Tia szexpartner

szexpartner

Tia-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-17 10:37:37

StevieBp
Lelkes irogató
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Tia reagálása

Stivie-m !:)

Nagyon szépen köszönöm a beszámolót ! :) Nagyon jól éreztem magam és örülök hogy megismertelek téged :) Szívesen latlak és varlak legközelebb is :)

Csokollak

Tia beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Már régóta szemeztem Tia hirdetésével. VTR-en keresztül kértem időpontot, 2 nappal előtte, azonnal visszaigazolta hogy rendben.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A megközelítés, odatalálás az okostelefon korszakában nem okozhat problémát. XIV. kerület hivatalosan Alsórákos. A ház előtt szerintem mindig van szabad hely, ha mégsem akkor 30 méterrel arrébb.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház négyemeletes panel, első emeleti felújított kis lakása. Modern, ízléses berendezéssel teljesen rendben van. Fürdő igényes, zuhanyzóval megoldva. Rend tisztaság mindenütt.
Tia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tia egy jócsaj. Tartottam a művészi beállított képek, az arckitakarás és a valóság közötti különbségtől, de belépve a lakásba minden kétségem elmúlt. Rendkívül csinos, arca helyes, szeme igéző és van egy állandó hamiskás mosoly amitől azonnal véged van.

Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkezés, üdvözlés után a szobába invitált, ahol lerakhattam cuccaimat arra a sarokban lévő valamire. Elsőrandis zavart mosoly, szemkontaktus, flört, kissé bénázós pillanatok közben vetkőzés, majd irány a fürdő. Készséggel mutatott mindent, majd szinte már védjegyének számító hamiskás mosollyal mondta, ha végzek a fürdőben, várni fog. Úgy is volt. Kezdetben csak csodáltuk egymást, majd szép lassan az ágyra heveredtünk. Pillantások, érintések kíséretében lágy franciába kezdett. Finoman, lassan, szinte művészien táncolt nyelvével a "bohócon". Kellő előjáték után kértem, hogy lovagoljon meg. Lassan, finoman ereszkedett, nem engedtem hogy hirtelen huppanjon. Óvatos finom mozdulatokkal indítottam, közben csodás mellei virgonc táncot jártak. A "hamiskás mosoly" vissza, visszatért, így kellő inspirációt kapva magasabb sebességi fokozatba kapcsoltunk. Kis idő után szemből éltem át miden földi jót. Apró csókok el-el csattantak, pillantásai plusz energiával töltöttek fel. Kipróbáltuk milyen ha hátulról csodálom gyönyörű popóját. Megállapítást nyert, hogy már nem éltem hiába. Ismét lovagló pózba fordultunk és egy heves derby-t lenyomva, ló és lovasa célba ért. Megszabadulva az idegen anyagoktól, az ágyon úgy fekve, hogy láthassuk egymást, még sokáig beszélgettünk, "mindenről is". Érezvén az óra elteltét, újabb tusolás, öltözködés, fájdalmas búcsúzás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Távozásom előtt elhelyeztem a komódon, amit egy homokórával súlyoztam le. Nem kértem extrát, mégis extra élményben volt részem.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Tia ragaszkodik hozzá, hogy új VTR bejelentkezést előzzön meg egy telefonbeszélgetés. Nálunk ez elmaradt és ki is beszéltük rendesen, jókat derülve. Ennek köszönhetően sikerült olyan spontán randi jellegűvé ez a találkozás. Én, csak kellemesen, de szerintem Tia sem csalódott bennem. Volt abban a pillantásban és abban a mosolyban olyan, ami biztos visszatérésre ösztönöz.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Tia szexpartner beszámolójáról

A hirdető Kezdő irogató rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.A hirdető Billentyűbetyár rangtól teszi lehetővé a beszélgetés olvasását.

FunkciókTia legfrissebb beszámolói

istennő: 14db
(2020-03-14) : Ahogy elkezdte a nyelvét pörgetni a farkamon már nem bírtam tovább és telelőttem a kis szájacskáját. Hagyott lenyugodni, majd törlőkendőbe tüntette el az utódokat. Szünetben megmaszírozott. Nem masszőr de nagyon jólesett. Mikor végzett finoman jelezte, hogy jöhet a második menet.

