130
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Alexa szexpartner

szexpartner

Alexa-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-19 06:28:01

sosen
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
3
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Első próbálkozásra sikerült elérnem. 1,5 óra múlva már tudott is fogadni.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a navi pontosan a megadatt címre visz. Csak egyetlen szabad parkoló volt a keresztező utca legvégén. Így érdemes időben érkezni, bekalkulálni a parkolóhely keresést.
A lépcsőházat is egyszerű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Új építésű háztömb, de az egész környéken csak az van. Szépen rendben tartott. Épp dolgoztak a kertészek, a lépcsőházat pedig takarították, fertőtlenítették. A lakás is tiszta. A fürdőben kád van. Elégendő tusfürdő, nagy törölköző. A kanapé kissé kényelmetlen. Alexa egyedül van a kis bérelt lakásban. Így teljesen diszkrét a hely.
Alexa külseje
Arc:
5
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Nagyon kedves, szép arcú, csinos, mosolygós lány. Sexy ruhában fogadott. Szép, nagy, természetes mellei vannak, vonzzák a tekintetet. Kissé molettebb, mint a képeken, de teljesen rendben van, kívánatos.

Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
3
Kedves bemutatkozás után az akció helyszínéhez invitálás. Ami a nappali. Vetkőzés, majd irány a fürdő. Onnan kilépve Alexa már meztelenül fogadott az ágyban. Kedves mosolyok, simogatás. Kezdeményező, hamar a szájában voltam, nem kellett kérni. Ezt mesterien csinálja, szemkontaktus, érzéki hangok. Nagyon érzékien csinálja, csak néha gyorsít, pont amennyit kell. Közben a méretes melleit markolásztam. Nem is bírtam volna sokáig a profin végzett franciázását, figyelmeztetett, hogy az extra lenne. Ajánlotta, hogy húzzunk gumit, amit már épp kérni akartam. Azt finoman szájjal helyezte fel. Lovagló pózban kezdtük. Hátulról folytattuk, majd szemből, már nem bírtam sokáig. Kéjes szemkontaktus, csókja, sóhajai közepette lett végem. Gyors zuhany után öltözködés közben is kellemes beszélgetés. Ismétlésre invitálás. Csókkal búcsúztunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A telefonon megbeszélt. Extrát nem vettem igénybe.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Bájos, kedves, nőies, mosolygós, kívánatos, kezdeményező. Erre vágytam, nem ért csalódás. Belevaló stílusa van, mindenképpen ajánlott szolgáltató. A hely diszkrét, igényes. Félórára mentem, minden perce megérte.
Webmesteri megjegyzés
Eredeti beküldés dátuma: 2020-05-13 20:23:32
Eredeti beküldés dátuma: 2020-05-15 19:02:31

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-20 12:33:15
Nem véletlenül fordult ez az írás párat. Sztem a végeredmény így is épp hogy csak.

2020-05-19 21:33:55
Éppenhogy alapjsiban.megfelel a besziirás követelményeinek, de ettől többre is képes vagy .

2020-05-19 20:10:33
Csak a rangod miatt atlagolom az irasod, de ennel sokkal bovebben es reszletesebben kell megirni egy elmenyt! Megiras utan nem kell azonnal bekuldeni. Hagyni kell egy-ket napot, hogy tisztuljon a kep a fejedben, tudj rajta javitani es ha mar valoban ugy erzed, hogy elkeszult es huen tukrozi az atelt esemenyt, akkor kell Enter-t nyomni.

2020-05-19 18:30:31
Ez a beszámoló ha hajszállal is de megüti a mérce alsó határát, így az átlagos kategóriát. Mégha akad is benne információ, az nincs megfelelően tálalva. Úgy gondolom, hogy fogsz Te még jó beszámolókat is írni, de ez most kevéske lett.

sosen
Billentyűbetyár
2020-05-19 18:00:54
Vettem a kritikát, köszönöm, legközelebb jobban igyekezem majd. Tervezek még néhány élményt megosztani veletek. Próbáltam tömören, de a lényeget leírni. Külön köszönet, aki ezt értékelte.

