23
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Most hívhatod!
0
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
Lara szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Lara-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 17:28:48

steven2015
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lara reagálása

Nagyon köszönöm kedves szavaidat :) Szép napot ! Puszi , Lara

Lara beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Flottul ment ,sajnos előző este ,nem vette fel bár irta hogy elérhető mig rájöttem hogy telefont cseréltem és ha nem allitom be, privát számot ir ki hiváskor.
Jó kis lecke volt ,szerencsére rájöttem,picit későn.
szóval 1 óra múlva fogadni is tudott.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A 2 kerület ,békeidőben autőval nem könnyü parkolni de most nem messze a tetthelztől találtam üres helyet.
BKV is jár metró is van gyalogos távon belül.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
2
Viszonylag újépitésü társasház ,luxuskivitelezésü,a bejárattől kezdve minden,lift,a lakás nemkülömben.
Amerikai konyhás nappali ahol francia ágy leledzik,hely van lepakolni,tiszta fürdőszoba ,millió tusfürdővel szájvizzel pihe puha türcsivel.
Lara külseje
Higiénia:
5
Arc:
4
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Bármit is mondanának, korát meghazudtolva, 10 évet simán letagadhatna,bár tény, hogy idősebb a kiirtnál ,de nagyon kedves hölgy. Pozitiv kisugárzása van a haja rövid per pillanat ,nekem tetszik mindenképpen, a teste a képeknek megfelel,szilikon cici de nagyon természetes a fogása ,a puncija simára borotválva .

Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
3
Pornós feeling:
3
Picit hamarabb érkeztem mert nem volt forgalom pont kiment valaki igyhát beosontam de aztán a folyosón dekkoltam amig elkészült,s akkor kinyitva az ajtót beinvitált.Frisen fürödve egy türcsibe takarva. Egy kettő ledobtam a ruháimat és elvonultam a fürdési procedúrát megejteni,felfrissülve ,mindketten már várt Lara a franciaágyon ahol elkezdtem kényeztetni,a cicikkel kesdve majd lassan a mézédes puncihoz is lejutottam ,biztatott hogy jől csinálod baby ,csak igy rajta mig egy hatalmasat élvezett.
Ekkor egy kis pihi után átvette a szerepét, egy nagyon finom kezezés mentes franciát produkált amit órákig el birtam volna viselni de hát robbanás közeli állapotban lévén kértem a VV amit gyorsan applikált is majd rákérdeztem a popsi lehetőségre amire azt mondta bár picit nagyobb mint gondolta volna de próbáljuk meg úgyis lett sikositás majd szabályosan tolta rá magát a farkamra ami simán belement mert ugye a vastagság a döntő nem is a hoszz.Elkezdtünk egy viharos popsi szexet,nagyon kéjesen nyögdécselt biztatott b..l meg erősebben még még még amig el is ért a vég .Hagyott lenyugodni tisztogatás majd egy jó kis dumcsiba fogtunk.
Az idő sajna repülni kezdett ezért javasolta a második kört ami döcögősen indult mert kifacsart alaposan,de aztán felálltam majd ő letérdelt elém és igy már sikeresebb lett az izgatás ,mocskos szavakkal biztatott aminek meg is lett hatása majd kézi vezérléssel meg lett a második orgazmus ami szájacskájában illetve az arcán landoló spermával ért véget-
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Garantáltan megéri pláne ha a popsi szexet is beszámoljuk, luxus körülmények között,lebonyolitva.Teljesen korrekt a végén rendeztem a popsi szex miatt,mert ezt nem beszéltük meg az elején.

Rózsacsokor
fél órás randira 12, egy órás randira 16, másfel órás randira 28, két órás randira 32 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Melegen ajánlott kategória ,rugalmas vendégcentrikus,kedves ,biztos még felkeresem ,korrekt minden amit csinál,szerintem nem munkaként fogja fel és ez látszik is minden cselekedetén.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Lara szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-20 10:21:26
Örülök,hogy megirtad,én is szívesen megyek az ilyen típusú hölgyek hez

FunkciókLara legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-01-04) : Csodásan csókol. Majd letérdelt és óvatosan kezelésbe vette a cerkát. Ezután 69 majd következett, éreztem, hogy kezdek felkeményedni

(2019-12-22) : Ezután helycsere következett ,a már álló cerkámat bekapta és csak kézzel egy roppant izgató franciába kezdett ,golyókat is kényeztette ,eszméletlenül jól csinálja ,többször kellett leállitanom ,mert nem akartam időnap előtt elsülni

(2019-10-02) : A védőfelszerelés felhelyezését követően még egy pici franciás kényeztetés aztán nyeregbe pattant. Újabb csoda következett. Olyan jó ütemet talált, hogy kellően izgató volt, de mégsem vágtáztunk eszementen a cél felé.

felejthetetlen: 5db
(2020-04-23) : Egy idő után leült az ágy szélére kezébe vette meredő férfiasságom és egy érzéki francia vette kezdetét, amit úgy folytatott, hogy feltérdelt az ágyra így hozzáfértem popsijához combjához, amit simogattam közben.

(2020-03-20) : Majd egy vibrit helyezett a nedves puniba ,igy mar csak a farkam kellett a szajaba tolni es igy a minden lyukban van valami jelszom ervenyre kelt.Majd szuk lucskos pinuskajaval is megismerkedtem igaz tobb idot szantam volna ra de partneremrol atjott ,hogy szeretne ,hogy popsiba tegyem szep farkam.

(2019-12-15) : Utána ahogy lefelé haladt elkezdte puszilgatni a környéket, majd hamm bekapta. Bőnyállal változatos technikával dolgozott, a golyók sem maradtak ki a jóból, közben kellemes hanghatások.

nagyon jó: 6db
(2020-02-28) : Megérkezésem után kis beszélgetés, hogy kivel mi történt az elmúlt időszakban, közben üdítővel kínált, amit elfogadtam.Mikor megbeszéltünk mindent megkaptam a törölközőt és irán...

(2020-01-22) : A csók közben kezeink bejárták egymás testét finomságait majd az édes lement farkamhoz és egy fantasztikus NF-ban részesített keményre varázsolva engem.Ezt finoman nyálasan tette engedte ameddig engedni tudta szájában.

(2019-10-30) : She started sucking me gently while her hands were all over the area.. I especially liked the way she touched my balls and ass. Wow. After a while, I put the condom on,

: 6db
(2020-05-18) : Előtte még önszorgalomból gyorsan leelenőrizte a francia leckét pár szippantással, majd tényleg gumit húzott és nyeregbe pattant egy pillanat alatt. Innen sajnos már nem volt sok hátra, mert annyira fel voltam húzva, plusz olyan pornós hanghatások jöttek Lara részéről, h

(2020-03-22) : Majd egyszer csak Lara feltérdelt az ágyra és neki kezdett a második körnek. Hasonlóan kezdtünk, majd javasoltam a 69et javasoltam. Nyalás közben ujjaztam a puncit és popsit is. Tetszett neki.

(2020-02-11) : smároltunk,és eszemet vesztve próbáltam kielégíteni francia tudásom minden trükkjét bevetve. Remélem sikeres volt a dolog,a mozgás és hanghatások alapján legalábbis élvezte,és nem is maradt adósom.