31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dominika szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-14 08:17:27

Fere
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika reagálása

Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm😊
Nagyon jól éreztem magam veled és remélem láthatlak még. 😊
Biztos vagyok benne túl szárnyaljuk majd a következő randit.😇 Várlak vissza szeretettel.💝 Csókollak😘

Dominika szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
SMS kommunikáció:
5
Dominikára már akkor felfigyeltem, amikor egy másik kerületben várta az udvarlókat, de sajnos abban az időben csak rövid programra tudott volna fogadni, ezért a talitól meghátráltam. Pezsgőt bontottam, amikor a szomszédba költözött és privát levélben meg is írtam neki, hogy tutira csak miattam változtatta meg a búvóhelyét, szóval ideje lenne ismét megpróbálni a megismerkedést. Fura perverzióm, hogy az általam még nem ismert lányokat inkognitóban keresem fel, és ezt Dominika esetében is elkövettem. A sűrű napjaim és a kevés szabadidőm miatt előre nem nagyon tudok tervezni, általában 3-4 órával korábban tudom a tutit, ami igencsak megnehezíti az aktív pihenésem esélyeit. A sok kudarc után az oldalon is próbálkoztam egyeztetni vele, de végül az álruhás bejelentkezésem lett a befutó. Hozzá kell tennem, hogy mindkét esetben próbált megoldást találni, és végül az egymást követő két sikertelen próbálkozásom után felajánlotta a harmadik nap általam korábban megjelölt óráját. Megcéloztunk egy nekem még nem biztos időpontot, de szerencsére Fortuna kegyes volt hozzám, nem szólt bele semmi a terveinkbe. Sms üzenetben elküldött minden tudnivalót, de a randink napján küldtem neki a megerősítő üzenetet.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Ismereteim szerint a Marina Part környéke jelenleg csak légi úton elérhetetlen, egyébként minden más lehetőséggel tervezhető. A közeli bevásárló központtól, ahová több buszjárattal, és persze metróval érkezhetünk. Onnan pár perces gyaloglással elérhető az épület. Az utcában ugyan fizetős a parkolás, viszont kedvezőbb a tarifa, mint a város több pontján, vagy a pláza parkolója. Annak ellenére, hogy abban az idősávban érkeztem hozzá vendégségbe, amikor a lakók szivárognak hazafelé, legalább féltucat parkolóhelyet láttam a ház közvetlen közelében.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szerencsémre nem kellett túl magasra másznom a lépcsőházban, és éreztem magamban annyi erőt, hogy azt a bizonyos szintkülönbséget letudjam technikai segítség nélkül. A lakásba lépve viszont semmit nem láttam, mert a szemüvegem bepárásodott, ezért kénytelen voltam csak a hang irányába lépni. Amikor viszont fényt kaptam azt láttam magam körül, hogy ide szívesen haza is járnék. Hangulatos lakás, ahol rendet tartanak maguk körül. A szobában romantikus félhomály, kellemes illat és halk zene szólt.
A romantika helyszíne egy franciaágy, vele szemben egy komód. Az ajtó melletti tükrös szekrény előtt egy fotel, ahová a ruháim kerültek. Az ágyon egy kedves meglepetés várt a törülközőmre helyezve, amit csak egy nappal később fogyasztottam el, s közben végig a vendéglátóm járt a fejemben. A fürdőszobában láttam több tusfürdőt is, de mindig viszem magammal a sajátomat. Egyébként száraz kilépő a kád előtt, és poharak odakészítve az öblögetéshez.
Dominika külseje
Tetszett:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az adatlapján látható fényképek hűen tükrözik a valóságot, de amikor megpillantottam három dimenzióban, akkor megfordult a fejemben, hogy arra kérem pofozzon fel, mert csak akkor lehetek benne biztos, hogy ez a valóság és nem csak a képzeletem játszik velem. Végül csak azért nem szólaltam meg, mert attól kicsit tartottam, hogy a végén enyhe domina program sülne ki belőle, és végig püföl az ottlétem alatt, hogy tutira érezzem. Egyébként kedves, végtelenül közvetlen fiatal lány, akiből árad a szexualitás. Az arca Barbie babára emlékeztetett, azonnal olvadozni kezdtem tőle. Nálam nagyon betalált a külső, a jelleme, na és persze az, amit a fürdés után élhettem vele át. A jelenlegi profilképen látható szerelésben várt rám az ajtó mögött.

