Kiemelt
Tessza(38)
Budapest IX.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

lilike

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-08 07:58:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló lilike +36209122277 119203 szexpartner

NagyMaci1 a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg lilike hirdetővel
igéző szemek
fergeteges francia
legjobb popószex
barátnő feeling
Egyeztetés
Sokszor próbáltam mert kicsit nehéz volt elérni hétköznap de sikerült leegyeztetni vele előre, hogy hétvégén vasárnap randizzunk, mert szombaton bulizni leszek és másnap jó lenne ha ki tudnánk kúrálni egymást.
Megközelítés
Parkolás a ház előtt, gyorsan könnyedén. BKV-val is könnyen megközelíthető.
Helyszín
Földin, eldugott csendes kis baszod. Nyugodt csendes környezet.
lilike külseje
Külső ott vannak a képek tükrözik a valóság, bár megjegeztem neki kellenének mostmár újak is, de ha kapok majd engedély akkor a következő beszámolomhoz rakok majd én képeket.
1. lilike +36209122277 beszámoló Budapest 119203 erotikus masszázs
3. lilike +36209122277 beszámoló Budapest 119203 erotikus masszázs4. lilike +36209122277 beszámoló 2023-09-08 09:46:49 erotikus masszázs 1192035. lilike +36209122277 beszámoló 2023-09-08 09:46:49 erotikus masszázs 1192036. lilike +36209122277 beszámoló 2023-09-08 09:46:49 erotikus masszázs 119203
Action
Megérkezésemkor még teljesen civil szettben fogadott amivel nekem nem volt semmi bajom úgy is sexy volt és a kisugárzása hatása rám nagyon erős mindig, mivel nagyon jól megértjük egymást és tényleg egy hullámhosszon vagyunk.
Nos hát ledobtam a cuccaimat és kicsit beszélgettünk mivel időnk volt bőven egymásra. Ő is fáradt volt mert hosszú napjai voltak én meg azért mert előző nap hajnalig buliztam de mivel tudtam, hogy találkozunk ezért vigyáztam az erjesztett dolgok mérséklet fogyasztásával. A táskám tartalmát kipakoltam és megint rácsodálkozott, hogy bővült kicsit a repertoár a dohányzó asztalon már nem férnek el. Nagyjából körvonalaztuk mi is le a találkozásunk csapásiránya, én elmentem fürdeni és előtte még laptopon indítottam neki egy kis plusz kedvcsináló pornót, hogy feléledjen minél jobban, ő pedig felvette az általam hozott necc ruhát ami semmit sem takart sexy csöpp kis testéből és azok a finom kerek tenyérre álló melleiből sem.
Mire vissza értem addigra átöltözött a necc ruciba és a heverőn el fekve játszott magával izgatta finom kis csiklóját, simogat masszírozta mellett. Oda invitálta maga mellé, hogy nézzem vele együtt a pornót egy kicsit és száljak be az ő izgatásába. Hát nem kellet kétszer mondani gyorsan oda is huppantam mellé és vártam az utasításait mit szeretne. Kérte vegyem át a melleivel való foglalkozást, simogattam, masszíroztam, morzsolgattam gyengéden a bimbókat, majd bekaptam a bimbóját, elkezdtem szívni nyalogatni ami nála mindig igen jó hatást vált ki amire elkezdte egyre intenzívebben markolászni verni a farkamat, időnként rá rá szorított is.
Kis idő után megkértem, hogy szépen térdeljen elém és kezdje el a jó kis Francia tudását gyakorolni rajtam de úgy, hogy a földre letapasztottunk egy vibrátort ami legyen a kis suncijába ami plusz rezeg benne és élvezkedhet azon is. Az a francia tudás amivel rendelkezik nagyon kifinomult és profi, játszott rendesen a makkommal, golyókat sem kímélte és a kérésemet, hogy tocsogjon a farkam a nyálától mert minden csap nyálának rá kell kerülnie azt is rendesen teljesítette és amit nagyon szeretek már kérnem sem kell tőle magától csinálj, hogy nyalja a fenekemet.
Még mielőtt kivégzett volna szóltam neki, erre megfogta a kezemet és plusz pár játékot bementünk a nappaliból a szobába és ott folytattuk tovább.
Kivételesen nem a popsijába került bele egy újonnan beszerzett lófarkas dildó hanem a puncijába, ott szeretett volna vele játszani miközben az ágyra lökött és folytatni akarta bő nyálas francia tudását. Rájöttem arra szereti ha kicsit csúnyán beszélnek vele az még jobban meg tudja vadítani beindítani. (Hogy mint merre gyertek rá ti is. )
Kérte, hogy mostmár bassza meg végre márt nagyon kefélni akar de csak a popsiját szeretné ha rendesen megbasznám és megtölteném. Kaptam gumit tettem rá egy kis síkosítót és szépen óvatosan elkezdtem betolni neki, jó szűk volt szépen lassan tágult és mikor már megfelelőn tág volt onnantól kezdve elkezdtem egy erős tempót diktálni.
Rendesen elkezdett nyögni alattam és hamar végünk is lett, jól megtöltöttem a kis fenekét.
Eldőltünk mint egy darab fa, lenyugodtunk és elmentünk közösen fürdeni.
Mivel letelet az időnk így együtt könnyes szemekkel távoztunk.

