0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Lucky Lucy erotikus masszázs

erotikus masszázs

Lucky Lucy-

V.I.P hirdető
85/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-13 10:10:48

duracell
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Lucky Lucy erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Lucy akrobatikus elemeket bemutató képei már egy hónappal ezelőtt megragadták a figyelmemet. A róla szóló beszámolók azonban nem voltak elég meggyőzőek, ahhoz, hogy soronkívüli látogatást szervezzek hozzá. Most elérkezett az ő ideje. Hívtam, felvette, egyeztettem és már mentem is hozzá.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Kondorosi uszodával szemközti modern lakópark egyik lépcsőháza. Budai rész ezen területét villamossal a legegyszerűbb célba venni. Az ott található benzinkúttól már csak 2 perc séta a Duna felé.

H
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ajtón kopogtattam, beengedés követően cipő és kabát le, majd irány az egyik kis szoba. Méretes franciaágy és egy tükrös szekrénysor benne. A padlónál egy hosszú, piros, led lámpasor. Az éjjeli szekrénynél egy kis lámpa tette hangulatosabbá azt a helyiséget. Redőny teljesen le volt engedve, a lámpáknak köszönhetően kellemes félhomály fogadott.

Fürdőszoba pontosan szemben volt. Egy lépésnyire onnan. Ott gazdag tusfürdő és szájvíz választékkal találkoztam.

Amíg fürödni voltam, addig egy nagy pohár vizet készített be nekem. Udvarias gesztus volt tőle, kérnem sem kellett.

K
Lucky Lucy külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lucy nagyon csinos lány, mint ahogyan azt a képei is sejtetni engedik. Arca hosszúkás formájú, bájos. Mosolygós tekintete és vastag, rúzsos szája elbűvölő volt. Arca ápolt, fogai fehérek. Összegezve igényes, fiatal csajszi.

Szexi combfixben és fehérneműben fogadott. Alakja ideális. Karcsú derék, kerek popsi, közepes méretű cicik. Sport, vagy táncos múlt nyomai tetten érhetőek a testének idomain. Kockahasa is arra utal, hogy Lucy nagyon odafigyel a diétás/vegetáriánus étkezésére.

Mellei előre álló, kemény félzsömlék, helyes kis bimbócskákkal.

Lucy tanult lány, ennek megfelelően nagyon értelmesen kommunikált. Kellemes személyisége lehet. Érdekes dolgok foglalkoztatják. A természettudomány egyes területét is érintve jól eltársalogtunk az élet mindennapos dolgairól.

Lucky Lucy, Masszázs Budapest XI. kerület,  nő Bp V. , 2022-01-13 14:31:21
Lucky Lucy +36 Budapest2022-01-13 14:31:21 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Fürdés után úgy belemerültünk a beszélgetésbe, szinte csapongtunk - mert egyik téma jött a másik után - hogy azon vettem észre magam, hogy már az ágyon fekszünk egymás mellett, meztelenül. Gyönyörű testével nem tudtam betelni. Kerek popsiját és szépséges cickóját élvezet volt símogatni. De, minden más porcikáját is élmény volt megérinteni. Ő pedig, nem csak hogy hagyta a közeledésemet, de mint egy bújós kis cica a szeretetre vágyva, még produkálta is magát hozzá. Emelgette a lábait, dörgölődött, bújt hozzám. Fizikai érintéseket szerette, szabad volt markolászni, fogdosni mindenhol. A csók és a puszi azonban nem működött nála. Az nem fér bele a szolgáltatásába.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
4
Kölcsönösségre rákérdeztem, hogy lehet-e. Azt mondta, hogy szabad, de most úgy érzi, mintha kicsit felfázott volna és ez őt, kissé nyugtalanítja. Bizonytalanságot én is éreztem a szavaiban, ezért nem erőltettem tovább ezt a ügyet.

Kényeztetésemmel folytatódott volna a randi. Fészkelődött, kereste a helyét, hogyan is volna a legmegfelelőbb póz a számára. Mintha zavarban lett volna. Derekamnál nekem hátat fordítva akart rám dőlni, hogy az arcát ne lássam. Észlelve ezt a hosszas rituális előkészületeket a segítségemet ajánlottam fel neki.

Mint minden kezdőt ezen a területen, türelemmel kell kezelni, és sokat dicsérni. Akkor majd belejön, ráérez a lényegére. Franciája egyszerű elemekből állt össze. Könnyed bólogatás enyhe szívással. Keze a dákóm tövén volt, marokra fogva azt. Megnyugtató, hogy a technikai részek tapasztalattal tanulhatóak. Fogacskái élesek, de csak pont annyira teszi oda, amennyire még nem okoz komolyabb fájdalmat. Tevékenysége többnyire csak a fizikai értelemeben vett intim terület stimulálásra ment ki. Jobbára eredmény elérésére fókuszált munkafolyamat.

Orális kényeztetése azért előbb-utóbb meghozta a várt eredményt. Ingerek célba értek. A kezei segítségével jutottam a csúcsra. Csendben robbantam fel. A végén, hogy el ne engedje a tenyerére fogtam és szinkronban csináltuk. Így vezényeltem le a finálé utolsó taktusait. Vulkánként törtem elő, a levegőbe lövelltem.

Azután, amikor minden patronomat elsütöttem, és lenyugodtam, akkor gondosan megtisztogatott.

A bekészített pohár vízből szürcsöltem egy nagyot, majd elmentem fürödni.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
4
A virágcsokor méretéről a telefonban kaptam előzetes tájékoztatást. Előre nem kérte el. A végén kérdeztem meg, hogy mennyi a matek. Annyi, volt amennyi korábban a telefonban elhangzott
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lucy-val egy nagyon érdekes randevúm volt. Különleges jellemű csajszi. Szép arcú, csinos lány aki ráadásul jó testi adottságokkal is rendelkezik.

Erotika kérdését is megoldotta valahogy. Magas elvárásokkal érkezőknek hiányérzetük maradhat. Inkább türelmes férfiaknak ajánlanám, akik kedvelik és segíteni tudják a pályakezdők aranyos szárny próbálgatásait...

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Lucky Lucy erotikus masszázs beszámolójáról


2022-01-13 15:18:27
Köszönöm hogy megírtad az élményedet. Hasznos információk. olyanokat is megtudtam, amelyek a többi írásból nem voltak világosak számomra.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.