0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Alíz erotikus masszázs

erotikus masszázs

Alíz-

V.I.P hirdető
92/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-10 03:20:27

Kenadam
Lelkes irogató
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Alíz erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetes gördülekenyen zajlott, ö vette fel a telefont, kedvesen tajekoztatott a lehetösegekröl, es megbeszeltünk egy mindkettönknek megfelelö idöpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Autoval kifejezetten egyszerü megtalalni a marina-part ezen reszet, tovabba a parkolas is egyszerü. BKV-val pedig metromegallo a közelben, csak par perc setara.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
Atlagos ujepitesü lakas, több szobaval, ezzel együtt több hasonlo randival egyszerre. A füdöszoba kulturalt, a tisztalkodasra alkalmas eszközök többfele valasztekban.
Alíz külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
A rossz idözitesnek köszönhetöen, illetve a körülmenyek közrejatszasakepp, együtt erkeztem egy futarral, igy a fogadasom valoszinuleg nem sikerült olyanra mit amilyet en vagy vendeglatom tervezett. Vagyis fürdököpeny es meglepett arc. Kicsit beljebb termeszetesen a privat szoba felhomalyaban lekerült a köntös, ami egy aranyos jofelepitesü fekete bodyba öltöztetett testet takart. Aliz arca emellett szep es mosolygos volt.

Alíz, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Bp V. , 2022-01-10 10:40:41
Alíz +36 Budapest2022-01-10 10:40:41 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
A masszazs elejen kertem, hogy egy kicsit erösebben nyomkodjon meg ha tud, ami vegül megfelelö erössegünek bizonyult, nem egy sport- vagy gyogymasszazs de mindenkeppen kellemes. Hason fekve a talpamnal kezdte, es jött egyre feljebb. Vegeredmenykent lazitonak es frissitönek hatott. Közben persze folyt egy erdekfeszitö beszelgetes melynek soran kiderült, hogy a Thai elemeket Aliz tanulta, ezzel is szinesitve egyeniseget, es a szinvonalat. Am kiemelkedöen jo volt a masszazs soran, az a masszazs olaj, nem volt ragados kellemesen elömelegitett es szagtalan, ami ezen hideg napokban nagyon kellemesen tud hatni.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
A masfeloras randi szinte mar-mar megszokott modon ketszeri lehetöseget is biztosit, igy ezzel kezdtünk a frissitö zuhany utan. Szinte azonnal kiderült, hogy Aliz ehhez mesterien ert, nagyon kellemesen es gyengeden kezelte a dolgokat, a mar fent emlitett masszazs olaj hasznalataval együtt, igy hamar a beteljesüles utjar lepett a randink, miutan hagyott egy picit pihegni. külön szimpatikus volt, hogy az elsö francia utan is el lehetett menni rendezni a sorokat a fürdöbe, es igy kezdödött a masszazs. Ezek utan elhangzott a büvös fordulj meg, igy szembe talaltam magam Aliz szinte tökeletes testevel, a keblei kapcsan semmi csalas es amitas nem szerepel a megadott adatok között, vagyis szepek es a meretek is stimmelnek. Felajanlottam Aliznak, leven hogy nem vagyon nagyon oda a 69es szamert, hogy en kezdem es ö folytatja. A kelyhe nagyon finom volt. Szapora franciazasom eredmenyekeppen kellemes sexy nyögesek es megfeszülesek közepette par perc utan elertem hogy döntetlenre alljon a jatszma, ezen kis kedvesseget a vendeglatom nagyon szivesen vette. De neki kellett nyernie, igy a hatamra fördulva elöször egy erzeki csuszkamasszazsban volt reszem a gyönyörü keblekkel, majd aliz ismet franciaoraba kezdett bele, miközben ördögi modon hasznalta a nyelvet a makkon, es a legerzekenyebb területeken. Ennek a resznek is csak egy vege lehetett, a totalis beteljesüles es a kielegültseg. A tovabbiakban kis piheges es parpercnyi beszelgetes utan alapos zuhany, es bucsuzas.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az anyagiakat a bucsuzas soran rendeztük, a korabban megbeszeltek szerint, az összeg egy erös budapesti atlag, nincsenek extra, vagy barmilyen rejtett költsegek. Az elszamolas utan meg egy korty viz illetve egy puszi az ajtoban es mar mehetett minden tovabb aznapra, ki mit tervezett.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Kellemes összbenyomast hagyott Aliz bennem, tulajdonkeppen mindennel elegedett voltam, beszelgetö partnerkent sem az utolso, es meg van a magahoz valo esze, illetve kiallasa. Egy szoval igazi nö. A randi ismelese pedig mindenkepp nyitott maradt mindket oldarol.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Alíz erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.