31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
386
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Lotti szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2017-11-13 19:41:56

Freude
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti reagálása

Szia Freude!
Köszönöm az írást és a felejthetetlen élményt!
Örülök hogy jól érezted magad nálam és gazdagítottalak egy élménnyel;)
Visszavárlak máskor is hogy folytassuk a kalandtúrát:D
Addig is jó vadászatot;)
Puszi:)

Lotti szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Szombaton is nézegettem az elérhető lányokat az oldalon.Lotti zöldben volt és már csörögtem is látogatási szándékommal.Elsőre elértem tetszett a programja és kedvessége ezért nemsokára nála voltam.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Autóval érkeztem pontosan az Allee közeli egyirányú utcába és egyből találtam helyet,ami grátisz volt hétvégén.Hétköznap fizetős az övezet,Bkk is jár minden formában a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Egyértelmű a cím nem lehet benézni.Kapuból hívtam és egy perc múlva már nála voltam.Két szobás cicalak kolleginával,de vele nem találkoztam most (korábban már elkaptam őt is egy meetingre:) .Kisebbik szoba Lottié külön pici fürdővel kényelmes ággyal.Falon pillangók repkednek alapzaj music.fm volt.
Lotti külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
4
Videós hirdetésén látható egybe szexi ruciban várt rám bájos Lotti.Arca helyes nem kell parázni a kitakarástól.Szeme színe csillogó kék,mosolygós huncut szöszilány.Bőre szolis és tetoválásoktól mentes.Popsija és cickói tenyérbe illőek és jól markolhatóak,puncija borotvált finomság.Nincs plasztikázva sem gyári természetes lány.

Lotti, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp XI. , 2017-11-13 19:41:56
Lotti +36 Budapest2017-11-13 19:41:56 erotikus masszázs
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia végig:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Ajtó mögött lapult szöszi tündérkém és mosollyal puszival becsábított a kéjlakba,örültem neki.Levetkőztem és beléptem a zuhanyzóba ami a szobában van.Pozitívum,hogy két fürdő is van így nem kell variálni rajta,hogy ki kapja marja és veled sem találkoztam MT.
Mire végeztem a gyors fürdéssel már meztelenül várt rám az ágyon fekve.

Meg is csókolgattam itt ott kívánatos testét és kértem,hogy pucsítson be,hogy bele nyalintsak.Finom volt és kívánatos.Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.Hasra vágódtam,kipárnázott és szét nyalta a fenekem.Uhh nagyon érezte a vágyam és ügyes nyelvével sokáig kalandozott.Ez a specialitása és én is cserébe nyalakodtam hálám jeléül.69-ben találtam magam és ismerkedős nyalakodás.Vonaglott nyelvemen habzsoltam a puncikát.Olyan szuper volt,hogy rájöttem így élvezem végig a szituációt.Alá dolgoztam és ajkai közé lőttem az első patront.

Megtörölgetett és hátmasszal kedveskedett.Kellő erővel abszolválta ügyes volt ebben is,közben nevetgéltünk és dumálgattunk az ősi szakmáról és dolgokról.Rá kéredzkedtem ajkára és tovább nyalakodtunk 69-ben.Kértem,hogy gumizzon fel és dogiba beraktam neki a brét.Szépen fogadta jól megmártóztam benne.Edzésnek is megfelelt a tempós dugás mert a víz is levert minket a mutatványtól.Fordított paciban is megdolgozott majd vissza szuper hajtós kutyusba.Éreztem,hogy lövés előtt állok,meghajtottam a magmát,lerántottam a gumát és a szájába lőttem egy forró adagot oda ugorva.Csodálatos volt mert éppen elértem a száját,rá cuppant és kizsákmányolta belőlem az utolsó cseppeket is.Kannibál vadmacs végzett az utódokkal,az igen. :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A végén tettem ki az új pesti bokrétát megtoldva az nfvsz, extrával ami nagyon megérte nekem.Popsi kényeztetés alap,imádtam felejthetetlen volt.Ezt kötelezővé kéne tenni mindenhol. :)
Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szexi fiatal csaj Lotti örülhettem,hogy végre megismerhettem Őt.Kék élménnyel gazdagodtam nála csodás meeting volt.Benne van perverz játékokban is ezzel válik ki kortársai közül és ráadásul még élvezi is ezeket.Mosolygós,kedves volt végig velem,vendég centrikusnak mondanám.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2016-07-14) : Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás. Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...

(2016-05-30) : Franciája változó erősségű, de lehet kérni gyorsat és erősebbet is. Nagyon finoman és érzéssel nyaldosta a zacsit és a golyókat és folyamatos szemkontaktust alakított ki.

felejthetetlen: 28db
(2021-02-04) : Gyorsan összegabalyodtunk. Én kértem a popsi nyalást, amit nagyon élvez, akár csak én. Egy kis 69 is bele ért, fincsi volt a punciját nyalni. Gumi fel és hátulról végzet ki. Tisztogatás majd masszázs részemre, kis dumcsi. Mikor akció készen álltam, megint kértem a popsi nyalást, háton fekve, lábamat megemelve nyalt ki rendesen, közben a farkamat vertem kézzel. Nagyot élveztem magamra.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

nagyon jó: 60db
(2022-01-11) : Ezután 69-ben folytattuk a kényeztetést, de én voltam felül, így – immáron már sokadszor – megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan lelkesen és annyira jól csinál, hogy hajlok rá, hogy elhiggyem: még élvezi is. Pár perc után váltottunk, gumit húzott ágaskodó farkamra és meglovagolt. Mindig maradandó élményt okoz látni a hullámzó kebleket, miközben fáradhatatlanul lovagol.

(2021-03-08) : Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam

(2021-01-29) : Most az én kérésemre fordultunk a rendes egyhíján 70-be ő felül én pedig alul így legalább már hozzáfért rendesen a barátomhoz is én is jobban hozzá fértem popsijához rendesen kinyalakodhattam magam hol a punci hol pedig popsi nagyon finom volt mindkettőt nyalni. De itt már éreztük mindketten, hogy baj lesz ha nem öltöztetjük fel barátomat bohócruhába. Gyors öltöztetés és

: 120db
(2021-11-28) : Megkértem, hogy franciàzzon, aminek szívesen eleget is tett. Mikor éreztem, hogy jól esne elsűlni, kértem hogy verje a mellére a farkam. Szép làtvàny volt és nagy élvezés! A hàlószobába érve, kértem egy rövid masszàzst. Majd a popsimra tért, amit nagyon kellemesen nyelvvel kényeztetett. Szuper érzés volt, amitől hamar ismét kőkemény lett a farkam.

(2021-11-20) : Elérte a velem.egykorút,és megmutatta francia tudását. Nagyon jó élmény. És a látvány is jó. Vissza kellett fogni magam. Kértem a 69et,ő pedig kedvesen fordult is az arcom fölé. Élmény volt nyalni őt. Aztán kértem,hogy folytassa a franciáját végig. Nem bírtam megállni,hogy ne végezzem a szájába.

(2021-11-18) : Francia, zacsi és gát nyali közben hatalmas beleéléssel temeti magát az ember hátsójába a nyelvével. Nem finnyáskodik, látszik, hogy élvezi amit csinál, te pedig ott fekszel/állsz/négykézláb vagy egy szőke lány furakodó nyelvével a hátsódban. Az együttlét nagy része így ment el, hogy különböző pózokban kényeztetett engem, én is kezelésbe vettem egy keveset

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.