31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Dominika szexpartner
ISTENNŐ
szexpartner

Dominika-

V.I.P hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-13 13:03:47

Ugribugri2
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Dominika reagálása

Szia Édes! Köszönöm köszönöm😇💝
Újra és újra felül múljuk előző randink 😄
Nagy boldogsággal tölt el hogy minden alkalommal remekül érzed magad társaságomba.😇🤗
Várlak vissza szeretettel. 😊

Dominika szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Hirdetést itt láttam. Pár nappal a tali előtt viberen egyeztettünk. Csak ha gond van akkor keresem újból. Már csak a kapujából hívtam. új látogatóként még kér megerősítést.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az ismerős Marina-part Domika bázisa. Duna-plázát elhagyva a modern házak között sétálva előre élveztem Domikával való találkozást. BKV + gyalog 10perc. Autóval a parkoló fizetős ,de van hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Utóbbi talink óta a házszám stimmelt, csak a szint volt más.Ketten rendelnek, de a diszkréció tökéletes. Domika szobája talán nagyobb az előzőnél, de ugyanolyan barátságos, hangulatos, lágy relax zenével.Fürdő kádas függönnyel, tisztaság, rend mindenhol.Tusfürdők, szájvíz. Szobában a lényeg, kényelmes franciaágy. Figyu! Aki szeret kiállni az ágy mellé ( franciáztatni, kutyusba) Jól jár ha az ágy hátsó részét használja. Itt nem ütközik a sípcsont a keretbe. :)
Dominika külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A Marinán van egy pár csini csaj, Domika a kiemelkedők között van fiatal, karcsú testével. Szép arcát szőkés, hosszú haj keretezi. Finom, bársonyos bőrét élvezet simogatni, csókolni. Kemény, formás cickók állnak rendelkezésre, igazán tenyérbe való. Feszes, gömbölyű popsiját szoktam elsőre megmarkolni. Vékony , karcsú dereka. Mindig szexi cuccokban fogad, öröm kihámozni belőlük Ajkát, kecses nyakát csókolni gyönyör.

Dominika, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-01-14 09:48:57
Dominika +36 Budapest2022-01-14 09:48:57 erotikus masszázs
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Gyors fürdés, szájhigi után a bevált állva puszikkal köszöntöttük az új évet. Izgalommal bontottam ki sok csatos melltartójából, ciciket kényeztetve. Ekkor már ágaskodott kis Ugri, Főleg mikor Domika finom kezébe vette irányítását.Á már bugyingó sem kell! Még állva simiztem nedves punciját. Domika imád kényeztetni, úgyhogy ágyra feküdt ajkai közt falloszom, én még ágy mellett állva ujjaztam(egy ujj). Egy ujjat szeret, utóbbi talinknál még tartottam, hogy a vastagabb farkam hogy megy be a puncijába. De nem gond, ahogy most is gumi fel, rá síkosító és missziben kezdtük a szexet Nagyon finom Domikában lenni, látom Ő is élvezi.Karjaival ölelt , húzott magához. Szemein látszott a kéj. Ide-oda hajtogatta fejecskéjét, igazán szép látvány. Kéjesen sóhajtozott,miközben dugtam combjait, melleit simogattam, csókoltam ajkát, karcsú nyakát. Éreztem a véget, kicsusszantam a puniból, még akarok élvezkedni szeretőmmel. Csókolózzunk! Tervem volt, hogy elélvezzen ujjazásomtól, mint múltkor. De nem engedte végig. Valószínű ( szerintem), ha elélvezne nincs annyi motiváció. :)) Továbbra is jól éreztük magunkat. Kutyusban folytattuk ( Az ágy végén), gyönyör volt dugás közben világbajnok popsiját, karcsú derekát nézni. Közben hátra nyúl a zacsit simizi, markolja. Érti a dolgát fiatal kora dacára. Arca a lepedőn oldalt fordítva, látszik Ő is élvezi. Majd javaslom a matekot 69, ez is tetszik Neki, imádom rózsaszín punciját nyalni, szeretem üzekedésünk spéci illatát, ami elárasztja a szobát. Ő is el van a kispajtival, imád kényeztetni. Időnk véges javasolja a drága, hogy én álljak, Ő pedig térdel előttem. Nagyon élvezi szájában a farkammal. Golyszikat is nyalja, falja, közben a farkam veri. Szemei csukva, arcát átitatja a kéj, gyönyörű kép! Nem bírom spermáim szabadság vágyát visszafogni. Kézzel én is rásegítve ajkai közt szabadulnak. Domika még szopizza finoman lüktető farkam, míg lenyugszik. Hú ez jó menet volt! Hátra lévő kis időben masszírozza a hátam. Majd tisztálkodás, búcsúcsók, csokim elrakom és távozás.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az ár még a pesti átlag alatti. Az alap felett az extra végig szájba vettem igénybe. Korrekt, az igazán kiváló szolgáltatás mellett.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

Nem adott meg nyílvánosan virágcsokor méretet - rajtatok múlik. Minél többen fogják kérni tőle, hogy adja meg, annál valószínűbb, hogy megadja.
Összkép
Domika egy állandó élvezet, nincs csalódás. Remekül érti hivatását. Remélem még sokszor élvezem szextudását! Fiatal, szép teste, arca sok MT-t megigézhet, hiszen mostanában sok beszi lett Róla. Megírtam én is a beszámolót, hogy átéljem újra a gyönyört, amit köszönök Neked Dominika!

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Dominika szexpartner beszámolójáról


2022-01-28 05:45:24
Nagyon jó írás született Dominikáról. Minden benne van, ami csak kell! Gratulálok az istennődhöz!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókDominika legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2022-01-14) : Szépen lassan az én ruháimtól is megszabadultunk, az ágyra feküldtem, és a merevedő farkamat gumihúzás után elkezdte az ajkaival kényeztetni. Tökéletes volt, ahogy egy ilyen jó csaj cumizik, leírhatatlan. Aztán hamar egyetértettünk abban, hogy bele kell ülnie, így elösszőr előlről, utána hátulról lovagolt a drága.

(2022-01-08) : Domi felajánlotta, hogy álljak az ágy mellé, ő leguggol és úgy kezd el szopni. Úgy helyezkedtem, hogy a tükörből is lássam a ténykedést. A farkam majd szétrobbant annyira felkeményedett, ahogy ez a fiatal lány abban a szettben szopkodta, nyalta. Néha fel felnézett rám kéjesen, én meg csak élvezkedtem ahogy csinálta.

(2021-09-21) : Ezután megkérdezte, h megkóstolhat e engem, természetesen igennel feleltem. Leült az ágyra elém és elkezdett franciázni. Na ekkor mondtam azt először h azt a qrva! A lány nagyon tud franciázni, hol kicsit hol méllyen beveszi, váltakozó ritmussal, van, h csak nyalogatja. Tökéletes. Muszály voltam kis idő után leállítani mivel nem szerettem volna idő előtt elsülni.

felejthetetlen: 18db
(2021-11-30) : Domika szopott egy kicsit engem és nekem egyre nehezebb mostanában átkérni a farkamat egy mohó szájból egy gumiba, de ezt a lányt mindenképpen a magaméva akartam tenni úgy is. Szemből kezdtünk. Egy pillanat alatt el tudna menni az ember, ahogy látja ezt a gyönyörűséget kiterítve maga előtt, nézi az arcát, a ringó hibátlan melleket, érzi a két vádlit a kezében

(2021-11-09) : Nyalta-falta, finoman bánt vele, de azért kellő intenzitással. Ha éppen kikerült a szájából, akkor puszit is adott rá, aztán még a golyókhoz is kalandozott. Első póznak kértem, hogy lovagoljon meg, némi nedvesítés után már érezhettem is, ahogy magába fogad. Az első mozdulatok után éreztem, hogy kemény kihívás előtt állok.

(2021-11-09) : Az ágyon ülve franciázni kezdett végül. Meglepően hamar gumiképes lettem.. de ki nem hagynám az ízeket. Domi az arcomra ült miközben kóstoltam egy darabig mmmmm Közben azok a mellek.. minden szögben jól mutatnak! Receptre kéne fölírni..

nagyon jó: 18db
(2022-01-14) : Domi nagyon jól beszéli a francia nyelvet. A kezét pont annyit használta, ami megfelelő élményt nyújtott, miközben gyakorlatilag tövig nyelte a bájdorongom. A zsákom sem maradt gondoskodás nélkül. A szájába vette és finoman szívogatta, majd a nyelvével simogatta. Amikor a rudazat a szájába került, akkor egyik kezével masszírozta. Ezt nem tudom szebben megfogalmazni, imádtam ahogy játszott a hangszeremen.

(2021-11-29) : Hamar kedvet kaptam ahhoz hogy a csinos fehérnemű szettjétől megszabadítsam, és kezeim felfedező útra indultak míg újrakezdődött a nyelvlecke. Nehogy baj legyen, megkértem hogy feküdjön hasra, és én pattantam nyeregbe. Amikor a feszes fenekéről irtam, ez a kép villant be, ahogy két kézzel markoltam, és elbűvölten néztem a ki-be csússzanó farkamat. Pár perccel később megkértem hogy cseréljünk helyet, lovagoljon ő is.

(2021-09-27) : Ezután vízzel kínált, amit elfogadtam, majd egy kellemes masszírozást kaptam. Közben jót beszélgettünk, más lányokról, munkáról és arról hogy ki mit szeret. Gyönyörű testét szemlélve második akciót kezdeményeztem, annak ellenére hogy egyáltalán nem vagyok gyorstüzelő és az első kör is picit hosszabb ideig tartott.

: 18db
(2022-01-12) : lekerült a törölköző Domiról pedig a melltartó és az ágyra parancsolt és elkezdett franciázni nagy változasan csinálta bőnyállal néha szinte teljesen bekapta ezt csinálta egy ideig majd úgy döntottem, hogy fejezzük be így amikorár nem bírtam tovább a szájába lőttam amit le is nyelt.

(2022-01-09) : Először egy franciát kaptam állva, amit az ágyon folytattunk, aztán viszonoztam is neki. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy élvezte is, ezért egy idő után inkább önző módon gumit kértem és hátulról a tükör előtt hatoltam belé. Egy elég gyors menetre sikeredett. Szájjal és kézzel végzett ki, kis extrával.

(2021-12-09) : Varázslatos francia tudással lepett meg. Változatos kiszámíthatatlan, izgalmas, kéjes hanghatásokkal kísért, hol mélytorkos, hol kéz nélküli, hol gyorsabban, hol hosszan, mélyen magában tartva kényeztetett. Amikor csak kézzel ügykezelte a kisfőnököt, akkor sem pihentette ajkait, és nyelvét.