Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Kiemelt
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Regina(28+)
Budapest II.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

kittykeee

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-12 21:00:35

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
4
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló kittykeee +36705931972 120127 erotikus masszázs

Perfekt a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg kittykeee hirdetővel
csodás cicik
csodás csók
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Klapanciusz róla episztoláját elolvastam,az abban leírtak inspirálóak voltak. Regény hatására kezdtem meg a randevúm leszervezését. Látogatásom napján viszonylag korán hívtam fel Kittyt, bízva abban,hogy még lesznek szabad időpontjai. Sikerrel zárult az egyeztetés.
Koordinátákat és a bejutáshoz szükséges adatokat is megkaptam egyből.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Lokációról röviden:Corvin pláza hátulja.

Oda utazni minden irányból könnyen megoldható. Több fajta közlekedési jármű szóba jöhet. Mindegy mivel,de gyalogolni akkor is kell valamennyit, lévén hogy a cím a sétáló utcában található. Autóval - a közelgő ünnepek miatt - rémálom utazni környéken a sok dugó miatt. Ez a káosz mostanában az egész belvárosra igaz. Érdemes ezt az indulásnál belekalkulálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Corvin palota szobáit sokan megénekelték már. Lányok bázisáról többnyire jókat írtak a rajongói.Ezek táborát erősítem én is. Tisztaság és diszkréció szempontjából is kiváló minőségű a hely.

Két jól felszerelt kezelő szoba és két fürdőszoba biztosítja a zavartalan vendégforgalmat.
Szivacson folyhat a masszázs és az erotikus show. Ehhez minden kellék egy tálcára volt előkészítve.
Fürdőszoba használatához száraz törölközőt kaptam. Nagyot és illatosat. Vizesblokkban minden megtaláltam ami a tisztálkodásomhoz kellett. Aktuális partnerem már üdén és illatosan várt.
kittykeee külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Kitty olyan mint a képeken. Ezzel az elcsépelt mondattal is jellemezhetném és már léphetnénk is tovább.

Jó alakú,vékony,filigrán,vagány csaj.
Testét ékszerek és tetoválások díszítik. Mennyisége és formái nem elhanyagolhatóak, úgyhogy akinek fóbiái vannak az ilyesmitől az ne őt keresse.
Mellei tenyerébe illő formás darabok. Természeti népek melltartó nélküli világát jól reprezentálja. Azok semmihez sem hasonlítható ruganyosságát és kúpos formáját idézi - fehér színben. Piercing is van benne.
Popsija fenomenális. A táncos múlt - nem hiába valóak voltak azok a mozgással teli évek. A lábai csinosak, szépen mutattak a nyakamban is.
Arca hosszúkás - én helyesnek és ápoltnak nevezném. Barna szemekkel és vastag ajkakkal.Olyan szabályos a szája, feltöltés nélkül is,hogy mérnöki tervezés sem tudna precízebbet alkotni.
Fiatalsága és vidámsága kellemesen érintett meg.
1. kittykeee +36705931972 beszámoló Budapest 120127 erotikus masszázs
3. kittykeee +36705931972 beszámoló Budapest 120127 erotikus masszázs4. kittykeee +36705931972 beszámoló 2023-12-13 09:12:45 erotikus masszázs 120127
Erotikus masszázs
Masszázs helyett beszélgettünk. Jól kommunikált és szépen gesztikulált. Mosollyal zárta minden mondata végét. Teljesen megfiatalodtam a társaságában. Fickós nem ettől lettem, hanem attól, ahogyan meztelenül kinézett. Cinóber vörös két részesét, ami dekorációs célból vékony, arany színű láncokkal terveztek én vettem le róla. Az ilyen tanga sok lánynak jól áll,de neki kiváltképp előnyére vált.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
Ha a csókok az extrák körébe tartoznak akkor jogos elvárás az előfizetők részéről, hogy az jól legyen kivitelezve.
Jelen esetben hibátlan volt.Csókja fantasztikusan finom. Érzékien és lágyabban műveli,mint az az ilyen helyeken megszokott. Hosszan biztosítja és állandóan elérhető volt a szája ha vágytam rá. Ez egy kimagasló pozitívum.