UI.: Igazából eldobtam a közelbe még egy helyre.
Elszámolás
Végén távozáskor, mi már csak így vagyunk.
Rózsacsokor
A randi 3 órás volt, és az ajándék 120 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Fincsi kerek popsi, imádnivaló punci, formástenyérbe jól passzoló cicik. Még mindig ár érték arányba a legjobb választás szerintem főleg, hogy nem kényeskedik és nem kell neki semmit magyaráznom már olyan nagy az összhang köztünk.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés lilike szexpartner beszámolójáról


2023-09-08 20:12:00
El kellett volna olvasni beküldés előtt... A helyszín leírását például abszolút nem értem. De sok mást sem.

2023-09-08 18:37:57
Érdemes lett volna még egyszer átolvasni beküldés előtt.

2023-09-08 18:21:17
Átlagos mert rászántál időt, a szándék megvolt. (amúgy elütések, hibák, jah)
Engem 1 mondat zavart: óra/40 x 3, régi párosként sztem közepes ár-érték arány.
Karrierem alatt ahol 'összeszokott' voltam és több időre mentem, mindig jutott ilyen-olyan bónusz :) A lánynak könnyebb, ha jól ismer minket.

2023-09-08 14:32:06
Sok az elütés, nehezen olvasható és értelmezhető mondatok és nehezen hiszem, hogy 3 óra eseményeit csak ennyiben lehet megörökíteni. Egy különleges találkozó egy különleges lánnyal szerintem vagy maradjon meg nektek emléknek, vagy szánjál időt és energiát a megörökítésére. Ez emlék neked is és egy mélyebb tájékoztató (lehetne) nekünk is.

2023-09-08 13:05:35
3 óra alatt csak ennyi történt?
Mutasd mindet

Funkcióklilike legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2024-02-29) : Nagyon finom franciát kaptam tőle, változatos technikával, a golyókat is símogatva kényezetett, majd lejjebb kalandozott, és eleinte a heréket ápolta nyelvvel, később óvatosan lejjebb csúszott, de egyértelmű jelzéseim hatására finoman, alaposan, végig a szemembe nézve szétnyalta a popsikámat.

(2023-06-22) : Gyors tusolas aztán a szobában várt az ágyon ahol elkezdtem simogatni. Nem szeretnék a részletekbe belemenni de volt csodálatos franciaban részem ill tettük kicsit ide még oda az ezredest 😊 hamar végem lett és egy élménnyel gazdagodtam.

(2023-02-24) : Majd rátér a franciára, érzékien előbb a makkot puszilja, nyalja. Aztán az egészet finoman bekapja. Én is kényeztetni akarom. Combjai a vállamon, kacsójával a fejemet símogatja, íráyítja.

felejthetetlen: 19db
(2023-09-18) : Nem vette be mélyen, viszont annál hosszabban, a makkot kerülgetve, be-bekapva, az egészet föntről lefelé nyalogatva, a zacsihoz közelítve, miközben egy kézzel fogta a tövénél, és közben újra meg újra egymás szemébe néztünk. Láttam, hogy élvezi, és ezzel úgy felhúzott, ahogy szolgáltató még soha, hosszú percekig tartott, és el tudtam volna képzelni, hogy így teljen az egész randi, de aztán „Hadd érezzem!”, mondta hirtelen, és két mozdulattal rám varázsolta az ágy szélére tett gumit, majd az ölembe siklott és meglovagolt.

(2022-11-17) : Nagyon élvezi a kényeztetést, ahogy én láttam nem játszotta meg magát. Néhány perc nyalakodás után újfent a farkam után nyúlt, és kérdezte hogy "Dugunk-e?", már hogyne. Szépen felhúzta a gumit, és misszionárius pózt vettünk fel.

