Dóri szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Dóri-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-18 14:03:41

SimiSoma
V.I.P.
szerint retusált képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dóri reagálása

Köszönöm a szép írást :))

Dóri beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-19

Egyeztetés
VTR két nappal korábban. Nem utolsósorban a VTR-kedvezmény miatt, ami +15 perc. Nálam nagyon bevált, el is határoztam, hogy gyakrabban fogom látogatni az időkedvezményt nyújtó hölgyeket.
Gyors választ és címet kaptam. Másnap módosítottam eggyel későbbi napra. Dóri rugalmasan elfogadta.
Megközelítés
Jól ismert lakóparkszerű tömb a volt BKV-garázs (most minipláza) mellett. Egy beszámolóban olvastam, hogy a cím eltéveszthetetlen. Nekem sikerült. Fene hitte volna, hogy ugyanabban a tömbben két azonos betű-szám kombinációjú cím van, csak épp másik utcáról nyílnak. Nem történt baj, Dóri segített.
Helyszín
Magas emelet, liftközeli ajtó.
Modern lakás. Nagy nappali ülőgarnitúrával, erre cuccoltam. Külön hálószoba, itt szerettem Dórit.
Színvonalas fürdő. Tusolás a kádban, függöny mögött, száraz kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, fogkefe, kézfertőtlenítő, minden, ami kell.
Dóri külseje
A képek nem éppen frissek, inkább dögös milfként írnám le. Az első pillanatban fel is ötlött bennem a kétség, hogy róla készültek-e, de Dóri csillogó szemei és kedves mosolya meggyőztek, hogy maradnom kell. Érdemes volt.

Action
Bugyi-cicifix kombóban fogadott. Úgy éreztem, örül az érkezésemnek, és ezt a fílinget randink egész ideje alatt fenntartotta. Lecuccoltam, közben váltottunk pár szót, de siettem tusolni.
Dóri a fürdő ajtajában várt, meztelenül. Ott helyben összeölelkeztünk, csókolóztunk. Dóri kedvességéhez illően csókja odaadó, mély, átélt, minden igényt kielégítő.
Kisvártatva maga után húzott a hálószobába, méghozzá a farkamnál fogva. Közben gömbölyű popsiját simogattam. Az ágyon ismét összesimultunk. Csókok, puncisimi, majd kebleivel foglalkoztam. Szép, nagy, tömött, nem gravitáló cicik. Egy idő után Dóri vette át a kezdeményezést. Végigpuszilgatott a számtól a farkincámig, és ott meg is állapodott. Puha ajkai közé kapott, és lelkesen kényeztetett. Időnként kézzel is, de nem vitte túlzásba. Egyszóval fincsi volt. Így, elsőre nem is vágytam másra, hagytam hát, hogy kivégezzen. Egészen addig kényeztetett, amíg meg nem nyugodtam, utána hagyott csak magamra, hogy utódjelöltjeim sorsát eligazítsa. Majd én is igénybe vettem ismét a tisztálkodó helyiséget.
Visszatérve megkértem Dórit, hogy masszírozza meg a hátam. Nagyon ügyesen csinálta. Azt mondta, nem profi, és én sem vagyok gyakori masszázsügyfél, de felfedezni véltem pár szakavatott fogást a repertoárjában. Legalább annyira élveztem, mint imént a franciáját. Határozott erotikus töltete is volt a dolognak, mivel végig éreztem a punciját a seggemen. Rátapintott néhány csiklandós pontomra is, de nem bántam, mert finom érintései is kellemesek voltak. Tulajdonképpen ekkor nyílott módunk először beszélgetni, illetve még utána egy darabig, amikor egymás mellett fekve simogattuk egymást.
Dóri kezdeményezte a második menetet, ismét eltüntetve ekkor még leglágyabb testrészemet. Ezen azonban gyorsan változtatott. Közben kedvemre simizhettem, somázhattam cickóit, combjait, punciját, popsiját. Sokáig élveztem a helyzetet, és élvezkedtem volna még tovább is, ha Dóri nem fordít ismét a dolgok folyásán. Örömmel hagytam magam irányítani, mert éreztem, hogy milyen jó kezekben vagyok. Nyergembe pattant, és meglovagolt. Jó messzire lovagoltunk, miközben majdnem végig lovasom kebleibe kapaszkodtam, nehogy a heves mozgástól lepottyanjon rólam. Mikor mindketten elfáradtunk, cseréltünk, én kerültem felülre. Dóri combjaival szorított és húzott magába. Felajánlotta, hogy ismét „befejez” szájjal, de inkább tettem még egy kísérletet kutyusban. Szerencsés választás volt. Dóri nagyon bírja, ha hátulról jól megdöngetik. Az először csak finom, érzéki tempót lassan fokoztam, mert éreztem, hogy még messze vagyok a csúcstól. Az egyre hevesebb összeműködésből végül egy viharos baszás kerekedett (elnézést, erre nincs jobb szó), és szinte önkívületben lőttem tele a gumit.
Jóleső fáradsággal állapítottuk meg, hogy mindketten kidöglöttünk. Én biztosan, Dóri lehet, hogy csak szolidáris volt velem.
A levezető tus után még jó pár percig beszélgettünk, immár erotikamentesen. Kedvesem nem sürgetett, így még a kedvezményes időt is sikerült túllépnünk. Miután kölcsönösen biztosítottuk egymást szimpátiánkról, az ismétlés reményében búcsúztunk el egymástól.
Elszámolás
Jól esett Dóri bizalma, hogy szóba sem hozta a csokorkérdést. Öltözködés közben helyeztem el egyetlen – de szép – szál virágomat a polcon.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Remek pásztorórát köszönhetek Dórinak. Kedvessége, odaadása nagy élmény. Valóban vendége voltam, nem szimplán ügyfele.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Dóri szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-19 18:51:02
Régen olvastam már tőled beszámolót, pedig kifejezetten kedvemre való a stílusod. Ez a beszámoló is teljesen rendben van és csak alátámasztani tudom minden mondatát. Kijár a gratuláció mindkettőtöknek!

