31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Kingus és Bunny szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Kingus és Bunny-

Prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-12 13:20:12

thalydus
Szexguru
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kingus és Bunny reagálása

Dràga thalydus!
Nagyon örültem,hogy ennyi év elteltével újra láttalak,ès remèlem még fogunk is talàlkozni.😊
Kingus pedig örül,hogy megismert,millió puszit küld ő is!
KÖSZÖNJÜK SZÈPEN A BESZÁMOLÓT,öröm volt picit feleleveníteni a törtènteket!
Még sok huncutkodás előtt àllunk,várunk vissza!!!!!@
Csóktenger💋🌊

Kingus és Bunny szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Bunnyval már régóta ismerjük egymást, bár már eltelt jó sok idő, mióta utoljára találkoztunk. VTR-en vettem fel vele most a kapcsolatot, és úgy gondoltam, hogy ha lúd, akkor legyen kövér: menjen egy édes hármas Kingussal. Simán, szinte azonnal reagált, a lányok egyeztettek, s már le is volt rögzítve az időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Számomra új helyen leledzenek a történetünk főhősnői, de egyébként jól megközelíthető, forgalmas pontja ez Budának. A parkolás egy percnyi gyaloglásra könnyedén megoldható, ilyen jellegű probléma nem merült fel, simán le tudtam rakni a kocsit. Tömegközlekedés szempontjából szintén egyszerű a sztori, villamos és busz is jár arra, a ház előtt tesz ki.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Az objektumba történő bejutást Bunny instrukciói alapján oldottam meg, nem volt probléma ezzel sem, könnyen betalál az ember fia. Aránylag új építésű épület-együttes, ennek megfelelő állapotban. A lakás hasonlóképpen: újszerű állapotú kis fészek, a benne folytatandó tevékenységre tökéletesen alkalmas. A fürdő tiszta, higiénikus, megtalálható benne minden tisztálkodáshoz szükséges segédeszköz, ahogy az kell.
Kingus és Bunny külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A lányok pedig gyönyörűek. Bunnyt már ismertem: szép arcú, bájos, nagy dumás hölgyemény, világbajnok mellekkel, amit ugyan sebész formált ilyenné, de ez észrevehetetlen, mert finom, isteni tapintású ikerpárról beszélünk.
Kingussal most találkoztam először, de nem kellett csalódnom: gyönyörű nő, szép arccal, szilikon mellekkel, hosszú, fekete hajjal.

Kingus és Bunny, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-01-12 16:23:29
Kingus és Bunny +36 Budapest2022-01-12 16:23:29 erotikus masszázs
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Profi masszázs:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Belépvén a lakásba, egy pár gyors puszi elcsattant, bemutatkoztam Kingusnak, majd beszélgettünk egy kicsit, hogy mi történt azóta, mióta nem találkoztunk Bunnyval, ill. egyéb aktuális témákról. Ezután elmentem lemosni az út porát, hogy aztán a lányok már a nappaliban szendvicsbe zárjanak. Bunny volt előttem, csókolóztunk is hevesen, míg Kingus mögöttem állt, simogatott. Eztán bevonultunk a hálóba, ahol kezdetét vette a móka. Lefektettek, és egy pár másodpercre rá már Bunny szájában voltam. Nagyon jól csinálja, továbbra is versenyszinten űzi ezt a tevékenységet. Mialatt Bunny kényeztetett, Kingus rákéredzkedett a számra. Isteni puncija van, élvezet volt nyalni. Talán nem is csináltam olyan rosszul, mert a mozdulataiból és a hanghatásokból erre lehetett következtetni. Természetesen a kezemet sem hagytam parlagon, és mohón markolásztam hol a fenekét, hol a formás melleit. Kis idő múlva Bunny gumit varázsolt a brékóra, és beleült. Ebben a felállásban mókáztunk egy darabig, majd váltottunk úgy, hogy hátulról vettem birtokba Kingus punciját, addig Bunnyval váltottak pár csókot. Ezután következett egy újabb felállás, amikor is a nyuszi pózban voltam Bunnyban, míg mellettünk Kingus az ujjaim ügyébe került. Ez volt az a felállás, amiben elért a boldog befejezés. Miután Bunny szájjal letisztogatott, ami mennyei érzés volt, így a végére. Kaptam egy kis vizet, aztán dumálni kezdtünk mindenféle dologról, majd a lányok egy nagyon kellemes négy kezes masszázsban részesítettek. Tökéletes befejezése volt egy tökéletes szeretkezésnek.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején tettem le. Teljesen korrekt ár- érték arány, bármikor kifizetném, mert fantasztikus élmény.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Imádtam a lányokkal töltött időt, nagyszerű élmény két gyönyörű nővel szexelni, nem győztem hova nyúlni, nézni, mert frenetikus volt minden pillanata. Biztos,hogy lesz ismétlés rövid időn belül.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kingus és Bunny szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókKingus és Bunny legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2021-12-21) : Én a kezeimmel a melleit markolva Kingust kényeztettem a nyelvemmel, Bunny pedig engem. Miután Kingus nagyon boldoggá vált a ténykedésemtől ő is a péniszem felé fordult. Bunny kitalálta, hogy leteszteli mennyire tudok többfelé figyelni. Mindketten a fenekükkel felém fordultak és egyszerre kényezettek a szájukkal. És még arra is figyeltek, hogy fenekük a kezem által elérhető közelben legyen.

