386
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Evelyn szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Evelyn-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-14 10:46:08

kissjana82
Lehet adni a szavára
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Evelyn reagálása

Köszönöm a beszámolót! Hiába mondod, hogy nem vagy jó "irogató", mégis nagyon jól sikerült! Puszillak a következő talinkig!

Evelyn szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Az adatlapon fent van minden de fontos a hang is ezért hívtam amikor látta, hogy elérhető. Kedves volt és könnyen tudtunk időpontot egyeztetni.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Autóval mentem, nem volt gond a címmel. Néhány háztömbbel arrébb parkoltam. Fizetős de hol nem..
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy pici, új társasházi lakás. Tiszta és új minden. Szoba a célnak elég. Nem volt sötét aminek külön örülök. A fürdőszoba normálisan felszerelt.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken látható hölggyel találkoztam! 😁 Az ár és tetkó kitakarás sem hozott kellemetlen fordulatot. Nagyon szép nő Evelyn és tényleg igazán kedves, semmi "mű" nincs benne, rajta!

Evelyn, Szexpartner Budapest VI. kerület,  nő Bp I. , 2022-01-15 02:15:27
Evelyn +36 Budapest2022-01-15 02:15:27 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Megérkezése, lepakoltam. Bemutatkoztunk. Nagyon kedves volt már akkor is. Beszélgettünk egy keveset, kicsit megismertük egymást.
Majd ő kérte, hogy most már fürdés legyen. Után visszamentem a szobába, rajta már nem volt semmilyen ruha. Mellé ültem az ágyon és beszélgettünk, ami lassan csókolózásba ment át. Simoggatuk egymást majd egyszer csak egy finom franciás kényeztetést kaptam. Nagyon kellemes volt tényleg barátnős, semmi kapkodás olyan felvezető volt ez. Utána a hátára fordítottam és én is végig csókolta a testét, nagyon szép - az én értékrendeben - kicsi cicije van, ami nagyon érzékeny és Evelyn reakcióiból úgy láttam szereti a törődnek velük. Az én franciám közel rajt a jóhoz de most így elsőre ez is elég volt. Majd gumihúzás után jött egy nagyon finom kellemes szex, semmi koreográfia nem volt, ahogy jól éreztük magunkat úgy csináltuk. Jó volt hallani a hangját, ahogy a fülembe sóhajtozott és utána a szemébe nézett. Imádtam!! Volt ő hason és háton is. Ahogy épp jó volt. A végén hason feküdt itt már magasabb tempó volt de ezt is élvezte. És így is lett végem!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Bőven túl léptünk az egy órát de ő végig kedves és igazán barátságos volt. Nagyon nagyon tetszik ez!
Utólag számoltam el! 😁
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csodálatos lány, szívesen megyek majd még hozzá. Ha kedves vagy ő is az lesz, ez biztos.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2022-01-14) : Hogy ne legyenb ebből gond, úgy döntöttem,hogy ma csak a masszázsnál maradunk. Eve ebben is jó mert a relax masszázsról még papírja is van. De azért a kisördög kibújt belőle, mert folyamatosan ingerelte kézzel a popóm környékét, ami femomenális érzés volt. Közben egy tök jót társalogtunk.

(2022-01-06) : Felvezető után én egyre lejjebb tévedtem, mígnem Evelyn kelyhénél kötöttem ki. Kinek mi a kedvence nekem a kölcsönös francia az, persze az is csak akkor, ha van rá valós fogadó készség. Evelynnél volt. Lehetett érezni, hogy kedveli, de nem játssza túl a szerepét,

(2021-12-28) : Partnerem magához ragadta a kezdeményezést, s lejjebb csúszva szájával kezdett kényeztetni. A már jelentősen emberesedő tagomat puha ajkai közé vette, s nyelvecskéje is nekilendült a feladatnak. Finoman és érzékien dolgozott a szerszámon, váltakozó mélységgel és sebességgel. Én csak hálálkodtam és élveztem az érzést és a látványt. Fejét és a vállát simogattam, s a mellettem felnyúló karját. Mikor úgy érezte, elég kemény vagyok a feladathoz, megkérdezte, húzzunk-e gumit?

nagyon jó: 5db
(2022-01-23) : Érzékelvén csípőm mocorgását gumit csókolt farkamra, majd egy csókolózós, lendületes pacizással örvendeztetett meg, ahol megtapasztalhattam forró, szűk puncijának mesteri tudását, szorítását, tekerését, vonaglását a farkamon.

(2022-01-05) : A lábaim közé kucorodott és egy nagyon barátnős franciába kezdett. Volt hogy lenntartotta, engedte hogy picit rafogjak a fejére, semmi ellenvetése nem volt. Közben kézzel fedeztem fel a testének zeg-zugait. Egy pillanatban gondoltam hogy nem lehetek ennyire önző,

(2021-12-14) : Hanyatt feküdtem és olyan orális kényeztetésben részesített, hogy kértem, hadd lépjek én a tettek mezejére, hadd kényeztessem én Őt. Hanyatt feküdt, széttárta combjai , hogy igényesen fazonra igazított vénuszdombjához hozzá férjek a nyelvemmel, újaimmal. Nagyon finoman , nem kapkodva izgattam a Drágát, melyek hatására csiklója megduzzadt, olyan testi jelek és hang hatásokat kaptam, mely az orgazmusát jelezték előre.

: 11db
(2022-01-24) : A végén még kértem egy kis lovaglást is, melyet szintén profi módon teljesített, közben megérintettem puha melleit és azokkal játszadoztam, itt voltak a legjobb esélyeim a második elmenetelre, csak sajnos már elég kevés volt az idő. Az utolsó percekben még gyorsan megkóstoltam a kis punciját,

(2022-01-11) : Most Ő kényeztetett, eszméletlen franciájával. Vívódtam, hogy hol érjen a vég, a csodás ajkai között, vagy a szűk gyönyörű puncijába. Utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg. Meglovagolt, majd bele guggolt és itt végem is lett, annyira izgató volt látni gyönyörű testét, melyet végig érintettem aktus közben.

(2022-01-08) : Valahogy egyből simogatni kezdtük egymást és amint alkalom volt megcsókolt, es onnantól kezdve úgy fedeztük fel egymás testét simogatva, csókja közben fenekét markolva és mellét simogatva egyből álltam is már a markában, hátra döntött mondván nem fér hozzá és belekezdett egy mennyei franciába. Nagyon lassan lágyan voltam sokáig a szájában, csókja is kellemes volt de így mégjobban esett az ajkai közt lenni.