Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

lilike

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-29 06:26:45

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló lilike +36209122277 120801 szexpartner

Dr_Würmer a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg lilike hirdetővel
csodás cicik
tényleg élvezi
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
4
Felszabadult ném iidőm és kedvet kaptam egy lányhoz, szerintem ismeritek az érzést. Lázas keresgélés és néhány telefon után Lilikére is rácsörögtem az esélytelenek nyugalmával. Nem vette fel, mint ahogy szórványos korábbi próbálkozásaim során sem, azonban most 1-2 perc múlva visszahívott! A telefonban olyan vidám és kacér volt, hogy impulzív döntést hoztam, és a tekintélyes méretű rózsacsokor ellenére lefoglaltam egyórát 30 perccel későbbre.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
XIII kerület Váci úttól nem messze, lakótelepi övezet. Parkolni a bejárattal szemben tudtam, és a parkolóóra is csak néhány lépésre volt. Tömeggel nem tudom milyen.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Újabb építésű társasház kis lakása, ahol csak ketten voltunk, ez nálam nagy pozitívum. A nappalit és a fürdőt láttam (nem tudom van-e más is), ezek rendben vannak. Fürdőben lád zuhanyfüggönnyel, néhány tusfürdő, a szájvíz pont elfogyott látogatásomkor, az utolsó cseppeket én facsartam a kis műanyag poharak egyikébe. Az akció a nappaliban zajlik egy kihúzható kanapén.
lilike külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Várakozásaimnak megfelelő gyönyörű lány, magas, sudár teremtés, mosolygós szép arccal. Fekete combfixet, magassarkút, és egy lenge kardigánszerű felsőt viselt, amiből kificcent egyik tökéletes formájú, közepes méretű, gyönyörű melle. A képeknek maximálisan megfelel.
1. lilike +36209122277 beszámoló Budapest 120801 erotikus masszázs
3. lilike +36209122277 beszámoló Budapest 120801 erotikus masszázs4. lilike +36209122277 beszámoló 2024-02-29 09:56:06 erotikus masszázs 1208015. lilike +36209122277 beszámoló 2024-02-29 09:56:06 erotikus masszázs 1208016. lilike +36209122277 beszámoló 2024-02-29 09:56:06 erotikus masszázs 120801
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
4
Popó:
5
Popó izgatás (férfiaknak):
5
Pornós feeling:
5
Belépést, bemutatkozást követően kicsit beszélgettünk amíg vetkőztem, érdeklődött mi az amit szeretek szex közben, próbált előre felkészülni, hogy a kedvemre tehessen. Lecsapattam magam és visszatértem hozzá a kanapéra, maga mellé invitált egy kis ismerkedésre. Melléheveredtem, érzéki csókolózásba kezdtünk, míg kezével hamar elkezdte cirógatni és izgatni a rudamat. Gyorsan felkeményedtem, majd "hadd szopjam egy kicsit a farkad" kérésének nem akartam és nem is tudtam ellenállni. Nagyon finom franciát kaptam tőle, változatos technikával, a golyókat is símogatva kényezetett, majd lejjebb kalandozott, és eleinte a heréket ápolta nyelvvel, később óvatosan lejjebb csúszott, de egyértelmű jelzéseim hatására finoman, alaposan, végig a szemembe nézve szétnyalta a popsikámat. Elég fasza volt. Vissza-visszatért a farkam ápolásához is, de nem akartam még elmenni, más terveim voltak.

Átfordultunk, és én kezdtem nyalakodni. Illatos, makulátlan puncija van, nem a zárt típus, inkább pillangós, alaposan kinyaltam. Gumihúzást követően missziben rajtoltunk, csak néhányat löktem a szűk punciján amikor alig hallhatóan azt nyöszörögte, hogy "szeretnék jó kis kurva lenni", "én meg most nagyon meg foglak dugni" válaszoltam, és így is tettem. Jó keményen megdutam, miközben gyönyörködtem a reakcióiban, és ahogy átadja magát az élménynek. Fordultunk lovaglásba, itt kezdte el kérni, hogy hadd szopogassa-nyalogassa a mellbimbóim, amit innentől kisebb megszakításokkal folyamatosan csinált is, méginkább felizgatva engem. Kértem a popsit, ő meg hogy csak finoman indítsunk, mert elég vastag vagyok. Természetesen óvatosan kezdtem, de hamar feltágult és onnantól már lendületesen, jóízűen pakoltam a kis popóját elinte missziben, majd hátulról. Idővel még jól álltam, a gumit lekapva kértem még egy franciát, majd gumi fel, missziben punci, onnan át popsi, és egy nagy tempójú sorozat végén, miközben a számat és az arcom nyalogatta nyögdécselve, egy orbitálisat élveztem a formás kis seggébe.

