Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

lilike

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-16 23:43:07

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló lilike +36209122277 119004 szexpartner

boby525 a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg lilike hirdetővel
Egyeztetés
Kedd: Telefonon hívtam Lilikét két nappal a tervezett randi előtt, hogy a számomra kedvező időpont biztos szabad legyen. Rövid időn belül kétszer is hívtam  de ekkor még ki volt kapcsolva. Fél órán belül megcsörgetett, aminek nagyon örültem és meg is köszöntem. Nagyon kedves volt a telefonban, aranyos hangja van. Megbeszéltük az időpontot csütörtökre és kérte,  aznap még erősítsem meg, hogy
megyek. De én mondtam, hogy még holnap is felhívom a biztonság kedvéért.
Megközelítés
Könnyü odatalálni. Metró megálló a közelben, plusz kis séta. A parkolás talán fizetős, de nem vagyok biztos benne. BMV-vel járok.
Leírás
Szerda: Amikor hívtam, még ki volt kapcsolva. Rövid időn belül visszahívott és már mondani akarta a kapukódot, de én jeleztem, hogy csak a holnapra lefoglalt időpontot szeretném megerősíteni. Kicsit zavarban volt és bocsánatot kért, mert eltévesztette a telefonszámot. Mondtam, hogy semmi gond és jót nevettük ezen.
Csütörtök: Elérkezett a randi napja. Reggel küldtem Lilikének egy sms-t, hogy ott leszek a megbeszélt időpontban. Megérkeztem a címre. Pár percel az időpont előtt hívtam, de ki volt kapcsolva. Ezután még 5 percenként hívtam párszor, de továbbra is ki volt kapcsolva. Így dolgom végezetlenül elhagytam a helyszínt.
Péntek: A reggeli órákban megcsörgettem, kicsörgött  de nem vette fel és vissza sem hívott. Később küldtem Lilikének egy sms- t, hogy tegnap mi történt Vele, hogy nem tudtunk találkozni, de választ nem kaptam rá.
Lilike egy nagyon kedves, aranyos lány lehet. A telefonon történt beszélgetésből nekem ez jött le. Nagyon örültem és már nagyon vártam, hogy találkozhatok Vele, de sajnos nem így alakult.
Bárkinek közbejöhet bármi, de akkor azt jelezznie kellene a másik félnek. Ami alap. Szerintem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés lilike szexpartner beszámolójáról


2023-08-21 12:31:10
Nem lehet, hogy a szerdai hívásoddal kavartál be egy kicsit?
Előtte egy nappal miért akartál fixál Ini, ráadásul telefonon. Csütörtök reggelre várta az sms-t. Ez csak egy ötlet részemről, a női lélek kiszámíthatatlan.

2023-08-21 12:23:59
Sajnálatos eset! Pedig eddigi beszámolói alapján nagyon szimpatikus a hölgy. Hasznos a beszámoló! Kíváncsi lennék a magyarázatra.
Mutasd mindet

Funkcióklilike legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-06-22) : Gyors tusolas aztán a szobában várt az ágyon ahol elkezdtem simogatni. Nem szeretnék a részletekbe belemenni de volt csodálatos franciaban részem ill tettük kicsit ide még oda az ezredest 😊 hamar végem lett és egy élménnyel gazdagodtam.

(2023-02-24) : Majd rátér a franciára, érzékien előbb a makkot puszilja, nyalja. Aztán az egészet finoman bekapja. Én is kényeztetni akarom. Combjai a vállamon, kacsójával a fejemet símogatja, íráyítja.

(2022-12-04) : Mindegy, így is kellemesen elleszünk - gondoltam, majd elkezdtem kihámozni. Előbb melleit, amiket elhalmoztam csókokkal, majd áttértem testének más tájaira is. Ő is kézbe vette a dolgokat (szó szerint), majd felvetette, hogy akár a kanapén is folytathatjuk, ha olyan kedvem van. Olyan kedvem volt. Átsétáltunk és leültem a letakart kanapéra, Lilike elém térdelt és kezdetét vette egy lágy és kellemes franciázás, miközben első sorból gyönyörködhettem a látványban. Hosszas kényeztetésemet azonban viszonozni szerettem volna, úgyhogy fordultunk és most én mutattam be nyelvtehetségemet fincsi és illatos kelyhecskéjén.

felejthetetlen: 22db
(2023-09-18) : Nem vette be mélyen, viszont annál hosszabban, a makkot kerülgetve, be-bekapva, az egészet föntről lefelé nyalogatva, a zacsihoz közelítve, miközben egy kézzel fogta a tövénél, és közben újra meg újra egymás szemébe néztünk. Láttam, hogy élvezi, és ezzel úgy felhúzott, ahogy szolgáltató még soha, hosszú percekig tartott, és el tudtam volna képzelni, hogy így teljen az egész randi, de aztán „Hadd érezzem!”, mondta hirtelen, és két mozdulattal rám varázsolta az ágy szélére tett gumit, majd az ölembe siklott és meglovagolt.

