386
Fotógarancia, retusálatlan képek, 100% valóság, ellenőrzött hirdető.
VIP SZTÁR
31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
Fanni szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

Fanni-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-10 18:00:35

pat17
Belát a dolgok mögé
szerint retusált képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Fanni szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
VTR-en keresztül egyeztettem, gördülékenyen ment minden.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Parkolás a hírdetésben is megadott közeli bevásárló/ szórakoztató központ parkoloja. Első 2 óra ingyenes. Az adott cimnél nagyon nehéz de inkább időigényes parkolót találni. BKV oda visz de egy 5-10 perc séta ( kinek mi a tempója) a címig.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy újépítésű egy szoba konyha fürdő. Célnak teljesen megfelel, amúgy egy szépen berendezett lakás. Fürdő tiszta, tusfürdő, szájvíz, tiszta törölköző. Régen voltam Fanninál de a rend és tisztaság teljesen rendben van.
Fanni külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A hölgy a képeknek teljesen megfelel alaki kinézetben, retusált a kép mert a tetoválások nem látszanak a fotókon. De nem kell megijedni jól áll neki a tetoválás. A cicik szilikonosak ahogy a hírdetésben is szerepel. Nekem mindig egy pozitív benyomást tesz Fanni látványa. :)

Fanni, Szexpartner Budapest IX. kerület,  nő Bp XI. , 2022-01-11 18:00:02
Fanni +36 Budapest2022-01-11 18:00:02 erotikus masszázs
Action
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Már vagy ezer éve nem jártam Fanninál, de azért emlékezett rám még így a nagy idő távlatából is ami bevallom jó érzéssel töltött el. Érkezésemkor egy köntösben fogadott, két puszi, majd leültünk egy kicsit beszélgetni. Megbeszéltük az elmúlt évbe kivel mi történt. Egy picit túl sokat is csacsogtunk majd órára pillantva mondta, hogy menjek el tusolni. Szótfogadtam :) Gyors zuhany, szájvíz majd érkezés vissza Fannihz.

Ahogy közeledtem felé már hipp-hopp és a köntöse már a földön volt. Hát kedves makktársak, ezzel a látvánnyal nem lehet soha betelni. Fanninak nagyon szép teste van, de a mosolya sem elhanyagolandó. Folytatván: felé haladva a köntöse a földön hevert, közelebb érve engem is megszabadított a törölközőtöl majd egy nagyon finom csókcsatába kezdtünk az ágy mellett állva. Nagyon érzéki volt a csókja. Közbe simogattuk egymást majd a velem egykorút is megsimogatta egy kicsit. Csókokat követően Fanni mondta, hogy feküdjünk le az ágyra, mondtam rendben de ő lesz alúl mert én kezdem a kényeztetést. Nem ellenkezett :)

Fölé kerekedtem majd megint egy kis csókokkal indítva, elindultam a nyaka felé. Finom, lágy csókokat adtam a nyakára, néha éppen, hogy csak hozzáérve. A hangok azt sugalták jó úton járok. Nyakátol lassú csókkola elindultam a mellei irányába. A csókok, ahogy elértek a bimbóhoz/bimbókhoz ( sajnos egyszerre a kettőt nem tudtam kényeztetni kicsi volt a nyelvem ) a nyelvemmel finoman kezelésbe vettem őket külön-külön. Finoman lágyan a számba vettem a bimbót, nem harapdálva, lágyan szivogatva. A hangok egyre jobban azt súgták közel járok az arany út végéhez, így folytattam utamat a kehely felé. A mellek és a kehely közötti út is lágy csókokkal telt. Elérve a kehely közelébe először körbe jártam a bejáratot a csókokkal, kiszaladva a combja közepéig majd vissza akkor még csak éppen megérintve a kelyhet egy csókkal és irány a másik comb. A hosszas kitérő után ( mely a hangokat nem csökkentette hanem szinten tartotta talán még egy picit növelte is) a nyelvemmel belenyaltam a kehelybe, de csak finoman mint maci a mézbe a kostoló elején. Mivel elsőre nem sikerült tökéletesen megbizonyosodni a kehely finomságáról többször piciket belenyaldosva újra kellett kostólni. Annyira finom volt, hogy elsőre nem hittem el, hogy ilyen létezik és mégis. A nagy kostolás után folyamatos nyelvmunkába kezdtem. Többször sikeresen megtaláltam egy érzékeny pontott, mely nagyon jól esett Fanninak. A nyelvmunka eredménye meghozta gyümölcsét, tán kétszer is….de az biztos mikor finoman ráfujtam a finom kehelyre már attól megborzongott ( jó értelemben).

