Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

lilike

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-07-28 09:56:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló lilike +36209122277 118835 szexpartner

DukeGeorge a 2023-07 hónapi randiján történteket írta meg lilike hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
tényleg élvezi
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem Lilikét, és a déli órákban el is értem. Nagyon kedves hangja volt, hanglejtése barátságos. Jól indult az ismerkedés. Készségesen elmondta választható programjait.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az igazság az, hogy egy ideig a XIII. kerület ezen részén laktam, ezért én gyalog mentem. Szabad parkoló mindig van ezen a részen közvetlenül a ház előtt tehát autósoknak kedvező. A metró kb 6 percre (Dózsa György út) , a troli meg 2 percre (75 és 79 Dráva utca) található. A kapu könnyen megtalálható, szinte keresni sem kell.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Újépítésű ház, de nem a legújabbik fajta. A lakás tágas és rendezett, de nem zsír új. A fürdő tiszta, de a tusolófüggöny (amit mindig megnézek) már nem az igazi. Kicsit bizonytalan a kád csapja -a csaptelep rögzítése kilazult és mozog a falon - s emiatt vigyázni kellett a kinyitásnál/elzárásnál (nem akartam hogy pont nálam adja fel mondjuk a menet vagy a csővezeték, mikor elzárom). Kérdeztem Lilikét, hogy tud-e erről a kockázatról, de neki ez nem tűnt fel eddig. Most már tudja, és remélhetőleg gondoskodik a veszélyforrás kiküszöböléséről.
A friss türcsivel nem volt gond viszont nem láttam sem fogkrémet sem szájvizet a fürdőben (lehet hogy én nem vettem észre?), mondjuk nem is volt szükségem rá, mert megmostam a fogam otthon. Szájvízzel viszont szeretek öblögetni, ha van rá lehetőség, mindig kihasználom.
Lilike egyedül van a lakásban, melynek hálója elsötétített, egy nagy ággyal rendelkezik, rendben van, de semmi extra. Az ágy igen stabil és kényelmes, semmi hangja nincs.
lilike külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Lilike egy szép nő kedves arccal. Magas termete, hosszú lábai vannak, és nagyon szép mellei, melyek közül az egyik már találkozáskor elő van villantva. Szerintem a képeken látottakhoz képest felszedett valamennyit, de ez nálam nem vont le a vonzerejéből. Nagyon kellemes hangja van, és nagyon barátságos már első találkozáskor.
Egyrészes ruhában volt amit felül alul el tudott távolítani (felhajtani), de a randi időtartamára meghagyta a derekán. Mintha kicsit szégyenlős lett volna, de praktikus is, mert nem kellett öltözködnie túl sokat...fehérneműt nem láttam rajta.
1. lilike +36209122277 beszámoló Budapest 118835 erotikus masszázs
3. lilike +36209122277 beszámoló Budapest 118835 erotikus masszázs4. lilike +36209122277 beszámoló 2023-07-28 12:01:41 erotikus masszázs 1188355. lilike +36209122277 beszámoló 2023-07-28 12:01:41 erotikus masszázs 1188356. lilike +36209122277 beszámoló 2023-07-28 12:01:41 erotikus masszázs 118835
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Lábimádat:
4
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
4
Lilike kedvesen fogadott, nem is kellett már megbeszélni mit szeretnék, azonnal letettem az ajándékát a szekrényre. Kérdezte, hogy szeretnék-e fürdeni, persze éltem a lehetőséggel. Tisztálkodás után a szobába mentem -jóval otthonosabb így, hogy tudom hogy csak ketten vagyunk- ahol ő már az ágyon feküdt, és kellően lefejtette magáról ruhácskáját (de sosem vette le teljesen, erre később ideje sem lett volna). Először csak leültem mellé, de ő szólt, hogy bújjak oda hozzá. Tényleg olyan volt mint egy barátnő, gondolom ezt nevezik "girlfriend experience"-nek. Utalásszerűen kérdezte, hogy több alkalommal is ki tudok-e elégülni. Erre azt feleltem hogy ez változó, de az igazság az, hogy erre fél órás randinál még nem volt példa, de arra sem, hogy a hölgy ezt "felajánlja"...most ezzel nem foglalkoztam, de mégis fontos momentum volt.