Amikor megkértem,hogy most oboázzon, akkor egyből elém térdelt és lágyan cumikázni kezdett. Előbb kézi rásegitéssel, később már anélkül. Nyála az folyamatosan csorgott. Lehet éhes volt, vagy jött a foga. Esetleg, mert mélyre engedte,de nagyon tetszett.
Ettől vagy e nélkül is cuppogott volna,ezt már csak ő tudná megmondani,de innentől fogva végig cuppogás hangja kísérte az áldásos munkáját.
Dicsérgettem hogy milyen ügyesen szondázik, és hogy erről igazán készíthetnénk egy tutorial videót, ide a szakmába, a kezdő lányok számára. Népszerű lenne azt garantálom.
Tatamira átmenetünk. Ott kényeztetett engem több pozícióban is.

Szép az arca, csillog a szeme és folyamatosan mosolyog közben. Technikailag teljesen kiművelt. Kell ennél több?
Ennek örömére a végén jó tele is lőttem a kicsi száját. Ami csak ideiglenes szálláshelye volt a lurkóknak. Onnan mentek egyből Szilvia mamához. Kitty pedig egy fél perce kiszaladt kiöblíteni a száját.
Után összegubóztunk és folytatódott tovább a kedélyes társalgásunk.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonon kaptam tájékoztatást erről. Vannak extra vállalásai amiből én a csókot és a vsz-t kértem. Mindkettőt kiválóan abszolválta,megérte a befektetést.
Elején túlestünk volna ezen a dolgon,ha el nem felejtem. Ő pedig nem szólt.
Diszkréten oldottuk meg a végén.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Masszázsról adekvát véleményt nem tudok mondani, de minden másról igen.

Erotikus kalandnak tökéletes volt. Testi adottságait és intellektusát is vonzónak találtam. Technikai és érzelmi területen is nagyot alakított. Szívesen megyek vissza hozzá repetázni.

Kíváncsi volnék arra is, hogy négykezesben vajon hogyan szerepelne? Talán Klapanciusz a Threesome professzora ezt hamarosan megválaszolja nekem...

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés kittykeee erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 16:18:18
Perfekt, tetszett eme szellemes s terjedelmes jegyzet!

2023-12-18 19:15:18
Bakancslistás a hölgy! A leírás nagyon jó, de megadott rózsacsokor pontatlan, a két extra kimaradt (csak, hogy később másoknál ne legyen belőle félreértés!)

2023-12-14 18:18:33
Nagyon jó, ezért ilyen szép amagyar nyelv. Gratula.

2023-12-13 17:23:06
Nagyszerű beszi, részletes külső leírással. Kösz a megosztást.
Mutasd mindet

Funkciókkittykeee legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-11-04) : Kimásztam a jakuzziból és megtörölköztem Kitti követett és utána elfeküdtem a jakuzzihoz közelebb lévő tatamin. Ebbe a szobába 2 db tatami van. A bokáimnál kezdte a masszázst és csevegtünk egy picit. kommunikatív lány és elég értelmes. Fokozatosan haladt felfelé a testemen az érintésekkel, amikkel tökéletesen ellazított.

felejthetetlen: 1db
(2024-04-23) : Védőfelszerelést kértem , majd először azt kértem , hogy lovagoljon meg ! Isteni volt ahogy rám engedte magát! Szűk puncija , tökéletesen körülölelte a farkamat. Közben gyönyörű szemeivel emelte a bűvöletet . Aztán kutyusba fordultunk ,

nagyon jó: 1db
(2023-12-06) : Olyan furulyázást vágott le, amitől percek alatt tüzelésre kész állapotba kerültem. Ám nem akartam gyorstüzelni, ezért kértem hogy lassítsunk picit, és most had vegyem át én a kényeztető szerepet.

: 4db
(2024-04-24) : A franciaja nagyon kellemes, igazabol meg ra kellett szolnom hogy huzzuk fel gyorsan a gumit mert hamar vege lesz

(2024-04-09) : Lovaglás következett, Kittyke "nyeregbe szállt", én pedig nem győztem betelni a látványával. Csodás és szűk puncikáját fokozatosan kellett kondicionálni a farkamhoz, de miután ez megtörtént, KIttyke kezdte magát egyre jobban érezni,

(2024-04-04) : az emeleti szobában egyből egymás testének feltérképezésébe kezdtünk . simogattuk , puszilgattuk egymást , mígnem ajkaink heves csókban forrtak össze .

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-14) : Az imessage már át se ment, gondoltam letiltott közben. A beszámolói alapján ígéretnes tűnt a hölgy, de nekem nem sikerült megtapasztalni. Volt olyan kollega, aki 240kmről ment hozzá, azoknak üzenem, hogy ennek alapján induljanak el.