2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
4
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
11
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
Happy Lara erotikus masszázs
ISTENNŐ
erotikus masszázs

Happy Lara-

V.I.P hirdető
95/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-09 20:33:18

sztbali
V.I.P.
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Happy Lara erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
A saját oldalukon foglaltam időpontot egy négykezes masszázsra. Könnyen ment, ahogy már megszoktam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKK-val könnyen megközelíthető, mert a metró a közelben van és busz vagy troli visz közelebb. Autóval is jó, mert van szabad parkolóhely, de fizetős. Nekem már ismerős környék.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A jól ismert Happy szalon. Ahogy az szokott lenni most is mindenhol nagy a higénia. A négykezes szeánszokat mindig a lakás végében lévő " baldachinos" szobában tartjuk és az ezzel szemben lévő fürdőt vesszük használatba a tisztálkodáshoz.
Happy Lara külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Lara egy cserfes fiatal cuki lány. Mindig mosolyog és olyan kisugárzása van ami engem mindig elvarázsol. Helyes arca van és kisebb méretű cicikkel és popsival van megáldva, de az egész teste egész formás.Szexi fekete melltartóban és bordó-lila tangában nyitott ajtót. Sophie-ról majd nála.

Happy Lara, Masszázs Budapest XIII. kerület,  nő Bp XI. , 2022-01-10 10:39:59
Happy Lara +36 Budapest2022-01-10 10:39:59 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Megérkezésemkor telefonon hívtam őket és egy ismerős lányhang közölte, hogy a két lány már nagyon vár engem. Bejutottam házba és felmentem az emeltre és végül a lakásba is bebocsátást nyertem. Itt kiderült, hogy a telefonban Noémi hangját halottam, akivel korábban már találkoztam néhány alkalommal. Puszival üdvözöltem mindkét lányt és utána levettem a cipőmet és követtem őket a baldachinos szobába. Itt Lara megkérdezte a frissítőt és én ezt későbbre halasztottam. Levettem a ruháimat és elvonultam fürdeni. Fürdés után visszatértem ahová belibbent utánam Lara és fél perccel később Sophie is visszatért. Lara itt már meztelen volt és Sophie-n is csak egy tűzvörös tanga volt. Amíg Sophie nem volt a szobába addig Lara mögé léptem és a cicijeit a tenyerembe véve húztam magamhoz őt. Elfeküdtem a tatamin és elkezdődött a masszázs. A hasamon feküdtem és Lara a bal oldalamra míg Sophie a jobb oldalamra helyezkedett. A bokáimnál kezdték és elkezdtünk csevegni. Legfőképp a karácsony és az újév volt a téma. Haladtak egyre feljebb és tovább csevegtünk. A masszázs témát taglaltuk néhány tapasztalatommal és ekkor már a derekamon jártak a kezek. Haladtak tovább és a hátamat is rendesen megdolgozták. Utána helyet cseréltek ami egy picit megzavart engem és ekkor vettem észre, hogy Sophie még mindig tangában van. kérdeztem, hogy nagylány-e és a nemleges válasz után megkérdeztem leveszi-e a tangát. mondta, hogy megfeledkezett róla és utána levette magáról. Ezalatt Lara beolajozta felsőtestét és a hátamon kezdett el csúszkálni utána Sophie is megtette ugyanezt. Jött a varázsszó: megfordulhatsz
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
2
A hátamra helyezkedtem és Sophie folytatta a csúszkát a felsőtestemen. Utána Lara csúszkált egy rövid ideig. Itt szóba került Lara legutóbbi fetish-es beszámolója, amit kicsit átbeszéltünk. Ahogy egyre jobban belemerültünk ebbe, ott jött egy ötlet, hogy legyen láberotika a mostani programban. Ez abból állt, hogy Lara a talpaival végezte a lingamot a keze helyett. mivel Lara lábai elég hidegek voltak és ezt éreztem amikor a lábamhoz is ért, akkor visszatért a kézi levezetéshez. Ekkor felültem és mindkét lánynak adtam puszit és utána jött a mellbimbópuszi és utána jött a hármas ölelés és a közös puszi, ahol történt egy mozzanat; amit a Sophie-hoz kerülő beszámolóban fogok részletezni.
Visszafeküdtem a hátamra és Sophie a felsőtestemet simogatta Lara pedig elkezdte az egyre kéjesebb érzéseket fokozni bennem. Simogattam Sophie melleit is tovább élveztem a lingamot és Lara elővette a tudása legjavát és elért engem a vég. Miután magamhoz tértem a lányok letörölgettek és fogyasztottam a felkínált frissítőből. Elvonultam a fürdőbe Larával és itt megmosdattuk egymást.itt egy picit incselkedtem vele és megjegyezte, hogy eléggé huncut vagyok most. nem mondanám huncutkodásnak az ami történt, mert ez a Happy szalon; ahol kicsit visszafogottabban viselkedem. Vissza a szobába, amit Sophie lefertőtlenített és sajnos felöltözött, mert neki már a következő vendégre kellett felkészülnie ezért elbúcsúzott tőlünk. Én felkaptam és forogtam vele és utána útjára engedtem. Lara felvett a fehérneműt és én pedig elfogyasztottam a maradék frissítőt. Visszavettem a ruháimat és Lara megemlített, hogy örül annak, hogy Sophie-val is mennyire meg vagyok elégedve. Kedves volt tőle. Kimentünk az előszobába, ahol véletlenül összekevertem a cipőmet egy másik vendégével, mert nagyon hasonlított a bakancsomhoz. Félreértés ne essék, nem húztam fel lábamra csak véletlenül azokat tettem a lábaim elé. Kicst kuncogtunk Larával és a lábbelim felhúzása után vele is forogtam egyet majd búcsúpuszi és ölelés végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és igazából szóba sem került. Az oldalukon ott van a csokor mérete. Minden program ismertetve van; így nem ér meglepetés. Az ATM most szerencsére nem vesződött azzal, hogy csupa kis címletű bankjegyet adjon nekem.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Lara és Sophie egy igazán nyerő páros. Számomra ők nagyszerűek, mert nem képesek csalódást okozni. Minden találkozó egyedi velük és megismételhetetlen. Úgy érzem, hogy idővel egyre inkább egymásra hangolódunk és remélem még sok ilyen szeánszot tudunk megejteni.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Lara erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókHappy Lara legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2021-09-23) : A lábaim kezdték el masszírozni és közbe csevegtünk a legutóbbi tapasztalataimról és az itteni szalonról is. A lábmasszázs után hátmasszázs következett és rendesen megdolgozták ezt a területet is. Lara levette a tangát és belekezdett a csúszkába. Figyeltem Sophie-t a tükörben és kértem, hogy ő is csatlakozzon egy picit lejjebb.