2020-05-19 09:33:19
Színvonalas írás! Köszönet jár érte! Egészségetekre

FunkciókDóri legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2020-05-15) : egy nagyon fincsi franciát kaptam. Beleélősen csinálta, mélyen, nem kapkodva, hanem, hogy minél jobb legyen nekem. Nem bocsátottam volna meg magamnak, ha nem kóstolóm meg Dórit, ezért 69be fordultunk,

(2020-05-05) : Hanyatt fektetett es szépen lassan elkezdte kényeztetni a cerkát. Egész mélyre engedte néha, majd mindenféle trükköt bevetett, a golyókat sem hagyta ki. Olyan átéléssel és odaadással kényeztetett, hogy le kellett állítanom.

(2020-04-19) : Folyamatosan köröz a csípőjével, vagy a poroszkálás vagy az ügetés jármódban volt, közben meg is beszéltük, most ez a lágy szeretkezős ritmus az, ami mindkettőnknek kedvére való.

felejthetetlen: 6db
(2020-05-11) : A farkamhoz érve elsőként a környező területeket vette birtokba olyan érzéki kényeztetéssel, nyalogatással, hogy néha még a testem is beleremegett. Lassan bekapta a golyóimat, majd gyengéden nyalogatta a zacsit és a teljes környéket, mámorító érzés volt.

(2020-04-26) : Az első franciaórát ekkor kaptam, ai a korábbinál jóval alaposabb és változatosabb volt. A szemkontaktus helyett most a kényeztetésre helyezte a hangsúlyt.

(2020-04-23) : Már -már lebegő állapotban éreztem magam,mikor felváltva falloszom,és golyóim szopogatta,cuppogva hosszasan megunhatatlanul !És akkor még nem is jártam a gyönyörök kertjében...

nagyon jó: 4db
(2020-05-20) : "Vajon miért is kéne ágyra feküdnöm? Igazából miért is nem vágtam még magam az ágyra percekkel ezelőtt?!!" Erre a hangra hallgatva felajánlottam, hogy akkor most kanyarodjunk vissza javaslatához, és akkor én most vízszintbe teszem magam. Kettőt pislogtam, és máris párnák kerültek fejem alá, egy Dóri pedig szájával oda, ahol épp a legtöbb örömet tudta okozni nekem.

(2020-05-18) : Ismét francia következett majd kellő keménység után gumit húztunk és szemből támadtam, közben kellemes lágy csókokat váltottunk, használja a nyelvét is jó vele csókolózni. Megcsillogta lovagló tudását ami szintén megnyerő, jól mozgatja a csípőjét, közben lehet a szép cicikkel foglalkozni és paskolni a kemény fenekét.

(2020-05-10) : Így először a golyók kaptak csókokat, majdmélyen a szemembe nézve alulról felfelé haladva nyelvével hímtagomon végigcsúszva elért a tetejére, amit azonnal a szájába is vett.

: 4db
(2020-05-26) : Valóban nagyon óvatosan és érzékien fogott a kényeztetésembe.Csodás látvány tárult elém,amikor a kezeit nem használva,a nyelve hegyével végigcirógatta a golyóimat,majd elindult felfelé a farkamon egyik oldalt,

(2020-05-25) : Ezt követően már ő szeretett volna kényeztetni ezért hátamra feküdtem mire kedvesem elindult lefelé testemet végigcsókolva, míg rá nem lelt meredő férfiasságomra, amit finoman kezdett kényeztetni csókolgatni majd makkomon forgatni nyelvét, de nem váratott sokáig azzal hogy eltüntette szája mélyén egyre intenzívebben szopva bő nyálasan.

(2020-05-16) : Ezután közölte, hogy most ő szeretne a kedvembe járni. Helyet cseréltünk, kaptam pár lágy csókot, majd szépen fokozatosan haladt a cél felé. Először a zacsit kényeztette, majd szépen lassan be is kapta.