386
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Kamilla szexpartner
NAGYON JÓ
szexpartner

Kamilla-

V.I.P hirdető
97/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-11 18:04:24

Emeletes_Ház
Rutinos harcos
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Kamilla szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Itt láttam először a hirdetését, a másik oldalon más a neve és ott nem kér beszámolókat. Ez és az "escort is" kiírás nem hatott rám ösztönzőleg, de a képek tetszettek, és a kerületváltás óta nagyon jók a beszámolói, tehát felhívtam, amikor láttam, hogy telefonnál van. Elmondta az árakat, és hogy azok a lehetőségek, ami ki van írva. Mélyebb hangja van, kedves. VTR-t is csináltam aznap délutánra, gyorsan elfogadta.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A MOL toronynál a sok új ház közül az egyik. Bejáratra pontosan elmondta a telefonban, minden nagy betűkkel van kiírva. Szerintem lehet parkolni közel is, de nem nagyon néztem, azt sem, hogy fizetős-e. Közel a Lágymányosi, úgyhogy gondolom megoldható, hogy közelebb tegyen le a BKV, én a 4-es 6-ostól sétáltam kb. 12 percet. Hívtam a pontos időben, kaptam a csengőt és az emeletet, nincs magasan. A lifthívó gomb ugyanolyan, mint a Marinán.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
4
Két szoba, egy világos nappali-konyha, erkély/terasz barátnővel (nem láttam, de Kamilla mondta, hogy ott van). Szerintem ketten vannak összesen, talán ki is lehet találni, hogy ki a barátnő a hirdetések hasonlósága alapján. Nagy rend nincs a nappaliban, mert nincs elkerített rész, engem nem zavart. Kamilla mondta, hogy hagyhatom itt a dolgaimat, így is tettem, de figyelembe véve, hogy közben jött egy másik vendég is, lehet hogy jobb ötlet bevinni őket a szobába. A miénk szerencsére a távolabbi volt, a másik egyből a bejárattal szemben van. Nem volt nagyon sötét (én azt nem is szeretem), viszonylag nagy, az ágy is, vannak még polcok, egy éjjeliszekrény és egy TV a falon. Ezen a randi első felében az RTL Klub ment, ami néha egy kicsit zavaró volt, de amikor ezt észrevette, Kamilla átkapcsolt Youtube-os zenére. A fürdő tisztának hat (talán mert új a lakás), bár vannak hajszálak a földön, szöszmöszök a zuhanyzóban, aminek befelé nyílik az ajtaja. Benne 8-féle tusfürdő, és három borotva (?). A csapnál kétféle szájvíz műanyagpoharakkal. A kilépő száraz, a törölközők nagyok, jók. Kérésemre visszafelé újat kaptam.
Kamilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
A teste látható képeken, bár némi has hiányzik róluk, engem nem zavart. Én jobban szeretem a kisebb mellet, de Kamillánál a nagy jól illik az alkatához és szép is. Hátulról különösen tetszett bugyi nélkül, combfixben. A bőre sima, illatos, barnás. A punci sima, szép. Az arca láttán először nem fogott el a "tudom, hogy jó helyen járok" érzés, de a kedvességével, vidámságával és az idő előrehaladtával úgy megszépült a szememben, hogy nem tudom megmondani, miért. Így 4-et adok, mert itt az első benyomást szoktam pontozni. Különben fiatalos az arca, nem néz ki idősebbnek a kiírt kornál. Fekete bugyiban, melltartóban és combfixben (talán egy kis köntös is volt rajta, nem emlékszem) fogadott. Mire visszaértem a fürdőből, már csak a bugyi és a combfix maradt fent.