felejthetetlen: 3db
(2021-08-08) : Emma simogatósabb masszázs híve, mert Lara erősebb masszázst képvisel. A lábaimmal kezdték a masszázst és fokozatosan haladtak felfelé. Mikor a derekamnál jártak Emma pár benyúlást alkalmazott a zacskómnál. Haladtak a tarkómig majd jött Lara az alkaros masszírozással. neki ez a specialitása. Helyet cseréltek a lányok a jobb vizuális élmény miatt és Emma kezdett el rajtam csúszkálni keresztirányban.

(2021-08-02) : A lábaimtól indult és fokozatosan haladt felfelé. Közben csevegtünk az eltelt időről és arról, hogy a legutóbbi találka egyediségét is megismételjük. Már a derekamnál járt amikor egy pillanatra abbamaradt a masszázs, de kiderült, hogy csak egy picit helyezkedett mögöttem. A hátam is rendesen átgyúrta, majd lekerült a tanga, ami azt jelentette, hogy jön a csúszka és ezzel együtt az erotikus rész is. A továbbiakban ezen elemek voltak a meghatározóak.

(2021-06-17) : Elhelyezkedtem a tatamin hason fekvésbe és ő mögém helyezkedve a bokáimat kezdte el masszírozni. Lara szeret beszélni, mert jót csevegtünk a szeánsz ideje alatt. Lassan haladt feljebb és a derekamig rendesen átsimogatott. Nem igazán gyúrós a masszázsa, de nekem jól esett. A hátam átmasszírozása után az alkarjait és végigjáratta rajta majd a nyakam is kapott fogásokat.

: 4db
(2021-12-31) : Lara kezei nagyon ügyesek és meglepően erősek, kellemesen átgyúrta minden porcikámat, különös tekintettel a hátamra, a sok ülőmunka miatt. A gyurmázás közben lekerült a bugyi, Lara mellém térdelt, a lehető legjobb pozícióban a tükör elé és kezdetét vette a cicis csúszka a hátamon, én pedig mozizhattam kedvemre, valamint tiszteletben tartva a határokat simogathattam is. Lara bőre hihetetlenül puha és selymes, ezt meg is jegyeztem a csúszka alkalmával is.

(2021-12-03) : A program elején hasra feküdtem, majd Lara egy kötél segítségével kikötözte kezeimet. Fenekelés/csikiziés kombó következett, mindezeket felváltva hajotta végre, váltotta az ütemeket, és az erősségeket. Közben beszélt hozzám, sokszor a szemembe nézett, rám mosolygott, láthatóan élvezte a "szenvedésemet" :DD

(2021-08-27) : Massage was actually quite good, nit just some rubbing. After a while I got the body massage, really a joy with such a body. Some subtle teasing and tickling towards the end. She started with my les and feet, quite good, then took care of a painful part of my shoulder, she loosened that up, massaging it for a while, before starting the body to body.