130
Kedvenced
Töltött fel magáról videót
Van bővebb infó
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Ma elérhető: 10-20
Alexa szexpartner
ROSSZ
szexpartner

Alexa-

V.I.P hirdető
51/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2020-05-10 10:49:20

zodiac
Billentyűbetyár
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alexa reagálása

Szia Kedves! Valóban nehezen valósult meg és kicsit késve a találkozónk! Sajnos(kezdők hibája) aznaprea tettem az albérlet megtekintésemet..emiatt voltam picit feszült ,ám meg kell hagyni,hogy mi ketten teljesen masok vagyunk és nehezkes volt veled még a kommunikáció is. Képeim vegyesek és van köztünk pár napos ,a telefonommal készített is. Várlak vissza szeretettel és szívesen konpenzalom számodra ezt a találkozást akár egy bővebb,de árban alap programmal. Puszillak és legyen szép a napod!

Alexa beszámoló szexpartner Budapest 2020-05-19

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettünk, ami könnyedén ment, azonnal felvette a telefont és kedvesen tájékoztatott,, nagyon figyelmesnek és kedvesnek tűnt a telefonban, a hangja is nagyon tetszett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem mert nem Bp-ről érkeztem, a ház előtt sajnos nem volt már parkoló péntek délután, de a mellette lévő utcában már találtam több üres helyet is. Kb 300 métert kellett gyalogolnom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Egy új építésű társasház, vagy inkább ( a kialakítás alapján) apartmanházban dolgozik Alexa és az egyik masszázsos kolléganője. A kapunál kaptam meg a kódot az ajtóhoz.
Alexa külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
4
Alexa alakja megfelel a képeknek, szolizott barna bőrű, vékony - jó alakú, szép cicis lány, de talán ez a sok retusált fotó felesleges, jobb lenne több "normál" fotót feltöltenie.

Action
Barátnő feeling:
1
Hozzállás, kezdeményezőség:
2
Natúr francia (előjátékként):
4
Aktus:
3
Lábimádat:
3
Pornós feeling:
2
Az action egy picit furán alakult, mikor megérkeztem láttam hogy Alexa fedúlt és ideges, én pedig nagy mosollyal és kedvvel érkeztem, furán nézett rám először. Ezt még nem tudtam mire vélni, de a beszámoló végén ez is kiderül majd :). Alexa a fogadásomkor elmondta, hogy "nem vagyunk egyedül, ezért a cipőmet rakjam el", ez nem gond, csak nem tudtam, hogy nem egyedül dolgozik. Ezt nem mondta nekem senki, tehát meglepődtem, de nem volt belőle semmi probléma, a 2 szobás lakás egyik szobálya be volt zárva, nem érdekes :).

Megmutatta a szobát ahol az akció lezajlott, egy elég kicsit, max 15m2 es sötét nagyon melegre felfűtött szoba volt, lehetett kb 26-28 fok a szobában, és majdnem teljesen sötét volt mint egy barlangban, mondom oké, azért Alexát látni fogom akció közben. Utána a szemem persze hozzászokott a sötéthez. Alexa még mindig ideges volt, mert a találkozónkat du 5 órára terveztük, de neki albérletet kellett menni néznie, és a fürdésem után a szobában még mindig a telefonját nézegette, és mondogatta, hogy reméli megkapja azt lakást mert nagyon jó lenne neki, de rengeteg felesleges papírt kért a tulaja...hát mondom oké, legyen szerencséd a lakással. Elkezdett egy masszázst de a feszültsége még mindig érezhető volt, és panaszkodott, hogy kilukad a gyomra, mert ma még nem evett, mert folyamatosan dug egész nap. Meglepődtem, hogy ilyen technikai részleteket is megtudok, megsajnáltam, de nem tudtam vele hirtelen mit csinálni. Így már kicsit enyhült a szexuális kedvem, erre elkezdte Alexa a hátmasszázst, nem túl sok érzelemmel vagy kedvvel. Nem gond, gondoltam, majd a szex jó lesz, addigra megnyugszik. A hátmasszázs 5 percig tartott kb, utána Alexa felhúzta a gumit és elkezdett franciázni, ez kellemes volt, de szerettem volna simogatni a testét, de ellökte a kezemet, ami nem tetszett, és akartam volna szólni neki, hogy ha ennyire nincs kedve akkor hagyjuk inkább a dolgot. Inkább hagytam, de folyamatosan az ő problémáiról beszélt amikor a franciát is abbahagyta, hogy neki már elege van ebből. Előjött megint a telefonnézegetés és az albérletes sztori, hogy minek kell annyi papír és hogy biztosan nem kapja meg, pedig milyen jó lenne, dehát szzóltak neki, hogy jövök és el kellett jönnie az albérlet megtekintésről, Így megértettem, hogy miért is ideges. Mondtam neki, hogy ne haragudj azért jöttem fél órával később mert te mondtad, hogy annyi elég lesz neked, ebben egyeztünk meg, Alexa ezen nagyon meglepődött, merthogy ő kb csak 10 percet volt el, és már jött is a telefon, hogy a kapuban vagyok. Ezen meg én lepődtem meg, szóval ez picit kellemetlen volt, magyarul Alexának mások intézik a telefonját, ő csak a munkát végzi el, amit nagyon sajnálok mert az alakja szuper.

