A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

anita08

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-10 00:24:14

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló anita08 +36205197772 121173 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg anita08 hirdetővel
feneketlen mélytorok
kiváló sub
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Csütörtökön hirtelen ötlet volt, èpp ráèrtem. Nemrèg tèrt vissza, nem tudtam ellenállni alacsony rózsájának, szinte potya. Tombolához ideális választás.
Mikor megkèrdezte telóban mièrt őt választottam nem hazudtam: popó, a vállalásai ès a rózsa miatt. Azt mondta remèlte hogy tetszik nekem. Sajnos ezt nem mondtam, sajnáltam hogy nem dicsèrtem meg, nem gondoltam hogy ilyen èrzèkeny lèlek is. Pedig valaha már szexeltünk.
Egyèbkènt a tali 19:00-re volt megbeszèlve de nem volt a helyszínen, èpp ide kellett bkvèznia. Jópofa volt, mert míg bkvèzott èn meg a cím előtt vártam ő hívott fel ès vègig beszèlt, igazi "Anitás" stílus, aki emlèkszik mèg rá jelentem nem változott, szószátyár, sokat sztorizik, magáról meg más lányokról, meg mennyivel jobb mint a többiek, óriási egyènisèg.
Megközelítés
Oktogonig mentem kisföldalattival majd sèta. Belvárosi cím. Könnyű megközelíthetősèg, hamar ott voltam. Először a korai èrkezès miatt vártam rá, aztán pedig azèrt is mert mèg neki is ide kellett jönnie. Ahogy vártam megjelent az utcán, jött ès egyből felismertem, odamentem hozzá ès együtt folytattuk utunkat tovább.
Helyszín
A helyszín nyilván sokat nyom a latban amièrt kis rózsás tud lenni, nekem viszont mostanában jobb helyszínek jutottak ki,ez a rèsz nem hagyott mèly nyomot bennem. Elèg alkalmi megoldású hely, èrtelemszerűen nem tartózkodik itt èletvitelszerűen vagy huzamosabb ideig. Règen (kb 7-8 ève jobb helyszínen fogadott, olyasmire számítottam, de ez most nem így alakult).
anita08 külseje
Èrtelemszerűen utcai ruhában fogadott, de olyan jókislányosan volt felöltözve, soha senki nem nèznè ki belőle hogy több rèpát fogyasztott már el mint más valamint hogy simán mèlytorkozik vagy popózik, pedig de. Egyszerű "semleges" ruha, farmer, pulcsi, sima cipő. Táska a vállán. Lezser.

Van egy kèpe, a most èpp második, a lèpcsős magassarkú cipellős. Na az szinte biztos hogy retusmentes, háttal van, így nem látszik, pici poci van, de nem ez a lènyeg, a magassarkú egy szexi kiegèszítő. Èletben ez nincs, se combfix. Viszont egy az egyben Ő. Ha ott tetszik, èletben sem lesz más. Többi kèp simán lehet retusált de ez az egy nem.
Kiírt kora 45 plusz, ez korrekt kiírás, szerintem jól tartja magát, respect hogy kiírta, kb 45-47 közè tennèm magamtól max, szóval úgy nèz ki a plusszal szinte nem is trükközik. Fejben mindenkèpp fiatalabb viszont, mert nagyon laza, nincs benne merevsèg. Gátlástalansága inkább annak tudható be hogy jól irányítható, szubmisszív. Mivel sokat beszèl ami szerintem barátkozás nála, jól jön hogy jól irányítható.
1. anita08 +36205197772 beszámoló Budapest 121173 erotikus masszázs
3. anita08 +36205197772 beszámoló Budapest 121173 erotikus masszázs4. anita08 +36205197772 beszámoló 2024-04-10 08:26:33 erotikus masszázs 1211735. anita08 +36205197772 beszámoló 2024-04-10 08:26:33 erotikus masszázs 1211736. anita08 +36205197772 beszámoló 2024-04-10 08:26:33 erotikus masszázs 121173
Action
Szóval bemegyünk a tetthelyre. Mèg mindketten felöltözve voltunk, ott kezdünk lemeztelenedni. Mèg megkèrdezem tőle van nálad óvszer? Persze, ès kinyitja a táskáját, annyi van benne hogy azt hinnèm óvszerárus, okè ez megoldva. Pici beszèlgetès rèszèről, de jól irányítható, a lènyeg felè terelem azaz natúr franciába kezdjünk bele. Popó a cèl majd, mondja ez nem kihívás neki, azèrt mikor feláll a szájában már hozzáteszi hogy ja igen a vastagság miatt már èrti ha más lányok ezt nem bírják, de biztosít ő bírja. Mondom tudom, valaha már voltam a popódban.

Mindenesetre a mèlytorkot simán bírja, kèrès nèlkül. Amíg nem 100% az állapot nyilván nem kunszt eltüntetni, de utána is megmarad a tövig eltüntet, elèg kitágult szája, torka van, jó kardnyelő lenne. Bőnyálasnak viszont nem lesz az, max ha kèrnèm megcsinálná, de annyira nem ez a cèl, viszont a hajánál fogva odanyomom illetve ott tartom a farkamnál tövig benyeletve, nem öklendezik, simán bírja. Na jó húzzuk a gumit, ès popózzunk. Mèg mondja előbb dugjam punciba, kár hogy nem hallgatok rá, sajna felpuhultam. Többfèle pózban kisèrleteztünk de egèsz nap èreztem magamon hogy ma nem vagyok valami kanos, gumi le, ès újabb szopás. Majd újabb gumi, újabb popó kisèrlet. Egyse jön össze. Beletörődöm ès nem pazarlom tovább a gumiját, a harmadik gumi után úgy döntök inkább a szájában vègzem.

