130
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Jasmine szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Jasmine-

V.I.P hirdető
85/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 12:42:12

AnakinS
Törzsvendég
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Jasmine beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-20

Egyeztetés
Elérhető:
3
Nagyon sokat hívtam de megérte mert szerencsére sikerült egyeztetni vele időpontot és hát élőben ami fogadott hát mindent megér.Szerintem még csak most kezdett azért volt nehezebb elérni telefonon pedig mióta fent a hírdetés hívom. Telefonos nincs a telefont ő kezeli és ezért van az hogy nehezen elérhető mert ha dolgozik nem veszu fel ugye mint néhány lány akikhez volt szerencsém .....A hírdetését itt az oldalon láttam a társoldalakon nem , az időpont egyeztetés terén rugalmas megbeszélhető vele korábbi és késői időpont is ha van még hely .
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A helyszín a Fehérvári-Kondorosi sarok ahol az egymást követő 14-nél kisebb páros számok egyikébe van és annak is a per vonzatában ami nem a kapus bejárat. Parkolni viszonylag jól lehet a közelben is de távolabb is van rá lehetőség , tömegközlekedés jónak mondható több féle lehetőség van a megközelítésre én személy szerint autóval megyek mindenhova nem szeretem a zsúfolt helyeket manapság mert ki tudja....A cím nagyon pontos nem lehet eltéveszteni az ajtónál telefon és jött a további bejutást segítő instrukció.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakópark a már ismert helyen nagyon szép és rendezett minden tekintetben, fel a megfelelő emeletre majd a lépcsőtől jobbra az ajtó. A lakás nagyon szép belül de ne szaladjunk előre. Az ajtóhoz érve kis várakozás utána sms írás majd várakozás utána halk szolid kopogás és kis idő múlva nyílt is az ajtó. Az ajtó mögött megláttam vendéglátóm és a szavam is elált olyan volt az arca mintha Rihannat láttam volna csak formásabb kivitelben :) Az arca és a teste már az ajtóban rabulejtett az előtérben a cipő le majd a nappaliba érve jobbra és be balra a szobába ahol már jártam egy másik lánynál anno. A szobában egy ágy egy inas kis szekrény található több kellék kiséretében , rendezett ágy fogadott törölközővel. Ruhámat az inasra le majd irány a fürdőahol egy kád van függönnyel pár darab tusfürdővel a polcon van szájvíz is amit használtam a kikészített pohár segítségével. Található még mosógép és wc is a helyiségben ami rendezettnek mondható, a törölköző kicsit szöszöl de nem vészes a tisztaság megfelelő ami az egész lakásra elmondható összességében. A fürdőből kifelé a folyosón várt majd bekisért a szobába én udvariasan előre engedtem így tudtam csekkolno hátúlról is megint ami iszonyatos látvány mert ilyen kerek lasztik nem mindenkinek vannak . A szobába érve türcsi le majd az ajándék oda amit kivitt majd kis idő múlva visszaért és kezdődött a móka.
Jasmine külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Jasmine nagyon hasonlít arcra Rihannára csak kerekebb kivitelben az arca csodaszép és a mosolya az magávalragad . Azok a fantasztikus fenekek és a formás lábai hát simogatni puszilgatni valók minden mennyiségben a cicik nem túl nagyok de nagyon szeretik a cirógatást szeretgetést.Fekete melltartóban és fekete tangában fogadott ami nagyon jól állt rajta mondjuk a fehér a piros vagy a sárga még jobban kiemelte volna alakját és bőrszínéhez is jobban passzolna de ez csak saját vélemény. A képek nem adják vissza alakját mert élőben sokkal komolyabban néz ki és kívánatosabb a test is vékony derék széles csípő igazi homokóra alkat feszes kemény testbe gyúrva . Látszik minden porcikáján a sport a karok a vállak a combok a fenék nem a szél fújta öszze hanem van volt és lesz is vele munka mert mondta hogy sokat edz ami látszik is meg érezhető is a testén .

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Lábimádat:
5
Pornós feeling:
2
A szobába visszaérve megbeszéltük hogy mit lehet valamint mik az igények és megsimogattam magamhoz húztam pusziltam nindenhol és az ágyra keveredtünk valahogy ahol megragadta a velem egykorút majd finom huzogatta simogatta ahol érte ami nagyon jól esett, közben csókoltam ahol értem. Kis idő múlva szóltam hogy szeretném én kényeztetni mert ha már eljöttem és ennyire fantasztikus a lány miért is ne valamint még nem volt szerencsém megízlelni ilyen puncit ez az első alkalom de remélem nem az utolsó. Nagyon finom illatos volt a kelyhe édes Jasminenek nem is bírtam ellenállni neki csak faltam és faltam ami láthatóan és hallhatóan neki is nagyon jó volt , háromsuor repítettem el drágámat a felhők fölé . Ezek után végigcsókoltam fantasztikus testét aminek minden szeglete roppant erotikus és hívogató volt , azok a formák hát még mindig itt van előttem minden pillanat. Majd mivel már nem bírtam magammal kértem hogy simogasson ő egy kicsit amit meg is tett mosolygós arccal és kezébe vette az irányítást ami már az első éríntésnél érezhetően vég közeli állapotba hozott. Szoltam is neki hogy lassabban mert a végét járom de ő csak mosolygott és nyálat csorgatott a szerszámra ami tekergő keze altt vonaglott amerre tudott de hamar ért a pillanat mert a szájának a technikája valamint a kezeinek a játéka hamar kivégett . Fantasztikus franciája van amit hosszú távon nem lehet elviselni és azok az éríntések amikor a nedves vesszőt simogatja gyűri majszolgatja tkereg a keze fel le jobbra balra előre hátra az valami földön túli dolog. Hatalmasat élveztem minden felé de ő csak nem engedte el mintha elkapta volna valami érzés és csak gyűrte gyűrte farkamat én vonaglottam ahogy bírtam de kis idő után szóltam neki hogy már nem bírom engedjen el mert végem lesz teljesen:))
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nála a prosztata masszázs az extra de nem szeretem az efajta élvezeteket így kihagytam és az alapban is bőségesen benne van minden amiket így se tudtam kipróbálni mert sok minden van az alapban és kevés a másfél óra föleg első alkalommal majd fokozatosan mindent végigjárok töviről hegyire és utána összeállítom a számomra megfelelő koreográfiát amiben minden számomra kedves dolog benne van. Első randi alkalmával csak azt szoktam kérni amiről tudom hogy jó nekem ami mástól nem volt jó azt nem szoktam erőltetni annyira érthető módon. A szolgáltatás és az ajándékot nagyon baráti mondhatni hogy van olyan masszőr lány aki szinte csak a masszázsért kér ennyit mint itt egy angyaltól szinte minden megkapható. Nagyon jó az órás progi is de nekem már kevés főleg ha valaki annyire jó abban amit nyújt érdemes mindenkinek kipróbálni mert ez a hölgy nem mindennapi jelenség !!

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Nagyon jó érzésekkel távoztam tőle mert szinte többet kaptam már első alkalommal is mint amire számítottam és az ár-érték arány az hát hogy is mondjam csak nagyon nagyon jó ! Remélem sikerül minnél többször időpontot egyeztetni vele mert van még egy-két dolog amit szeretnék vele véghezvinni. Formás testét érínteni minnél többször és érezni azt ahogy kicsavar mint egy citromot akkor és ahogy amikor ő akarja nagyon nagyon köszönöm hogy jöhettem hozzád .

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Jasmine szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-21 03:29:39
Azért a végén picit spórolósabb ami a részletességet illeti. Tekerkette nyilván kézzel, elélveztél nyilván mindenfele, de te első alkalommal ezt így szereted? Szájba ugyan extra, de arcra és a testére lehet élvezni. Valahogy a mindenfele élvezés nem azt juttatja eszembe hogy a testére élveztél. Szóval pont a vége kifejtetlen, de addig viszont pazar és részletes.

2020-05-20 12:42:38
Bár nem az első írás a hölgyről, de nekem az első, amely méltó hozzá. Olvasmányos is amit s ahogy írtál, de nem spórolod el a részleteket sem.