Kifújtam magam és beszélgettünk még, nagyon jó gondolkodású, kedves és értékes embert ismertem meg személyében, kértem mentse el a számom, mert máskor is menni szeretnék.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre, a legnagyobb természetességgel.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Régen popóztam ilyen kiadósat, már ideje volt. Pornós-barátnős együttlét egy gyönyörű lánnyal, hát kell ennél több? :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés lilike szexpartner beszámolójáról


2024-03-01 09:16:17
Jó kis írás lett, a hangulatot szavakkal is fokoztátok. Tetszett.

2024-02-29 11:23:53
Kedvcsináló, nálam betalált a mesterműved.
Mutasd mindet

Funkcióklilike legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-06-22) : Gyors tusolas aztán a szobában várt az ágyon ahol elkezdtem simogatni. Nem szeretnék a részletekbe belemenni de volt csodálatos franciaban részem ill tettük kicsit ide még oda az ezredest 😊 hamar végem lett és egy élménnyel gazdagodtam.

(2023-02-24) : Majd rátér a franciára, érzékien előbb a makkot puszilja, nyalja. Aztán az egészet finoman bekapja. Én is kényeztetni akarom. Combjai a vállamon, kacsójával a fejemet símogatja, íráyítja.

(2022-12-04) : Mindegy, így is kellemesen elleszünk - gondoltam, majd elkezdtem kihámozni. Előbb melleit, amiket elhalmoztam csókokkal, majd áttértem testének más tájaira is. Ő is kézbe vette a dolgokat (szó szerint), majd felvetette, hogy akár a kanapén is folytathatjuk, ha olyan kedvem van. Olyan kedvem volt. Átsétáltunk és leültem a letakart kanapéra, Lilike elém térdelt és kezdetét vette egy lágy és kellemes franciázás, miközben első sorból gyönyörködhettem a látványban. Hosszas kényeztetésemet azonban viszonozni szerettem volna, úgyhogy fordultunk és most én mutattam be nyelvtehetségemet fincsi és illatos kelyhecskéjén.

felejthetetlen: 20db
(2023-09-18) : Nem vette be mélyen, viszont annál hosszabban, a makkot kerülgetve, be-bekapva, az egészet föntről lefelé nyalogatva, a zacsihoz közelítve, miközben egy kézzel fogta a tövénél, és közben újra meg újra egymás szemébe néztünk. Láttam, hogy élvezi, és ezzel úgy felhúzott, ahogy szolgáltató még soha, hosszú percekig tartott, és el tudtam volna képzelni, hogy így teljen az egész randi, de aztán „Hadd érezzem!”, mondta hirtelen, és két mozdulattal rám varázsolta az ágy szélére tett gumit, majd az ölembe siklott és meglovagolt.

(2022-11-17) : Nagyon élvezi a kényeztetést, ahogy én láttam nem játszotta meg magát. Néhány perc nyalakodás után újfent a farkam után nyúlt, és kérdezte hogy "Dugunk-e?", már hogyne. Szépen felhúzta a gumit, és misszionárius pózt vettünk fel.

(2022-10-19) : Először lágyan kezdte, kicsit a zacsit is kényeztette, majd vehemensebb tempóra kapcsolt. Itt kicsit megijedtem, hogy idejekorán fog beteljesülni a lepedőgyűrésünk, ezértcserét kértem és viszonzásul egy lágy, kényeztető nyelvjátékkal leptem meg.

nagyon jó: 38db
(2024-02-05) : "Ismerkedés" után, hanyatt fekvés és szépen lassan, a már egész merev farkamat kezdte el izgatni. Kézzel simogatva, tetejét csókolgatva. Pár perc óvatos kezelés, után már a szájába kerültem.

