Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
EGYEZTETÉSI problémás szexpartner beszámoló

kittykeee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-14 18:30:57

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia.
Én aznap sem hívást sem sms-t nem kaptam. Nem tudom hol csúszhatott meg a dolog de én még a kapuba is kimentem megnézni hogy nem e várakozik valaki. Nagyon sajnálom hogy a randi nem jött össze,de nem hiszem hogy aki ebból él vagy ilyen szakmába dolgozik szándékosan megvonná magától a pénzt. Tényleg sajnálom hogy nemjött össze a randink ha gondolod nagyon szívesen megprobálnám veled mégegyszer!

Puszy Kitty!🥰

Beszámoló kittykeee +36705931972 121221 szexpartner

wandervogel a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg kittykeee hirdetővel
Egyeztetés
E hét csütörtökön hívtam, elsőre nem vette fel,de kb. 5 perc múlva visszahívott, és péntek 18-ra beszéltük meg a talit. Másnap imessagen kommunikáltunk, teljesen rugalmasnak tűnt a hölgy.
Megközelítés
Keleti pálya udvartól nem messze, a VII. kerületbe kellett menni. BKV-val mentem, de az utcában volt bőven parkolóhely.
Leírás
Na a bökkenő itt kezdődött. Mivel másnapra beszültük meg a találkozót, kért megerősítő üzenetet, aminek eleget is tettem. 17-kor írt, hogy ha ráérek előbb, akkor nyugodtan mehetek, mivel ráér. Mondtam neki, hogy mivel munkából megyek, sokkal előbb nem tudok odaérni, de sietek. 17.50-re sikerült odaérni a házszámhoz. Hívtam is egyből, nem vette fel. Itt már nekem büdös volt a dolog. 18.00-kor hívtam még egyszer, akkor pedig már ki volt kapcsolva. Természetesen tudtam, hogy ebből már nem lesz semmi, így eljöttem. Egyetlen mentsváram a dologban, hogy a környéken volt dolgom aznap, így a logisztika miatt is kerestem meg Kittit, így csak 1 órát pazaroltam el az életemből. Irtam neki egy cinikus sms-t, hogy már előfordult velem olyan, hogy a hölgy nem fogadott a randikor, de olyan még nem, hogy még ő ír, hogy mehetek hozzá előbb nyugodtan, de eltűnik randi előtt. Az imessage már át se ment, gondoltam letiltott közben. A beszámolói alapján ígéretnes tűnt a hölgy, de nekem nem sikerült megtapasztalni. Volt olyan kollega, aki 240kmről ment hozzá, azoknak üzenem, hogy ennek alapján induljanak el. Szombaton bekapcsolta a VTR-t gondolom trükközni próbál, hogy egyeztetési problámás beszi ne írodhasson róla, de ez még péntekig nem volt fent neki.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés kittykeee szexpartner beszámolójáról


2024-04-17 03:57:18
Érthetetlen, hogy miért történt ez veled.... Kösz a beszidet, ami árnyalja a Kittyről alkotott képet.

2024-04-16 19:42:30
Ilyen miatt nem írok beszámolót, mert nincs bennem annyi karakter. De ez velem is megesett múlt héten. Szóval totál hihető minden amit írtál.

2024-04-16 17:36:15
Budwgyöngye, te nem optimista vagy hanem nagyon naiv. Itt nem azzal van a legnagyobb baj, hogy nem jött létre a találkozó hanem azzal, hogy a hölgy nem bírt írni egy 2 soros SMS-t, hogy bocs, de közbe jött valami. Ennyi és nem több.

2024-04-16 15:37:08
Azt hiszem mindent megtettél amit lehetett hogy a randi összejöjjön,de csak ez az írás lett belőle.

2024-04-16 15:12:21
Hasznos az írásod, nem kétséges! Logikus következtetés a vtr aktuálissá tétele, de ki tudja! Természetesen köszönet hogy megírtad.
Mutasd mindet

Funkciókkittykeee legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-11-04) : Kimásztam a jakuzziból és megtörölköztem Kitti követett és utána elfeküdtem a jakuzzihoz közelebb lévő tatamin. Ebbe a szobába 2 db tatami van. A bokáimnál kezdte a masszázst és csevegtünk egy picit. kommunikatív lány és elég értelmes. Fokozatosan haladt felfelé a testemen az érintésekkel, amikkel tökéletesen ellazított.

felejthetetlen: 2db
(2024-04-23) : Védőfelszerelést kértem , majd először azt kértem , hogy lovagoljon meg ! Isteni volt ahogy rám engedte magát! Szűk puncija , tökéletesen körülölelte a farkamat. Közben gyönyörű szemeivel emelte a bűvöletet . Aztán kutyusba fordultunk ,

(2023-12-12) : Masszázs helyett beszélgettünk. Jól kommunikált és szépen gesztikulált. Mosollyal zárta minden mondata végét. Teljesen megfiatalodtam a társaságában. Fickós nem ettől lettem, hanem attól, ahogyan meztelenül kinézett.

nagyon jó: 1db
(2023-12-06) : Olyan furulyázást vágott le, amitől percek alatt tüzelésre kész állapotba kerültem. Ám nem akartam gyorstüzelni, ezért kértem hogy lassítsunk picit, és most had vegyem át én a kényeztető szerepet.

: 4db
(2024-04-24) : A franciaja nagyon kellemes, igazabol meg ra kellett szolnom hogy huzzuk fel gyorsan a gumit mert hamar vege lesz

(2024-04-09) : Lovaglás következett, Kittyke "nyeregbe szállt", én pedig nem győztem betelni a látványával. Csodás és szűk puncikáját fokozatosan kellett kondicionálni a farkamhoz, de miután ez megtörtént, KIttyke kezdte magát egyre jobban érezni,

(2024-04-04) : az emeleti szobában egyből egymás testének feltérképezésébe kezdtünk . simogattuk , puszilgattuk egymást , mígnem ajkaink heves csókban forrtak össze .

Kezdőlap Hirdetés feladás/szerkesztés ÁSZF Adatkezelés Moderálási alapelveink Kapcsolat