(2023-07-14) : Úgyhogy engedtem neki a lassú folytatást és csak miután rászívta magát a makkomra, kezdtem el finoman mozogni én is a szájában. Még megkérdezte, hogy egy vagy kettő lövést terveztem - úgy éreztem, annyira ügyes, hogy menni fog a kettő.

(2023-03-07) : Szája is közelített és egy diszkrét nyalintással nyelve jelezte részvételi szándékát. Nyalakodás jobbról, balról hosszában majd makkcuppogtatás. Ezután szinte észrevétlen benyelte farkamat. Szája a finomnál is finomabb.

nagyon jó: 36db
(2023-10-08) : Kicsi simogatásokkal kezdtük, ő kézbe vett, miközben csókolóztunk, érzéki, lágy csókokkal, lassan, ráérősen, mint akiknek a világ minden ideje a rendelkezésére áll, holott csak egy óránk volt kivételesen (lilikéhez általában két órára megyek). Összeért az orrunk, a nyelvünk, a lábunk, a popsiját simogattam,

(2023-07-16) : Lili jó partner ebben, láthatóan neki is tetszett a dolog, a mellbimbók szépen megkeményedtek. A kezemmel simogatni kezdtem a hosszú combok belső felét lassacskán eljutva a gyönyör kapujáig. Ekkor Lili is kézbe vette kicsi kém sorsát, megnyalogatta és gyengéden megszopogatta, amitől nagyon kemény harcossá változott.

(2023-06-29) : Majd finom aktív francia szinte torokra véve az ezredest. Nagyon szereti ha a ciciket kényeztetik. Popót ujjazni nem lehet.Cicinyalogatás közben simiztem az alsó ajkakat, elmenni szerintem csak az én türelmetlenségem miatt nem sikerült neki.

: 88db
(2023-09-08) : Kis idő után megkértem, hogy szépen térdeljen elém és kezdje el a jó kis Francia tudását gyakorolni rajtam de úgy, hogy a földre letapasztottunk egy vibrátort ami legyen a kis suncijába ami plusz rezeg benne és élvezkedhet azon is.

(2023-07-28) : Nagyon lassan kezdte el a franciát, és ez maximumra korbácsolta fel a vágyamat...apró érintések az ajkakkal, majd fokozatosan egyre beljebb a szájába...még most is elkap a kéjvágy mikor ezt leírom és csak visszaemlékszem...finoman, érzékien folytatta,

(2023-06-09) : nagyon beindult és nagyon hamar a finom meleg ajkaji közé keveredtem és úgy franciázott mintha az élete múlna rajta rá is szóltam kicsit óvatosan mert ha így halad nagyon gyorsan végem lessz, illetve kértem tocsogjon a farkam a nyálától,

lehetne jobb: 6db
(2018-02-07) : Na itt kezdett érdekes lenni a dolog, vegyes érzelmek kavarognak bennem.\r\nKözös fürdéssel kezdtük ami úgy nézett ki, hogy a zuhanyban mellém állt és kicsi meleg vizet engedett magára ma...

(2015-05-01) : megkertem ,hogy franciazon nekem.Nyalasan es kezimunkaval vegyitve csinalta amit kellemesnek mondanek de en pornosabban szeretem.Szoval volt mar millio sokkal jobb.Mikor pedig gumit kertem hirtelen kisietett a furdobe

(2015-03-16) : Bejött a szobába elkezdett puszilgatni a testem gondoltam meg csókolom mert hát van az adatlapon de akárhányszor akartam elhúzta a fejét na nem baj akkor mondom kapd be a kis barátom el is kezdett franciázni a mélytorok közelében nem volt

rossz: 1db
(2021-06-09) : Előre követelte a csokrot, nem vette le a cicifixet, csak gumiban volt hajlandó fraciáztatni, bár ez csak utólag derült ki.\nMég csak nem is imitálta, h élvezné az 1üttlét bármelyik form...

egyeztetési probléma: 15db
(2022-10-19) : Másnap napközbeni próbáltam többször is keresni, de végig ki volt kapcsolva. Mikor a szállodai szobát elfoglaltam meg tettem egy utolsó próbát, sikertelenül. Küldtem egy szöveges uzit is, de az nem ment át neki még a következő nap sem.

(2022-09-19) : Megadott helyszín, megadott időpont.Hívom, hogy ott vagyok, vagyis csak hívnám, mert ki van kapcsolva. Türelem nyugtatom magam, hátha csak megcsuszott az ídővel. Ez volt11kor. 11.05kor 11.10kor utsó esély 11.15 ugyan az. Na itt feladtam. Meg azt is elhiszem ha közbejött valami, de akkor egy sms.

(2022-07-26) : Innentől kb. 5-10 percenként próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva, ki se csöngött. Nézelődtem körbe, hátha valahol elkapok egy leskelődő szempárt, de semmi. 13:07-kor a megállóból még egyszer megpróbáltam, aztán elengedtem a hölgyet, de nagyon bosszús voltam az időm elpazarlása miatt.

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat