31
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
VIP SZTÁR
ALICE szexpartner
FELEJTHETETLEN
szexpartner

ALICE-

VIP SZTÁR hirdető
100/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-10 11:48:25

Majomcsapda
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

ALICE szexpartner beszámoló Budapest

Egyeztetés
Úgy gondoltam, jól kell elkezdeni az évet, így nem volt kérdés, hogy Alicéhoz megyek. Fel is hívtam, és meg is egyeztünk az időpontban. Külön köszönet azért, mert rugalmas volt, és tudtunk korábban (10 órakor) kezdeni.
Változások nem történtek, így az időponton kívül nem kellett a részleteket egyeztetni - elég hosszú ideje ismerjük egymást.
Megközelítés
Lehel tértől nem messze van a ház, onnan gyalog, vagy a ház előtt járó villamossal simán oda lehet tömegközlekedni. Én autóval érkeztem, a parkolás fizetős, hely általában akad a közelben, de néhány percet érdemes rászánni.
Helyszín
A megbeszélt időben csörögtem telefonon, majd a kapucsengőn. Köszöntem a portásnak, majd felmentem a megfelelő emeletre, ahol a körfolyosó végén van Alice kuckója.
A lakásba lépve az előszobában lehet letenni a kabátot/cipőt, jobbra a fürdőszoba, balra a baszoba, szemben meg egy függöny, gondolom más helységekkel, de ott nem jártam.
A fürdő kád plusz zuhanyfüggöny, voltak tusfürdők és meleg víz, valamint szájvíz is akadt odabent.
A baszobában franciaágy, ami kicsit recseg, bár szerintem ez talán érthető, egy szekrény, no meg Alice, a fő attrakció. A falon egy sor tükör.
ALICE külseje
Egy kép van fent, az tükrözi a valóságot, nemrég készült. Azért a képen láthatónál karcsúbb.
Alice feneke kemény, jó vonalvezetésű, markolászásra érett. Kis pocak akad, de az van nálam is, az enyém ráadásul jóval nagyobb is. Mellei kisebbek, de jól foghatók (teljesen eredeti darabok), ráadásul a bimbók általában el vannak bújva, úgy kell előcsalni őket.
Alice arca szerintem kifejezetten szép, bár ez szubjektív lehet; a szemei viszont objektíven szemlélve is gyönyörűek, amikor nagy barna szemeivel felnéz rád, miközben tövig a szájában vagy... Priceless!

ALICE, Szexpartner Budapest XIII. kerület,  nő Budapest XIII., 2022-01-13 14:29:47
Action
Alicéhez mindig nagy tervekkel, érkezem, rengeteg ötlettel, de igazából újra meg újra egy frenetikus oda-vissza francia a történés, a végén akkora élvezéssel, hogy utána még levegőt is nehezen kapok, nem hogy még mozdulni tudjak.
Most sem történt másként. Kis csókolózás és petting után elkaptam Alicét, és addig nyaltam a punciját, amíg be nem görcsölt a nyelvem. Szerintem mindketten élveztük.
Utána előbb térdelve, majd hanyatt fekve voltam a szájában, a végén a kezeit a combjaim mellé rakva, azokon támaszkodva, felülről engedte a szájába a farkamat, én alulról toltam, majd jött az orgazmus. Ajkak záródtak, a vákuum növekedett, én még rátoltam egy utolsót, kicsit a torkába/orrába is ment, de mintha mi sem történt volna, folytatta, míg le nem nyugodtam.
Miután levegőhöz jutottunk, kicsit beszélgettünk az indiai éttermekről, majd lassan összeszedtem magam, gyors fürdés, majd búcsú.
Elszámolás
Flat rate időelszámolás van, nincs extra/nem extra játék. Eddig bármit kértem az étlapról, az megvolt, bár néhány éve vibrátoros játék nem volt, mert kifogyott az elem. Ezt a lehetőséget azóta Alice kivette, gondolom nem vett azóta sem elemet.
Szokás szerint a végén rendeztem a szeánszot.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

fél órás randira 20, egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Nem véletlenül járok vissza. Alice egyedi, és megismételhetetlen (mondjuk szerencsére az utóbbi nem igaz, lehet többször is menni).
A hozzám hasonló orál és NFVSZ fanoknak olyan, mint a Paradicsom, addig kell menni amíg lehet, mert úgyis a Pokolra kerülünk, nem?

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés ALICE szexpartner beszámolójáról


2022-01-14 03:19:46
Legalább 4 humorbombát eleresztettél, nem sorolom őket. Hiányolom viszont az orál,mélytorok alaposabb bemutatását. Hosszabb beszihez vagyok hozzászokva tőled M.Csapda.

2022-01-13 22:42:18
Köszönöm szépen az írást.A benne olvasható sorok elérték céljukat.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókALICE legfrissebb beszámolói

istennő: 43db
(2021-10-26) : Örömmel és készséggel mondott igent, és máris védőfelszerelést varázsolt a farkincára. Majd azzal a lendülettel fölémkerekedett és lovagolni kezdett. Összesen nyolcféle pózban keféltünk (de ha a lovaglás négyféle módját nem számítjuk különbözőnek, akkor csak öt: paci, álló helyzet, kuyus, misszi és féloldalas. Eddig bírtam.

