386
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Lotti szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Lotti-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2016-07-14 18:08:17

rAdams
Törölt reg
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lotti szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonos segítsége van. Ebből kifolyólag volt egy kis kavarodás, de mivel Lotti üzenetre igen hamar válaszolt és segítőkész volt + megértő, így sikerült összehangolni az óráinkat és egyeztetni Vele!
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Viszonylag a város külső része, elágazás közelben. Én bicajjal mentem, így nem volt gond se oda érni, se parkolni, se megtalálni. BKV...viszonylag korlátozott, főleg villamos. Megállóból 5 perc séta max. ...autóval...a parkolás szerintem nem lehet egyszerű, mert nincs sok parkoló hely... + fizetős
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű lakás. Kicsi, de a célnak kiválóan megfelel. Nem egyedül dolgozik, de ezt diszkréten kezeli/kezelik...nem volt kellemetlenségem...
A lakás és a szoba tiszta, fürdő nagyon rendezett. Van tusfürdő választék bőven. Mosdón kispohár + szájvíz kikészítve...
Türcsi rendben...puha és illatos, kellően nagy méretű :)
Lotti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lotti...egy tündér. Az találtam az ajtó mögött, akit a képeken láttam. Semmilyen csalódás nem ért...max. olyan, ami pozitív, és a képekről nem derül ki: kedves és bájos.
Szép arca van, nekem tetszett. Szép mosolya van!
Teste formás, feneke markolni való. Mellei csókolgatásra és nyelves izgatásra valók!
Nekem bejött Lotti külsője!

Lotti, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp I. , 2016-07-14 18:08:17
Lotti +36 Budapest2016-07-14 18:08:17 erotikus masszázs
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Arcra élvezés:
5
Csók:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezés után gyors egyeztetés, majd természetesen fürdés. Fürdés után már meztelenül várt a szobában. Szép látvány volt...azt kell mondjam! :)
Gyorsan ágyra heveredtünk. Egy kis csókolózást követően elindultam lefelé. Egy kis mell izgatás, végül belekóstoltam kis kelyhébe. Gyönyörűséges puncija van, mely illatos és finom. Igazán nyalni való. Órákat tudtam volna ott eltölteni, de a fél órámba még sok mindent szerettem volna bele tenni :)

Gyorsan fordultunk és szájba vette a farkam, Pillanatok alatt keményre szopta és utána következett amiért érkeztem: nyelves popsi izgatás.
Ilyet én még életemben nem éltem át. Ez az volt a javából. Olyat kaptam, hogy csak na...
Közben hol verte a farkam, hol csak izgatott...nem sok kellett hogy elélvezzek a dolgoktól...

Aztán még egy kis szopi, de mivel szerettem volna hátulról belé hatolni, így gumit kértem. Féltem, hogy nagyon hamar el fogok durrani...és hát nem is kellett sokat várni...

Előtte jeleztem, hogy ha lehet arcra pattannék. Amikor jeleztem Lottinak, hogy érkeznek a kiskatonák, fordult, a farkam alá feküdt én meg beterítettem a sok kis katonával.

Szemrebbenés nélkül tűrte...minden elismerésem Lottinak!!!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrekt, a megbeszéltek szerint. Átlagos virág csokor, egy nem átlagosért!
Elején az asztalra tettem és asszem ott is maradt!
Rózsacsokor
A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lottit hetek óta meg akartam látogatni, mert a képek alapján nagyon izgatott...és igazam lett! Jól tettem, hogy nem adtam fel! Minden percét megérte amit Vele voltam! Még akarok belőle min.egy órát! Mindenkinek ajánlom, aki korrekt módon tud bánni egy ilyen nővel, kellő tisztelettel tud felé lenni!

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lotti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókLotti legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2020-08-13) : Csókokkal kezdte a második menetett, majd Kapt5am egy nagyon jó franciát amitől hamar kemény lett aminek keménynek kell, hogy legyen. Gúmit kértem és kutyuspózba kezdtem el előszőr lassan majd egyre vadabban kúrni, nagyon lelkes volt most is ő is mozgott velem együtt, ezt kb 5 percig csináltuk nagyon vad tempóba nem is váltottunk pózt, éreztem, hogy ismét elfog élvezni, ami meg is történt, abban a pillanatban

(2017-11-13) : Hanyatt vágódtam és jobbról közelítős,ismerkedős franciskát javasoltam.Bele is ment és már a szájában is volt vezérem.Cuppogtatta szopta nyalta,közben popsi punci kombóval játszottam.

(2016-05-30) : Franciája változó erősségű, de lehet kérni gyorsat és erősebbet is. Nagyon finoman és érzéssel nyaldosta a zacsit és a golyókat és folyamatos szemkontaktust alakított ki.

felejthetetlen: 28db
(2021-02-04) : Gyorsan összegabalyodtunk. Én kértem a popsi nyalást, amit nagyon élvez, akár csak én. Egy kis 69 is bele ért, fincsi volt a punciját nyalni. Gumi fel és hátulról végzet ki. Tisztogatás majd masszázs részemre, kis dumcsi. Mikor akció készen álltam, megint kértem a popsi nyalást, háton fekve, lábamat megemelve nyalt ki rendesen, közben a farkamat vertem kézzel. Nagyot élveztem magamra.

