20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
20
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
Lucy erotikus masszázs
FELEJTHETETLEN
erotikus masszázs

Lucy-

V.I.P hirdető
88/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 20:47:09

Kspisti11
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lucy beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Lucy egy "régi ismerősöm". Tavaly év elején költözött át a szolgáltatásával Ausztriából Budapestre és én az egyik első itteni vendége voltam. De legalábbis az első beszit én írtam róla. Aztán még párszor jártam nála a tavalyi év során. Természetesen tudtam, hogy ő is egyike azon szolgáltatóknak, akik inkább szünetelnek a "vészkorszak" idején. Ezért, amikor két hónap kihagyás után ma megjelent a hirdetése visszatérőként, nem is volt kétség, hogy mit kell tennem: ott a helyem. Nem volt ez túl bölcs döntés, mert vadul dolgoznak bennem a hormonok és túl vagyok táblázva erre a hétre is más lányok látogatásával, és hát valljuk be őszintén: a test nem bírja azt a tempót, amit a hormonok diktálnak. De most Lucy kapcsán a farok mellett beleszólt érvként a szívem is: látogatásommal támogatnom kell az újrakezdés sikerét. így a farok és a szív kettő egy arányban legyőzte a józan észt: másfél órára Lucy vendége lettem ma.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Kondorosi lakópark. Ikonikus hely ez a tapasztalt makktársaknak. Itt dolgozik a legtöbb lány. Kocsival könnyű odajutni és parkolni is. Aki BKV-zik: a bejárati ajtó talán 3 percnyi járásra lehet a villamosmegállótól. A sarki benzinkút elég jól el van látva: ott ajándékot is vehet az emberfia, ha ez szándékában áll, ámde nem érkezett ezt megtenni korábban Talán a jövés-menés túl nagy a bejáratnál máskor, de ezúttal egy lélek sem volt ott.
Helyszín
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A múlt héten is itt jártam Lizánál (mert a régi kedvencek mellett azért új lányokat is meg kell ismerni, különösen hogy Lucy akkor nem hirdetett). Új építésű a lakópark, a lakás teljesen rendben van. A fürdőszoba pontosan elegendő ahhoz, hogy minden csillagot megkapjon. A leányszoba elég kicsiny. Kevés volt ott a levegő és izzadtam, mint a ló. De szerencsére valamennyire Lucy is izzadt, így számomra nem volt annyira ciki. A legfontosabb dolog ott egy tatami, rajta tiszta lepedő. A bejárati ajtó mellett egy komód, a másik oldalon egy kicsike fotel, amely még mindig nem került általam használatba, de távozásomkor mondtam Lucynek, hogy ha legközelebb jövök, akkor csintalan dolgokra igénybe vesszük - erre ő helyeselt, én meg majd szaván fogom.

A tatami mellett jól elhelyezett tükör. A törölköző ezúttal nagy/normális méretű volt. :-)

A diszkrécióra Lucy is nagyon ügyelt. Hangokat, sőt dübörgést többször is hallottunk, és egy pár hatalmas méretű cipő is ott volt az előszobában a megérkezésemkor, de Lucyn kívül senkivel sem találkoztam.
Lucy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Érkezésemkor a massz-lányok kedvenc koreográfiája szerint a bejárati ajtó mögé bújva bocsátott be. Puszi-puszi, régen láttuk egymást, egy baráti ölelés és máris megvolt az összhang. Cipő le, és mentem is mögötte a jól ismert szobába. Egy bugyi/melltartó kombóban fogadott. Ha jól emlékszem a szexi fekete köntösét csak távozásomkor viselte. De nem is a ruha teszi Lucyt, hanem a teste, kedvessége, csókja.

Sötét vöröses barnára festett haja van, (amúgy az eredeti színe szőke). A kora és az adatai a valóságot tükrözik. Az arc pontosan olyan kedves és szép, mint tavaly. Tényleg egy kicsit Monalisás mosolya van (jó megfigyelés Tozotól). Azzal a különbséggel, hogy nekem Monalisa arca nem is tetszik, Lucyé meg igen. Monalisát hosszasan néztem annó a Louvre-ban, és nem értettem, mit esznek ezen az emberek. Lucyt meg ma néztem hosszasan, egészen közelről, és gyönyörűnek tartottam. Mondjuk kevesebb sminkkel még szebb lenne. Amúgy nem vagyok egy hátrafelé nyilazó nagymagyar, akinek csak a nemzethy felel meg, de Lucy az megfelel nagyon is.

