Alisa szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Alisa-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-20 06:14:30

jamesnyom007
Belát a dolgok mögé
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
nem ellenőrzött
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alisa beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, elsőre felvette. Megegyeztünk az időpontban és pontban találkoztunk is. Minden flottul ment.
Megközelítés
Odatalálás:
4
Parkolás:
2
Egyértelmű a cím:
4
Autóval érkeztem és már a telefonban említette, hog a lakás mellett nem tudok majd megállni, a Marina part környéke. GPS a környéken tesz le, kell egy kis humán navigáció.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín is hibátlan volt, tisztaság rend minden helyiségben, igényes fürdő, igényes szoba, nagy strapabíró ágy. Törülköző is tiszta nagy illatos.
Alisa külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Elérkeztünk a lényegi részhez. Többen megénekelték már elbűvölő külsejét, csatlakozni tudok hozzájuk. Egy gyönyörű, helyes, kedves mosolyú, fiatal "kislányt" kap aki belép az ajtón és valóban azonnal peregni kezd a film az ember agyában. Bőre selymes, illatos, finom, fogai csodásak, nagyon egyben van minden.

Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Fürdőből kilépve már az ágyon várt anyaszült meztelenül. Nem szokásom a kölcsönös francia, de itt más volt a helyzet.. Annyira kívánatosnak éreztem a felkínált helyzetet, hogy nem volt kérdés, hogy megcsókolom a mézes csuprot. Azzal kezdődött, hogy melleit csókolgattam, finoman, lágyan, majd hasán araszoltam lefelé. Ettől nagyon begerjedtem. Hozzáteszem, nagyon hasonlít egy ismerősöm lányára, akivel természetesen ilyen mélységig nem jutok el, így ez a helyzet méginkább feltüzelt. Puncija finom és illatos. Helycsere után hátamra feküdtem és végignézhettem, ahogy finom, érzéki technikával orális örömökben részesít, pont olyan intenzitással, pont olyan technikával, amit imádok. Nem tépte-rángatta, hanem extra classe lágyan kényeztetett kezdetben, majd ügyesen kapcsolva fokozta a tempót. Csillagos ötös. Első felvonásban belémült és szűk puncikája szorításában élvezhettem érzéki táncát. Közben érzéki lágy csókok. Ütemesen lovagolt, közben halk nyöszörgések jöttek, isteni helyzet. Kis kezdeményezést én is vittem bele, egy picit keményebb ütemben, most én irányítva a helyzetet felpörgettem a románcot.
Következő és végső pózom kedvencem a szemből oldalról volt. Ez kényelmes, látványos és járkálhatnak a kezek is. Finoman csókolóztunk, miközben egyre vadabb tempót diktáltam. Egy kis tempóváltással újra lágyabb ütemet adtam, majd ráerősítve repültem a csúcs felé. Jó lett volna így is befejezni, de részben mivel fáradtam, részben mivel franciája megfogott, kértem, hogy orálisan végezzen ki. Nagyszerűen kényeztetett újra, majd kézbe véve a dolgokat megadta a kegyelemdöfést. Még egy kis orális öröm és utódaim hanyatt fekve rajtam landoltak.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A megbeszéltek szerint, minden rendben.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Átlag feletti élmény egy átlag feletti nővel. Ha jellemeznem kell egy szóval: mennyei. Bármikor örömmel mennék vissza hozzá és menni is fogok hamarosan. Kiváló szolgáltató, szeretni való

Pontvadász szavazás

Csak regisztrált vendégek szavazhatnak.

Ha 10-en rákattintanak a gombra, akkor az író prémium napjati nullázzuk, és 200 pontot vonunk le.

Eddig még senki nem szavazott

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alisa szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-21 08:22:14
Rövid, de velős beszámoló egy gyönyörű nőről. A végén még kedvet kapok hozzá. :)

Kicsizsiráf
Billentyűbetyár
2020-05-20 13:16:26
Pont akkor lejárt neki, láttam hogy ingyenes, aztán újra vip hirdető lett.

2020-05-20 12:49:38
Azt nem értem, hogy egy aktív, VIP hirdetőről írt beszámolóra miért kerül a nem ellenőrzött felirat...

FunkciókAlisa legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2020-05-28) : A második menetben a punci kényeztetését követően kölcsönös franciával folytattuk, Alisa nagyon ügyesnek bizonyult, érzéki nyelvjátékával túl is teljesítette az előbbi kényeztetésem viszonzását; egyre erősebben kapaszkodnom kellett a formás popsiba,

(2020-02-15) : Finally we decided to continue and she started kissing me softly moving down and down until her lips grabbed my cock and I got a nice and soft BJ.

(2020-01-31) : Majd ő következett egy nagyon finom diaklanyos kenyeztetessel. Itt semmi pornó nincsen. Se melytorok, se szembenezes, se Rocco filmekből a fulladozas. Ez olyan gólyabál utáni stílus. Ettől függetlenül koncentrálnom kellett hogy ne itt érjen a vég.

felejthetetlen: 4db
(2020-03-07) : Olyan érzésem volt, mintha tényleg a szomszéd lánnyal bújnánk össze, csak hát sajnos sosem voltak ilyen szomszédaim. Finoman megcsókoltam, és ő hasonló módon fogadta közeledésemet. Isteni finom, puha ajkai vannak, csodaszép a szájformája és gyönyörűek a fogai. Megfordult a fejemben, hogy akkor most így töltjük majd az elkövetkező 20 percet. De aztán hajtott a kíváncsiság, és elkezdtem puszikat osztogatni Alisa testére, combjaira, míg el nem jutottam csodálatos puncijához.

(2020-01-05) : Mikor beléptem a lakásba egy fiatal csini csaj fogadott, nem feszélyeztük magunkat, jó fej volt lehetett vele beszélgetni. Bevezetett a szobába, ott rendeztem az anyagiakat az elején, majd vet...

(2019-10-01) : Szusszanásnyi pihenés után ő fogott érzéki franciába és azt nagyon kellemes módon tette. Nekem rézsút helyezkedve eközben a karját és a combját simogattam majd magam fölé kértem, és 69-es pózban elhelyezkedve néhány puszit nyomtam a nedves puncusára miközben kecses derekát két kezemmel lágyan átfogtam.

nagyon jó: 1db
(2019-09-27) : Ennek ellenére kellemes meglepetés ért, ekkor már tisztán kézzel, de nagyon jól tette a dolgát, illetve a látvány továbbra is nagyon erős volt, ami megtette a hatását.

: 1db
(2019-08-25) : Fürdőzésem végén Alisa a szobában serénykedett. Ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk, furcsamód, gyorsan egymásra találtunk. A törölközésem befejezéséig még nézhettem, ahogy jó há...