Kamilla, Szexpartner Budapest XI. kerület,  nő Bp XI. , 2022-01-12 09:14:58
Kamilla +36 Budapest2022-01-12 09:14:58 erotikus masszázs
Action
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Zuhanyzás után ő az ágyon fekve várt, felmásztam én is, mondta, hogy helyezzem magam kényelembe, hátra feküdtem, ő felmászott rám. Egy ideig így csókolóztunk, közben néha áttértem a cicijére, nyakára. Pár perc múlva a hátára fordítottam, folytattuk egy darabig, amit elkezdtünk, majd kérdezte, hogy lenézzen-e eggyel lejjebb, mondtam, hogy előbb inkább én néznék le hozzá. Segített levenni a- bugyiját, én elhelyezkedtem a lábai között és, elfelejtve hogy van ujjazás, csak szájjal/nyelvvel próbáltam valamit elérni. Sok mindent nem sikerült, de nem volt eljátszott orgazmus, ami tetszett. 5-15 percet tölthettem ott, majd kihúztam a fejem a lábai közül. Ezután ő is ténykedett egy darabig az én alsó részemen, majd az ágy mellé álltam, így tudtunk csókolózni és elértem a ciciket amíg a kezében voltam. Amikor úgy éreztem, hogy eléggé bemelegedtünk, ahhoz, hogy túllendüljünk harcostársam gumi-félelmén, kértem, hogy húzzuk fel. Polgártársam persze (vissza)húzódzkodott, de Kamilla kézzel rásegített, felrakta, és szemből beleült. Mivel gumiban nem szoktam sok mindent érezni (a félelmen kívül, hogy mindjárt kisiet a vér, onnan, ahol szükség lenne rá), megpróbáltam Kamillára koncentrálni: markoltam a fenekét, csókoltam a száját, mozogtam alulról. Ki akartam próbálni, hogy még működik-e öltözetben is a bajtársam, tehát amikor esélyt láttam rá, nem fogtam vissza magam, inkább gyorsítottam és a megtöltöttem a gumit. Ő megvárta a végét, majd leszállt rólam és kivitte a gumit, ekkor láttam először hátulról és nagyon tetszett. Kihasználva az alkalmat, vettem egy párnát és aludtam egy fél percet. Mikor visszajött felajánlott egy masszázst, amit elfogadtam. Jól csinálta, szerintem valamilyen nem túl erős szagú olajjal, talán még szakszerű is volt. Közben beszélgettünk egy kicsit, felajánlotta, hogy bemutat a barátnőjének, de mire végeztünk ő már a másik szobában volt elfoglalva. Utána zuhanyzás, öltözés, majd az ajtóban két puszi. A liftnél megnéztem a telefonom, pont 60 perc telt el.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén raktam az éjjeliszekrényre, ő emlékeztetett, hogy a VTR-es ajándék extrára (végén szájba) nem került sor, még azt is felajánlotta, hogy legközelebb lehet kétszer is, (ha bírom). Annyi, amennyit a telefonban mondott, és ami ki van írva: az átlagnál egy kicsivel magasabb, kerek csokor.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Csak akkor kezdtem el azt gondolni, hogy jó lesz, amikor először összeért a szánk, de szinte egyből biztos is lettem benne. Kamilla mindenben nagyon kedves, figyelmes és jó volt és nekem meg is tetszett.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.

Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-10-19) : Nagyon megkívántam a gyönyörű, hatalmas melleket, így Kamilla fölé térdeltem és a cicik között dolgoztam tovább. Ami ekkor is hozzámbújt, csókolt, izgatott tovább. Egy idő után én feküdtem le, Kamilla pedig betérdelt a lábaim közé és olyan szopást rendezett, hogy behorpadt a homlokom... minden volt ami csak szóba jöhet, a zacsi kényeztetés, nyelvhez csapkodás, mélytorok, minden... úgy húzta magát a farkamra, hogy elakadt a lélegzetem is...

felejthetetlen: 2db
(2021-12-06) : Erre átvette az irányítást. A gerincvelőmig hatolóan leszopott. Éreztem a húzást ahogyan csinálta, na meg a cicik közé is bekerültem nagy örömömre. Egyszóval befeszült az ezredes ezért kértem is a gumit. Hátulról, kutyusban hatoltam be. Alaposan megadagoltam partneremet, akinek igen tetsző volt cselekedetem.