Gyönyörű kislányos alakja van ennek a nőnek. Fiatalos, feszes testalkat, selymes bőr, itt-ott tetkó, de még nem a tolakodóan nagy mennyiségben. Valóban formásak a combjai, a popsija meg olyan, hogy annak alapján 18 éves jócsajnak gondolná bárki. Kellemes illatú a bőre, és (nem tudom, hogy a punci illata "külsőnek" számít-e vajon) eszméletlenül izgató illatú volt a puncija, amikor elkezdte élvezni a dolgot és már lucskossá vált. Nem is száradt ki a fennmaradó 75 percre egy pillanatra sem. Akármikor arra jártam - és gyakran jártam arra - nedves volt. Egy nagyon jó nőről beszélünk itt.

Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Eléggé el voltunk egymással foglalva, így ez a rész kurta/furcsa lett. Az első környi oda-vissza kényeztetés után én felajánlottam Lucynek, hogy megmasszírozom a hátát, amíg kipiheni magát. Ő engedelmesen, cicásan el is helyezkedett, és én elkezdtem gyengéden simogatni a hátát. Aztán rájöttem, hogy nem használok se olajat, se krémet, és rákérdeztem nála, hogy melyiket választja. Erre ő: a krémet, mert azt könnyebb utána eltüntetni. No álljunk meg, mondom, ez nekem csak egy jó alibi hogy megsimogassalak és jól megfogdossam a popsidat. Mire Lucy: ahhoz nem kell krém, anélkül is jól fog esni. Hát ez egy ilyen masszázs volt. Biztosan nagyon szakszerűtlen, de sok szeretetet beleadtam. És persze a kezdők lelkesedését. Pont annyi idő ment el ezzel, amennyi kellett. A testünk megpihent, de a punci még nedves maradt.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Tavaly is mindig könnyedén elvitt engem a fellegekbe Lucy, mert ő ehhez nagyon ért. De a mostani talán magán viselte a viszontlátás örömét mindkét részről, hát ez egyszerre volt mesterfokon pornós és eszméletlenül barátnős. Mondjuk amikor a szelíd és odaadó barátnő 10-15 percre átvedlik vad pornószinésznővé (már ha van ilyen szerencséd), hát ez valami hasonló volt. Én jobbára oda se néztem, mert a szemeim közvetlen közelében és a kezeim között volt ez az eszméletlen popsi, ahogy Lucy négykézláb térdelt mellettem. Meg néha fölöttem. Én nem igénylem a golyók ápolását, ezért ez nem történt, de a farkammal tényleg minden történt, ami férfinépnek igénye. Fejedelmi elbánásban részesültem.

Amúgy én is derekasan törlesztettem Lucynek. Nyelvemmel, ujjaimmal gyengéden, érzékien, de igencsak bejártam mindent. Azt hiszem maradandó szép emlék lesz ez neki is. Amikor ez a nő már igencsak kifulladva, lucskosan, izzadtan kimerülten, de mosolyogva egyszer csak azt mondta: "hogy énnekem mennyire hiányzott ez ebben a két hónapban", az nagyon jól esett. Nyilván gondolhatta ezt nemcsak rám, hanem az esetleg előttem jövőkre is. Tudom én, hogy nem illik itt dicsekedni, de magamnak mégis el kell ezt tennem értékes emlékként. Lucy meg, ha akar, pontosíthat.

Kérdés, hogy a csókolózás hova tartozik: ez nála szimpátia alapú, de nem feláras. Tavaly fura volt a helyzetem e téren. Két idelátogatásomkor volt csók, a másik kettőben nem volt. Nem gond ez, csupán kerestem és nem leltem benne a logikát. Hiszen én egy unalmas szürke fazon vagyok: mindig egyforma. Jelentem, ma igazi hosszú barátnős csókolózások tették a randit még szebbé. Ezen az sem változtat, hogy csókolózáskor (de csakis akkor) érezni Lucyn a dohányszagot. De nekem vadul dobogott a szívem, szárnyalt a lelkem, mit se számított ez nekem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A másfél órás randi esetén a mostani "régi pesti átlag" és "új pesti átlag" közepére kell számítani. Ebben nincs semmi az átlagtól jelentősen eltérő. Viszont a NFVSZ felára a legolcsóbb, amit én valaha hallottam: egy rózsaszál. No ezt hozzáadva a rózsaszálaink száma prímszám. Szerintem ez így korrekt.