Folytatva az aktust, jött kb 5 perc "akció" 1-2 pózban de mondtam neki, hogy ez nekem így nem fog menni, és inkább lelépnék, nem szólt semmit, hagyta hogy felöltözzek, megtörölköztem és kijöttem a szobából, aztán elhagytam a lakást. Ennyit tudok kb az akcióról elmondani, sajnos nagyon rossz élmény volt, egy szuper alakú lányt vártam akivel jól érezzük magunkat, ehelyett egy stresszes és problémákkal teli nőt találtam akivel nem tudom kinek lett volna kedve az együttléthez, főleg, hogy kiderült, hogy még nem is vele beszéltem a telefonban, sajnáltam őt is és magamat is. Szar ügy....
Elszámolás
Korrektség:
4
Megérte:
2
Amikor lakásba beléptem, rendeztük a dolgokat, Alexa a pesti átlag alatt dolgozik, de gondolom ez a szituáció az oka, hogy neki "állandóan dugnia kell", az ő szavaival élve.

1-2 hét szabit a helyében kivennék hogy kipihenje magát és megoldja a problémáit.

Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Problémák
Alexa rémisztően feldúlt és ideges volt a megtekintett albérlet miatt, hogy az "ügyfél" miatt hamarabb el kellett jönnie, és "majdnem kilyukad a gyomra is az éhségtől", mivel ezekkel az infókkal és az idegességével engem is nyugtalanított, így gondolom egyértelmű mindenkinek, hogy nem volt kedvem az akcióhoz....

Szívesen találkoznék Alexával a fotózáshoz hasonló helyszínen, és akkor amikor kedve is van a munkájához, nem ennyire tele problémával és éppen rohanásban, panaszokkal teli időszakában, sajnálom. A durván meleg és fülledt szoba után még mikor beültem a kocsiba is ki volt pirosodva az arcom, gondolom ez elmondja, hogy nem volt normális a hőmérséklet a szobában...

Nem járok sűrűn lányokhoz, de ennyire rossz tapasztalatom még nem volt, remélem elkerülöm a jövőben az ilyen helyzeteket, mert nekem a legapróbb probléma is elveszi a kedvem az együttléttől, másra számítottam..

Jól van megírva a beszámoló?

A szavazás eredényét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

Beszélgetés Alexa szexpartner beszámolójáról

A hirdető Friss újonc rangtól teszi lehetővé a beszélgetésbe írást.

2020-05-26 09:33:06
Kedves botosjeti!

A lánnyal nem fog sikerülni telefonon tisztázni semmit, hiszen többen is megírták, hogy telefonos van :D :D. BTW nem is a lányok kezelik a profiljukat :D :D.

De hát mindenhol vannak vadászok :D

No offence intended

M.

2020-05-21 16:46:33
Majdnem azt mondtam, hogy milyen korrektül reagált Alexa. Az "állandóan dugnia kell" miatt viszont tényleg menedzser szagú. Mindenesetre nem leoltott hanem adott egy logikus magyarázatot. Ha adsz neki még egy esélyt (mert jól néz ki és tényleg bejön), akkor telefon rendesen tisztázzátok le.
Azért is pártolom most Őt, mert nekem volt kb 2 éve egy hasonló szitum egy másik lánnyal. Nagyon kedves voltam, karácsony közeledtével még kis meglepetést is vittem neki. De annyira feszült volt, hogy a végén durcáskodott és gorombán is beszélt. Szó nélkül eljöttem és majdnem meg is bántam. Egészen addig, míg távozásomat követően 30 perc múlva enm írt egy SMS-t. A második sokkal jobb volt, tényleg kompenzált minden téren.
Most már van kiindulási alap. Ha sokkal jobban fest a helyzet maradsz és nyersz, ha nem, akkor meg idejében tudsz tiplizni.
Peace!

2020-05-21 16:37:24
Jaj, pedig épp ma reggel tettem a kedvenceim közé :(
Most mit tegyek: menjek vagy ne?

2020-05-21 09:53:15
Teljes mértékben egyetértek Majomcsapda kommentjével. Annyit tennék hozzá, hogy mi magunk tehetünk ez ellen a szavahihető beszikkel, Akár jó egy randi, akár rossz. Remember: "Hogy ne te szopjál".

2020-05-21 09:30:20
Kedves Blasius!
Ez nem a kerület sajátossága, hanem azé a néhány helyé, amely egy managementhez tartozik. Vannak a kerületben ettől a rendszertől függetlenül működő szolgáltatók is.

És mint már írtam: ez pont addig tud működni, amíg így is lesz elég vendég :D :D

No offence intended

M.