0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Virág szexpartner

szexpartner

Virág-

Nem prémium hirdető
76/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 21:21:19

Shinrai
Belát a dolgok mögé
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Virág beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy utolsó pillanatban lemondott randi miatt jutott eszembe, hogy megpróbálom elérni rég nem látott kedvesem és megcsörgettem, amit azonnal felvett és egy gyors egyeztetést követően már indultam is hozzá, ahova fél órán belül meg is érkeztem, de sajnos csak a helyszínen tudtam meg hogy fél órát maradhatok és persze maradtam is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Késői órán mentem autóval. A cím tudatában GPS gyorsan pontosan odanavigált, parkolóhelyet szerencsére gyorsan találtam pár perc sétára a helyszíntől. Tömegközlekedéstől olyan 10 perc sétával lehet megközelíteni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín a Marina-part egyik impozáns épülete, aminek az alsó részében található a lakás. Most is tiszta és rendezett volt, ami vendéglátómat dicséri. Belépve az előszobából nyílik az amerikai konyhás szoba egy polccal elválasztva majd jobbra a fürdőszoba. A szobarészben két ágy található az egyikre lehet a ruhákat tenni a másik ágy a tett helyszíne. A fürdőszobában múltkor hiányoltam a kilépőt, amit vendéglátóm azóta pótolt. Meg is köszöntem figyelmességét. Puha és nagy törölközőt kaptam, ami után indultam fürdőbe, ahol minden megtalálható volt, ami a tisztálkodáshoz szükséges. Többféle tusfürdő közül lehet választani és a szájhigiéniát sem nélkülöző szájvíz is ki van készítve. Ami külön dicséretes, hogy megérkezésemkor a kézmosás után a most aktuális kézfertőtlenítést is elvégezhettem a kikészített flakonból.
Virág külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megérkezésemkor az ajtó mögül kilépve gyönyörű vendéglátóm fogadott magas sarkú cipőben és egy piros színű bodyban, ami kiemelte egyébként is formás alakját szép nagy kerek melleit, gömbölyű markolni való popsiját. Mosolya még mindig kedves és elbűvölő.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Annak ellenére, hogy csak rövid időre tudtam menni vendéglátóm nagyon figyelmes volt velem és rögtön megkérdezte kérek e üdítőt, amit elfogadtam majd megkaptam a törölközőt és elmentem letudni a kötelező tisztálkodást. Ennek végeztével megszárítva magam léptem a szobába, ahol szép kedvesem éppen levette szexi bodyját majd az ágyra invitált, ahol simogatni kezdtük egymást apró csókokat adva egymás testére. Ezt követően hátamra feküdtem és kezébe, illetve szájába vette az irányítást finoman elkezdve kényeztetni férfiasságom, ami rögtön éledezni kezdet. Kezével is rásegített kicsit és addig engedte mélyen szájába ameddig csak tudta és én élveztem ennek minden pillanatát. Mikor teljes harci készültségbe kerültem, kértem a védelmi eszközt megkérve utána, hogy üljön belém, amit meg is tett lassan csúsztatva magába farkam. Először lassan majd gyorsítva tempóját folytatta kellemes ütemű lovaglását, ami közben hangjai is megjöttek apró sóhajok nyögések formájában. Egy ideig így élveztük egymást majd megkértem folytassuk kutyusban és ő már fordult is meg felém mutatva nagyon kerek feszes popsiját. Megfogtam derekát magamhoz húztam és betettem merevségem tövig eltüntetve benne, aminek sóhaj volt a jutalma. Élvezte mozgásom én meg azt, ahogy szűk puncija körülölel. Nem tudtam betelni a látvánnyal markoltam fenekét egy kicsit szét is húztam majd karcsú derekát megfogva csattogtam rajta. A pici szünetekben kezem néha előrecsúszott észbontó melleit simogatni markolni, de nem így szerettem volna, hogy elérjen a vég ezért szembe fordulva hatoltam be szűk kelyhébe és persze melleit itt is kényeztethettem. Éreztem közel a vég és már ő is szeretett volna kivégezni ezért levette a gumit, ami után szájába vett és szopott élvezettel én meg nem tudtam betelni vele szinte mindenét szerettem volna simogatni markolni így a végén ő oldalt feküdt én egyik kezemmel fenekét fogtam másikkal fejét mozgattam farkamon így dugva száját, amit nem is lehetett tovább bírni. Kivettem szájából és az öröm cseppjeit mellei közé engedtem elárasztva annak közét, amit alig tudott kezeivel felfogni, hogy ne folyjon mindenhova. Teljes kielégülés volt köszönet érte vendéglátómnak. Mindketten elmentünk tisztálkodni majd gyors öltözést követően a maradék üdítő elfogyasztása után távoznom kellett kicsit túl is lépve rövid időmet.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás megérkezésem után közvetlenül történt pesti átlagot számolva. Többet szóba sem került. Semmilyen extrát nem vettem igénybe, de nem tudtam megállni, hogy ne kérdezzek rá együttlétünk során beengedne e popsijába, de nemleges választ kaptam miszerint túl nagy vagyok neki. Elfogadtam nem is forszíroztam tovább.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Minden elismerésem vendéglátóm felé, hogy a randit nem tudtuk előre leegyeztetni és ennek ellenére rövid időn belül tudott fogadni. Ez a fél óra felért egy teljes órával, amit hozzáállása odafigyelése adott meg nekem. Egyáltalán nem éreztette velem az idő szűkösségét nem siettetett és mindenben partner volt. Ennek köszönhetően kielégülve mosollyal az arcomon távozhattam. Köszönöm ezt a tartalmas, de szűkre szabott estét csodálatos volt. Remélem legközelebb már tervezetten hosszabb időre tudok menni.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Virág szexpartner beszámolójáról

Ingyenes és normál hirdetők beszámolóiról szóló beszélgetésbe regisztráció után tudsz írni.

2020-05-20 12:29:54
Minden apró és fontos részletre kiterjedő, ráadásul olvasmányos beszámoló. Hiába, aki tud, az tud fél órás randiról is tisztességesen írni.