Maga az átadása viccesre sikerült: ugyan készítettem és vittem magammal ajándékként nagyon szép magyar epret (esküszöm, nem vagyok nemzethy, de tényleg az eperből is jobb és szebb a miénk, nemcsak Lucy szebb Monalisánál). Szóval vittem büszkén a gyümölcsöt, de annyira vártam ezt a találkát, hogy lányos zavaromban csak a virágaimat adtam át, az eper maradt a táskában. Távozásom után fél órával hívtam Lucyt, és bevallottam a hibát. Becsszóra visszavittem volna neki utólag, de mondta, hogy köszöni szépen, és inkább egyem meg én. Hát ennyi látogatást abszolválva még mindig tudok balfasz lenni. Ami szerencsétlenkedést más makktársak leírnak itt néha, azok sokkal szimpatikusabbak, mint amit én összehozok.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lucy megjött, és "jobb mint újkorában". Tavaly mindig a nagyon jó és a felejthetetlen között variáltak a látogatásaim, de úgy, hogy szerencsémre igen magas a viszonyítási alapom. Valahogy elhiszem, amit Apollo kolléga mond, hogy sosem halunk meg és szép az élet, és talán ezért többnyire szerencsém van a lányok kiválasztásában, vagy mit tudom én miben. A lényeg, hogy az igen jó élményeim garmadában is kimagaslóak voltak a Lucys élmények. Aztán egyszer tavaly nyáron volt egy olyan randink, amelyben nem szólt nekem Lucy előre, hogy piros betűs napjai vannak. Nyilván nem csináltam én abból sem keleti kérdést, hanem kihoztuk belőle akkor ott a lehetséges maximumot. Sőt, ha előre szól nekem, szinte bizonyos, hogy elmentem volna hozzá aznap és úgy is jól éreztem volna magam. Azt sem zárom ki, hogy elhívtam volna sétálni a Duna-partra randi gyanánt, mert megérdemli ezt a gesztust. Vagy bármi. De egy hűséges állandó vendégnek nem szólni előre: én erre azzal reagáltam, hogy többé nem mentem hozzá. Mostanáig. Hát jelentem, most ez megtört és jobb volt most nekem nála, mint az eddigi négy bármelyike.

Közben meghitt, baráti módon elmondtuk egymásnak mi jó és mi rossz történt időközben az életünkben. Lucy mindig is tetszett nekem nemcsak a kinézetével, hanem a viselkedésével is. Most talán még közelebb kerültünk egymáshoz. És ennek örülök.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lucy erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-24 15:10:53
Felettébb informatív és olvasmányos volt ez az értékelésed, amibe ügyesen beleszőtted a kettőtök történetét is.
Az uszoda környéki rossz tapasztalataim okán azonban mostanában biztosan Nem csábulok majd el arra felé...

2020-05-21 14:09:44
Jó írás, nekem megfelelő terjedelmű és részletességű. Nektek gratula, egy kiéhezett nővel általában jól érzi magát a férfi ember. :)

2020-05-20 17:08:20
Jó az írásod de, " de a farkammal tényleg minden történt, ami férfinépnek igénye. Fejedelmi elbánásban részesültem." Ebben a monatban szinte kimerült a kényeztetés leírása. Sok más ide nem valót leírtál, nem részletezem mert biztosan így láttad kereknek ezt a találkozót. Mint elbeszélésnek jó volt olvasni.

2020-05-20 13:24:06
Nagyon jó (mi más is lehetne?) beszámoló. Ha nem fogadtam volna meg, hogy a Kondorosinak még a környékét is elkerülöm, valószínűleg ez alapján meglátogatnám Lucyt.

2020-05-20 12:27:12
Remekbe szabott beszámoló. Eprestől. Azért az öniróniát ne vidd túlzásba! Visszaüthet, tudom.

FunkciókLucy legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2019-10-17) : Masszásra nem sok időnk maradt, de nem kételkedem szakszerűségében, mert kényeztetése odaadó. Érintései erotikusak, és kérdez is, hogy miben lehet még jobban kedvemre

nagyon jó: 2db
(2019-10-23) : Én meg kértem egy kis állva-ismerkedős-símogatós bevezetőt. Nagyon finoman levettem a melltartóját, aztán meg a bugyikát. Nem tudom, ki, hogy van vele, de én imádom a kis édes ciciket. Lucy-nek pont ilyen van. ( Persze, úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokival: Imádom a kis cicit, a kicsit nagyobb cicit, a kicsit kisebb cicit, a körte formájú cicit, az alma formájú cicit, lényegében minden cicit, ami szép lányon van, és kettő van belőle… )

(2019-01-31) : Én ilyen helyekre a kölcsönösen, mindkét félnek jól eső kényeztetés miatt megyek. Meg azért, hogy megismerjem valamennyire azt, akivel megvan a kölcsönös szimpátia és aki megengedi, hogy megismerjék. Így hát a masszázs az a két kényeztetés között volt.

: 9db
(2020-03-06) : The massage was professional and very relaxing. She started with the legs and moved up to my back. It was not really strong but for the purpose I came it was ok.

(2020-02-14) : A talpamtól a fejemig átmasszírozott. Nem mondanám erőteljesnek, sokkal inkább lágynak és erotikusnak, de akkor és ott pont erre volt szükségem.

(2020-02-09) : Gyorsan hasra, mard felém jött már teljesen csupaszon, hirtelenjében nem is figyeltem de jól esően bekent és elnyomorgatott, szóval hosszabban is biztos kiélvezhető, (de kis időben én kb csak azon aggódtam hogy fér majd bele a jöttöm célja is)