31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Mirjam szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Mirjam-

Prémium hirdető
98/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-11 18:40:45

Ronnie94
Veterán
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Mirjam szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Az év első munkanapján reggel sms-t írtam, mikor hívhatom. Telefonon pillanatok alatt egyeztettünk, az időpontot VTR-en befoglaltam, amit elég hamar visszaigazolt. Másnap délelőttre beszéltük meg a randit. Voltam már nála, de fogalmam sem volt, emlékezett-e rá, nem kérdeztem.
Megközelítés
Corvin-negyed, közel ahhoz a helyhez, ahol korábban jártam, kevésbé echte józsefvárosi jelleggel. Parkolóhely akad, fizetős, BKK is a közelben, aki megijed egy kis sétától, másfelé kalandozzon.
Helyszín
Társasházi garzon. Kisebb mint a korábbi helyszín, de amennyivel picuribb, annál pazarabb. Egy szoba-konyha-háló, ezen kívül egy a korábbinál nagyobb fürdőszoba, de a zuhanykabin itt is kicsit trükkös. A hálóban kényelmes ágy, a tévéből halk zene szólt.
Mirjam külseje
Pár kiló felszaladt, ami teltebbé varázsolta a ciciket. A feszes popsi megmaradt, a tanárnős szemüveg nekem nagyon bejött. Szőke haj, bájos mosoly. Nekem abszolút a helyes kategória, de ez nagyon szubjektív. Simára borotvált babapunci. Mindez megspékelve a végtelen kedvességgel.

Mirjam, Szexpartner Budapest VIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-01-12 09:15:23
Mirjam +36 Budapest2022-01-12 09:15:23 erotikus masszázs
Action
A fürdőből visszatérve a tévéhez közeli székben ülve fogadott egy melltartó-bugyi kombóban. Két-három mondatos beszélgetés után letámaszkodtam a két karfára és benyomultam egy puszival, ami finom csókolózásba váltott át. Ha nem is kezdeményezett, de készségesen elfogadott, így volt időm kiélvezkedni magam, mert istenien puhák az ajkai. Egy kicsit kézbe vett, majd a nyelve is útra kelt a derekam alatti tájékon és hamar a szájában találtam magam. Finoman dédelgetett, nem is nagyon lett volna kedvem innen tovább állni, de kicsit kényelmetlen volt a pozíció egy idő után, ezért javasoltam, folytassuk az ágyon.
Amíg négykézláb előremászott az ágytámláig, nem voltam rest és belekapaszkodtam a bugyijába, ami pillanatok alatt lecsúszott róla. A melltartóval nem kellett bíbelődnöm, azt már a széknél levettem róla. Hanyatt döntöttem, folytatódott a csókparti, majd letévedtem a cicikhez. Jól emlékeztem, a bal is könnyen reagál, de a jobbnál a nyelves kényeztetésre jön a kacagógerle csapat, korábban még senkit nem hallottam nevezve élvezni. Kicsit elidőztem, majd folytattam az utat az ágyéka felé, ahol sokat nem méláztam, bevettem magam a rózsaszín illatos punci lefetyelésébe. Ekkor már kezdett vonaglani a csípője, ezért kipróbáltam, mennyire fogadja be a hüvelye és az ánusza az ujjaimat. Sok síkosítót egyik helyen sem kellett használni, készségesen tolta magát. Hasra fordítottam, a bal kezem ujjai a punciban landoltak, a jobb kezemé a popsiban. Ekkor már keményen dobálta magát, ezért nem fogtam vissza magam, keményen dögönyöztem, majd jött a fenekelés. Nem nagy erővel, de határozottan paskoltam a farpofákat, kellemesen ruganyosan ringott a bőre.
Hanyatt hengeredtem, jelezve, átadom a terepet. A lábam közé fészkelte magát és istenien kezdett bele a francia leckébe. Ezzel csak egy baj volt, hogy igen hamar elérkeztem a csúcsközeli állapotba és még korántsem gondoltam, végezni kellene. Kértem a beöltöztetést, majd a lovaglást, amire azt mondta, oké, de sokáig nem szereti. Mindenesetre lovacskázás közben elárulta, a számmal egy idő után el tudtam volna juttatni az orgazmusig. Egy darabig kiélvezkedtem magam paciban, majd felültem és ezzel a lendülettel a hátára fektettem és missziben folytattuk az ismerkedést.
Pár perc után kijöttem és behelyezkedtem a lábai közé. Imádtam a punciját nyalni-falni, jött a kacagó kórus, majd a csípőriszálás. Nem telt el iszonyatosan sok idő, amikor hörögni kezdett, majd háromszor egymás után azt kiabálta, könyörgöm, most ne hagyd abba! A hörgések alatt folyamatosan dobálta magát, markolta az ágykeretet, majd két kézzel dobolt a mellkasán, majd megfeszült és szó szerint üvöltve élvezett el. Természetesen nem hagytam abba, ugyanazokkal a mozdulatokkal hagytam lenyugodni, majd fölé hajoltam és látszott, fizikálisan ott van ugyan, de agyban nagyon messze jár. Körülbelül két perc kellett, hogy visszatérjen.
Azt már tudtam, még egy orgazmus nem lesz, de genetikailag szexkedvelő típus, ezért most már nyugodtan jöhetek, tehetek, amihez kedvem van, élvezni fogja, de már figyelhetek magamra. Nem is tétováztam, visszamentem a punciba, majd szemből átváltottam a popsiba. Itt egy kicsit óvatosan indítottunk, és nem is maradtam sokáig, mert a punci sokkal csábítóbb volt. Először még elgyönyörködtem benne (gyönyörű árnyalata a rózsaszínnek), majd fölé kerekedtem és elkezdtem a magam tempójában játszadozni. Közben kicsit beszélgettünk erről-arról, miközben főleg lágyan adtam a ritmust, majd átváltottam keményebb, csattogósabb módba, ismét vissza a simogatósba, majd úgy gondoltam, mára ennyi elég, meg időnk is lassan fogytán, a pacik közé dobtam a gyeplőt és egy fergeteges hajsza végén az n üvöltéses orgazmusom, zárta a szeánszot.
Még beszélgettünk egy keveset (na jó, nem is keveset), majd egy ölelés az ajtóban két puszival és jobbra el.
Elszámolás
Szokásomhoz híven belépés után nem sokkal kérés nélkül jól látható helyre tettem, amit ilyenkor illik. Mikor eltávoztam, még mindig ott volt. Szó sem esett róla.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