Fanni jelezte, hogy cseréljünk mert kikészítettem :) Most ő vett kezelésbe engem. Egy lágy csókkal indított majd elkezdett lefelé haladni először a velem egykorú környékét csókolgatta. Ezután hírtelen rátért a lényegre. Szájával a velem egykorút kényeztette nem is akár milyen módon, kezet 2x ha használt és a golyókat sem hagyta ki. Olyan finom kellemes franciát kaptam tőle, hogy majdnem a szájába végeztem. Kis idő elteltével kérdezte, húzzunk e gumit, mondtam neki ez annyira jó, hogy még egy kicsit csinálja. Olyan jól csinálta, hogy pár perc múlva kértem, hogy szedjük elő ezt a védőfelszerelést.

Elsőnek a vadnyugati világot éltük át melynél heves vágtával üldöztük az indiánokat. De a mellek látványa a vadnyugati tajhoz képest sehol nincs….és ahogy érzed a vágta közben, hogy a mellei a finom puha bőrével a testedet súrolják annál jobb dolog nincs is ( jó lehet van de most csak az akkor számít 🙂). Ha nem tévedtek az ösztöneim, a vágta egy újabb örömszerzés pillanata volt.

A nagy vágta után leszáltunk a lórol és hátulról toltuk meg. Először Fanni négykézlább ereszkedett majd a mellkasát leengedte. A látvány hátúlról ebben a pózban isteni. Szép formás feneke, a csípője, finoman meg lehet benne kapaszkodni. Ez az erzés olyankor mintha repülnél vagy súlytalanságban lennél. Ez a pozitúra már elég hangos hanghatásokat eredményezett ami bevallom még jobban beindított és ösztönzött a folytatásra.

De miként lehetne ezt jobban fokozni, mint egy misszi pózban mikor láthatod szemből a melleket fel alá “ rohangálni”, elkapni a bimbokat a nyelveddel és fokozni a hatást. Egy darabig folytattuk ebben a pózban, miközben lágyan a nyakát és melleit csókolgattam.

Majd Fanni közölte, hogy ő szájjal szeretne kivégezni…nem volt rossz ötlet de én inkább a mellek közötti kivégzést választottam. Már amúgy is a végét jártam, de a mellei között hamar végem lett. Az utodok a mellek és nyak környékén végezték.

Fanni elment letusolni, addig én megtisztitottam a velem egykorút.

Utána még beszélgettünk egy keveset, majd a 2 óra úgy elrohant, hogy indulni kellett sajnos.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem hiszem, hogy Fanninak lenne extrája. De nem vettem igénybe semmi pluszt. A rózsák száma 2 órára szerintem reális. A bővebb infóban megtalálható mennyi is az a csokor mennyiség.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Összegezve: én nagyon jól éreztem magam, örülök, hogy találkoztam vele ilyen hosszú idő után és azért egy keveset is beszélgettünk. Mintha egy régi ismerőst látogatnál meg extrákkal :)

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Fanni szexpartner beszámolójáról


2022-01-12 00:16:58
Itt is mondom, beférne a virágszálak száma! Nem mindenki kéri le a bővebb infókat.
Különben jól megírt.

2022-01-11 20:01:33
Nem olyan hosszú az Perfekt, inkább jól tagolt meg nem mindegy okostelón vagy asztali pc-n látod. Persze bőségesen elég, szóval jól megírt.

2022-01-11 19:20:47
Ez aztán a hosszú beszi.Jol megdolgiztál vele.Koszonjuk


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókFanni legfrissebb beszámolói

istennő: 15db
(2021-07-29) : Ahogy odaléptem, csókra nyújtotta a száját. Feltérképeztük egymás testét finom érintésekkel, simogatásokkal, ölelésekkel, közben szinte végig csókolóztunk. Kértem, hogy feküdjön le az ágyra, mert szeretem én kezdeni a kényeztetést. Végigcsókoltam a testét, közben apró nyögésekkel, sóhajokkal fejezte ki a tetszését. A finom punciját élvezet volt nyalni nekem is, és a hangokból ítélve neki is. Minimum egyszer sikerült is a csúcsra juttatnom.

(2021-05-31) : Elcsattant pár csók és simogatások. Szeretem én kezdeni a kényeztetést úgyhogy megindultam gyönyörű puncija felé. Eleget időztem ott, hogy eljuttassam a csúcsra. Közben fenekét, combjait is simogattam, csókoltam.