Tehát odabújtam, puszilgattuk egymást, Lili nagyon élvezi az érintést - főleg a lágy és érzéki érintést- és jó látni azt, hogy ennek tényleg átadja magát. Arcát, száját, állát puszilgattam, finoman próbáltam nyelvemmel a szájába hatolni, ezt ő ugyanilyen finoman nem engedte, de a minicsókokat viszonozta. Mentem lejjebb, nyak, majd azok a bitang jó cicik amiket élvezettel csókoltam és nyaldostam...elkezdtem fellizgulni. Lilike lábai közé nyúltam (kicsit oldalvást feküdtünk egymással szemben), ő felhajtotta alábát, hogy jobban hozzáférjek. Kezei férfitagomra tévedtek, és egy "hadd puszilgassalak meg" mondattal a száján felémhajolt. Nagyon lassan kezdte el a franciát, és ez maximumra korbácsolta fel a vágyamat...apró érintések az ajkakkal, majd fokozatosan egyre beljebb a szájába...még most is elkap a kéjvágy mikor ezt leírom és csak visszaemlékszem...finoman, érzékien folytatta, nem is kellett túl mélyre tolnia a hatás garantált volt. Néha meg -megállt miközben a szájában tartotta a szerszámom, és szinte automatikus csípőmozgásomból szondázta le, hogy milyen ritmusban folytassa. Úgy éreztem hogy nem bánná az irányítást, kezem arcán/fején volt, de nekem annyira jól esett amit csinált, hogy abszolút nem akartam beleszólni. Nagyon tapasztalt és odaaadó, az biztos.
Nem is telt el talán 3 perc sem, én már váltani akartam, mert éreztem, hogy így hamar vége lesz mindennek....fölé térdeltem, ő széttette a lábait velem szemben feküdve, s engedte, hogy kezemmel felfedezzem szeméremvölgyét. Kérdeztem hogy ujjazhatom-e, becsukott szemmel bólintott. Lassan kezdtem neki, ő bátorított hogy gyorsabban is mehet. Élvezte, nekem pedig furcsa és új élmény volt, hogy ilyen is van: valaki teljesen át tudja élni a szexet velem annak ellenére, hogy nem a két szép szemem miatt feküdt le velem...(amúgy nem vagyok egy Quasimodo).
Ezen felbátorodva, azonnal meg akartam "dugni" - előre tudtam, hogy másodpercek alatt fogok elélvezni. Lili szándékomra reagálva megkereste a gumit, kicsit a szájába vett a maximum keménység érdekében, felhúzta, és ahogy dőlt hátra én már szinte benne is voltam...két karommal úgy támaszkodtam, hogy lábai minél magasabbra kerüljenek a karomon nyugodva, és lassú ütemre elkezdtem benne mozogni, amit ő (meglátásom szerint) őszintén élvezett és teljesen átadta ennek magát..kicsit gyorsítottam, hogy többet is lássak a kéjből ami az arcán átfutott, de ezzel a nem átgondolt akcióval azonnal megpecsételtem a saját sorsom: hatalmasat élveztem belé, körülbelül 120 másodperccel azután, hogy a gumi felkerült.....és nem vagyok egy korai elmenős típus...
Lasan megnyugodtam, kiszálltam belőle, ő elvette a használt gumit, s kicsit beszélgettünk az ágyon. Pár perc után kérdeztem, hogy (fent leírt utalására emlékezve), hogy lehetséges-e még egy gyors menet, és egyértelmű igennel felelt. Szaladtam a fürdőbe (csappal nagyon vigyáztam) és már ismét Lilike mellett voltam, akivel újraindult a simogatósdi (nagyon meghitt így vele és nem győzöm hangsúlyozni hogy mennyire ellazító barátnő érzés), amire szinte azonnal merevedéssel reagáltam, majd a szájába vett.Nem sietett. Nagyon jól rá tud érezni, hogy mitől döglik a légy, vagy csak ilyen szimplán jó a technikája nem tudom...de pár percen belül meg kellett kérdeznem, hogy a szájába élvezhetek-e, mert jött a vég. A szájmunkát kicsit gyorsabbra vette, és egy ühümmel felelt, én pedig jöttem....megvárta amíg teljesen befejezem (kicsit kicsurgott a szája szélére, nem tudom direkt-e de nagyon izgató látvány volt), és a száját meg sem törölve ment öblíteni. Mikor kivettem hímtagom az ajkai közül, egy "aztak@rvaélet" kisebb felkiáltással éltem, mert annyira jól esett, ugyanakkor hihetetlen volt, hogy ez a nő 15 percen belül pikk-pakk 2 szer kivégzett.
Hát erre nem számítottam és nagyon-nagyon megelégedve (és relaxáltan) távoztam.
Köszönöm Lilike, ilyen szuper napon régen volt már!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Szinte mindent alapban csinál ami másnál extra, és a NFVSZ opciót vettem igénybe, de ez itt az "alapszolgáltatásban" benne volt és igen nagy élvezetet is nyújtott.
Szerintem nagyon korrekt árban is és amit ezért nyújt az is.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Lilike egy nagyon ézéki nő aki tényleg élvezi az együttlétet, és át tudja adni magát az aktusnak, mely így tényleg szeretkezéssé válik! Kedvességét és odaadását még egy igazi barátnő is megirigyelhetné! Mindezt már első találkozásnál!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés lilike szexpartner beszámolójáról