Dominika, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Budapest I., 2022-01-14 09:54:52
Dominika +36 Budapest2022-01-14 09:54:52 erotikus masszázs
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A megbeszélt időpont előtt pár perccel korábban érkeztem a kapuhoz, majd a pontos idő oldalát nézegetve vártam a pillanatot, hogy végre megismerjem személyesen. Amikor a lefixált időpont megjelent a telefonomon, megcsörgettem és gyakorlatilag azonnal fogadta a hívásom. Egy pillanattal később már nyomkodtam a bejutáshoz szükséges számokat, majd siettem a megadott lakás irányába. Az ingatlan ajtaján beléptem és becsukódott mögöttem az ajtó. Azonnal megfordultam, hogy végre a szememmel is faljam a látványt, ne csak a fotóin legeltessem a szemem, de az a faramuci helyzet alakult ki, hogy bepárásodott a szemüvegem és nem láttam semmit, szemüveg nélkül pedig egyébként sem látok. Amíg nem tisztult ki a kép, addig bemutatkoztunk egymásnak és megszabadultam a felesleges ruháimtól.


A szobájába kísért, ahol ledobáltam a még rajtam maradt ruhákat, majd átnyújtottam vendéglátómnak az ajándékba vitt édességet, amit egy finom csókkal köszönt meg. Dominika csókjánál nem egy heves smárolásra kell gondolni. Inkább finom első randis ismerkedős szájra puszik, de megnyugtatok mindenkit, hogy puha ajkai ahogy a számhoz tapadtak, egy pillanatig sem volt hiányérzetem. Sőt, annyira felhúzott Dominika látványa és érintései, hogy gyorsan magamhoz vettem a szükséges dolgokat és elhúztam tusolni. Fürdés után ismét a szobájában találtam magam, és mielőtt közelebbi ismerkedésig fajult volna a kapcsolatunk megkérdezte, hogy mit innék. Ilyen is régen történt már velem, hogy nem a nyálam kell nyelni ha szomjas leszek a vendégségben, vagy nem a zuhanyrózsa ment meg a kiszáradástól. Egy perc múlva már a kezemben volt a kért folyadék.


Végre elérkezett az idő, hogy közelebbről is megismerjük egymást. Az ágy mellett álltunk, Domi finom testét átöleltem és magamhoz húztam, hogy kiélvezzem minden percét a találkozásunknak. Finom csókokat kaptam tőle, közben próbáltam levarázsolni a melltartót, de a két kapocs helyett három védte illetéktelen kezektől gyönyörű melleit. Mivel nem vettem észre, ezért Dominika megfordult, hogy könnyebb legyen keblei kiszabadítása. Előjátéknak is tökéletes mozzanatok voltak és amikor megfordult nem tudtam levenni a szemem a melleiről. Természetesen a számmal be is mutatkoztam nekik illedelmesen. Egy percet sem hagyott nekem vendéglátóm, amikor mélyen a szemembe nézett és csak annyit mondott: - Én is leveszek rólad valamit. – Egy pillanattal később a nedves textilt levarázsolta rólam, amitől gyorsan meg is szabadult, majd a kezébe vette hímvesszőmet, és finoman játszani kezdett vele.

Most én nem hagytam neki túl sok időt a játékra. Az ágyhoz léptem, majd kényelembe helyeztem magam. Kedves vendéglátóm az ágy előtt a lábaim között letérdelt elém, majd feltette azt a kérdést, amire egyébként is tudta a választ. Csak mosolyogtam és annyit sikerült mondanom, hogy bizony erre várok napok óta! A bájdorongom a tövénél megragadta és mielőtt pislogtam volna, már ajkai finom ölelésében láttam és éreztem magam. Domi nagyon jól beszéli a francia nyelvet. A kezét pont annyit használta, ami megfelelő élményt nyújtott, miközben gyakorlatilag tövig nyelte a bájdorongom. A zsákom sem maradt gondoskodás nélkül. A szájába vette és finoman szívogatta, majd a nyelvével simogatta. Amikor a rudazat a szájába került, akkor egyik kezével masszírozta. Ezt nem tudom szebben megfogalmazni, imádtam ahogy játszott a hangszeremen.