fél órás randira 20, egy órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A második randi mindig más megvilágításba helyezi a találkozót. Jóval felszabadultabb voltam, tudtam, mire számíthatok. Abban a hatvan percben a határok között azt tehettem, amit akartam, a hatvanegyedikben viszont már csak egy ismerős voltam. Aki ezt a helyére tudja tenni, nem fog csalódni. Mitagadás, nagyon jól éreztem magam. Ilyen téren pazarul indult az év.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Mirjam szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókMirjam legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 3db
(2021-11-17) : Jó, persze azért erre szájjal is rásegített a szerszámomon. Jó mélyre tudja kapni. Kényszer francia viszont kikerült a repertoárból tavasz óta. De erre nem is volt szükségem. Gumit kértem, húzott rám egyet. Udvariasan megkérdezte, hogy nem szorít-e?

(2021-11-08) : Fordulás doggyba, ismét megdicsérem a hátsóját, miközben gyönyörködöm, majd a hasán feküdve is magamévá tettem. Jó sokáig elvoltam ezzel a pózzal. Nagyon élveztem a gyönyörű popsiját, habár az idő rövidsége miatt ez alkalommal csak a punciban mozogtam a farkammal.

(2021-11-03) : Majd egyre lejjebb haladt és a szoba közepén térdenállva elkezdett a szerszámmal foglalatoskodni. Főleg szájjal,nyelvel.Kis idő múlva az ágy felé integrálódtunk ahol kérésemre belecsaptunk egy élénk 69-es pozicióba. Finom gondozott kelyhe van, imádnivaló. Közben ahogy mások is írták kacag,nevetgél,láthatóan élvezi. Lehetett ujjazni is puncit, popsit. Közben isteni franciát elő a férfiasságomon

: 2db
(2022-01-01) : Olykor mélyebbre, ha nem is koppanásig játszott rajtam és gyorsan le is kellett állítanom, mielőtt szájába robbanantam volna. Ágyon folytattuk, immáron én fölé kerülve pajzán játékunkat. Nyaltam, faltam ahol értem, majd édes, higiénikus finom punciját hosszú percekig nyaltam, először egy majd két ujjal g-pontját keresve ujjaztam sikolyai, hánykolódó élvezései közepette.

(2021-12-10) : A franciája határozottan jó, néha be-be veszi mélyre, lehet irányítani, de nem mélytorok és nem kényszerfrancia, bár nem is próbálkoztam egyikkel sem. :) (Amúgy nem is állítja az adatlapján, de valószínűleg megoldaná. ;)) Utána az ágyon négykézláb folytatta, hogy el tudjam érni is közben, de hamar végem lett a szájában. Szünetben tartalmas beszélgetés, jól eltelt az idő, nem csak ő tud sokat beszélni. :)