(2020-02-19) : Hátára fektetem és illatos puncijába veszek. Finoman nyalom. Kicsit helyezkedik, párnát kiveszi feje alól és átadja magát az élvezetnek. Föltekintek és látom,hogy nyelvem finom érintésére szája széle megvonaglik és mosolyog. Kis idő és csípeje a zene ritmusára mozog. Lábai teljesen szét tárva és megemelve derekát tobzódom lucskos puncijában. Kezemet szorítva hangtalanul rándul össze. Teste ívbe feszül és egy másik dimenzióban röpül Kedvesem a szelek szárnyán.

(2019-12-17) : Drágám leguggol és teketória nélkül ajkai ölelésébe vesz. Hátra dőlök, nézem amint édes kis szája nyeldekeli brét és félkézzel a zacsit gyúrja. Ma különösképp érzem, kívánom Őt.

felejthetetlen: 38db
(2020-05-21) : A forró édes puncikájához érve elidőztem és megmutattam neki, milyen az én francia tudásom. Imádtam minden percét amíg csak nyalakodtam nála, melyet Ő is nagyon élvezett. Ezt követően Ő is megmutatta hogy tudja viszonozni a kedvességet amit kapott.

(2020-02-06) : Hanyattfektettem az ágyon és tetőtől talpig végig csókolgattam. A puncijánál perceket elidőztem. Nagyon jó volt a nyelvemmel megízlelni finom kis kelyhecskéjét és a reakcióiból ítélve ő is élvezte. Erre a legjobb jelek az a kis remegés amikor eljutott a csúcsra.

(2020-02-06) : Comb belsőknél kezdve puszilgatások, finom kis nyalintások közepedte sompolyogtam az örömök kapuja felé. Odaértem. Egy pillanatra felkúsztam az ikrekhez, nehogy elaludjanak, majd vissza. És a zene. A kihagyhatatlan zene. Finom lehelgetések, nyalogatások közepedte kényeztettem a kelyhet és környékét. A hatás nem maradt el. Tia felhúzta combjait utat engedve vágyaimnak, én meg a zene ütemére dolgozni kezdte nyelvemmel, ajkammal........hu az a zene piszok jól el volt találva.

nagyon jó: 34db
(2019-12-21) : 69-be fordulva azután - partnerem kelyhének látványában-illatában gyönyörködve, orális kényeztetését élvezve - kisvártatva, hatalmas, "filmszakadásos" orgazmussal elért a vég...

(2019-12-20) : Minimális kéz használattal, átéléssel szopta farkamat, majd végig nyalta, és a golyókat is kényeztette kicsit. Nem hagytam túl sokáig dolgozni, mert már vágytam a szájára, ezért gumit kértem, és szemből folytattuk.

(2019-11-22) : ajkai finom ölelésébe kerültem. Két ujjával közrefogta nemiszervem, utána érzékien játszott velem. Nagyon jól beszéli a franciát, minden szavát megértettem, és pár perc után ő is megérezte, hogy mennyire értem és élvezem a nyelvóráját.

: 22db
(2020-02-24) : Fantasztikus száj- és nyelvmunkával kényeztetett, kezei legkisebb használata nélkül. Változó magasságokban mesterien játszott hangszeremen. Miközben simogattam selymes bőrét és ízlelgettem mellei formáját, élvezettel figyeltem, ahogy feje fel-alá járkál,

(2019-10-11) : Majd gumi fel es javasolta a hátúlrol dugást. Ment egy darabig, élvezet nézni a női trst szépsegét. Amlko a popsi,csípő körtre alakot formál.Tia engedi az elkepzelesed a normál hatarokon belül. Végül szájában landolta a vitaminbombák.

(2019-09-10) : Visszatérve már mesztelenül fogadott Tia majd megkértem hogy had kezdjem én a kényeztetést :), be is ugrottam a gyönyörű lábai közé és ott elidőztem egy jó ideig, de az nagyon jó idő volt nekem :D Nagyon jól reagált arra amit csináltam, sóhalyok, csipőjárás majd pedig szép lassú kézrátéttellel jelezte, hogy már túl érzékeny lett.