0
Ellenőrzött, retusált képek
VTR egyeztetésre is van lehetőség!
V.I.P
Elena erotikus masszázs
NAGYON JÓ
erotikus masszázs

Elena-

V.I.P hirdető
75/100 (beszamolok.com rating) Beküldve:
2022-01-07 22:53:31

satyros
Megbízható
szerint retusált képpel hirdet
Képek száma:
4
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló
Beszámolódért prémium napokat kapsz!

Elena erotikus masszázs beszámoló Budapest

Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon hívtam. Bár Elena nevében mutatkozott be a telefon másik végén lévő hölgy, ő telefonközpontos volt. Kicsit káoszos a logisztika ebben a szalonban. Mindent sikerült lefixálnunk délelőtt, de kora délután megerősítést kértek. Megtörtént, majd kb egy órával a randi kezdete előtt sms-ben eltolták a kezdetét 20 perccel. Nem zavart, megoldottam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Voltam már ezen a nyolcadik kerületi címen, úgyhogy könnyű volt odatalálni. Szinte mindig van parkolóhely a közelben, ami fizetős napközben. BKV-val nem ideális a helyszín megközelítése, de aki szeret pár száz métert is gyalogolni, annak ok lehet ez is.
Helyszín
Randi helyszíne:
4
Fürdő:
2
Hely diszkréció:
3
A kapu kód után lifttel fel az ötödik emeletre és ott kétszer jobbra. A lakás ok, 2 szoba áll rendelkezésre a masszázshoz, a lányok egy függönnyel elválasztott nappaliban érzik jól magukat egymással. Ezt a kiszűrődő csacsogásból és vidám nevetgélésből szűrtem le. A fürdő állapota elég lehangoló volt, bár erről sajnos nem tehettek. Valamelyik aznapi vendég leszakította a zuhanyrózsát a csőről és a víz össze-vissza folyt. Gyakorlatilag lehetetlen volt a normális tisztálkodás.
Maga a masszázs matracon történik.
Elena külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
4
Elenát kicsit másnak képzeltem el a képek alapján, de
nem volt csalódás élőben találkozni vele. Különösen a vidám, közlékeny természete dobott nagyot az ottlétem minőségén. Hosszú sötét haja van. Helyes arca, gyönyörű nézése megfogott és csak vonzott magához. Finom a bőre, szép nagy markolni való fenekének simogatását nagyon élveztem. A mellei nem nagy számok, de azért jó simogatni és csókolgatni őket.

Elena, Masszázs Budapest VIII. kerület,  nő Bp V. , 2022-01-10 09:29:51
Elena +36 Budapest2022-01-10 09:29:51 erotikus masszázs
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
4
Fürdés után visszatérve nem várt a szobában, ami nem esett jól, mert azt gondolom, hogy egy ilyen helyen ne várakoztassák a vendéget. Viszonylag rövid időn belül azért jött, félmeztelenül kezdte el a masszírozást. A bugyi a levezetéskor, külön kérésre került csak le róla. A masszázs a vádlival kezdődött és akkor ért az este legnagyobb meglepetése. Elena tud masszírozni!!!! Nem csak maszatol, hanem erősen és szakszerűen megdolgozza az izmokat, szétnyomkodja a csomókat. Olyan jó volt, hogy nem is szerettem volna, hogy véget érjen. Az egyik láb után jött a másik, majd a derék és a hát . A lapockáknál is jól elidőzött, nyomkodta a stressz-, és az ülő munka okozta csomókat. Később ráült a fenekemre és úgy masszírozott. Aztán csak azt vettem észre, hogy a melleivel masszírozgatja a hátamat, ami már teljesen más volt, mint amikor a kezeivel jó erősen dolgozott rajtam. Egyre fokozódott bennem a vágy és egyszer csak kértem a fordulás lehetőségét. Megadta😄😄
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Megfordultam és szemből folytatódott a csúszka. Az éledező farkam egyre keményebb lett. Azt vettem észre, hogy a mellei között csúszkál. Isteni volt. Mindeközben a bugyi lekerülte után a combomon szánkázva éreztem puncijának melegét. Markolásztam a fenekét, amit tekergetett körbe körbe majd hirtelen lecsusszant és hammm, bekapta. Főleg az ajkaival kényeztette a velem egykorút, a kezeit szinte nem is használta. De nem csak a végét kapta be, hanem jó mélyre leeresztette, ami izgató volt a javából. Nem is tudtam volna ellenállni a robbanásnak, de sikerült még időben leállítanom a folyamatot. Pár pillanat után ismét folytatódott az, ami abbamaradt. Szuper jó volt. Második alkalommal már befejezte a művét és nagyot élveztem. Nem volt NFVSz, de így is elégedett voltam. Mindenki maga törölgette meg magát, kaptam egy pohár vizet, aztán elmentem a fürdőbe küzdeni a zunanyrózsával.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Átlagos az alapár, de a csók és a NFVSz extrák. Ezekkel már jóval átlag feletti a tiszteletdíj, amit utólag rendeztem. A telefonban elmondottakhoz képest nem változtak a számok.
Rózsacsokor
A randi ajándék világcsokrának mérete prémium vendégeknek látható

A virágszálak száma prémium vendég előfizetéssel érhető el
(ha a hirdető megadta).
Összkép
Szeretem ezt a helyet az összes logisztikai hibáival és nehézségei ellenére. Elena aranyos fiatal lány, akivel nagyon jó volt az együttlét. A masszázs részt külön ki kell emelnem, mert az bőven átlag feletti minőségű.

Szavazz!

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Elena erotikus masszázs beszámolójáról


2022-01-23 21:46:27
Tetszett az írásod lelkes hangvétele. Gratulálok!

2022-01-11 08:50:33
Igen jó, megbízható és részletes beszámolót írtál, amit köszönök szépen. Az összképen jót mosolyogtam, mert magam is erre a következtetésre jutottam. írjál minél gyakrabban.


Tovább a kötetlen beszélgetésre a hirdetőről

Beszélgetés a hirdetőről

Mivel nem írtál még beszámolót róla, és nem vagy prémium vendég, a többi kapcsolódó beszámolót, a hirdetőről beszámolót írók beszélgetését nem látod stb.

FunkciókElena legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.