130
Kedvenced
Éppen online
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Manna25 szexpartner

szexpartner

Manna25-

V.I.P hirdető
85/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 09:49:15

hodor
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Manna25 beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-20

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt, elsőre felvette. Gyorsan meg is beszéltük a randi időpontját helyszínét.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Frekventált helyen, busszal, villamossal, könnyen megközelíthető. Autóval szintúgy, csak a parkolás neccesebb, várni kell vagy továbbmenni picit. A cím pontos volt. SMS-t kaptam a bejutási információkról.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakásban több szoba található, fürdőkád, sok tusfürdő, szájvíz, a szobában egy szék és egy nagy franciaágy található. Megfelelő hely, tisztaságra is ügyelnek.
Manna25 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Karcsú magas, szép lány, hosszú hajja, tenyérbe illő cicikkel, formás fenékkel, de ez a képeken is látható. Bájos mosollyal. Kellemesen el lehet vele beszélgetni, odafigyel a partnerére, próbál a kedvében járni. Szexin fel volt öltözve.

Action
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezés, bemutatkozás puszi puszi, majd irány a fürdő egy gyors mosakodásra. Visszatérésem után simogattuk egymás testét, hogy kicsit egymsára hangolodjunk, dél felé vette volna az írányt de kértem, hogy elötte dobjuk le a textilt. Ágyra feküdtem és elkezdett franciázni, amelyet elég kellemesen cisnál, közben a hosszú haját fogtam ()nem szereti ha a tarkojánál lenyomják a fejét ezt modnta is.) Franciája kellemes mélytorok is egész ügyesen megy. Majdnem elmentem így kértem védőfelszerelést és missziben behatoltam. Nagyon kellemes volt látni a gyönyörű testét alattam. Több pózt is ki akartam próbálni de a franciázással annyirta feltüzelt, hogy nem bírtam sokáig, így missziben lett vége. Kaptam szilviát hogy rendbetegyem magam, majd elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jól el lehet vele beszélgetni, jó beszélgető partner. Megnéze hogy mennyi időnk van, volt még 20 percünk így áttértünk a második fordulóra, amely francia végig. Nagyon kellemesen csinálta, kézzel szájjal felváltva, de nem sikerült elmenni, pedig ő mindent beleadott. Az időnk végén feladtam a dolgot, majd gyorsa zuhany és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrát nem vettem igánybe, először voltam nála így előre adtam a rózsacsokrot, amely az átlag alatt van szerintem. Nagyon korrekt, nem óranézős.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Gyönyörű, magas karcsú, bájos hölgyet ismerhettem meg benne. Akivel egy kellemes órát tölthettem el, bátran ajánlom mindenkinek. A csokor mérete is barátságos.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Manna25 szexpartner beszámolójáról

A hirdető nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.A Manna25 nem szeretne beszélgetést a beszámolóiról.

FunkciókManna25 legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2020-03-26) : Befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte. Barátnősen csinàlta, nem kapkodva, kezét is használva közben. Ezalatt én simogattam a karját vagy tarkóra tett kézzel élveztem tevékenységét. Az utódok a szájába repültek, melyekkel utána elment a fürdőbe.

(2019-05-29) : Közben kértem, hogy 69 forduljunk és ő is elkezdett franciázni Közben nyaltam. Pillanatok alatt kemény lettem. Közben ő egyre kéjesebb hangokat adott ki magából, közel árt, hogy elmenjen, egy kis idő amikor kölcsönösen franciáztunk,

nagyon jó: 4db
(2020-05-13) : Ő kezdett franciaval, gumi nélkül kértem, érezni a szép kis száját, remek felvezető volt, először az oldalamon négykézláb, csókoltam ahol értem, simogattam feszes bőrét.

(2020-05-08) : El is helyezkedett a lábaim közé és hamar az ajkai közé dagasztotta kíváncsiságának tárgyát. Kellemes a franciája, semmi különleges. Kéz-ajak arány számomra ma pont megfelelő volt, nem vágytam semmi pornósra.

(2020-04-19) : Ütemes lendületes francia, de nem vaduljuk szét, hagyom kibontakozni ahogy ő érzi. És érzi. Belevisz olyan elemet ami múltkor nem volt, például felülről mélyen bekapja, gyorsan vissza de nem teljesen ki és újra csúsztatja le ugyanúgy. Nem félreérteni.

: 4db
(2020-04-11) : Finom, érzéki francia vette kezdetét, melyet a kisebbik tagomat a lehető legmélyebben eltüntetve sikerült csinálnia. Izgalmas volt, ezért kértem, hogy lassítson. kérésemre levetette a fehérneműt.

(2019-10-12) : Valahogy szájába is kerültem és elindultunk a csoda felé.... Ezt igazán kedvesen -szinte mosolyogva- csinálta, talán ez tette olyan kellemessé. Kértem 69et is még, ami jóötlet volt, talán tetszhetett neki is.

(2019-09-05) : s már a farkam a szájában is, natúrfrancia előjátékként, isteni ajkai vannak, nem vadul be de ezzel a technikával is óriási mert durvulás nincs de sebesség az van, jó tempóban játszik a szeren, kéz semennyi csak célirányosan száj, egész beleélős, 96.4 szól.

lehetne jobb: 1db
(2019-10-12) : Gondoltam, belopom magam a lába közé és széjjel nyalom, mert ahoz volt kedvem. No azt nem lehet, - közölte - mert borostás vagyok. Kétségtelen, hogy előző nap este borotválkoztam, de eddig ez sem okozott másnak gondot.