31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
386
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
Evelyn szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Evelyn-

V.I.P hirdető
99/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-14 10:33:48

bandoasz
Rutinos harcos
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Evelyn reagálása

Köszönöm, hogy meglatogattal! Várlak legközelebb is, de ezúttal kérlek "épségben" erkezz! Puszillak

Evelyn szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Az egyeztetés Vtr-en keresztül történt. Napokkal előtte kértem időpontot,amit gyorsan el is fogadott. Később modosítottam amit, szintén visszaigazolt, majd telefonon is egyeztettünk. Összefoglva, mindenre gyorsan reagált és nagyon rugalmas volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Egyértelmű a cím:
5
Vtr-en megkaptam a pontos címet, ahova gps odavitt. A helyszín VI. Kerület Andrássy és Podmaniczky közötti szakasza. A délelötti időszakban lehet parkoló helyet talalni, még a tetthelyhez közel is természetesen fizetős.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Mint ahogy azt már többen megírták ez egy 10-15 éve épült ház a sok 20.század eleji között. Lift van és közép tájon kell kiszállni. A folyosó végén már nyiló ajtó mögött várt rám Evelyn. Egy kis apartmann, ahol Eve egyedül fogad. Kis belépőből szemben nyílik a tetthely, balra a fürdő, ami mindennel felszerelt és tiszta, és jobbra egy konyha lehet, de ott nem jártam. Eve ezt a búvóhelyet csak a vendégek fogadására használja.
Evelyn külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtó mögött a képeknek teljesen megfelelő hölgy várt rám. Az arckitakarástól nem kell tartani, mert tényleg szép. Szemüvegben fogad, ami ovonénis/titkárnős hatás biztosít, a kifejezés jó értelmében. Hogy Ő miben volt arról sajnos nincs emlékem. Mert teljesen másra koncentráltam.

Evelyn, Szexpartner Budapest VI. kerület,  nő Bp XI. , 2022-01-15 02:14:57
Evelyn +36 Budapest2022-01-15 02:14:57 erotikus masszázs
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
4
Az igazság az hogy az első alkalommal mindig feszültebb vagyok. Ezt valószínű Eve is érezte rajtam, ezért oldandó egy kis ismerkedős beszélgetéssel kezdtünk. Kb negyed óra múlva jelzte, hogy azért jó lenne ha mással is tudnánk foglkozni és menjek el fürdni. A gyors és alapos fürdés után amikor visszatértem, már egy szál semmiben ült az ágyon és várt. Szép tenyérbe illő cicije van és a puncijánál kis fazonra igazított pamacs van. Amikor kezdtünk volna mélyebbre elmerülni egymás testében, Eve felfedezett egy kis sérülést a zacsimon, amit reggel boroválkozáskor sikerült összeügyeskednem. Hogy ne legyenb ebből gond, úgy döntöttem,hogy ma csak a masszázsnál maradunk. Eve ebben is jó mert a relax masszázsról még papírja is van. De azért a kisördög kibújt belőle, mert folyamatosan ingerelte kézzel a popóm környékét, ami femomenális érzés volt. Közben egy tök jót társalogtunk. Amire a vége felé egyre nehezebb volt koncentrálnom. A végén megfordultam és finomon kézzel rásegítve egy hatalmasat élveztem!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Miután a romokat feltakarítottuk, elmentem gyorsan felfrissíteni magam és a szekrény polcon hagytam a telefono egyeztet összeget, ami megegyezik a bővebb infókban találhatokkal.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Annak ellenére, hogy a kis sérülés miatt, nem sikerült azt véghez vinnem, amit az elején elterveztem kimondottan jól és kielégülten távoztam!
Evelynben egy kedves szép, lányt ismertem meg, akin látszik , hogy a kedvünkben szeretne járni. Ha rangom engedné jobb minésítést adnék!

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Evelyn szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókEvelyn legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2022-01-14) : Simoggatuk egymást majd egyszer csak egy finom franciás kényeztetést kaptam. Nagyon kellemes volt tényleg barátnős, semmi kapkodás olyan felvezető volt ez. Utána a hátára fordítottam és én is végig csókolta a testét, nagyon szép - az én értékrendeben - kicsi cicije van, ami nagyon érzékeny és Evelyn reakcióiból úgy láttam szereti a törődnek velük.

(2022-01-06) : Felvezető után én egyre lejjebb tévedtem, mígnem Evelyn kelyhénél kötöttem ki. Kinek mi a kedvence nekem a kölcsönös francia az, persze az is csak akkor, ha van rá valós fogadó készség. Evelynnél volt. Lehetett érezni, hogy kedveli, de nem játssza túl a szerepét,

(2021-12-28) : Partnerem magához ragadta a kezdeményezést, s lejjebb csúszva szájával kezdett kényeztetni. A már jelentősen emberesedő tagomat puha ajkai közé vette, s nyelvecskéje is nekilendült a feladatnak. Finoman és érzékien dolgozott a szerszámon, váltakozó mélységgel és sebességgel. Én csak hálálkodtam és élveztem az érzést és a látványt. Fejét és a vállát simogattam, s a mellettem felnyúló karját. Mikor úgy érezte, elég kemény vagyok a feladathoz, megkérdezte, húzzunk-e gumit?

nagyon jó: 5db
(2022-01-23) : Érzékelvén csípőm mocorgását gumit csókolt farkamra, majd egy csókolózós, lendületes pacizással örvendeztetett meg, ahol megtapasztalhattam forró, szűk puncijának mesteri tudását, szorítását, tekerését, vonaglását a farkamon.

(2022-01-05) : A lábaim közé kucorodott és egy nagyon barátnős franciába kezdett. Volt hogy lenntartotta, engedte hogy picit rafogjak a fejére, semmi ellenvetése nem volt. Közben kézzel fedeztem fel a testének zeg-zugait. Egy pillanatban gondoltam hogy nem lehetek ennyire önző,

(2021-12-14) : Hanyatt feküdtem és olyan orális kényeztetésben részesített, hogy kértem, hadd lépjek én a tettek mezejére, hadd kényeztessem én Őt. Hanyatt feküdt, széttárta combjai , hogy igényesen fazonra igazított vénuszdombjához hozzá férjek a nyelvemmel, újaimmal. Nagyon finoman , nem kapkodva izgattam a Drágát, melyek hatására csiklója megduzzadt, olyan testi jelek és hang hatásokat kaptam, mely az orgazmusát jelezték előre.

: 11db
(2022-01-24) : A végén még kértem egy kis lovaglást is, melyet szintén profi módon teljesített, közben megérintettem puha melleit és azokkal játszadoztam, itt voltak a legjobb esélyeim a második elmenetelre, csak sajnos már elég kevés volt az idő. Az utolsó percekben még gyorsan megkóstoltam a kis punciját,

(2022-01-11) : Most Ő kényeztetett, eszméletlen franciájával. Vívódtam, hogy hol érjen a vég, a csodás ajkai között, vagy a szűk gyönyörű puncijába. Utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg. Meglovagolt, majd bele guggolt és itt végem is lett, annyira izgató volt látni gyönyörű testét, melyet végig érintettem aktus közben.

(2022-01-08) : Valahogy egyből simogatni kezdtük egymást és amint alkalom volt megcsókolt, es onnantól kezdve úgy fedeztük fel egymás testét simogatva, csókja közben fenekét markolva és mellét simogatva egyből álltam is már a markában, hátra döntött mondván nem fér hozzá és belekezdett egy mennyei franciába. Nagyon lassan lágyan voltam sokáig a szájában, csókja is kellemes volt de így mégjobban esett az ajkai közt lenni.