Kényeztetésem után megkérdezte, hogy megízlelném őt még a behatolás előtt... Ilyen invitálásnak nem tudnék nemleges választ adni, így gerincre vágta magát az ágyon és várta, hogy megmutassam én mit tudok az idegen nyelv területén. Finom csók után puszikat leheltem a testére, majd elérkeztem a vágyai kapujához, aminek az érintését a bugyija gátolta. Egy mozdulattal repült le róla és ment a többi eldobált textil mellé. Véletlenül sem akartam azonnal neki esni, ezért az első érintéseimmel megízleltem, hogy honnan is nőttek ki a szép hosszú lábai, majd finoman nyalni kezdtem. Próbáltam ráérezni mit és hogyan szeret, de a csúcsig nem tudtam eljuttatni. Jelezte is, hogy orgazmusa nem igazán szokott lenni, de megnyugtatott és persze láttam is, hogy élvezi a ténykedésem.
Miután kellő izgalomba került, én kerültem terítékre. Dominika ismét a szájába vett, felkeményítette dorongomat, majd egy gumit a kezébe adva beöltöztetett a báli ruhába. Az óvszer kapott egy kis mesterséges nedvesítést is, ezután fölém guggolt és kényelembe helyezte magát rajtam.


A látvány ahogy guggolt felettem és ki-be járt benne a péniszem gyakorlatilag leírhatatlan számomra. Imádtam nézni és érezni, ahogy lovagolt rajtam. Közben a melleit simogattam, néha csókoltam őket és nem akartam elhinni, hogy ezt nem álmodom, hanem átélem. Egy hosszabb lovacskázás után megfordult és háttal ült a nyeregbe. Szerintem sejtette, hogy a látványtól végem lesz. A hibátlan popsiját markoltam, közben húztam magamra és abban reménykedtem, hogy ez az óra soha nem ér véget. A lovaglás után a hittérítő pózba kerültünk. Annyira felhúzott Dominika teste, hogy vadul udvaroltam. Olyan vehemens voltam, hogy még az ágy is zenélni kezdett alattunk. Rövid zenélés után máshogy helyezkedtünk, hogy a falról ne verjük le a festéket.

Gyönyörű partnerem úgy helyezkedett el az ágyon, hogy ha a szemüvegem rajtam lett volna még a tükörben is láthattam volna magunkat, de nekem tökéletesen megfelelt, hogy fölé kerekedve udvarolom, miközben markolászta melleit, nézte ahogy a kéj rudazata ki-be jár benne, s közben végig incselkedett velem. Később arra kértem, hogy a bal lábát nyújtsa ki, a jobb lábát húzza fel és forduljon el balra. Ebben a pózban elég mély benyomásokkal adtam tudtára, hogy nagyon bejön a móka és megkapaszkodva a popsijában addig szeretgettem, amíg a háta mögé nem parancsolt, hogy az ágy szélénél állva nyomjuk tovább a ki-be játékunkat.
Ahogy kérte az ágy mellett álltam és vártam, hogy rátolasson a bájdorongra. Könnyedén becsúsztam és azt láttam és éreztem rajta, hogy ez a póz van leginkább a kedvére. Minden behatolásomkor hangot adott az átélt élményeinek, majd amikor gyorsítottam a tempón, akkor hátranyúlt és kezével is izgatta magát. Mondanom sem kell, hogy rám is hatással volt az együttlétünk, de szerettem volna már ismét a szájában lenni.

Amikor kardomat kihúztam a hüvelyből arra kért, hogy helyezzem magam kényelembe az ágyon, mert szopi előtt meglovagolna. Mire feleszméltem már háttal rá is pattant a hancúrlécre és vad vágtába kezdett. Pár perces lovaglás után lemászott rólam, eltávolította a védelmet, majd a szájába vette péniszem. Finoman kényeztetett és annyira érezte mire van szükségem, hogy egy szót sem kellett szólnom, csak néznem és élveznem, ahogy Dominika játszik velem. Sokáig nem is bírtam ellenállni finom nyelvjátékának, pár perc múlva a szájába élveztem és minden cseppemet lenyelte. Utána sem fejezte be, hanem finoman szopta tovább hímvesszőmet. Egy kis levezető francia után egymás mellett feküdtünk az ágyon, közben simogattam testét, csókot loptam és a melleivel is foglalkoztam.