2023-08-06 15:42:32
Most nèztem rá alaposabban, nagyszerű híreket osztottál meg a rózsacsokor fejezetben, az ilyet nagyon szeretem.

2023-08-06 05:10:02
Jó volt, részletes.Maga a testiség kb. 20 perc, míg ez a leírás lehetett több óra ráfordítás.

2023-07-31 14:11:03
E fél órás légyottról nagyon részletesen megírtad a beszámolót.

2023-07-28 16:10:35
Köszönöm a véleményeteket és a pozitív visszajelzéseiteket! Elnézést, vétettem helyesírási hibát (lasan=lassan , ezt elütöttem de nem vettem észre) de úgy látom, hogy már nem tudom javítani...

2023-07-28 15:18:31
Pazar írás! Gratula!
Mutasd mindet

Funkcióklilike legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-06-22) : Gyors tusolas aztán a szobában várt az ágyon ahol elkezdtem simogatni. Nem szeretnék a részletekbe belemenni de volt csodálatos franciaban részem ill tettük kicsit ide még oda az ezredest 😊 hamar végem lett és egy élménnyel gazdagodtam.

(2023-02-24) : Majd rátér a franciára, érzékien előbb a makkot puszilja, nyalja. Aztán az egészet finoman bekapja. Én is kényeztetni akarom. Combjai a vállamon, kacsójával a fejemet símogatja, íráyítja.

(2022-12-04) : Mindegy, így is kellemesen elleszünk - gondoltam, majd elkezdtem kihámozni. Előbb melleit, amiket elhalmoztam csókokkal, majd áttértem testének más tájaira is. Ő is kézbe vette a dolgokat (szó szerint), majd felvetette, hogy akár a kanapén is folytathatjuk, ha olyan kedvem van. Olyan kedvem volt. Átsétáltunk és leültem a letakart kanapéra, Lilike elém térdelt és kezdetét vette egy lágy és kellemes franciázás, miközben első sorból gyönyörködhettem a látványban. Hosszas kényeztetésemet azonban viszonozni szerettem volna, úgyhogy fordultunk és most én mutattam be nyelvtehetségemet fincsi és illatos kelyhecskéjén.

felejthetetlen: 22db
(2023-09-18) : Nem vette be mélyen, viszont annál hosszabban, a makkot kerülgetve, be-bekapva, az egészet föntről lefelé nyalogatva, a zacsihoz közelítve, miközben egy kézzel fogta a tövénél, és közben újra meg újra egymás szemébe néztünk. Láttam, hogy élvezi, és ezzel úgy felhúzott, ahogy szolgáltató még soha, hosszú percekig tartott, és el tudtam volna képzelni, hogy így teljen az egész randi, de aztán „Hadd érezzem!”, mondta hirtelen, és két mozdulattal rám varázsolta az ágy szélére tett gumit, majd az ölembe siklott és meglovagolt.

(2023-07-14) : Úgyhogy engedtem neki a lassú folytatást és csak miután rászívta magát a makkomra, kezdtem el finoman mozogni én is a szájában. Még megkérdezte, hogy egy vagy kettő lövést terveztem - úgy éreztem, annyira ügyes, hogy menni fog a kettő.