FunkciókAlexa legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2019-06-06) : To have Alexa giving a grade-A blowjob at the same time is one of life’s great experiences. As it went on, I could not get enough of Alisa. I had to have her.

(2019-01-14) : Ezután feltérdeltem, ő pedig oldalt fekve vette be a farkam. Így tudtam a ciciket és puncit is simogatni. Finom, jól nedvesedő a puncija is. Egyre mélyebben franciázott, az agyamból meg elment vér, teljesen az ővé lett az irányítás.

(2018-08-13) : Később átváltottunk franciára, ő kényeztetett először; nagyon érzéki, lassú mozdulatokkal nyúlt hozzám és a szája is hasonlóan finoman ért hozzám. Nem sokszor tapasztalom, hogy a kapkodásnak semmi jele,

felejthetetlen: 4db
(2019-03-30) : Ezután csere következett, én hanyatt feküdtem és franciázni kezdett. Hirtelen fölindulásból felpattantam és az ágy szélére álltam, ő az ágyon maradt és mélytorok technikáját mutatta be. Gumit húztunk, jó technikával, erotikusan kézzel és szájjal csinálja.

(2018-07-18) : Utána ő vette kezébe a dolgokat, ügyesen csinálja, váltogatott sebességgel és intenzitással, úgy helyezkedett, hogy mindenét el lehessen érni. Közben a tükörben is tudtam mozizni.

(2018-07-17) : Lassú, érzéki franciázásba kezdett farkamat a tövétől a csúcsáig finoman végignyalva. Közben csábosan oldalra nézve vette fel velem a szemkontaktust. Falloszomat fagyiként a szájába véve először finoman nyalogatta,

nagyon jó: 4db
(2020-03-12) : Ajkait hosszan csücsörítve, s köztük játékos nyelvét finoman az enyémmel pörgetve valódi barátnős feelinggel ajándékozott meg majd a számomra szokatlanul méretes keblei kaptak pár csókot és nyelvem hegyével bimbóit izgatva kezdtem bársonyos és illatos bőrén lefelé haladni.

(2020-02-11) : A mellei jó tapintásúak, kellően feszesek. Hamarosan a kezei közé kerültem, magyarul a farkamat simogatta, ingerelte, de már így is kellően kemény volt a helyzet odalent. Ezek után - még továbbra is egymás szájában voltunk - én is kézzel a lábai közé kalandoztam, amit örömmel vett, és összezárt lábait szétnyitotta, így könnyebben simogathattam az egyre jobban nedvesedő punciját. Ez megadta az alaphangot, és Alexa pozíciót váltott.

(2018-08-07) : Ezután fölém hajolt és elkezdett oboázni. Itt már látszott hogy fekete öves mestere a szakmának. Az egyik legjobb franciaórát tartotta amit eddig valaha kaptam.

: 10db
(2020-04-27) : Nem tétlenkedett sokáig és kérésemre szájával vett kezelésbe. Hol csak éppen a végét, hol teljesen eltűntetve, nyálat rácsorgatva keresztbe hosszába szopta amit ilyenkor szopni kell.

(2020-03-05) : franciàja kellemes, nem az a mèlytorkos, de jòl esett. Hanyat feküdtem, fèlodalròl szopikàzott. Bal kezèvel tartotta, addig kapta be, ameddig az ujjaival fogta. Picit tarthattam a fejèt, de kèz nèlkülire nem tudtam elcsàbìtani

(2020-02-16) : Melléheveredve ráhangolódásként kicsit beszélgettünk kivel mi történt aznap, majd lágy csókokat váltva elkezdük felfedezni egymás testét. Alexa tökéletes alakja már önnmagában megér egy misét, de oly módon tud incselkedni az emberfiával, ami igazán különlegessé teszi vele az együttlétet. Kaptam egy kis ízelítőt méltán híres francia tudásából, de ezt hamar meg kellett kérnem, hogy hagyja abba, mert még voltak más terveim is vele kapcsolatban. Inkább még a védőfelszerelés felhúzását is magamnak kértem, pedig Alexa szájjal feltevős technikája nagyon csábítóan hangzott.