(2021-10-20) : Kingus lovagolt rajtam, Bunny-t nyaltam, amíg sikítozni nem kezdett. A következő epizódot én javasoltam, Kingust doggyban hátulról döngettem, közben Bunny a hátam mögé került, előbb a golyóim simogatta, majd felállt, és melleit a vállamra helyezve, fejem az ikrek közé szorítva.

(2021-06-30) : , Bunny pedig kitartóan szopta tovább a farkamat. Ekkor még Kinguson rajta volt egy nerc body ruhácska, ami a ciciket is takarta, szóval a hálón keresztül ment a nyalifali, de egy ponton fogta és kibuggyantotta a ciciket a hálóból, úgy adta ismét őket a számba, eközben Bunny pedig a keblei közé vette a dákót hogy azokkal maszírozza miközben szopogatta a makkot. Megjegyezte huncutul, hogy nagyon jókisfiú lehetek, ha idén már a második édeshármassal jutalmazom meg magamat.

nagyon jó: 1db
(2021-10-04) : Később Kingus lejjebb csúszott és elkezdett franciázni és Bunny úgy helyezkedett, hogy az ikreit tudjam kényeztetni a nyelvemmel. Kingus gumit húzott rám és háttal lovagolt meg, míg Bunny a testemet csókolgatta. Kingus megfordult és rám feküdt és Bunnyval hármasban csókolóztunk. Gumi le és Kingus elfeküdt az ágyon.

: 3db
(2022-01-02) : helyet cseréltünk Bunnyval, az instrukcióját követve féloldalasan feküdtem be Kingus lábai közé, bunny pedig a szájába vette a férfiasságomat. Bőnyálas, cuppogós, érzéki francia vette kezdetét ami nekem is megadta a kellő hévet, hogy a lehető legjobbat nyújtsam Kingusnak.

(2021-12-18) : Mikor Bunny melleinek imádatára tértem rá, Kingus leült az ágy szélére és tudtomra adta, hogy Ő is szeretné megkezdeni az ismerkedést az ágaskodó testrészemmel. Ez a vágy kölcsönös volt. Nemsokára Bunny is jelezte, hogy nem szeretne kimaradni a bemutatkozásból ezért Ő is letérdelt. Hol az egyik szájban, hol a másikban , hol minkettőben voltam.

(2021-07-16) : Nyuszi a domináns fél, de ez nagyon megy neki: rengeteg jó ötlete van, amitől az egész hancúr feledhetetlen. Kingus csendes, de nagyon aktív fél, tökéletesen kiegészítik egymást ketten. Nem tudnám az események rendjét leírni, mert annyira változatos volt: egyszerre ült valaki az arcomon, miközben a másikuk szopott; aztán volt, hogy ketten izgattak odalenn,