(2020-06-05) : Ezért kértem fordítsunk szerepet, én kezdtem nyalni a nuniját. Fincsi volt, élvezte, de nem ment el. Ezután gumi húzás, majd szemből döfködtem. Tetszett neki, de nem élvezett el. Sajnos én pár perc után a gumiba lőttem egy anyagot. Ezt követően kis pihi, masszázs nekem. Pár perc pihenő után kértem a popsi nyalást megint. Most hátulról kezdett neki. Széthúzta a farpofáimat, s úgy nyalt rendesen, közben a farkamat húzogatta.

(2020-01-19) : Ezután újra csak ő kényeztetett engem és ekkor megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan átélésselés annyira jól csinált hogy még a fülem is ketté állt.

nagyon jó: 60db
(2022-01-11) : Ezután 69-ben folytattuk a kényeztetést, de én voltam felül, így – immáron már sokadszor – megtapasztalhattam a már mások által is megénekelt fantasztikus, leírhatatlan popsi nyalást, amit olyan lelkesen és annyira jól csinál, hogy hajlok rá, hogy elhiggyem: még élvezi is. Pár perc után váltottunk, gumit húzott ágaskodó farkamra és meglovagolt. Mindig maradandó élményt okoz látni a hullámzó kebleket, miközben fáradhatatlanul lovagol.

(2021-03-08) : Egy picit kényeztettem is a lába között, de sejtettem, hogy így nem jutok messzire, időm sem volt sok, hát hamarosan szájába vett. Így sem maradtunk sokáig, hanyatt dobtam magam, felháztam a lábaimat és azonnal nekilátott a fenekem kinyalásának. Bár régebben már volt ilyenben részem, de most ez százszor jobb volt, mint amire számítottam

(2021-01-29) : Most az én kérésemre fordultunk a rendes egyhíján 70-be ő felül én pedig alul így legalább már hozzáfért rendesen a barátomhoz is én is jobban hozzá fértem popsijához rendesen kinyalakodhattam magam hol a punci hol pedig popsi nagyon finom volt mindkettőt nyalni. De itt már éreztük mindketten, hogy baj lesz ha nem öltöztetjük fel barátomat bohócruhába. Gyors öltöztetés és

: 120db
(2021-11-28) : Megkértem, hogy franciàzzon, aminek szívesen eleget is tett. Mikor éreztem, hogy jól esne elsűlni, kértem hogy verje a mellére a farkam. Szép làtvàny volt és nagy élvezés! A hàlószobába érve, kértem egy rövid masszàzst. Majd a popsimra tért, amit nagyon kellemesen nyelvvel kényeztetett. Szuper érzés volt, amitől hamar ismét kőkemény lett a farkam.

(2021-11-20) : Elérte a velem.egykorút,és megmutatta francia tudását. Nagyon jó élmény. És a látvány is jó. Vissza kellett fogni magam. Kértem a 69et,ő pedig kedvesen fordult is az arcom fölé. Élmény volt nyalni őt. Aztán kértem,hogy folytassa a franciáját végig. Nem bírtam megállni,hogy ne végezzem a szájába.

(2021-11-18) : Francia, zacsi és gát nyali közben hatalmas beleéléssel temeti magát az ember hátsójába a nyelvével. Nem finnyáskodik, látszik, hogy élvezi amit csinál, te pedig ott fekszel/állsz/négykézláb vagy egy szőke lány furakodó nyelvével a hátsódban. Az együttlét nagy része így ment el, hogy különböző pózokban kényeztetett engem, én is kezelésbe vettem egy keveset

lehetne jobb: 3db
(2016-06-28) : Beengedett és ahogy fent is irtam csalodtam nem az a lany fogadott aki a kepeken van de bele mentem. Lehet tényleg én vagyok ilyen szerencsétlen no mindegy.

(2016-02-19) : Jó akkor kértem, hogy franciázzon nékem egy kicsit. Sikerült lebeszélnem, hogy ne gumiban, mert az nem valami izgató. Ezután gumi fel és missziben behatoltam.

(2013-10-29) : Lehámozta magáról a parányi bikinit. Csodálatos cicik, popsi mozgása az orrom előtt nagy hatással volt rám. Ráérzett, hogy neki kell kényeztetni, mert arra vágyom és csodálatos percekhez juttatott.

egyeztetési probléma: 3db
(2016-07-20) : Miután "megköszöntem" egy válasz SMS-ben 5 perccel később ugyan felajánlotta, hogy ha várok még 20 percet akkor fogad, de akkorra már elment a kedvem az egésztől és útban voltam visszafelé.

(2016-06-29) : Pontosan odaértem, felhívtam, kinyomott. Gondoltam várok pár percet, kicsit csúszásban van. De nem. Még párszor próbálkoztam, küldtem SMS-t is, semmi válasz. Úgyhogy eljöttem.

(2016-06-10) : Nos,a ház elől hivtam pont a megbeszélt időpontban. Nem vette fel,próbáltam a másik számot de az is süket fülekre talált.