89
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 9-19
20
Kedvenced
Ellenőrzött, retusált képek
Normál
20
Éppen online
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Most hívhatod!
Liza 21 erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Liza 21-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-16 15:30:10

Kspisti11
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Liza 21 beszámoló erotikus masszázs Budapest 2020-05-18

Egyeztetés
Elérhető:
5
Egy gyors "vezetői összefoglaló" azoknak, akik a rövid és tömör beszámolókat kedvelik: "Egy nagyon kedves fiatal lány csúnyán összekeverte az időpontomat, majd egy órával később visszahívott és őszintén elnézést kért. Én visszamentem (noha előtte igencsak bosszankodtam), és nem bántam meg. Minden egyéb terén az előző (eddigi egyelten) beszámoló Lizáról teljességgel érvényes. Kivéve, hogy én azért nem voltam olyan sikeres, mint az első makktárs, illetve Liza sem annyira kezdő már, mint akkor, két hónapja." Snitt :-)

Most jöjjön az én szószátyár változatom: Pénteken délután gyorsabban végeztem a munkámmal, mint gondoltam, és hirtelen hatalmas késztetést éreztem valamelyik aránylag új lányt megismerni a kedvenceim közül. Lizára esett a választásom, és a hívásomra fel is vette azonnal a telefont. Kedves hang, értelmes beszélgetőpartner. Igen célirányosan és gyorsan megegyeztünk egy másfél órás vizitben 17:30-tól. Mivel csupán 55 perc állt rendelkezésemre, hogy odaérjek, rohantam is borotválkozni, ajándékot beszerezni, stb. stb. Az sem vette el a kedvemet jelentősen, hogy a sokat kritizált kondorosi épületről beszélünk. Tudom én hogy ott sok meghiúsult randi van, dupla foglalások gyakran futószalag effektus és kimerült lányok, de néhány nagy kedvencemet is ott ismertem meg. Reméltem a legjobbakat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Annyiszor jártam már itt lányoknál, hogy a kocsim szinte magától elgurult odáig. Parkolni is tudtam, meg ajándékot is beszereztem az ismert benzinkúton. Aki BKV-zik: a bejárati ajtó talán 3 percnyi járásra lehet a villamosmegállótól. Talán a jövés-menés túl nagy ott, de ezen én 3 évvel ezelőtt stresszeltem utoljára. Most még az sem zavart meg, hogy egy ismerősöm abban a bejáratban lakik, és összefutottunk a háztömb előtt. Hiába no, megedződik az emberfia.

