Pema kisasszony szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Pema kisasszony-

V.I.P hirdető
96/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-18 19:57:57

szg314
Élő lexikon
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Pema kisasszony beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Amikor mutatta az oldal, hogy elérhető, akkor... valóban elérhető is volt. Elsőre felvette, telefonon megbeszéltük a részleteket, egy órával későbbre beszéltük meg a találkozót.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Telefonban pontos eligazítást kaptam, de a GPS is könnyen odatalált. Parkolni egyszerűen és ingyen lehet a ház előtt. BKV-t nem figyeltem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A helyszín egy emeletes, kertes ház. A vendégvárós szoba diszkréten van kialakítva, teljesen korrekt ággyal, a berendezés kissé régies beütésű. A fürdő megfelelő, csend és nyugalom volt.
Pema kisasszony külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Amikor megnézem a képeit, kialakul bennem egy benyomás arról, hogy milyen lehet a hölgy élőben. Általában nem olyan. Néha nagyon nem, néha kicsit nem. Pema kisasszony esetén viszont 99%-ban ilyennek képzeltem, egyedül a hangja nem passzolt (kicsit mélyebbre számítottam). De az arca, a mimikája, a teste, mintha csak a fotókról léptek volna le. Szóval, akinek a hirdetés alapján tetszik a hölgy, az nem fog csalódni élőben sem.

Egy egyrészes ruhában fogadott, ami alatt lényegében nem volt semmi. Mivel a kisasszony a hirdetésében magázódott, ez nekem megtetszett, így a találkozó idejére kértem, hogy tartsuk is meg ezt a közlési formát. Ezen jót kuncogott, de nem volt vele problémája, úgyhogy magázódtunk végig.

Action
Aktus:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
A program masszázzsal indult, (klasszikus svédmasszázst kaptam, érezhetően tanulta, és nem gyorstalpalón) hasra feküdtem, Pema pedig rám ült. A kezei a megfelelő erősséggel dolgoztak az izmaimon, és közben ügyelt arra, hogy a punci és/vagy a melle valahogy mindig hozzám érjen. Masszázs közben jót beszélgettünk, majd utasítást kaptam a fordulásra. Az ő kényeztetésével kezdtünk, a mellei pont tenyérbe illőek, és a bimbók is jól reagálnak az ingerlésre. Óvatosan haladtam lefelé, és nem kezdtem azonnal nyalakodni, hanem a belső combjait cirógattam kissé, állítása szerint ez tetszett neki eléggé. (Egyébként a hölgy nagyon vokális, azonnal közli, ha jó úton jársz.) Aztán a nyelvemmel a csiklója felé vettem az irányt, amit szintén pozitívan fogadott, néha picit igazgatta a fejemet, amikor kissé "célt tévesztettem". A visszajelzései nagyon izgatóak voltak, néha a hajamba túrt, és a diszkrét sóhajtozás is arra sarkallt, hogy mihamarabb benne legyek, úgyhogy védőfelszerelést húztunk, és misszionárius pózban kezdtünk szeretkezni.

Itt derült ki igazán, hogy Pema egy igazán magabiztos nő, nem szégyenlősködött, kereste a szemkontaktust, a kezeivel pedig folyamatosan simogatta a hátam, vagy markolta meg a fenekemet és úgy húzott magába, de még lábait is átkulcsolta a derekam fölött. Erős késztetést éreztem, hogy ne is váltsunk pózt, hanem így fejezzük be, de győzött a jobbik eszem, és kipróbáltuk hátulról is, majd lovaglásba váltottunk. Fantasztikus látvány volt, ahogy a mellei a szemem és szám előtt ringatóztak, Pema pedig az ujjaival dolgozott a csiklóján, egyre hevesebben vettük mindketten a levegőt, és nem sokára elmentem, pár másodperccel később ő is.

Ami szintén nagyon pozitív volt, hogy a tisztálkodásba nála nem csak az tartozott bele, hogy a védőfelszerelést semlegesíti, hanem hogy a rajtam maradt olajat is óvatosan letörölgette, utójátéknak ez tökéletes volt. Elköszöntünk, majd kikísért a kapuig.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A rózsaszálak mennyiségét még a telefonban megbeszéltük, ezt a részt a találkozó elején le is rendeztük, több szó nem esett róla.

