0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
23
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
Emily szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Emily-

V.I.P hirdető
76/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 19:06:12

Bela04
Becsben tartott
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Emily beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egyeztetés telefonon történt. Esőre felvette, mint utólag kiderült a telefonos hölgy. Nagyon kedves kommunikációjú a telefonos és végig egészen a lakásba való bejutásig vele beszél az ember.
Másnapra kértem időpontot ezért kért reggel 8 órára külön sms megerősítést. Miután megküldtem, jött is a köszönő sms –igaz másik számról, mint a hirdetésben szereplő. Összességében könnyen és zökkenőmentesen zajlott le a egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismerős a helyszín évek óta mindegyik lépcsőházban található szolgáltatással foglalkozó hölgy. Fehérvári út egy új építésű épülettömbje. Jól megközelíthető minden módon, de a parkolás azért kissé bonyolult. Most szerencsém volt.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás mai tipikus nekem minimalista, de a célnak tökéletesen megfelelő. Többen dolgoznak a lakásban, mert főleg az elején beszűrődött a kinti csevej, ami akkor szűnt meg amikor az egyik hölgyhöz vendég érkezett. (Valószínű így hárman rendelnek ebben a lakásban.)
Emily külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Kinézete összhangban van a fényképeken látottakkal. Tényleg törékeny alkat, de remekül egyben van. Személy szerint nekem a feneke tetszett legjobban az olyan nagyon szerethető formában lett kifaragva. Ez utóbbi gusztusosságát a fényképek nem adják vissza. Összességében egy szép hölgy Emily. Adatlap alapján milf korosztály , de a kor az nagyon nem látszik rajta. Igazi kortalan hölgy.

Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Megérkezésem és üdvözlés pillanatában rájöttem, hogy nem vele beszéltem. Ez utóbbira mostanában kihegyezett lett a fülem, mert pont a hét végén jártam hasonlóan egy másik hölggyel.
Mivel a hang az teljesen más volt rögtön ahogy a szobába értünk rákérdeztem az adatlapon szereplő dolgokra, hogy azok akkor valóban létező szolgáltatások vagy csak a beetetés részét képezik. ( Ezeket előzetesen a telefonos hölggyel lebeszéltem és megerősített, hogy igen minden benne van ami az adatlapon szerepel. )
Kisebb hidegzuhanyként ért az elmondottak. Mert az egész olyan volt mint Mátyás király esete az okos lánnyal. Benne is van meg nem is.
Kaptam egy kis tájékoztatót Emilytől más országok egészségügyi protokolljairól az ilyen szolgáltatások vonatkozásában. Elmagyarázta, hogy az erotikus masszázs és tantrikus masszázzsal technikák alkalmazásával is jól fogjuk magunkat érezni.
Első gondolatom az volt, hogy most bele szaladtam egy átverésbe, de olyan légies könnyedséggel adta elő mondandóját, hogy a kezdeti gondolatom, hogy most én megköszönöm, hogy fogadott és tovább megyek egy hagyományos szolgáltatóhoz elillant. Maradtam elmentem fürödni és gondoltam egy életem egy halálom most én ezt kipróbálom.
Miután vissza jöttem a fürdőből még Emily kicsit kiment, gondolom, hogy ellenőrizte a fürdő állapotát, de rövid időn belül jött.
Mondta, hogy zenét kapcsol, hogy jobb hangulatba kerüljünk, de előtte mutat néhány filmet arról amiről beszélt. Az egész egyszerre volt kedves, de megmosolyogtató is, hiszen kvázi tartott egy felvilágosító öt-tíz percet nekem.
Innentől aztán persze minden pergett úgy ahogy szokott, pontosabban majdnem, mert Emily mindvégig instrukciókkal látott el, hogy mikor mit csináljak neki.
Igazából natúr francia nincs, de mégis. Emily ez úgy hidalja át , hogy zacsit és a golyókat jó hosszan kényezteti szájjal, de vesszőt azt már óvszerbe öltöztetve veszi a szájába. Végül is kiválóan csinálja.
Mielőtt a direkt kényeztetésembe kezdet volna fenekét bekente olajjal és mondta, hogy mikor hol masszírozzam és mikor milyen sebességgel és erősséggel simítsam végig anusát és nagy és kisajkait. A hüvely bemenetnél ellenben csak nagyon leheletnyit lehetet matatni.
Közben ő végig kényeztette a fentebb említett félig natúr félig gumis módban a velem egykorút.
Amikor már maga is úgy érezte, hogy többre lenne szüksége az oldalsó pózból felém térdelt és két ujjamra óvszert húzott és szolt, hogy nagyon lassan csúsztassam be hüvelyébe. Közben a másik kezemmel masszíroztam a fenekét és anusát. Hosszan csináltuk így majd Emily nagyon határozott gyors ütemben elkezdett mozogni a két ujjamon.
Ilyet még nem tapasztaltam szolgáltatónál, hogy ennyire direktbe irányítsák minden mozdulatomat.
Azt hiszem ezzel két célt ért el önmaga szempontjából egyrészt úgy irányította a dolgokat, hogy neki is kellemes legyen és a szűk hüvelyét előkezeltette a behatoláshoz. Én szempontomból is kettős élmény volt egyrészt a verbális kommunikáció is izgalmas és erotikus volt, másrészt ezt közben mind mozizva is meg lehetett élni.
Persze eljutottunk mind a ketten arra a szintre, hogy jó lenne már a másikkal egybe forrni. Épp szólni akartam amikor Emily szólt, hogy meglovagolna. Így is tettünk, majd folytattuk hátulról és utána elölről, de a három pozitúra már annyira felcsigázott, hogy a harmadik pozitúránál már én is elélveztem.
Hagyott lenyugodni, majd közösen megszabadultunk a védőfelszerelésektől. Az olaj nyomait nedves kendővel tüntette el nemesebbik szervemről. Beszélgettünk még egy darabig, majd elmentem ismét a fürdőbe , míg Emily ez alatt hozott nekem egy Szent Királyit.
Még egy kis elmélkedés a világ jelen dolgairól és tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre adtam át mint mindig. Nem esett szó róla.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon érdekes találkozó volt, igazából kettős érzések kavarognak bennem. Egyrészt nagyon nem tartom korrektnek, hogy nem egzakt módon értelmezik az adatlapon szereplő dolgokat. Célszerű lenne inkább az alap megnevezés helyett bővebben telefonon megjegyzést alkalmazni, de akkor ellenben valós tényszerű válaszokat kellene adni. Másrészt a találkozó mássága ellenére összességében nagyon jó volt. Osztottam szoroztam és annak ellenére, hogy megfogadtam , hogy ahol más mondanak helyszínen, mint a telefonos egyeztetésen ott a lehetne jobb minősítésnél jobbat nem fogok adni. Tekintettel arra a tényre, hogy egy járvány helyzet után vagyunk és Emily nem hazánkban erősítette az utóbbi időben ezen szolgáltatási szektort, mégis kivételt teszek és pozitív értékelést fogok adni. Lényeg Emily meglátogatását ajánlani tudom makktársnak.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Emily szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-26 09:34:49
Nekem kicsit zavaros az írás: most akkor csak tantrikus masszázs és ujjazás volt, vagy volt normál aktus is?

Norbi
Már Valaki itt
2020-05-25 10:45:17
Korrekt beszámoló, köszönjük. Igazából én kedvet kaptam.

2020-05-20 17:12:32
Visszafogott/extrasafe lazítás és intellektuális kihívás 2 az egyben egy szofisztikált folyamatban realizálva... :) Valóban érdekes epizód lehetett, emlékezetes marad gondolom, de én inkább maradok a bevált módszereknél és partnereknél.

FunkciókEmily legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.