(2021-03-03) : A szoknyát fent hagytuk, majd megkértem, térdeljen az ágyra. Mivel legutóbb ő kényeztette a popómat, úgy gondoltam, most rajtam a sor. Én lekucorodtam a földre és hosszú percekig, amíg szuflával bírtam, csak nyaltam-faltam hátulról. Szemmel láthatóan és füllel hallhatóan tényleg nagyon élvezte. Ezután én heveredtem az ágyra, és kaptam egy istenes, bőnyálas, mélytorkos franciát.

felejthetetlen: 52db
(2021-11-10) : Csókkal és apró puszikkal kedveskedtem partneremnek. Kisvártatva dél felé indultam és Fanni finom, illatos punciját vettem kezelésbe. Nyelvemmel alaposan körbe járattam itt, nem hagyva ki a gátat és környékét. Fanni egyre jobban belemelegedett az élvezetekbe

(2021-09-15) : Itt aztán volt minden popsinyalás, mélytorok kicsit öklendezős, és kellemes érzéki francia barátomnak. Ezt felváltva csinálta, ami roppant jól esett minden szempontból. Miközben én az ikreit szórakoztattam kezeimmel és a punciját és popsiját simogattam, arra azért odafigyelve, hogy ne tévedjen beljebb se punciba se a popóba, mert az nincs nála mármint ujjazás nincs repertoárjában.

(2021-09-09) : Ezután Ő vette a kezébe az irányítást. Helycsere után kezelésbe vette a "barátomat", nagyon finom de határozott franciával, néha mélyen lenn tartva... kemény merevedés lett az eredménye. Ezt kihasználva gumit húztunk, és meglovagolt, majd kutyusba fordultunk. :) ...ezzel a pózzal gyorsan kivégzett. A maradék időt végig beszélgettük, nagyo kellemesen telt az az idő is. Intelligens, okos lány! ...nem csak gyönyörű.

nagyon jó: 64db
(2021-05-10) : Némi kényeztetés után apró mozdulatomból rögtön tudta, hogy a popókényeztetést is szeretem. Felváltva kaptam finom franciát, zacsinyíalást és popókényeztetést, és bár a legutóbbinak vagyok fenenagy rajongója, de ki kell emeljem, hogy Fanni zacsikényeztetése egészen megdöbbentően finom volt, ilyenben még nem volt részem. Nem tudnék semmit "tettenérni", egészen egyszerűen hihetetlen finom volt.

(2021-01-08) : Miután így kiörömködtük magunkat, gumit kértem és a bő síkosítást kihasználva lovaglásra biztattam a mostanra megint kellőképpen kipirult és felhevült kedvesemet, aki néhány finom kísérlet után nagy sóhajok és nyögések közepette magába fogadott. Ez a póz tényleg kihagyhatatlan vele, ahogy hatalmas mellei a szemed előtt ringanak

(2020-09-28) : Majd kaptam egy nagyon jó, lágy franciát, fentről lefelé, lassan, majd kicsit tempósabban, érzékien. Következett a zacsi, elsőnek csak nyalogatva, benyálazva, majd szopogatva, szépen körbejárta, még egy kicsit alá is benyalakodott, amit nagyon díjaztam.Majd kaptam valami igazán különlegeset, popó izgatás nyelvvel. Húúú, ez nagyon, de nagyon szuper volt. Hála az égnek többször is visszatért ide. Az igazán jó szopikálás után kértem egy kis vágtát, amit nagyon jó volt, mert már nagyon lucskos volt.

: 82db
(2021-12-22) : Nemsokára én feküdtem a hátamra és átadtam a terepet, nagyon jó döntés volt. Hihetetlen finom franciában volt részem, megfűszerezve időnként komoly mélytorkozásokkal, amitől az én szemeim dülledtek ki párszor. Kértem gumihúzást, nehogy akció előtt durranjak el és szemből finoman behatoltam. Papás-mamásban kezdtük, visszatérve a csókolózásra és a ciciimádatra is. Néha felraktam a lábait a nyakamba, hogy még mélyebbre csúszhassak be,

(2021-10-28) : Az a látvány amikor rajtad lovagol elfelejthetetlen... Egyszerűen nem tudtam betelni azzal a látvánnyal ami előttem volt miközben rajtam lovagolt... A csodaszép arcát ahogy takarta kicsit a gyönyörű hosszú haja és a keblei ahogy mozogtak felfoghatatlan látvány... Ezek után pozi csere történt ami viszont doggy volt, hát.... A csodás feneke és a látvány hátulról ami fogadott mikor előre dőlt nem bírtam sokáig..

(2021-10-09) : A következőkben pozíciót váltottunk, hogy ő tudja viszonozni a szivességet és készségesen munkához is látott. Már korábban említett okokból vizuális sztimuláns nem sok volt, de érzésre igazán kellemes technikákat használt. Kezével, szájával és nyelvével ügyesen kényeztette a barátomat,