Az viszont igencsak zavart, hogy amikor a bejárati ajtótól diszkrét távolságban megálltam és hívtam Lizát, ő nem vette fel. Sebaj, van ez így, próbálgattam először kétpercenként, majd egyre ritkábban, és végül 20 perccel a megbeszélt időpont után dühösen beültem a kocsimba és elmentem onnan. Aztán otthon megnéztem a weblapot, és volt min bosszankodnom: azt jelezte, hogy ha most hívom felveszi. Hívtam is, de nem vette fel. Egy barátom telefonjáról ismét felhívtam, és felvette, beleszólt. Erre én szó nélkül letettem. Épp elkezdtem dühömben egy EP-s beszámolót írni, amikor talán 2-3 perccel később, 18:30-kor hív engem Liza, hogy hol vagyok, és legfőképpen miért hívtam én őt annyiszor az elmúlt 1 órában? Szót értettünk a 17:30 és 18:30 közötti félreértésen. Én ugyan gyakran balfaszkodom lányokkal kapcsolatban, de ezúttal biztosan tudtam, hogy Liza hibázott, és harag nélkül, de határozottan mondtam, hogy nála történt hiba. Liza ezt belátta, őszinte sajnálkozást lehetett kihallani a hangjából, és erre én azt ajánlottam, hogy kocsiba vágom magam és 15 perc múlva ott leszek. Mondta, hogy rendben van, vár rám. Hát mit mondjak: az odautat szerintem aznap nem sokan tették meg nálam gyorsabban. 18:45-kor tényleg hívtam Lizát a kapuból.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Egy diszkrét lakás ez a lakóparkban. Új építésű, teljesen rendben van. A fürdőszoba pontosan elegendő ahhoz, hogy minden csillagot megkapjon. A leányszoba elég kicsiny és kedves emlékeim fűződnek hozzá: egy tavalyi nagy kedvencemmel huncutkodtunk itt párszor. A legfontosabb dolog ott egy tatami, rajta tiszta lepedő. A bejárati ajtó mellett egy komód, a másik oldalon egy kicsike fotel, amely nem került általunk használatba, pedig el tudnék képzelni ott pajzán dolgokat. A tatami mellett jól elhelyezett tükör. Talán annyi érdekességet említhetnék, hogy nap végi vendégként már nem jutott nekem a szokásos méretű törölközőkből, így egy kisebbet kaptam, amelyet nem lehetett a derekam köré csavarni. Úgy tűnik, le kéne fogynom. Mivel engem ilyen kicsiségek cseppet sem érdekelnek, hát alsónadrágban mentem a fürdőszoba felé, és meztelenül visszafelé (ügyelve arra, hogy a gatyám ne maradjon a fürdőszobában a tussolás után, mert régen ez a csúfság is megesett velem egyszer). Ha valaki rossz elbánásban részesül, akkor a törölközőt most jól lepontozhatná, de engem jól tartottak a folytatásban. Ezért a törölköző mérete a "ki nem szarja le" kategória a számomra. Liza nagyon ügyel a lakáson belüli diszkrécióra: mindig ő ment ki kikémlelni a helyzetet, és én csak hívásra követhettem őt. Nagyon aranyosnak tartottam ezt a magas fokú igyekezetét is. Aki még újonc vendég, annak ez fontos lehet.
Liza 21 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Beléptemkor Liza az ajtó mögé bújva várt rám. Csak tangabugyit és melltartót viselt, illetve a sokat emlegetett magassarkúban volt. Jelentem: immár ügyesen járkál benne. Ilyenkor sosem világos, hogy kézfogás, puszi, vagy szájrapuszi következik-e, (illetve a koronavírus óta sok helyen a kötelező és azonnali kézfertőtlenítést kérik). Szerencsémre itt szájrapuszi volt, és azonnal újra elnézést kért a tévedéséért. Én mondtam, hogy ha egy ilyen nő nemcsak hányaveti módon, hanem tényleg komolyan bocsánatot kér, akkor azt egy magamfajta vajszívű fazon azonnal meg is bocsátja. Közben részemről cipő le, és bevonulás a lányszobába. Tisztáztuk, hogy maradhatok, mert részéről megvan a kezdeti bizalom, illetve én is beleegyeztem, hogy a másfél óra lerövidüljön egy órára, mert jön utánam még valaki és ez az intermezzó bekavart. Liza mondta azonnal azt is, hogy akkor az mennyi virágszálat jelent. Én meg - mindenféle üzleti tárgyalásokban megedződve - azt javasoltam, hogy OK, de akkor a kényeztetés-masszázs-kényeztetés tripletből a közepét dobjuk ki, és ne az elejét. Ebben maradtunk, úgy tűnt mindkét fél megelégedésére.

Itt most a kinézetével kapcsolatban bajban leszek, mert a látogatásom előtt is elolvastam az eddigi egyetlen beszámolót, meg most utólag megint. Az olyan mértékben tűpontos, hogy nem tudok mit hozzátenni. Tessék oda elmenni és elolvasni. Röviden és szegényesebb szókinccsel elmondom ugyanazt én is, és megpróbálok valamicske "hozzáadott értéket" is adni, ha tudok. De lányok fizikai kinézetéről nem én tudok mintaszerűen írni. Én inkább a szívemmel látom őket.

Tehát először is: Liza tényleg 21 éves, de ha 19-et mondana, az hihetőbben hangzana, mint a 21. Csodaszép az arca, zöld a szeme, mindene teljesen természetes. Szerencsére sehol még csak egy tetkó sincs. Sminkje sem volt szerintem, aminek módfelett örülök, de csak nagyon ritkán kérem ezt explicit módon. Szerintem a mosolya a legszebb, és gyakran volt szerencsém mosolyogva látni őt, vagy kuncogva. Olyankor egyszerűen imádni való ez a kislány. Igen sovány, talán kevesebb kiló is, mint amit kiír magáról. De még véletlenül sem anorexiás benyomást kelt: mindene olyan csodaszépen arányos. Azt merném állítani, hogy a fotók nem jók, olyan értelemben, hogy a valóság sokszorosan felülmúlja azokat a fotókat. Most utólag végigfutva rajtuk, talán csak néhányat találok igazán jónak. Akkor miért mentem el hozzá? Pár fotó azért mégis jó, illetve valamennyire látszik egyes fotóin a mosolya: engem azzal varázsolt el a hirdetésében is, meg később élőben is. Meg ugye az az egy beszi itt, és jónéhány rövidebb "odaát a túloldalon" meggyőzőek voltak.

