11
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
V.I.P
4
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
29
Van bővebb infó
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
Friss aktuális ajánlata van!
VIP SZTÁR
0
Ellenőrzött, retusált képek
V.I.P
2
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Amina erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Amina-

V.I.P hirdető
90/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-09 13:23:52

Perfekt
Mindentudó
szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Amina erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Pénteken estére terveztem egy spontán látogatást. Ilyenkor már nagyon kevés masszázsos lány fogad. Szerencsére Amina köztük volt. Gyorsan letárgyaltuk, amit kellett és már indultam is az általa megadott helyszínre
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gépkocsival érkeztem. A GPS pontosan a ház elé navigált. Nyugodt környék a kora esti órák ellenére, nagyon is biztonságosnak éreztem. Villamos, busz és metró is van a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Erkel-ház. Az épület modern dizájnnal rendelkezik. A lakás belülről megfelelt az igényeimnek. Átlagos két szobás lakásban, a masszázs tevékenység végzésére voltak kialakítva a helyiségek. Tatatmin, illetve valami puha szivacsféleségen folyik a közérzet javító munka. Tükrökkel körbe bástyázott rész sok-sok izgalmakat sejtetett. Azon a képén ahol hason fekszik, szét tárt lábakkal, az egy konkrét részletét bemutatja a szobának, ahol voltunk.

A fürdőszobában a mosógép maxon ketyegett. Vele szemben nagy méretű fürdőkádban lehet tisztálkodni. Kiegészítőkből volt elég (tusfürdő, szájvíz, fogkefe, tic-tac).
Amina külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kinai-magyar szerelem szépséges gyümölcse fogadott. Hibátlan magyarsággal köszöntött, aztán az egyik kezelő szobába kisért.

Arca távol-keleti vonásokat hordoz. Szeme és szája őrjítően szexi. Valóban egzotikus látványosság.

Kora – számomra nehezen beazonosítható, de szerintem minden adat a valósághoz közelíthet. Mellei masszívak, de a kisebb méret kedvelőinek ajánlott. A bőre színe enyhe kreol vonásokkal színezett, ami a származását ismerve teljesen érthető. Selymes, tetoválás mentes és mindenhol feszes. Puncikája simára borotvált, zárt kialakítású. Az izgatás hatására is csak éppen hogy kinyílik a rózsás színű, enyhén nedves terület.

Amina, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő Bp V. , 2022-01-10 10:21:04
Amina +36 Budapest2022-01-10 10:21:04 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Masszázs olyan volt, mintha csak egy thai szalonban vendégeskedtem volna. Kellemes zenére történt minden. Szakszerű fogásokkal tarkított frissítő kezelés a keleti-vonalról. Kevés olajjal dolgozta meg a hátamat. Dinamikusan és akkurátusan haladt lépésről lépésre. A váll és a derék rész is kapott bőven a jóból. Nagyon jól éreztem magam a kezei között, de már nagyon vártam, a varázsszót, hogy: „megfordulhatsz”.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
4
Kölcsönös francia:
4
Natúr francia (előjátékként):
4
Natúr francia végig:
4
Pornós feeling:
4
Már a masszázs előtt ledobta a fehérnemű együttest, amit viselt. Meztelen testének felfedezésére indultam a fordulást követően. Előbb érzéki csókokkal próbálkoztam, majd egyre lejjebb haladtam, nyak és vállak kis kaptam a puszijaimból. A kis cickókat jó hegyesre beállítottam, majd a lábai közé telepedtem. Hosszasan nyaltam, és ujjaztam is, de különösebb eredményt nem értem el nála. Lévén hogy már elég későre járt, ezen én nem problémáztam. Ő azzal nyugtatgatott, hogy nála ez a civil életben sem megy könnyen, nem még hogy itt, ahol intenzív behatások érik folyamatosan. Ingerküszöb eltolódott. Megértettem, hogy még új ebben a szakmában, nem vette fel puncikája az ide illő fokozott ritmust.

A francia tudásáról annyit mondhatnék, hogy nagyon finom és lágy. Light-os, inkább csak szemet gyönyörködtető érzés. Pornós hardcore-nak semmiképpen sem nevezném. Színes elemekkel tarkított produkciója a monotonságtól nagyon messze állt. Látszott rajta, hogy kellő ismeretekkel rendelkezik ezen a téren. Elnyújtotta az élvezeteket. Az eredményesség eléréséhez nagyobb szívásra kértem, amit készségesen teljesített. Kezét alapból nem is használná, vagy csak nagyon ritkán. Most megtette a kedvemért. A fokozott tempó és a megnövelt erősség megtette az áldásos hatását és az ajkai közé robbantam. A végtermék a Szilviának lett átadva. Majd engem is letörölgetett.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Alap csokor, nagyjából átlagosnak nevezhető. Aztán a kért/kapott extrák már egy magasabb csoportba helyezik a csokrot.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Unicum volt számomra ez a késő esti randevú. Különleges külsejével és kellemes személyiségével megfűszerezte a napomat Amina. A kapott masszázs és az erotikus rész is tökéletesre sikeredett. Izgalmas élménnyel lepett meg. Egyáltalán nem bántam meg, hogy őt választottam. Kezdő létére egészen ügyesen teljesített. Boldoggá tette az estémet.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Amina erotikus masszázs beszámolójáról


2022-01-13 23:09:38
Köszönöm, hogy ilyen jól összefoglaltad az élményeket.

2022-01-10 11:32:43
Tömör, de nagyon információdús első beszámolót írtál, köszönjük az úttörő munkádat!


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókAmina legfrissebb beszámolói

nagyon jó: 2db
(2022-01-16) : Szerintem neki fontos a masszázs rész is a programban, jól is csinálja, Thaiföldön tapasztaltam hasonló fogásokat és mozdulatokat (de nem akart összehajtogatni, sem a hátamra állni, szerencsére); én nagyon elégedett voltam a szakmai részével a programnak. Mikor jeleztem, hogy kicsit térjünk át a gyógyászati részről a kényeztetés felé, akkor kedvesen, de határozottan jelezte, hogy a megkezdett kezelést be szeretné fejezni. Igaza volt, jót is tett nekem utána, de hát addigra már ész megáll... módban feküdtem.

(2022-01-08) : Franciája lágy és érzéki. Sok nyelves játék és szenzitív érintések jellemzik. Kezeit szinte nem is használta közben. Csak akkor masszírozta az ujjjbegyeivel a makkomat, amikor a golyszik ápolgatását végezte. Én, ismét hosszú percekig át csak nyitott szemmel voltam, végig tévéztem, annyira élveztem, amit láttam. Az ajkai közé élveztem, úgy, ahogyan azt az elején megbeszéltük.

: 2db
(2022-01-27) : Korulbelul fel orat masszirozott, es a tukroknek koszonhetoen a latvanya is jelentosen hozzajarul az elmenyhez. Ezalatt derult ki szamomra az is, hogy Amina nem csak csodaszep, de mellette egy nagyon kedves, okos es talpraesett lany, akivel ugy ereztem magam, mintha evek ota ismernenk egymast.

(2022-01-26) : Azt is megkerdezte,hogy milyen erossegu legyen a masszazs,en a kozepesen eroset kertem. Eleg jol atgyurt vegul tetotol talpig, tehat ebben is ugyes volt. Kremet hasznalt a gyurashoz, ellentetben a legtobb lannyal, nekem nem volt ellenemre,ha olajat kertem volna akkor azzal csinalja