Úgy láttam jónak, hogy felfedem előtte a kilétemet, hiszen az oldalon korábban volt egy kérése, amire nem reagáltam, mert azonnal lebuktam volna. Szerettem volna tisztázni magam, hogy nem neveletlenségből kerültem a válaszadást. Ezt rövid úton megbeszéltük, majd felajánlotta, hogy megmasszíroz. Mivel fontos számomra, hogy a partnerem nagyon jól érezze magát velem, ráadásul fagylalt sem volt a hűtőben, amit elnyalogathattam volna, és még a testével sem tudok betelni, ezért a fülébe súgtam, hogy lenne itt nyalnivaló, és közben a nyelvemmel is megmasszírozom. Könnyen belement a játékba, nem kellett kérlelnem.


A lábai közé kerültem és finoman ízlelgettem, miközben testét mind a két kezemmel simogattam. Nyelvjátékom közben figyeltem a reakcióit és annak ellenére, hogy korábban azt súgta a fülembe, hogy orgazmusa nem igazán szokott lenni, nem adtam fel és próbáltam örömöt okozni neki. Láthatóan élvezte a ténykedésem, de nem igazán éreztem, hogy sikerrel fogok járni. Volt még időnk bőven, nagy élvezettel kényeztettem tovább, majd az egyik ujjammal elkezdtem ingerelni egy bizonyos pontot a testén. Már kezdtem volna feladni, amikor a mellbimbóit láttam megkeményedni, éreztem a kifolyó testnedvét, közben a hajamba túrt és húzta a fejem a lábai közé. Szaporábban vette a levegőt és elkezdett ösztönözni, hogy csináljam tovább, mert sikerülni fog célt érni. Orgazmusa után a kezével tartott távol a vágyai birodalmától, majd magzat pózba fordult és pihegett egy kicsit. Apró puszikat adva testére felkúsztam mellé, de az orgazmusa hatására annyira felizgultam, hogy simán belecsaphattunk volna egy következő mókázásba. Sajnos a tervezett időnk a végéhez közeledett és mivel nem akartam túlcsúszni az időn, ezért a fürdőszoba meglátogatása helyett öltözni kezdtem. Közben végig beszélgettünk, majd kikísért az ajtóhoz, csak az időközben lelépő barinő miatt nem volt a zárban kulcs. Már kezdtem azt hinni, hogy nem akar elengedni, vagy csak előttem akar mez nélkül pózolni, hogy csak ő járjon a buksimban, és tutira elcsavarja a fejem, de akkor már rég azon agyaltam, hogy mikor térek vissza hozzá legközelebb. Végül előkerült a kulcs és szabadon engedett egy-két búcsúcsók elcsattanása után.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
A virágcsokrot illetően a telefonon történt beszélgetésünk alatt kitért, majd a fülembe súgta az igényeit, amit később a pontos címmel együtt elküldött sms-ben is. Dominika a két gyönyörű lábával a földön jár, és a vázába a régi fővárosi csokor mértékét szereti megkapni. Az élményt extrákkal megfűszerezve is a jelenlegi sokak által elvárt alatt voltunk. Mivel a vázát sehol nem találtam, ezért a virágcsokromat az éjjeli szekrényre helyeztem, ami távozásomig ott árválkodott és hervadozott. Azt mondanom sem kell, hogy minden pillanata megérte!
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Talán elég lenne annyit írnom, hogy ha a találkozásunk másnapján visszatérek hozzá, már az is hosszú időnek tűnne! A kitömött Kántor is kiszimatolhatja, hogy tökéletes első randi volt, de abban is biztos vagyok, hogy a következő együttlétünk felülmúlja a mostanit, hiszen akkor már ismerősként találkozunk, és felszabadultabban eshetünk egymásnak! Türelmetlenül várom a következő mókázásunkat!

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2022-01-14) : Szépen lassan az én ruháimtól is megszabadultunk, az ágyra feküldtem, és a merevedő farkamat gumihúzás után elkezdte az ajkaival kényeztetni. Tökéletes volt, ahogy egy ilyen jó csaj cumizik, leírhatatlan. Aztán hamar egyetértettünk abban, hogy bele kell ülnie, így elösszőr előlről, utána hátulról lovagolt a drága.

(2022-01-13) : úgyhogy ágyra feküdt ajkai közt falloszom, én még ágy mellett állva ujjaztam(egy ujj). Egy ujjat szeret, utóbbi talinknál még tartottam, hogy a vastagabb farkam hogy megy be a puncijába. De nem gond, ahogy most is gumi fel, rá síkosító és missziben kezdtük a szexet Nagyon finom Domikában lenni, látom Ő is élvezi.Karjaival ölelt , húzott magához.

