Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Zsófi28

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-01-13 07:28:32

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Drága Vanek Úr! ☺️
Nagyon szépen köszönöm neked a beszámolódat. 😇
Örülök, hogy kellemesen érezted magad nálam, és remélem mihamarabb látjuk egymást. Sok sok puszi neked😘

Beszámoló Zsófi28 +36304298976 120369 szexpartner

Vanek Úr a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Zsófi28 hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
VTR kommunikáció:
5
Miután eldöntöttem, hogy meglátogatom Zsófit, többször próbálkoztam telefonon, de nem volt elérhető. Láttam, hogy van lehetőség VTR-es egyeztetésre, így ez volt a második próbálkozásom egy nappal a kinézett randiidőpont előtt. Tűkön ültem, óránként ellenőriztem, hogy elfogadta-e az időpontot, de semmi. Aztán mentőötletem támadt, láttam, hogy sms-re válaszol, gondoltam írok neki, hogy jelezzen vissza, amikor elérhető lesz. Másfél óra múlva, pont amikor B tervet kerestem a megadott időpontra, végül megjött az sms. A B tervet felfüggesztettem, felhívtam. Mondtam, hogy én vagyok az a türelmetlen, aki vtr-en is jelentkezett, szerencsére nem volt foglalt abban az időintervallumban, amit kinéztem, megegyeztünk, hogy megyek.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A cím egyértelmű, hála a magas parkolási díjaknak bőven van parkolóhely a környéken. BKV-val már régen utaztam, de biztosan könnyen megközelíthető úgy is, közel a Váci út a 3-as metróval. Egyébként ennek a pontnak mi értelme? Tényleg van ember, aki az alapján dönti el, hogy elmegy-e az adott lányhoz, hogy odatalál-e a GPS?
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A lakás egy régi, belsőudvaros bérházban van, az udvarról egy külön lépcsőn megközelíthető magasföldszinti felújított kecó. Az ajtón belépve egy folyosó, jobbra-balra egy-egy szoba. Cipőlevétel után mi jobbra el. A baszobában egy kanapé, egy franciaágy és egy zuhanyzó. Vetkőzés után Zsófi bevezetett a nagyobbik fürdőbe, itt van egy szauna, mosdó, és egy épített zuhanyzó. Többféle tusfürdő, dezodorok, szájvíz.
Zsófi28 külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Zsófi egy tüneményes mosolygós szép arcú fiatal lány, nevetős szemekkel, hosszú szempillákkal. Alakja nem annyira vékony, mint ahogy egyes képei alapján elsőre gondolná az ember, de arányos, szép természetes cicikkel, formás popsival. Egy fehér selyemköntösben fogadott, ami alig takarta a fenekét. Alatta egy zöld rafinált fehérnemű volt.
Kedvesen beinvitált, kérte, hogy vegyem le a cipőmet. Utána megkérdezte, hogy "na, tetszünk egymásnak?" Mondtam, hogy ő nekem nagyon, remélem nem küld el. :) Miután biztosított, hogy maradhatok, előre ment, hogy megmutassa a szobát. Nekem közben kocsányon lógott a szemem, stíröltem a fenekét, legszívesebben nekiestem volna, de hát úriember vagyok.
1. Zsófi28 +36304298976 beszámoló Budapest 120369 erotikus masszázs
3. Zsófi28 +36304298976 beszámoló Budapest 120369 erotikus masszázs4. Zsófi28 +36304298976 beszámoló 2024-01-15 10:32:19 erotikus masszázs 1203695. Zsófi28 +36304298976 beszámoló 2024-01-15 10:32:19 erotikus masszázs 1203696. Zsófi28 +36304298976 beszámoló 2024-01-15 10:32:19 erotikus masszázs 120369
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
2