(2021-05-03) : Rendesen foglalkozik a golyszikkal is. Nyalja falja a rudat, hol beszippantja tövig hol csak végignyalja és a kezeit csak támaszkodásra használja. Szóval a francia csillagos ötös! Amikor már nem nagyon bírtam felültem és a cicikkel foglalkoztam majd kértem feküdjön hanyatt és így élveztem a gyönyörű ikreket miközben egyik ujjal a puncit simogattam.

nagyon jó: 5db
(2021-12-08) : Volt némi simogatás, cicizés. Nagy lágy mellei vannak. Aztán lefektettem és kinyaltam amit roppant módon élvezett, sőt szerintem el is élvezett, a rángásokból ítélve. Aztán gumihúzás, javasoltam neki a lovaglást amit kiválóan teljesített. Ezután pihenésképpen felajánlotta a masszázst ami elég jól végzett. De mivel volt még némi idő javasoltam neki, hogy szopjon fel.

(2021-07-01) : Lefeküdtem az ágyon és úgy vette a szájába, eleinte a makkot kényeztette, majd egyre mélyebbre kerültem a szájában. Nagyon odaadóan franciázik és mélytorkozik, néha öklendezett is, pedig nem én húztam rá a fejét. Pózváltás kértem, ő feküdt hanyatt az ágyon, fejét az ágytámlának támasztotta, és hol a farkamat járattam ki be, hol őt húztam rá copfjánál fogva a farkamra. Közben észrevettem, hogy tükör is van a szobában,

(2021-06-02) : Meztelenü magassarkúban csókolózva falhoz nyomtam, csókoltuk egy mást közben az egyik kezemmel megketestem a csiklót. Tevékenységemet, egy kellemes terpesszel és nedves puncival honorálta. Szenvedélyes kis csóókcsata lett. Elé térdelve a nyelvemmel is megkerestem a csiklót... :) ...majd később ő csúszott le a fal mentén és keményen merevedő farkamat a szájába vette. Nagyon jól csinálta, és többször teljesen eltűntette, némi torokhangok kíséretében.

: 3db
(2021-08-25) : A massz után hanyatt feküdtem és hagytam, hogy Cintia megmutassa a franciatudását. Sajnos magam nagy aktivitásra nem voltam képes, mert a felsőtestemmel szinte alig tudtam mozogni, úgyhogy előre szóltam, hogy ez az alkalom az ő franciájáról fog szólni. A francia kellemes volt, gyakran mélytorkos elemekkel volt fűszerezve, sok zacsi- és rúdnyalival egybekötve.

(2021-04-21) : Annyira finom, ápolt, hogy ha csak ezt csinálhattam volna is jó lett volna. Addig ügyeskedtem még (nekem vannak illúzióim, és szerintem ha van egy kis kémia, és még ügyes is az ember) lélegzet visszafogva robbant rá az orgazmus köde! Hagytam lehiggadni, majd gumi, és ráfeküdve belehatoltam! Utána átfordultunk félig ülő pozícióba, majd az ágy szélére kiülve ült bennem! Innen felállva az ölembe tartottam, és állva dugtam meg! Le az ágyra, és hátulról. Mivel a tempó nem volt kicsi, így megfáradva leültem az ágy melletti komódszerűségre, ő pedig háttal rám ült

(2021-04-21) : Rövid zuhany után rendeztük. Az ágyon franciával kezdte, amit olyan ügyesen csinált hogy kedvet kaptam hogy kölcsönösen folytassuk. Isteni finom puncija és jól markolászható popsija van. Nem is bírtam sokáig és hogy ne így legyen végem kértem hogy lovagoljon meg. Nagyon szexin lovagol és közben újra lehetőségem nyílt a cicijeit kényeztetni. Éreztem hogy nem bírom már sokáig így megkértem gyorsan a szájával végezzen ki.

egyeztetési probléma: 1db
(2021-07-22) : Hamarabb érkeztem mintegy 10 perccel a megbeszélt időponthoz képest. Kiszálltam az autóból sétáltam egyet, és 13.55 kor úgy gondoltam hogy teszek egy próbát, hátha hamarabb bejuthatok. N...