(2023-03-07) : Szája is közelített és egy diszkrét nyalintással nyelve jelezte részvételi szándékát. Nyalakodás jobbról, balról hosszában majd makkcuppogtatás. Ezután szinte észrevétlen benyelte farkamat. Szája a finomnál is finomabb.

nagyon jó: 36db
(2023-10-08) : Kicsi simogatásokkal kezdtük, ő kézbe vett, miközben csókolóztunk, érzéki, lágy csókokkal, lassan, ráérősen, mint akiknek a világ minden ideje a rendelkezésére áll, holott csak egy óránk volt kivételesen (lilikéhez általában két órára megyek). Összeért az orrunk, a nyelvünk, a lábunk, a popsiját simogattam,

(2023-07-16) : Lili jó partner ebben, láthatóan neki is tetszett a dolog, a mellbimbók szépen megkeményedtek. A kezemmel simogatni kezdtem a hosszú combok belső felét lassacskán eljutva a gyönyör kapujáig. Ekkor Lili is kézbe vette kicsi kém sorsát, megnyalogatta és gyengéden megszopogatta, amitől nagyon kemény harcossá változott.

(2023-06-29) : Majd finom aktív francia szinte torokra véve az ezredest. Nagyon szereti ha a ciciket kényeztetik. Popót ujjazni nem lehet.Cicinyalogatás közben simiztem az alsó ajkakat, elmenni szerintem csak az én türelmetlenségem miatt nem sikerült neki.

: 87db
(2023-09-08) : Kis idő után megkértem, hogy szépen térdeljen elém és kezdje el a jó kis Francia tudását gyakorolni rajtam de úgy, hogy a földre letapasztottunk egy vibrátort ami legyen a kis suncijába ami plusz rezeg benne és élvezkedhet azon is.

(2023-06-09) : nagyon beindult és nagyon hamar a finom meleg ajkaji közé keveredtem és úgy franciázott mintha az élete múlna rajta rá is szóltam kicsit óvatosan mert ha így halad nagyon gyorsan végem lessz, illetve kértem tocsogjon a farkam a nyálától,

(2023-05-19) : Finom kezdte a környék feltérképezésével, majd lassan bevette a makkomat és lágyan franciázni kezdett, ami szép lassan egy bőnyálas szopásba ment át és egyre mélyebbre vette a farkamat

lehetne jobb: 6db
(2018-02-07) : Na itt kezdett érdekes lenni a dolog, vegyes érzelmek kavarognak bennem.\r\nKözös fürdéssel kezdtük ami úgy nézett ki, hogy a zuhanyban mellém állt és kicsi meleg vizet engedett magára ma...

(2015-05-01) : megkertem ,hogy franciazon nekem.Nyalasan es kezimunkaval vegyitve csinalta amit kellemesnek mondanek de en pornosabban szeretem.Szoval volt mar millio sokkal jobb.Mikor pedig gumit kertem hirtelen kisietett a furdobe

(2015-03-16) : Bejött a szobába elkezdett puszilgatni a testem gondoltam meg csókolom mert hát van az adatlapon de akárhányszor akartam elhúzta a fejét na nem baj akkor mondom kapd be a kis barátom el is kezdett franciázni a mélytorok közelében nem volt

rossz: 1db
(2021-06-09) : Előre követelte a csokrot, nem vette le a cicifixet, csak gumiban volt hajlandó fraciáztatni, bár ez csak utólag derült ki.\nMég csak nem is imitálta, h élvezné az 1üttlét bármelyik form...

egyeztetési probléma: 16db
(2023-08-16) : Rövid időn belül visszahívott és már mondani akarta a kapukódot, de én jeleztem, hogy csak a holnapra lefoglalt időpontot szeretném megerősíteni.

(2022-10-19) : Másnap napközbeni próbáltam többször is keresni, de végig ki volt kapcsolva. Mikor a szállodai szobát elfoglaltam meg tettem egy utolsó próbát, sikertelenül. Küldtem egy szöveges uzit is, de az nem ment át neki még a következő nap sem.

(2022-09-19) : Megadott helyszín, megadott időpont.Hívom, hogy ott vagyok, vagyis csak hívnám, mert ki van kapcsolva. Türelem nyugtatom magam, hátha csak megcsuszott az ídővel. Ez volt11kor. 11.05kor 11.10kor utsó esély 11.15 ugyan az. Na itt feladtam. Meg azt is elhiszem ha közbejött valami, de akkor egy sms.