(2021-09-30) : Alice az ágyon ült én meg vele szemben álltam, mindenféle értelemben. Franciázás közben gyakorlatilag mindenhol simogattam. A cicijéhez könnyű hozzáférni, amikor meg előrébb hajoltam, hogy a popsit elérjem, vagy a punciját tudjam simogatni, Alice szinte automatikusan helyezkedett úgy, hogy kényelmesen elérjem.

(2021-07-06) : Alice egyik különlegessége a franciája! Kértem is, hogy erre helyezzünk nagy hangsúlyt, de azért figyeljen rám,, nehogy túl hamar kivégezzen. Ez egy olyan nap volt, hogy erre állandóan figyelnem kellett :) Leült az ágyra és elkezdte az eleinte finomabb franciát, ami nála azt jelenti, hogy már ekkor is nagyon mélyen, tövig eltűnteti az ezredest. Kérdeztem, hogy foghatom-e a fejét,

felejthetetlen: 84db
(2021-09-29) : Ő is akarja , a szájába a farkam. Kiül az ágy szélére farkam ajkai közt nagyon jol érzi magát. Közben ujjazom , előbbre csúszik, hogy jobban hozzaférjek tocsogó punijához. Nyakát csókolva látom szemén, miközben jó nyálasan szopik elélvez. Tuti nem szinészet a szeme fehérjét látom ahogy szeme felakad.

(2021-09-27) : Nem így Alice-nek: az első két próbálkozásnál alaposan felmérte a hosszt, majd a harmadiktól kezdve valami észbontóan lebegős érzésben részesített, mélységes mélységekbe engedve engem, alig-alig engedve. Közben megállítottam, hogy megbeszéljünk bizonyos technikai részleteket, de megnyugtatott, hogy a spontaneitás nála komoly érték.

(2021-08-26) : Csókokba fonódtunk, s Ő lassan ráhajolt a férfiasságomra. Ismét a mélységbe engedett, én azonnal mozogni kezdtem. Közben a tükör felé fordította a popsiját. Ez a látvány és az érzés még jobban felajzott. Egyik kezem a fején, mi közben a torkában mozogtam, a másikkal a popsit simiztem. Aztán először egy, majd két ujjam is bekerült a nedves forróságba.

nagyon jó: 71db
(2022-01-05) : Ahogy elértük az ágy szélét Alice ülő helyzetben kényelembe helyezte magát, míg én állva maradtam előtte. Simogatott és finoman körbepuszilta a hasam, haladt tovább puszit adott férfiasságom tövére, visszahúzta a bőrt a makkomon, majd belekezdett egy kellemes franciába, amiből nagyon huncut mód hírtelen átváltott abba a bizonyos mélytorokos franciába. Óhhhhh , azt hiszem csak ennyit tudtam mondani.

(2021-12-03) : Váltottunk pózt és a combok belső részével kezdte a játékot, majd finoman játszott a herékkel és amikor már nem tudtam mi jöhet még , megmutatta, hogy milyen is az a bizonyos mélytorkos francia. Nem durván, finoman , sokat játszva, de egyszer csak elnyelt teljesen. Kicsit meg is rémültem, de nem volt miért.

(2021-11-30) : Közös fürcsivel kezdtük és fejeztük be az órás találkozót, mindkét esetben alaposan lemostuk egymást. Csókja mély, igazi nyelves, amit a pircing tesz érdekesebbé. Nagyon odaadó. Előjátéknak a csók, francai, kölcsönös francia, majd több póz. Misszi, elé térdelés, kutyus, hátulról fekve. Félidőben pihi és masszás. Francia felkészítő leckék.

: 48db
(2022-01-13) : Először az ágy mellett térdelve, Alice hasán fekve kényeztetett, annyira jól hogy fejben már teljesen máshol járt az eszem, szinte kiszívta belőle az "agyamat'. Majd adtam egy kis tempót is a dolognak, ami szintén nem volt ellenére. Közben a hátát és melleit simogattam, a fejét is lehet fogni, igazi pornós feeling. Aztán megkértem, hogy folytassuk a fejlelógatós pózzal, pikk-pakk megfordult és már ismét a szájában voltam, tocsogott minden a nyáltól

(2021-12-13) : Helycsere után testem puszilgatva eljutott egy lágy franciáig, mely érzékeny részem minden centijére kiterjedt. Az ismerkedésünk szintet lépett, egyre mélyebben tűntem el szájában, majd tövig nyelt. Innentől már nem finomkodtunk, Alice mélyen, nyálasan, tövig bevéve játszott velem, én időnként fejére ráfogva toltam és tartottam lent.

(2021-12-09) : Egy pár perc után hirtelen felpattant, átvette az irányítást, illetve a kezébe vette a dolgokat :) Közben finoman végigcsókolta felsőtestem, hasamon kicsit elidőzött... majd teljes kábulat. Ahogy kezeli lent a dolgokat, arra nincsenek szavak, mondhatni született tehetség. A mélytorkot- technikáját tanítani kellene,