Rózsacsokor
Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Pema kisasszony igen egyedi. Mind a stílusa, mind a vendéghez való hozzáállása eltér attól, amit a többi hölgynél tapasztaltam. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy ez miben nyilvánul meg, mert vannak más szolgáltatók is, akik jóval kedvesebbek az átlagnál, vagy nagyon vendégközpontúak, de Pemánál ezek összhatása valami különlegeset alkot.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Pema kisasszony szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-19 21:03:40
Kár hogy ritkán írsz. Hangulatos, kedvcsinálóra sikerült bemutató egy nem mindennapi Hölgyről. Pemával nagyon megtaláltad a közös hangot, ez remekül átjőn a beszidben ! Főleg ahogy bemutattad Őt. Egyedisége lehet a legfőbb * névjegye*.... Megérdemelt a lila minősítés.

FunkciókPema kisasszony legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-07-24) : Ágaskodó kiskukim beöltöztette, érzéki, 100%- ban kézmentes francia nyelvjátékba részesülhettem. Nem szerettem volna viszonzatlanul hagyni, így 69- ben folytattuk.

(2017-10-19) : Hát varázsló Pema mert sikerült a farkamat elég keménnyé varázsolnia , hogy utána ráülhessen. Régen voltam már ilyen finom punciban, sajnos a csodás belső hamar megadásra késztette a farkam .

felejthetetlen: 3db
(2019-03-23) : Farok kezelés golyszi masszír,egyszer csak azon kapom magam a védőszerkó már rajtam és a szájában vagyok tövig,szemkontakt, roppant kellemes kényesztetés.

(2018-04-16) : Az egy órás alapprogram Pemával a boduàrjában a gyors zuhanyozást követően a hatalmas franciaágyon egész testre kiterjedő klasszikus svédmasszázzsal kezdődött, amihez hipperallergén krémet használt.

(2017-10-24) : Az ezred talpra állítása szembehelyezkedéssel történt a golyóktól az ágyúig , közben mosoly és kérdések, hogy hova célozzon, mit csináljon. Nagyon tetszett. Leállítottam.

nagyon jó: 10db
(2020-02-22) : Tehát a francia ágyat nem masszázspadként használtuk, sokkal inkább összegabalyodtunk azon, miközben heves csókcsatában próbáltuk eldönteni, hogy melyikünk tudja a másik nyelvét mélyebbre venni, illetve tovább benntartani. A csata hevében pihenésként Pema az ajkainkat többször szétválasztotta és az ujjaival elegáns nyálhidat húzott az ajkaink közzé. Egyszerre jött az azonos gondolatunk, mert miközben jeleztem, hogy szívesen kényeztetném

(2019-08-25) : Hátra fordulásom után érzékeny részeim cirógatása, keményítése következett, majd golyó masszírozós, mélytorkos, nagyon jó gumis franciával folytatódott a ráhangolódás. Amikor éreztem hogy lassítani kell, felajánlottam hogy én is szívesen tennék a kedvére, amit örömmel fogadott,

(2018-09-27) : Gyengéd kényeztetés mesteri módon, és mesterfokon. Szinte az élvezetek birodalmába repített, szájával ügyesen beöltöztetett, kezeivel mellkasomat, ágyékomat felváltva símogatta.

: 16db
(2019-10-31) : A hátsó masszázs kellemes volt, de mégis vártam már a fordulást, melyet követően kisebb csókokkal üdvözöltük egymást és innen indult Pema déli irányba. Miután rájött, hogy bármennyire szeretné a mellbimbóimat akkor sem tudja leszívni, így a farkamnál kötött ki. Néhány nyalintás után, mielőtt teljesen birtokba vette volna megkérdezte, hogy szeretném-e ha harapdálná a combom belső felét.

(2019-07-03) : Franciával kezdett de közben simogattam a munkáját úgy hogy észre sem vettem mikor került fel a védőruha. Mivel kiéhezve mentem hàtulról támadtak ami tetszett neki és így is lett végem. Nem kapkodott szépen letisztogatott inni kaptam és ismét letusoltam.

(2019-02-19) : Feltekerte az óvszert a farkamra és finom szájjal elkezdte szopni. Ez jólesett, és szépen lassan vérbőség állt be. Finom meleg szája van, egyre jobban élveztem az együttlétet. Azt kértem, hogy a golyókat hagyja ki, illetve csak nyalja ne szipkázza be, mert azt nem kedvelem.