Szép selymes, fehér a bőre. A nyaka is vékony és igen finom ívei vannak. Élményszámba megy a nyakát és a vállait (is) puszilgatni. Bár vékony a karja, de finom izomzattal. Vékony a teste, de szépen simogatható. A popsi nagyon szép és jól állt a markomban. A lány barátnősem oda tud simulni ahhoz, aki ezt kiérdemli. A mellek aprók és szépek. A mellbimbók duzzadása terén nem értem el sikereket, pedig élvezettel és gyengéden simogattam és puszilgattam őket. A puncija szép és ápolt. A csikló sajnos igen érzékeny volt már érkezésemkor.

Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Amikor a fürdőszobából visszatértem, Liza még mindig a magassarkúban várt rám. Pedig már érkezésemkor is javasoltam neki, hogy nyugodtan leveheti, ha úgy kényelmesebb, hiszen nekem így is, úgy is nagyon tetszik. A törölköző ugye nem állt meg a derekamon, így én meztelenül léptem oda a becsukódó ajtó mellett alsóneműben és cipőben álldogáló lánykához. Megöleltem, megpusziltam, és már az első pusziból érzelmes csók lett Liza kezdeményezésére. "Mindjárt láttam, hogy jó helyen járok", mondanák egyesek. Egy hosszú érzelmes ölelkezés és csókolózás következett, amelynek során én sikeresen levettem a melltartót anélkül, hogy a csók megszakadt volna, sőt ezután Liza ugyanígy levette a cipőjét. A bugyi levételéhez már le kellett guggolnom. De jó volt az is. Ezután lefeküdtünk a tatamira egymás mellé.

A fent leírt körülmények miatt a klasszikus masszázs kimaradt. Én egy általa kiválasztott krémmel bekentem a hátát, és nyilván a popsiját és a combjait is. Jó volt ez az egymásra hangoldáshoz, meg eközben egy pár perces ismerkedő beszélgetéshez. Nemsokára Liza megfordult, ez a fejezet pedig lezárult.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Először én kényezettem őt. Úgy tűnt, hogy Liza élvezi azt is, amikor az ajkánál, majd a nyakánál járok a gyengéd puszikkal, meg azt is, amikor a hasánál, combjánál. Sőt, a kezdetben azt is, amikor lent nyalakodtam. Sajnos igen gyorsan érzékennyé vált a csiklója. Úgy tűnt nekem, hogy nem is én váltottam ki ezt az érzékenységet, hanem az egész hosszú napja. Akkor sem mondta, hogy hagyjuk abba, hanem csak az egyik kezével eltakarta a csiklót, megemelte a derekát/popsiját, és a kéjbarlang felé irányította a nyelvemet. Nekem így is jó volt persze, és nagyon igyekeztem, hogy elröppenjen, de maximum annyit értem el, hogy kellemes perceket okoztam neki, többet ennél szerintem nem. Aztán a testbeszéde azt mutatta, hogy most már ez is érjen véget. Szerepet cseréltünk hát.