(2022-10-19) : Először lágyan kezdte, kicsit a zacsit is kényeztette, majd vehemensebb tempóra kapcsolt. Itt kicsit megijedtem, hogy idejekorán fog beteljesülni a lepedőgyűrésünk, ezértcserét kértem és viszonzásul egy lágy, kényeztető nyelvjátékkal leptem meg.

nagyon jó: 42db
(2024-05-16) : Hanyatt feküdtem és csak élveztem, ahogy jò mélyen a szájába vette a velem egykorút. Nem gyorsan, de tempósan szopott, néha a kezét is használva, kello képpen keményen bánva a farkammal, melynek következtében ko kemény lettem. Gumit húzott rám és guggolva beleült és így lovagolt meg.

(2024-02-05) : "Ismerkedés" után, hanyatt fekvés és szépen lassan, a már egész merev farkamat kezdte el izgatni. Kézzel simogatva, tetejét csókolgatva. Pár perc óvatos kezelés, után már a szájába kerültem.

(2023-10-08) : Kicsi simogatásokkal kezdtük, ő kézbe vett, miközben csókolóztunk, érzéki, lágy csókokkal, lassan, ráérősen, mint akiknek a világ minden ideje a rendelkezésére áll, holott csak egy óránk volt kivételesen (lilikéhez általában két órára megyek). Összeért az orrunk, a nyelvünk, a lábunk, a popsiját simogattam,

: 86db
(2023-07-28) : Nagyon lassan kezdte el a franciát, és ez maximumra korbácsolta fel a vágyamat...apró érintések az ajkakkal, majd fokozatosan egyre beljebb a szájába...még most is elkap a kéjvágy mikor ezt leírom és csak visszaemlékszem...finoman, érzékien folytatta,

(2023-06-09) : nagyon beindult és nagyon hamar a finom meleg ajkaji közé keveredtem és úgy franciázott mintha az élete múlna rajta rá is szóltam kicsit óvatosan mert ha így halad nagyon gyorsan végem lessz, illetve kértem tocsogjon a farkam a nyálától,

(2023-05-19) : Finom kezdte a környék feltérképezésével, majd lassan bevette a makkomat és lágyan franciázni kezdett, ami szép lassan egy bőnyálas szopásba ment át és egyre mélyebbre vette a farkamat

lehetne jobb: 6db
(2018-02-07) : Na itt kezdett érdekes lenni a dolog, vegyes érzelmek kavarognak bennem.\r\nKözös fürdéssel kezdtük ami úgy nézett ki, hogy a zuhanyban mellém állt és kicsi meleg vizet engedett magára ma...

(2015-05-01) : megkertem ,hogy franciazon nekem.Nyalasan es kezimunkaval vegyitve csinalta amit kellemesnek mondanek de en pornosabban szeretem.Szoval volt mar millio sokkal jobb.Mikor pedig gumit kertem hirtelen kisietett a furdobe

(2015-03-16) : Bejött a szobába elkezdett puszilgatni a testem gondoltam meg csókolom mert hát van az adatlapon de akárhányszor akartam elhúzta a fejét na nem baj akkor mondom kapd be a kis barátom el is kezdett franciázni a mélytorok közelében nem volt

rossz: 1db
(2021-06-09) : Előre követelte a csokrot, nem vette le a cicifixet, csak gumiban volt hajlandó fraciáztatni, bár ez csak utólag derült ki.\nMég csak nem is imitálta, h élvezné az 1üttlét bármelyik form...

egyeztetési probléma: 16db
(2023-08-16) : Rövid időn belül visszahívott és már mondani akarta a kapukódot, de én jeleztem, hogy csak a holnapra lefoglalt időpontot szeretném megerősíteni.

(2022-10-19) : Másnap napközbeni próbáltam többször is keresni, de végig ki volt kapcsolva. Mikor a szállodai szobát elfoglaltam meg tettem egy utolsó próbát, sikertelenül. Küldtem egy szöveges uzit is, de az nem ment át neki még a következő nap sem.

(2022-09-19) : Megadott helyszín, megadott időpont.Hívom, hogy ott vagyok, vagyis csak hívnám, mert ki van kapcsolva. Türelem nyugtatom magam, hátha csak megcsuszott az ídővel. Ez volt11kor. 11.05kor 11.10kor utsó esély 11.15 ugyan az. Na itt feladtam. Meg azt is elhiszem ha közbejött valami, de akkor egy sms.