Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Ivett(30+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Zsantill

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2023-11-12 18:48:42

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága kpeter3322!🤗😘

Köszönöm szépen itt is,hogy klaviatúrát ragadtál ebben a rohanó világban és időt szántál a szeánszunk megírására!😇
A csodás besorolást és az értékelést is nagyon szépen köszönöm! Kellemes meglepetést okoztál, én is jól éreztem magam veled, szerintem ez látszódott is🤭
Egy végtelenül figyelmes,kedves,udvarias úriembert ismertem meg személyedben! Én bármikor, ha lesz egy kis időd, várlak sok szeretettel!

Puszillak!💋

Beszámoló Zsantill +36702405119 119855 erotikus masszázs

kpeter3322 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Zsantill hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Egy ideje szemezgettem a hirdetésével, és végre rászántam magam az első találkozásra. VTR-en egyeztettünk és mivel még nem ismerjük egymás ezért felhívtam előtte. Két nappal előtte kerestem és végül a Szombati nap helyett Vasárnapot beszéltünk meg.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
BKV-val nagyon könnyen megközelíthető.. A címet könnyű megtalálni, a Stadionok szomszédságában található az épület. Autóval mentem végül, és meglepő módon volt parkolóhely. Később megtudtam hogy nem kell sokat vadászni parkolóhelyre 1-2 mindig akad.
Helyszín
A lakás egy több emeletes, felújított bérház földszintjén van. Bár a bérház nem mostani, a lakás belseje nagyon szép, modern. A fürdő igényes, több tusfürdővel, szájvízzel felszerelve. Az egyik szobában történt a masszás természetesen egyedül voltunk a lakásba.
Zsantill külseje
Egy hihetetlen nővel találkoztam, gyönyörű arc, nőies kisugárzás, csábító szemek. Egy nagyon dögös fehérneműben szettben fogadott amitől később szinte teljesen megváltunk). Kerek popsi, nagy formás mellek, de ahogy írtam a teljes összkép, a teljes kisugárzása az ami megfogott.
1. Zsantill +36702405119 beszámoló Budapest 119855 erotikus masszázs
3. Zsantill +36702405119 beszámoló Budapest 119855 erotikus masszázs4. Zsantill +36702405119 beszámoló 2023-11-13 10:14:13 erotikus masszázs 1198555. Zsantill +36702405119 beszámoló 2023-11-13 10:14:13 erotikus masszázs 1198556. Zsantill +36702405119 beszámoló 2023-11-13 10:14:13 erotikus masszázs 119855
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
A masszázs a randi elején történt, egy ismerkedős hátmasszás keretein belül. Minden rendben volt a masszással, panaszom nem lehet. Masszás előtt sokat beszélgettünk ismerkedtünk így a masszás során inkább lazítottam.
Masszás közben a kis simogatás a kis puszi, a kis figyelmesség mindent elfejtett az emberrel.
Hátam, vádlim, Fenekem illetve minden csomósabb izmot megcélzott.
Levezetés
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
A masszás után megkért hogy forduljak meg amit már nagyon vártam. Mivel még csak ismerkedtünk kicsit lazábbra vettem a tempót. Fordulás után kicsit rám hajolt, kicsit csókolóztunk majd kértem egy kis cicis masszást. Folyamatosan figyelt rám, érdeklődött mit hogyan szeretek. A csúszka során figyelt hogy legyen rajtunk kellő olaj, amikor közelebb hajolt csókolóztunk, simogattuk egymást, nálam ez a laza tempó, csak kényelmesen mindent kiélvezve. Én irányítottam végig, amihez eddig nem voltam hozzá szokva, de ez semmi rosszat nem jelent, de tényleg hozzá kell tennem hogy minden rezzenésem figyelte, kedvesen, tényleg én voltam a középpontban.
Egy idő után Franciába váltottunk majd amikor éreztem hogy nagyon gyorsan végem lenne kértem hogy lassítson.
Mindenképpen szerettem volna megkóstolni, így cseréltünk, először csak én vezettem és végre megérezhettem. Megkérdeztem mit szólna ha 69-be folytatnánk, aminek örült, mondta hogy a 69 beindítja.
Amikor már beléptem az ajtón már akkor szembe kerültek a nagy cicik, így szerettem volna ha köztük lett volna végem.
Nos ez a 69-es pozíciónkba nagyon nagy önuralommal sikerül csak. Nem lehet sokáig bírni egy ilyen csoda mellett, amikor már közel voltam kértem forduljunk hogy szemből legyen végem.
Kézzel végzett ki, a mellét vettem célba, több kevesebb sikerrel. Megtörölköztünk és nagyon sokat beszélgettünk egymást átölelve.
Egy kicsit elveszíttettem az időérzékem és utólag rájöttem hogy jócskán túlléptem a randink idejét de sosem került szóba.
Elszámolás
Megérte:
5
Korrektség:
5
Nem vettem igénybe extrákat, de mivel VTR-en jelentkeztem be így az árban egy extra benne volt. Az összeget előtte megbeszéltük.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egy jó humorú értelmes gyönyörű nővel találkozhattam, mi kell még a boldogsághoz. Biztos vagyok benne hogy első találkozásunk nem az utolsó lesz. Ő az akitől a találkozás alkalmával teljesen feltöltődsz, visszajáró vendég leszek.
És persze külön bók hogy fialtabbnak nézek ki mint valójában vagyok. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsantill erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókZsantill legfrissebb beszámolói

istennő: 7db
(2023-09-15) : Hasra feküdtem, kaptam egy kellemes masszázst, a hátamra, vállamra, nyakamra terjedt ki. Jól esett, pont elegendő volt arra amit a helyzettől vártam . Közben finom átmenettel elkezdtem érezni a cicik bársonyos érintését a hátamon, és kezeinek simogatását a combjaim között.