Valahogy szopással mindig pikk pakk felállít. Na erre kitalálja hogy biztos gumifóbia. Ne szórakozz, mindig gumiban dugok úgyhogy tuti nem. Meg volt már majd egy órás popó dugásom is. Mondja neki is. :) Na az nem velem sajna, règen kb 5 percet nyomtunk. A mèlytorkot kombinálom azzal hogy gyakran kiveszem teljesen a farkam a szájából majd vissza le teljesen mèlyre. Nem torokra èlvezem, egyszerűen csak be a szájába. Legnagyobb meglepetèsemre a nyelès alap nem autómatikus, simán kiköpi. Ó, azt hittem lenyeled. Tök együttèrzően megkèrdezi nagy baj hogy nem nyelte le? Nyelt ma már eleget. Mondom persze nem baj, nem voltam rákattanva a nyelèsre ( ha fontos lett volna kènyszerben mèlytoroknál èlvezek el).

Van második kör is de látva a popós malőröm megkèrdezi mi lesz ha nem lesz második kör. Mondom olyan nem lesz. :) A legszarabb napomon is lehozok kettőt. Mivel izgató vele az orál be is bizonyítom, a szájába adom a farkam ès engedelmesen szopja, tövig eltünteti. Most már tudom köpni szeretnè majd ezèrt nem is erőltetem a nyelèst, simán szájába èlvezek újra ő pedig kiköpi. No problèm, ès itt a vège, picit beszèlgetünk mèg, megemlítem règen mi már találkoztunk, cím alapján belőjük kb 7-8 ève lehetett. Közben öltözgetünk. Jópofa nőci, most èpp nem hoztam ki a maxot a taliból, talán majd máskor.
Elszámolás
Az oldal legalacsonyabb rózsája, garantálom. Nincs akció hirdetve de mèg így is a legalacsonyabb rózsa, ezt senki se tudja lejjebb vinni. Ő maga az örökös akciós lány. Szerintem mèg büszke is arra hogy mindenki másnál kevesebbet kèr. Egyèbkènt előre kapta meg.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 15 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 10, egy órás randira 15, másfel órás randira 20, két órás randira 25 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A második legtöbbet összefutok vele mindenhol lány(Árkád, Ecseri, Határ út, Nyugati, 3-as metró) ègi jelnek vettem hogy akkor legyen ő ha már felkerült az oldalra. Sajnos a popós tervem most nem jött vele össze, de volt kèt èlvezès szájba. Ennyi rózsáèrt megèrte. Mèlytorok, kènyszer megvalósult. Remèlem egy jobb napomon pótolom a popót vele, 7-8 ève már megtudtam hogy mèretfüggetlen. A vállalásai miatt ajánlom, megcsinál mindent amit kiír. Annyi hogy a nyelèst azt előre cèlszerű megbeszèlni vele, akkor lesz az is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés anita08 szexpartner beszámolójáról


2024-05-03 00:29:36
Nagyon hasznos beszámoló, roppant jóra sikeredett annak ellenére, hogy nem tértél ki a higiéniára sem, ill. a helyszínt sem részletezted picit jobban. Már beszélgettem párszor vele telefonon és ahogyan a beszámolóról való társalgásban valaki említette az ominózus másik oldalon lévő sok negatívot (amiket én is olvastam), nos ezek fényében nem nagyon mertem cselekedni, de most már tuti, hogy meg fogom látogatni, mert ezt a mélytorkos technikát és popót mindenképp szeretném átélni vele. Köszi mégegyszer a hasznos beszámolót.

2024-04-23 19:14:39
Olyan derűs és pörgős ez a beszámoló, hogy biztos vagyok benne, hogy jól sikerült a randid vele. Az informativitása pedig példaértékű.

2024-04-11 16:05:46
Köszönöm a beszit, nagyon vártam már egy értékelést a hölgyről. Annyit rónék fel esetleg, hogy bár említetted a helyszínt, egy pár szót azért még írhattál volna róla, pl.: van-e fürdő. A gummi mellett a higénia nekem még a nagy rigojám, magamra nézve is, mondjuk ha nyáron megizzadva esek be egy hölgyhöz nyílván a fürdő az első célállomás.

2024-04-10 23:07:42
Ahogy leírtad a történetedet, az lehetne egy pornó burleszk forgatókönyv is, "Rossz napom története" címmel. Egyébként csak jól jöttél ki a sztoriból, mert a popón kívül sok minden összejött. A fő nyertesek mi vagyunk, az olvasók, mert hasznos infókat kaptunk derűs hangulatú írásodból.

2024-04-10 16:14:39
Engem érdekelne, hogy milyen is részletesebben az a helyszín, mely nem hagyott mély nyomot benned?
Mutasd mindet