Zuhanyzás után a franciaágyra heveredtem. Zsófi megkérdezte, hogy krémmel, vagy olajjal kérem a bevezető lazító masszázst. Mondtam, hogy olajjal kérem. Hasra feküdtem. Zsófi beolajozta a tenyerét és finoman elkezdte masszírozni a hátamat. A masszázs nem volt erős. Masszázs közben csevegtünk erről-arról, majd pár perc múlva finoman utaltam rá, hogy alig bírom kivárni a következő lépést. Zsófi megnyugtatott, hogy ez max. 10 perc, majd elkezdte a combomat masszírozni. Kisvártatva kérte, hogy forduljak meg. Örömmel tettem eleget kérésének. Csókolózni kezdtünk, majd félig kihámoztam a fehérneműből, de kellett a segítsége, hogy teljesen kibújjon belőle. Az akadály elhárulása után hozzáférhettem a csodás cicikhez. Simogattuk, csókoltuk egymást, majd huncut mosollyal a hátamra fektetett és elkezdte a francialeckét. Először a zacsit kezdte el kényeztetni, a kezével finoman simogatta a farkamat, majd a makkot is a szájába vette. Egyre mélyebbre nyelte a cerkát, fantasztikus volt. Én a hátamra fekve élveztem a ténykedését, majd amikor már úgy gondoltam, hogy a végéhez közeledem, cserét kértem, mondván, hogy én is szívesen kényeztetném. Így hát pozíciót váltottunk, Zsófi a hátára feküdt. Csókolózással kezdtük, majd a nyakát, cicijét, hasát végigpuszilva kényelembe helyeztem magamat a lábai között. Finoman nyalogattam a combját, majd a punciját, csiklóját. Ténykedésemet sóhajokkal és nyögdécseléssel jutalmazta, majd amikor ezek a hangok hangosabbak lettel elkezdtem fokozni a tempót. Kisvártatva úgy érzékeltem, hogy eljutott a csúcsra, ezért abbahagytam a nyalogatást, és fölé hajolva elkezdtem csókolni az ajkát és a nyakát, de azt vettem észre, hogy Zsófi tovább izgatja a punciját a jobbkezével. Megkérdeztem, hogy folytassam-e a franciázást? Beleegyezett, ezért visszatértem az előbbi pozícióba és szorgalmasan izgattam a nyelvemmel. Zsófi teste nemsokára megfeszült, csípőjét megemelte és a combjait összeszorította. Szerintem jó volt neki. :)
Fordulás után azt mondta, hogy azért most ő is megkóstol. Tövig bevette a farkamat és intenzív szopásba kezdett. Féltem, hogy túlságosan hamar végem lesz, ezért gumit kértem és azt, hogy lovagoljon meg. Ezt a kérésemet készségesen teljesítette, és először finoman, majd egyre intenzívebben mozgott rajtam. Ahogy növelte a tempót, éreztem, hogy egyre hevesebben csókol, egyre hangosabban nyögdécsel. Nyelve szinte a torkomban, nem bírtam tovább... Szerencsére nem lankadtam egyből le, így Zsófi folytathatta, a lovaglást, és pár perc múlva a csúcsra jutott ő is. Combjait, derekát simogatva éreztem, hogy teljesen libabőrös lett. Óriási élmény volt megélni ezt. Rám nézett, és azt mondta: "ez rohadt jó volt!"
Miután lenyugodtunk, mindketten elmentünk megmosakodni, csupa lucsok voltam ott lent. :)
Általában kétlövetű vagyok, de nem hoztam fel a második menet lehetőségét, mert annyi idő már nem volt. A hátralévő időt beszélgetéssel, simogatással, csókok váltásával töltöttük.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem volt extra, a rózsacsokrot (ki találta ki ezt a hülye szót?) a kisasztalon lévő cukorkás tálba helyeztem.
Rózsacsokor
Vanek Úr nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 28, egy órás randira 38, másfel órás randira 48, két órás randira 60 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Fantasztikus élménnyel gazdagodtam. Régen jártam ennyire odaadó, kedves és szép fiatal lánynál, aki láthatóan jól érezte magát velem.
Szerintem visszatérek még, egy csomó mindent nem próbáltunk ki. :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Zsófi28 szexpartner beszámolójáról


2024-02-04 14:02:40
Információban gazdag, pörgős beszámolót komponáltál.

2024-01-16 10:51:16
Rózsainfó hiánya miatt. A "Megközelítés" pontnak pont az az értelme, amit a kérdésed előtt írtál, segítve a lány lokalizálását. A "GPS odavisz" fasság, hova nem visz oda? És ha mégis lenne ilyen hely, millióból egy, na azt lenne érdemes megemlíteni.

2024-01-15 21:47:13
A beszámoló jól megírt és kedvcsináló, köszi. Rózsacsokor? Osztom, valóban egy hülye elnevezés :) Az ajándék mértéke egyébként olvasható a beszámolóban, hány óra mennyi!

2024-01-15 21:14:18
Nagyon jól megírt beszámoló. Kár, hogy a csokor méretét nem osztottad meg velünk.

2024-01-15 10:34:56
A rózsacsokor egyáltalán nem hülye szó, többi okè, nagyon is. :) Sajnos nem èn találtam ki, de ettől mèg zseniális ès jól kifejezi mit kell èrteni alatta.
Mutasd mindet