31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner

szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-13 17:35:55

pajti12
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem Alice-al, pár nappal a találka előtt. Szerencsére volt szabad időpontja, szóval gyorsan lefixáltuk.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val érkeztem mint mindig, a Lehel tértől nem messze található a tett helyszíne, körfolyosós házban rendel a hölgy.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Jó állapotú a ház, a lakás is rendezett, a rejtekhelyen egyedül várt rám. a Fürdőszoba kifogástalan (nem háztűznézőbe mentem) az ágy kényelmes, a célnak tökéletesen megfelelt minden, már nem először voltam nála.
ALICE külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Nagyon örültem az új fotójának, hogy már többet is enged magából láttatni, így ismét kedvet kaptam egy jó mélytorkos kényszerfranciás szájba élvezős randihoz. Feszes kemény popsija van, számomra helyes az arca, kellemes a mosolya.

ALICE, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-01-14 09:50:37
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Kényszer francia:
5
Aktus:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
Egy órás programra neveztem be, kétszeri élvezési lehetőséggel, amit maximálisan teljesített is Gyors fürdést követően a szobában landoltam, ahol meztelenül várt. Kértem, hogy vegyen a szájába, amit gond nélkül megtett (inkább a torkára vett). Először az ágy mellett térdelve, Alice hasán fekve kényeztetett, annyira jól hogy fejben már teljesen máshol járt az eszem, szinte kiszívta belőle az "agyamat'. Majd adtam egy kis tempót is a dolognak, ami szintén nem volt ellenére. Közben a hátát és melleit simogattam, a fejét is lehet fogni, igazi pornós feeling. Aztán megkértem, hogy folytassuk a fejlelógatós pózzal, pikk-pakk megfordult és már ismét a szájában voltam, tocsogott minden a nyáltól és a torkát keféltem szét, ez még jobban felizgatott és a végén telelőttem a száját (inkább a torkát) amit készségesen el is tüntetett. Hagyott lenyugodni, én teljesen kész voltam. Rendbe szedte magát, mellé feküdtem, és egy jó 10 perc után ismét hadrendbe állított, de most már élvezi akartam a punciját is, úgyhogy rövid gumizást követően már benne is voltam. Először lovagló pózban tettem magamévá, majd hátulról, hason fekve, és mikor kiélvezkedtem magam ismét kértem, hogy vegyen a torkára és így fejezzük be. Hatalmasat élveztem.
Elszámolás
Alice maga az extra, :)
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
az elején adtam oda az ajándékot, nagyon jó érzéssel távoztam, biztos hogy megyek még hozzá jó párszor.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2022-01-14 10:20:17
Szia.Az akció részleteiről mindent megírtál,de a többi modul hiányos maradt számomra.Ott is elviseltem volna több tartalmat.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 85db
(2022-01-10) : Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük. Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus.

(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

nagyon jó: 71db
(2022-01-05) : Ahogy elértük az ágy szélét Alice ülő helyzetben kényelembe helyezte magát, míg én állva maradtam előtte. Simogatott és finoman körbepuszilta a hasam, haladt tovább puszit adott férfiasságom tövére, visszahúzta a bőrt a makkomon, majd belekezdett egy kellemes franciába, amiből nagyon huncut mód hírtelen átváltott abba a bizonyos mélytorokos franciába. Óhhhhh , azt hiszem csak ennyit tudtam mondani.

(2021-12-03) : Váltottunk pózt és a combok belső részével kezdte a játékot, majd finoman játszott a herékkel és amikor már nem tudtam mi jöhet még , megmutatta, hogy milyen is az a bizonyos mélytorkos francia. Nem durván, finoman , sokat játszva, de egyszer csak elnyelt teljesen. Kicsit meg is rémültem, de nem volt miért.

(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

: 47db
(2021-12-13) : Helycsere után testem puszilgatva eljutott egy lágy franciáig, mely érzékeny részem minden centijére kiterjedt. Az ismerkedésünk szintet lépett, egyre mélyebben tűntem el szájában, majd tövig nyelt. Innentől már nem finomkodtunk, Alice mélyen, nyálasan, tövig bevéve játszott velem, én időnként fejére ráfogva toltam és tartottam lent.

(2021-12-09) : Egy pár perc után hirtelen felpattant, átvette az irányítást, illetve a kezébe vette a dolgokat :) Közben finoman végigcsókolta felsőtestem, hasamon kicsit elidőzött... majd teljes kábulat. Ahogy kezeli lent a dolgokat, arra nincsenek szavak, mondhatni született tehetség. A mélytorkot- technikáját tanítani kellene,

(2021-12-04) : Alice szokásos módon leült es azonnal torokra vett. Kérni nem kellett öklendezésig tartja lent majd levegőt vesz es folytatja. Fejét megfogom és ütemesen elkezdem húzni tolni. Ez már FaceFuck de tartja a ritmust kiveszem csókolom. Farkam szájába vissza. Ezt csináljuk ütemesen 5-10 percig.