(2023-05-25) : utána egy kellemes kis comb meg fenékmasszázst kaptam. Ez a rész is nagyon kellemes és erotikával teli volt , pedig nem is ez volt az étlapon a főétel maximum az előétel.

(2022-12-26) : Zsantil fordulást kér, parancsol. Úgy helyezkedik, hogy érintésem elérhessen szinte mindent és fantasztikus, gyengéd, de felkorbácsoló franciában részesít. Nem akar gyorsan kivégezni, inkább hosszan felaljzott állapotban tart. Ekkor kérem meg, hogy űljön az arcomra szemből. Óvatosan rámereszkedik, én nyelvemmel először körbenyalogatom, mad beléhatolok.

felejthetetlen: 13db
(2023-09-28) : S, nem mellesleg végre a hátamra is került krém. Mert ugye sok terület elérhető számomra magamon a zuhanyzások után, viszont a hátamat még nem nagyon sikerült elérnem sohasem. A hátmasszázs után következett a fenék-comb-vádli kezelés, amit szintén nagyon élveztem.

(2023-04-22) : Megtörülgetett, maj hasra feküdte. Kaptam egy kellemes masszázst, ami nem tudom meddig tartott, mert ez idő alatt végig beszélgettünk. Minden egyéb mellett nagyon jó beszélgetőpartner is.

(2023-02-17) : A puncit kezdtem puszilgatni, félrehúztam a bugyit, Zsantill segített és lehúzta. Mintha némi pánt még ezután is maradt volna, nagyon dögös és szexi volt minden, de itt már inkább a szuper puncira koncentráltam. Volna, ha el nem csábított volna a feneke. Szóval, közben azon kezdtem igyekezni, hogy megfordítsam és hátulról is foglalkozhassak vele. Erre megkérdezte: "popsi mániás vagy?". Édesjóistenem, dehogyis cici mániás, dehogyisnem, ezen a ponton már mindenmániás voltam, mindenét akartam.

nagyon jó: 17db
(2023-02-02) : Ezek után az ágyon folytatódott a hempergés. 69-ben folytattuk, ráült a számra én pedig nyaltam faltam a kopasz barackot. Míg én őt kényeztettem, ő mohón bele vetette magát farkam és golyóim kényeztetésébe.Nagyon jól csinálja, valahogy sosem elég belőle. Amikor már jól kiszórakoztuk magunkat, gumit húzunk és meg lovagolt. Nagyon jól mozogtunk együtt, néha én diktáltam, de általában ő volt a főnök.

(2023-01-09) : Erre ő finoman, majd hevesebben franciázni kezdett, a kifüggesztett tükrökben nagyon jól elmoziztam, majd 69-et kértem. Amikor a nyelvem hegyére ült belenyalogattam a punciba, először csak finoman,majd hevesebben, amit sok sok sóhajjal díjazott. Majd gumit húzott a családi ékszerrel, és bele ült, nagyon jól lovagolt, de én is mozogtam alatta rendesen, csattogtunk keményen, igazán élvezetes első felvonás volt.

(2022-02-15) : Az én francia tudásom villogtatása után ő is megmutatta, mit tud. Kellemes, bőnyálas franciát kaptam. Nem kapkodva, finoman, érzékien. Jól esett. Jól rám hangolódott Zsantil. Ezt élveztem egy darabig, majd mivel már benne szerettem volna lenni, kértem, hogy kezdjük el az első felvonást.

: 24db
(2023-08-23) : Szívesen vesz kölcsönös kényeztetést pl 69-ben, de önálló nyalakodásnak is örül, szereti. Szépen kezeli a hegedűt, s jól penget, ill. furulyázik

(2023-06-16) : Hamar megtaláltam az ajkait, istenien csókol és ez még csak a kezdet. A melltartókkal mindig bajom van, különösen ha leveszem a szemüvegem, de ő kikapcsolta helyettem, és elhajítottuk. Miután a bugyi is a földre csúszott, kilépett a cípőiből, én leültem az ágyra és végignyaltam azokat a csodás ikreket.

(2023-01-10) : Leülök a jó magas ágy szèlère, hátradőlve könyökömön megtámaszkodva nèzem ahogy a farkam eltűnik a szájában, de minden elkèpzelhető módon játszik vele. Miközben a főnökasszony játszik a beosztottal, egy sunyi pillanatban megugrasztom a cerkát ami ismèt beleröppent a szájába.