(2022-01-08) : Domi felajánlotta, hogy álljak az ágy mellé, ő leguggol és úgy kezd el szopni. Úgy helyezkedtem, hogy a tükörből is lássam a ténykedést. A farkam majd szétrobbant annyira felkeményedett, ahogy ez a fiatal lány abban a szettben szopkodta, nyalta. Néha fel felnézett rám kéjesen, én meg csak élvezkedtem ahogy csinálta.

felejthetetlen: 18db
(2021-11-30) : Domika szopott egy kicsit engem és nekem egyre nehezebb mostanában átkérni a farkamat egy mohó szájból egy gumiba, de ezt a lányt mindenképpen a magaméva akartam tenni úgy is. Szemből kezdtünk. Egy pillanat alatt el tudna menni az ember, ahogy látja ezt a gyönyörűséget kiterítve maga előtt, nézi az arcát, a ringó hibátlan melleket, érzi a két vádlit a kezében

(2021-11-09) : Nyalta-falta, finoman bánt vele, de azért kellő intenzitással. Ha éppen kikerült a szájából, akkor puszit is adott rá, aztán még a golyókhoz is kalandozott. Első póznak kértem, hogy lovagoljon meg, némi nedvesítés után már érezhettem is, ahogy magába fogad. Az első mozdulatok után éreztem, hogy kemény kihívás előtt állok.

(2021-11-09) : Az ágyon ülve franciázni kezdett végül. Meglepően hamar gumiképes lettem.. de ki nem hagynám az ízeket. Domi az arcomra ült miközben kóstoltam egy darabig mmmmm Közben azok a mellek.. minden szögben jól mutatnak! Receptre kéne fölírni..

nagyon jó: 17db
(2021-11-29) : Hamar kedvet kaptam ahhoz hogy a csinos fehérnemű szettjétől megszabadítsam, és kezeim felfedező útra indultak míg újrakezdődött a nyelvlecke. Nehogy baj legyen, megkértem hogy feküdjön hasra, és én pattantam nyeregbe. Amikor a feszes fenekéről irtam, ez a kép villant be, ahogy két kézzel markoltam, és elbűvölten néztem a ki-be csússzanó farkamat. Pár perccel később megkértem hogy cseréljünk helyet, lovagoljon ő is.

(2021-09-27) : Ezután vízzel kínált, amit elfogadtam, majd egy kellemes masszírozást kaptam. Közben jót beszélgettünk, más lányokról, munkáról és arról hogy ki mit szeret. Gyönyörű testét szemlélve második akciót kezdeményeztem, annak ellenére hogy egyáltalán nem vagyok gyorstüzelő és az első kör is picit hosszabb ideig tartott.

(2021-09-05) : háttal nekem ült bele vágyaim netovábbjába. Hát ami itt és így látvány fogadott engem attól teljesen készen voltam!! Szó szerint is, mert gyönyörködve csodálatos popsijában miközben mozgatja azt és eközben érzem farkam édes puncijában járva perceken belül már újra a gyönyörök útjának végére értem....!!!

: 18db
(2022-01-12) : lekerült a törölköző Domiról pedig a melltartó és az ágyra parancsolt és elkezdett franciázni nagy változasan csinálta bőnyállal néha szinte teljesen bekapta ezt csinálta egy ideig majd úgy döntottem, hogy fejezzük be így amikorár nem bírtam tovább a szájába lőttam amit le is nyelt.

(2022-01-09) : Először egy franciát kaptam állva, amit az ágyon folytattunk, aztán viszonoztam is neki. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy élvezte is, ezért egy idő után inkább önző módon gumit kértem és hátulról a tükör előtt hatoltam belé. Egy elég gyors menetre sikeredett. Szájjal és kézzel végzett ki, kis extrával.

(2021-12-09) : Varázslatos francia tudással lepett meg. Változatos kiszámíthatatlan, izgalmas, kéjes hanghatásokkal kísért, hol mélytorkos, hol kéz nélküli, hol gyorsabban, hol hosszan, mélyen magában tartva kényeztetett. Amikor csak kézzel ügykezelte a kisfőnököt, akkor sem pihentette ajkait, és nyelvét.