Kérésemre Liza úgy kényeztetett engem, hogy az oldalamnál térdelt. Változatosan hol bekapott, hol a golyókkal foglalkozott, néha meg oldalról nyalta a rudat. Amikor nem a szájában volt a makkom, akkor igen ügyesen a kezével verte a farkamat. Érzékien, jól, odaadóan csinálta. Meg is lett az eredménye. Sajnos nála nincs NFVSZ, így a markában végeztem. Közben simogattam őt, ahol csak értem, kivéve a nagyajkakat, mert azok még mindig érzékenyek voltak. A teste fáradtsága okán is, meg az időhiány okán is, de második menetet csak ő indított felém. 69-be fordulva is fergetegesen leszopott. Én meg először csak élveztem a szemem elé tárulkozó látványt, majd nyalakodni is kezdtem, de sajnos túlságosan is mohóvá váltam, és Liza egyik kezével békésen ugyan, de leállított ebben. Nem volt ez gond, inkább kicsit bántam, hogy előtte nem tudtam parancsolni a vágyaimnak. Pedig életem mottója, hogy "ha csak nekem jó, akkor az úgy nekem nem jó". No mindegy, látszólag nem vette zokon ezt Liza, vagy legalábbis nem mutatta később semmivel. Majd utólag derül ez ki, ha legközelebb esetleg nem akar fogadni engem. Addig azonban azt szeretném hinni, hogy kialakult közöttünk a kölcsönös szimpátia. Nekem tehát egyértelműen nagyon jó volt, és (talán) jó volt Lizának is.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elejétől végéig korrekt volt ez. Menet közben változtak a feltételek, és csökkent a mérték, így nem tudtam teljesen diszkréten kezelni a dolgot. Ott helyben kellett a borítékban matatnom és visszavennem a virágszálaimból, de nem volt gond így sem. Liza becsületesen és korrektül viselkedik. Megérte nekem a dolog, amennyiben Lizát megismertem. Nyilván nem ilyen randit remélek legközelebb, hanem fullos másfél órásat. De attól még mindkét itteni kérdésre ötöst érdemel ez a lány.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kilőttem a benyomásaimat az előző részeknél. De: egy szép és veszettül fiatal, majdnem még pályakezdő lányka kedvesen vendégül látott engem 1 órára. A mosolya csodás, imádtam a csókját, az ölelését, amikor hozzám simult. Hosszasan élveztem az ajkát a makkomon. Minden szép volt, jó volt. Talán nem tudtam a számára nagyon jó pillanatokat szerezni, de azt remélem, hogy azért összességében jól érezte magát velem. Erre majd a második látogatási kísérletem ad választ, mert azt ígértem neki, hogy ha másodszor is fogad, akkor úgy kinyalom, hogy csak na! Ha ezt el akarja kerülni, akkor tegye a számomat tiltólistára.

Azt, hogy öregszem, mi sem jelzi jobban, mint az, hogy melyik dallam jut most eszembe Lizáról. Ugye Influencer egy teljesen kezdő lánykáról írt két hónapja. Hát nekem most az duruzsol a fejemben, hogy "Ó, kisleány, te nem vagy kis leány, Gondolom, hogy tudod már miért, igen. Ó, kisleány, te nem vagy kis leány, Jól tudod, hogy mit miért teszel velem." Kérlek Liza, ezt dícséretnek tekintsd, és ne kritikának. Egy igazi nő vagy, amellett, hogy egy kedves kislány. Köszi a tegnapi élményt.

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Liza 21 erotikus masszázs beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-20 13:01:04
@Ronin: noha egyformán látjuk a Kondorosit, mégiscsak ott szolgáltat néhány gyöngyszem is. Olyan nekünk budapestieknek a Kondorosi lutri, mint Berthier kollégának az egész Dunántúl. Csak nekem van közeli alternatívám is.

2020-05-20 12:23:04
Tökéletes bemutatása az írásod a randinak, a kondorosi futószalagnak, az erre fellépő hölgynek.

2020-05-19 19:02:04
A szokásos Kspisti 11 stílusban megírt beszámoló, aminek még a színe is azt sugallja, hogy egy úriember leirata. A randevú nem volt tökéletes, de pont ettől szép a kategória! Kijár a gratuláció mindkettőtöknek!

2020-05-19 14:24:31
Ragyogó és egyben tanulságos írás a tőled megszokott színvonalon. Az SMS stílus kedvelőknek biztosan hosszú volt, de ez nem az Index címlapja. Ráadásul egy dupla korrekciót láthattunk mindkét részről, ami fényesen igazolja, hogy nem a háború, hanem az okos kompromisszum a nyerő.

2020-05-19 11:00:28
Sokat elárul az íróról a "ha csak nekem jó, akkor az úgy nekem nem jó" mottója. Sajnálattal olvasom hogy nem lett teljesen tökéletes a randitok. Ezért a zöld szalag elegáns volt tőled. A futószalag effektust csak úgy tudod kivédeni, ha reggel elsőnek kopogtatsz. Hasznos írás volt köszi a megosztást...