(2023-10-08) : Kicsi simogatásokkal kezdtük, ő kézbe vett, miközben csókolóztunk, érzéki, lágy csókokkal, lassan, ráérősen, mint akiknek a világ minden ideje a rendelkezésére áll, holott csak egy óránk volt kivételesen (lilikéhez általában két órára megyek). Összeért az orrunk, a nyelvünk, a lábunk, a popsiját simogattam,

(2023-07-16) : Lili jó partner ebben, láthatóan neki is tetszett a dolog, a mellbimbók szépen megkeményedtek. A kezemmel simogatni kezdtem a hosszú combok belső felét lassacskán eljutva a gyönyör kapujáig. Ekkor Lili is kézbe vette kicsi kém sorsát, megnyalogatta és gyengéden megszopogatta, amitől nagyon kemény harcossá változott.

: 89db
(2023-09-08) : Kis idő után megkértem, hogy szépen térdeljen elém és kezdje el a jó kis Francia tudását gyakorolni rajtam de úgy, hogy a földre letapasztottunk egy vibrátort ami legyen a kis suncijába ami plusz rezeg benne és élvezkedhet azon is.

(2023-07-28) : Nagyon lassan kezdte el a franciát, és ez maximumra korbácsolta fel a vágyamat...apró érintések az ajkakkal, majd fokozatosan egyre beljebb a szájába...még most is elkap a kéjvágy mikor ezt leírom és csak visszaemlékszem...finoman, érzékien folytatta,

(2023-06-09) : nagyon beindult és nagyon hamar a finom meleg ajkaji közé keveredtem és úgy franciázott mintha az élete múlna rajta rá is szóltam kicsit óvatosan mert ha így halad nagyon gyorsan végem lessz, illetve kértem tocsogjon a farkam a nyálától,

lehetne jobb: 6db
(2018-02-07) : Na itt kezdett érdekes lenni a dolog, vegyes érzelmek kavarognak bennem.\r\nKözös fürdéssel kezdtük ami úgy nézett ki, hogy a zuhanyban mellém állt és kicsi meleg vizet engedett magára ma...

(2015-05-01) : megkertem ,hogy franciazon nekem.Nyalasan es kezimunkaval vegyitve csinalta amit kellemesnek mondanek de en pornosabban szeretem.Szoval volt mar millio sokkal jobb.Mikor pedig gumit kertem hirtelen kisietett a furdobe

(2015-03-16) : Bejött a szobába elkezdett puszilgatni a testem gondoltam meg csókolom mert hát van az adatlapon de akárhányszor akartam elhúzta a fejét na nem baj akkor mondom kapd be a kis barátom el is kezdett franciázni a mélytorok közelében nem volt

rossz: 1db
(2021-06-09) : Előre követelte a csokrot, nem vette le a cicifixet, csak gumiban volt hajlandó fraciáztatni, bár ez csak utólag derült ki.\nMég csak nem is imitálta, h élvezné az 1üttlét bármelyik form...

egyeztetési probléma: 16db
(2023-08-16) : Rövid időn belül visszahívott és már mondani akarta a kapukódot, de én jeleztem, hogy csak a holnapra lefoglalt időpontot szeretném megerősíteni.

(2022-10-19) : Másnap napközbeni próbáltam többször is keresni, de végig ki volt kapcsolva. Mikor a szállodai szobát elfoglaltam meg tettem egy utolsó próbát, sikertelenül. Küldtem egy szöveges uzit is, de az nem ment át neki még a következő nap sem.

(2022-09-19) : Megadott helyszín, megadott időpont.Hívom, hogy ott vagyok, vagyis csak hívnám, mert ki van kapcsolva. Türelem nyugtatom magam, hátha csak megcsuszott az ídővel. Ez volt11kor. 11.05kor 11.10kor utsó esély 11.15 ugyan az. Na itt feladtam. Meg azt is elhiszem ha közbejött valami, de akkor egy sms.