábai a vállaimra kerültek. Végül ebben a pózban ért a vég is. Majd tisztálkodás után megkínált egy kis frissítővel. Kicsit beszélgettünk és felajánlott egy masszázst amire persze igent mondtam. Nagyon ügyesen csinálta ezt is amolyan barátnősen és nagyon jól esett. Majd amikor ismét erőt éreztem magamban megint csókokkal indítottunk eközben hol a ciciket hol a puncit simogattam. Majd arra kértem, hogy folytassuk 69-ben, háát itt is elémtárult a fantasztikus punci és csak lefetyeltem miközben a popsit simogattam vagy markolásztam. Ő is nagyon ügyesen ténykedett olyannyira, hogy egy idő után végem is lett. Bár az elején nem tisztáztuk így nem a szájában ért a vég de ez nem rontott az élményen. Tisztálkodás után még kicsit beszélgettünk majd elmentem zuhanyozni és felöltözködtem és búcsút vettem Sophietól.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonban elmondta a rózsaszálak mennyiségét, ez a helyszínen is ugyanaz maradt. Kérésére előre rendeztük a dolgot és én csak leraktam a kis asztalra, ez a pesti átlag.

Rózsacsokor
Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha akár ingyensen hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
A kialakult helyzet miatt egy kb másfél hónapos szünetet tartottam a lányok látogatásában. A kedvencek közül még van aki szabadságon van és volt akit meg nem tudtam elérni. Megláttam Sophie hirdetését és a képek is megtetszettek, a bemutatkozása is biztató volt és a szlogenben leírtak is ígéretesek voltak. Igazából a szlogenben leírtakra vágytam, amolyan barátnős együttlétre. Bár kicsit hiányoltam a beszámolókat, de úgy gondoltam próba szerencse. És most szerencsém volt. És persze ezek után örülök, hogy Sophiera esett a választásom. Persze biztos vagyok benne, hogy még meglátogatom.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Sophie szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-05-21 13:58:47
Kellemes kedvcsináló ! Csak gratulálni tudok hozzá. Bravo